שירשור החידות הגדול
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
טוב,
חידה נחמדה, אני מקווה שלא הייתה כאן:
מלך אחד, 1000 בקבוקי יין ומתוכם 1 מורעל ו-10 משרתים.
הרעל משפיע תוך 30 יום (מי ששתה מהרעל ימות בתוך 30 יום - ללא כל סממנים מוקדמים).
המשרתים יכולים לשתות ללא הגבלה (יש להם קיבולת גבוהה מאוד של נוזלים).
איך תוך 30 יום יידע המלך איזהו הבקבוק המורעל?
חידה נחמדה, אני מקווה שלא הייתה כאן:
מלך אחד, 1000 בקבוקי יין ומתוכם 1 מורעל ו-10 משרתים.
הרעל משפיע תוך 30 יום (מי ששתה מהרעל ימות בתוך 30 יום - ללא כל סממנים מוקדמים).
המשרתים יכולים לשתות ללא הגבלה (יש להם קיבולת גבוהה מאוד של נוזלים).
איך תוך 30 יום יידע המלך איזהו הבקבוק המורעל?
- AviBiton
- גורו HTmobile

אתה מקבל מיילים על פעולות בשרשור?moco כתב:מוזר, כבר יותר מיממה גם לא קיבלתי אימיילים על עדכונים לשרשור וגם זה לא הופיעה צהוב בשרשורים מעודכנים, למרות כל הפעילות פה.
חידת הרעל אומנם הייתה אבל עם עכברים....
זה לא מפוצץ לך את תיבת הדואר?
בוודאי (כשאין תקלות כמו שתיארתי), איך אחרת אדע שיש משהו חדש? אלך לבדוק כל פעם אם יש חדש?
לא מפוצץ שום דבר. שמתי פילטר ששם את הכל בלייבל (בג'ימייל, תיקייה באחרים) של האתר .
מה שמוזר הפעם היה שלא רק שלא קיבלתי הודעות, אלא השרשור לא הופיע כמעודכן אתמול גם כשדגמתי ביוזמתי "הודעות חדשות בפורומים).
לא מפוצץ שום דבר. שמתי פילטר ששם את הכל בלייבל (בג'ימייל, תיקייה באחרים) של האתר .
מה שמוזר הפעם היה שלא רק שלא קיבלתי הודעות, אלא השרשור לא הופיע כמעודכן אתמול גם כשדגמתי ביוזמתי "הודעות חדשות בפורומים).
משה
- AviBiton
- גורו HTmobile

טוב,moco כתב:בוודאי (כשאין תקלות כמו שתיארתי), איך אחרת אדע שיש משהו חדש? אלך לבדוק כל פעם אם יש חדש?
מה שמוזר הפעם היה שלא רק שלא קיבלתי הודעות, אלא השרשור לא הופיע כמעודכן אתמול גם כשדגמתי ביוזמתי "הודעות חדשות בפורומים)....
אני גם ככה מול המחשב רוב היום, אז אני בודק ידנית אם יש משהו חדש.
בכל מקרה יש חדש גם בתשבץ הארץ, למקרה שגם זה התפספס לך.
עכשיו אני מבין איך אתה מצליח לקרוא ולפתור את כל החידות כאן כל כך מהר !!moco כתב:בוודאי (כשאין תקלות כמו שתיארתי), איך אחרת אדע שיש משהו חדש? אלך לבדוק כל פעם אם יש חדש?
מה שמוזר הפעם היה שלא רק שלא קיבלתי הודעות, אלא השרשור לא הופיע כמעודכן אתמול גם כשדגמתי ביוזמתי "הודעות חדשות בפורומים)....
אני חייב להגיד שמפליא אותי שאתם לא משתמשים בזה.
בתחילת חיי האתר הפיצ'ר הזה לא היה קיים (שקיים כמעט בכל פורום) ואני ביקשתי אותו.
לא ברור שעדיף לקבל הודעה על משהו מאשר לדגום את האתר האם יש משהו חדש? (ולפי התגובתיות של אבי נראה שהוא עושה זאת בתדירות גבוהה
) .
אתם בשיטת Don't call us, we'll call you
.
בתחילת חיי האתר הפיצ'ר הזה לא היה קיים (שקיים כמעט בכל פורום) ואני ביקשתי אותו.
לא ברור שעדיף לקבל הודעה על משהו מאשר לדגום את האתר האם יש משהו חדש? (ולפי התגובתיות של אבי נראה שהוא עושה זאת בתדירות גבוהה
אתם בשיטת Don't call us, we'll call you
משה
אני חושב שביקשתי את זה אפילו פעמיים, כי זה לא מומש כל כך מהר. זה היה הדבר הראשון שחיפשתי. (ומחפש בכל פורום).
לפעמים אני שואל שאלה (בדרך כלל משהו טכני קשור לעבודה) בכל מיני פורומים שהסיבה היחידה שהגעתי לשם זה בשביל לשאול את השאלה ואיני קורא בהם סתם. בלי יכולת קבלת הודעות על תגובות זה בעייתי מאוד.
ב Google Groups דווקא אין את זה (כמסורת usenet שזה בעצם המשך היסטורי שלה) ושם אני נאלץ לרשום לעצמי לחזור לבדוק.
אם זה דווקא בזכותי אני לא יודע. נראה לי סביר שהרבה קוראים יתנו בדיוק את אותו פידבק, הרי זה מתבקש.
צריך לשאול את עופר, אבל זה היה מזמן מזמן.
לפעמים אני שואל שאלה (בדרך כלל משהו טכני קשור לעבודה) בכל מיני פורומים שהסיבה היחידה שהגעתי לשם זה בשביל לשאול את השאלה ואיני קורא בהם סתם. בלי יכולת קבלת הודעות על תגובות זה בעייתי מאוד.
ב Google Groups דווקא אין את זה (כמסורת usenet שזה בעצם המשך היסטורי שלה) ושם אני נאלץ לרשום לעצמי לחזור לבדוק.
אם זה דווקא בזכותי אני לא יודע. נראה לי סביר שהרבה קוראים יתנו בדיוק את אותו פידבק, הרי זה מתבקש.
צריך לשאול את עופר, אבל זה היה מזמן מזמן.
משה
- AviBiton
- גורו HTmobile

מה אתה יודע?moco כתב:אני חושב שביקשתי את זה אפילו פעמיים, כי זה לא מומש כל כך מהר. זה היה הדבר הראשון שחיפשתי. (ומחפש בכל פורום).
צריך לשאול את עופר, אבל זה היה מזמן מזמן....
התחלתי להשתמש בזה, וזה דווקא די נחמד...
בכל אופן, חידה חדשה וקלילה בנוסח של האחרונות (סתם בשביל להעביר את הזמן)
יש להגיע בעזרת הספרות 2,3,4,5 לתוצאה 26 בעזרת פעולות החשבון הבסיסיות
(חיבור, חיסור, כפל וחילוק).
אין להשתמש בספרה ו/או בפעולה חשבונית יותר מפעם אחת.
יש להשתמש בכל הספרות.
אין שום בעיה עם שימוש בסוגריים.
פתרונות לפרטי (ניתן צ'אנס לכל מי שרוצה לנסות לפתור).