מהו הסרט האחרון בו צפיתם?

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7651
נתן תודות: 486 פעמים
קיבל תודות: 885 פעמים

שליחה #3901 

Huber כתב:The.Untouchables.

הסרט מיושן, עשוי בצורה גרועה, משחק עלוב של רב השחקנים, לקראת האמצע הבנתי שחבל על הזמן והוא הועבר אחד כבוד לסל המיחזור.

5/10
...
אתה מדבר על הסרט של דה פאלמה ? הסרט הזה מרתק מהסצינה הראשונה שלו ועד הסוף. קצת הגזמות יש פה לאחרונה... גם אם הסרט לא ממש דיבר אליך, להגיד ששון קונרי קווין קוסטנר ואנדי גרסייה נתנו משחק עלוב ? קצת ריספקט, כמו שאל קפון היה אומר :wink:

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9355
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 742 פעמים

שליחה #3902 

אתה מדבר על הסרט של דה פאלמה ? הסרט הזה מרתק מהסצינה הראשונה שלו ועד הסוף. קצת הגזמות יש פה לאחרונה...
...
וכרגיל הציון שלו בIMDB כן משקף את איכות הסרט. לא מבין את כל החברים כאן שמנסים להתעלם מהאתר הזה. דעת הרוב כן צודקת לגבי טיב הסרט.

nadavck
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3328
נתן תודות: 223 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #3903 

אני מסכים שהבלתי משוחדים נראה קצת ישן.
אבל הוא סרט מיוחד ומעולה, שלדעתי עדיין עובד. יש לי אותו בבלו ריי וראיתי אותו לא מזמן, ואפילו כתבי עליו כאן.
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35088
נתן תודות: 174 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #3904 

יאללה, בואו נוריד קצת את הרמה של השירשור!
Sand Serpents
הפקה של ערוץ SyFy
יחידה מיוחדת של האמריקאים נלכדת באפגניסטן (למה מיוחדת? חנונים! כל עימות עם הטאליבן, הטאליבנים ניצחו, לכל האמריקאים כוונות טלסקופיות על הרובים, אבל לא פוגעים בכלום מ-20 מטר), לעזרתם מגיעים עקלתוני חולית (תולעים ענקיות) שאהבים בעיקר לזלול אפגנים ולהוציא את האמריקאים מהצרות שאליהם הם נכנסים, והאמריקאים בחוסר רגישות משווע מנסים להרוג את התולעים האדיבות :evil: ולברוח מהמקום בעזרת אבא וילדה אפגנים.

הטוב - יש ב-HD
הרע, שטנץ קבוע של סירטי ערות SyFy שבהם רק משנים את הדמויות והעלילה זהה

6/10 לחובבי הפקות SyFy בלבד

ds
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 570
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #3905 

Truejoker כתב
מעניין , או שטעיתי בסרט או משהו אחר , אבל אצלי יש אותו סרט רק שהוא נקרא L.A CONFIDENTIAL ויש לו עלילה . מאידך לא ראית עירום מלא [צוחק בקול] (חוץ מהגב של קים בייסינגר , שמשום מה אני עדיין חושב שהיא אחת היפות ביותר
הייתי נותן לו 5 מ10 , פשוט משום שעם קאסט כזה , העלילה הייתה מספקת לעשות מזה סרט טוב . אבל משהו התפקשש להם במהלך העבודה (אם בכלל עבדו על הסרט , נראה לי שהחליטו לזווג כזה קאסט וחשבו שהסרט יווצר מעצמו .
...
בשינוי שמות הבמאי והשחקנים, להזכיר: קווין ספייסי, ראסל קראו, קים בסינג'ר ואחרים התגובה של Mulder מתאימה גם כאן. אם זה סרט רע ומפוספס איזה סרט לדעתך הוא סרט טוב ולא מפוספס?

Mulder כתב
אתה מדבר על הסרט של דה פאלמה ? הסרט הזה מרתק מהסצינה הראשונה שלו ועד הסוף. קצת הגזמות יש פה לאחרונה... גם אם הסרט לא ממש דיבר אליך, להגיד ששון קונרי קווין קוסטנר ואנדי גרסייה נתנו משחק עלוב ? קצת ריספקט, כמו שאל קפון היה אומר
...

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #3906 

Star Runners
שני מבריחים נלכדים ע"י גנרל מושחת ששולח אותם להעביר חבילה ממקום למקום, אלא שהחבילה היא לא בדיוק חבילה, והם מתרסקים על הכוכב של Starship Troopers יעני כוכב המלא בג'וקים ענקיים.

השחקן הראשי הוא מייקל מסטארגייט אטלנטיס.
ונשאלת השאלה, אם כבר הביאו בלונדינית אז למה לא מישהי יפה הרי אין ממש צורך ביכולת משחק...

הפקה "איכותית" נוספת מבית SyFy
6.5/10
נערך לאחרונה על ידי guyezra ב 23/08/2009 12:15, נערך פעם 1 בסך הכל.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #3907 

אתה מתכוון ל Tony Trucks? דווקא נראית בסדר גמור.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73272
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3156 פעמים

שליחה #3908 

uriler כתב:Huber,
לפי התיאור שלך לא מגיע לו אפילו 1.... מאיפה ה 5?
...
אני לא מאמין בציון כזה. 1 שמור לסרטים ביתיים, אלו שנעשים במצלמה חובבנית עם קאסט שמתנדב לתפקיד :lol:

לא, עכשיו ברצינות, אני לא חושב שאי פעם לקחתי סרט שיכול להיות כ"כ גרוע שיקבל אצלי ציון מתחת ל 5. אני מראש מסנן את הסרטים (דרך ציון ב IMDB והמלצות) ככה שלרב אני לא "נופל" על סרטים ממש זוועתיים וגם אלו שלא היו ממש מוצלחים לא מתקרבים לרמה של ציון 1.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #3909 

toxin כתב:הובר אתה מתכוון לסרט הזה: http://www.imdb.com/title/tt0094226/ ??
...
כן.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #3910 

Catskinner כתב:אתה מתכוון ל Tony Trucks? דווקא נראית בסדר גמור.
...
בינונית מינוס, אולי מלחמות בחרקי ענק לא עשו לה טוב.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #3911 

עופר_צפריר כתב:כן זה הסרט "הבלתי משוחדים" סרט מצוין
כנראה שהזמן לא היטיב עימו?
...
כן - זו התחושה שלי. בנוסף לזה המשחק של רב השחקנים פשוט גרוע. קווין קוסטנר ממש לא מתאים לתפקיד לטעמי ומשחק בצורה מאוד בינונית בסרט הזה וגם אל פא'צינו יוצר דמות סטריאוטיפית וכמעט קומיקסית בסרט. מאוד התאכזבתי - בייחוד אחרי הציון הגבוה ב IMDB ולאור העובדה שאני די אוהב סרטי גנגסטרים תקופתיים.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #3912 

sam22 כתב:Huber
זכור לי כסרט מעולה
או שהטעם שלנו מאוד שונה
או שהוא לא עומד במבחן הזמן
...
לא יודע מבחינת טעם, אבל הנה התגובה שלי שתקפה גם לשאלה שלך:

כן - זו התחושה שלי. בנוסף לזה המשחק של רב השחקנים פשוט גרוע. קווין קוסטנר ממש לא מתאים לתפקיד לטעמי ומשחק בצורה מאוד בינונית בסרט הזה וגם אל פא'צינו יוצר דמות סטריאוטיפית וכמעט קומיקסית בסרט. מאוד התאכזבתי - בייחוד אחרי הציון הגבוה ב IMDB ולאור העובדה שאני די אוהב סרטי גנגסטרים תקופתיים.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #3913 

ziv_r כתב:The Informers
בשנות ה 80', חבורה של צעירים עשירים עושים סקס, סמים ואלכוהול.

ה Cast מרשים למדי וכולל את בילי בוב-ת'ורטון, קים בסניג'ר, מיקי רורק ווינונה ריידר. חשבתי לעצמי שלא יכול להיות נפילה עם הסרט, כמה שטעיתי.
לא ממש הבנתי מה הייתה הכוונה בסרט הזה, יש פה המון סקס בין צעירים, כולם עם כולם, סיפור צד עם שוער וקרוב משפחה שלו המופרע ועוד סיפור צד עם זמר רוק. כולם כל הזמן מסתובבים מסוממים ושיכורים. אין פה עלילה או מוסר השכל כלשהו, פשוט 90 דקות של שממון. פסקול Dolby TrueHD עשיר בדיאולוגים ריקנים.
תוותרו, אתם תודו לי על זה.
1/10 (הנקודה הבודדת רק בגלל העירום).
...
יש שם עירום מלא של קים באסינג'ר וויינונה ריידר?

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46352
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5072 פעמים

שליחה #3914 

שלילי, העירום מגיע מכיוון הרבה יותר טוב - Amber Heard.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #3915 

mulder כתב:
Huber כתב:The.Untouchables.

הסרט מיושן, עשוי בצורה גרועה, משחק עלוב של רב השחקנים, לקראת האמצע הבנתי שחבל על הזמן והוא הועבר אחד כבוד לסל המיחזור.

5/10
...
אתה מדבר על הסרט של דה פאלמה ? הסרט הזה מרתק מהסצינה הראשונה שלו ועד הסוף. קצת הגזמות יש פה לאחרונה... גם אם הסרט לא ממש דיבר אליך, להגיד ששון קונרי קווין קוסטנר ואנדי גרסייה נתנו משחק עלוב ? קצת ריספקט, כמו שאל קפון היה אומר :wink:
...
מצד שני יש לך משחק עלוב של קווין קוסטנר וחוסר התאמה פאטלי לדמות ומשחק סטריאוטיפי מוגזם על רמת הקומיקס של אל פאצ'ינו ותחושה חזקה שהסרט הזה מתאים לתקופה אחרת. אותי הסרט שיעמם והפסקתי לצפות בו באמצע בערך. TO EACH IS OWN :wink:

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7651
נתן תודות: 486 פעמים
קיבל תודות: 885 פעמים

שליחה #3916 

Huber כתב:
sam22 כתב:Huber
זכור לי כסרט מעולה
או שהטעם שלנו מאוד שונה
או שהוא לא עומד במבחן הזמן
...
לא יודע מבחינת טעם, אבל הנה התגובה שלי שתקפה גם לשאלה שלך:

...
מאיפה הבאת את אל פאצ'ינו ?

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9355
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 742 פעמים

שליחה #3917 

מאיפה הבאת את אל פאצ'ינו?
...
אולי ראית סרט אחר הובר? אל פצ'ינו לא מופיע בסרט הזה בכלל...

ds
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 570
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #3918 

Huber כנראה התכוון ל דנירו.
עדיין סרט יוצא מהכלל.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #3919 

Robert De Niro, כן, אני תמיד מתבלבל בין השניים :lol:

בוא נסכים שלא להסכים, אני הבאתי את חוות דעתי ואני עומד מאחוריה, בעיניי זהו סרט מיושן עם משחק גרוע שלא שווה את הזמן צפייה, כל אחד שיחליט בעצמו מה לעשות עם זה.

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #3920 

ds כתב:Truejoker כתב
מעניין , או שטעיתי בסרט או משהו אחר , אבל אצלי יש אותו סרט רק שהוא נקרא L.A CONFIDENTIAL ויש לו עלילה . מאידך לא ראית עירום מלא [צוחק בקול] (חוץ מהגב של קים בייסינגר , שמשום מה אני עדיין חושב שהיא אחת היפות ביותר
הייתי נותן לו 5 מ10 , פשוט משום שעם קאסט כזה , העלילה הייתה מספקת לעשות מזה סרט טוב . אבל משהו התפקשש להם במהלך העבודה (אם בכלל עבדו על הסרט , נראה לי שהחליטו לזווג כזה קאסט וחשבו שהסרט יווצר מעצמו .
...
בשינוי שמות הבמאי והשחקנים, להזכיר: קווין ספייסי, ראסל קראו, קים בסינג'ר ואחרים התגובה של Mulder מתאימה גם כאן. אם זה סרט רע ומפוספס איזה סרט לדעתך הוא סרט טוב ולא מפוספס?

Mulder כתב
אתה מדבר על הסרט של דה פאלמה ? הסרט הזה מרתק מהסצינה הראשונה שלו ועד הסוף. קצת הגזמות יש פה לאחרונה... גם אם הסרט לא ממש דיבר אליך, להגיד ששון קונרי קווין קוסטנר ואנדי גרסייה נתנו משחק עלוב ? קצת ריספקט, כמו שאל קפון היה אומר
...
...
תשמע התסריטאי עשה תסריט נורמאלי , הצוות שלוהק לסרט , עושה עבודות הרבה יותר טובות , אני גם מת על קים בייסינגר , ואחרי הכול זה יצא די שיעמום ?!!! אז כן זו אכזבה גדולה
וסרט טוב ולא מפוספס זה סרט שלוקח שחקנים כאלו ונותן להם "לשרוף את המסך" כמו שהם יודעים או שיש במאים שיודעים להוציא את זה מהם
קים יכולה להצית אש אם היא מבויימת נכון , וראסל קרואו הוכיח שהוא יכול להיות דמות יותר טובה מסתם בריון עם תג שנמצא במשימת הצלה :lol:
וקווין ספייסי יכול או לא יכול (אני ממש לא יודע אם ההופעה שלו בסרט החשוד העיקרי היא שלו או של הבמאי ולכן אני לא יודע עדיין אם הוא שחקן אמיתי או שחקן של במאי :lol: ), אבל בתקציב הזה היה יכול להיות הרבה יותר טוב . מה עוד שהסיפור הבסיסי יש לו יכולת להגיע רחוק
כך שזה פספוס של התסריטאי , הבמאי ואולי גם העורך

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”