Aeon skin למוביג'וקבוקס לכל מכשיר NMT
-
knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
- נתן תודות: 202 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
כנראה שבאמת יש איזושהי בעיה בסריקה בגרסא החדשה מול אתר סרטים הוא מאתר פחות מהסרטים...בכל מקרה אם הסתדרת עם NFO וחסר לך פוסטר אתה יכול תמיד לחפש בגוגל. לפי שם הסרט ואז המילה pic הנה דוגמא לחיפוש שעשיתי לסרט taken
http://www.google.co.il/search?hl=iw&q=taken+pic
ואז אתה שומר את התמונה באותה תיקייה עם הסרט תחת אותו שם רק עם סיומת שונה. רק תמחוק את הקובץ שקיים כרגע בתיקיית הdata כפוסטר לא נכון ותריץ שוב
http://www.google.co.il/search?hl=iw&q=taken+pic
ואז אתה שומר את התמונה באותה תיקייה עם הסרט תחת אותו שם רק עם סיומת שונה. רק תמחוק את הקובץ שקיים כרגע בתיקיית הdata כפוסטר לא נכון ותריץ שוב
אחרי המון ניסיונות, אני יכול להגיד שהסטרימר בשעה טובה, עובד כמו שצריך.
כל הסרטים מזוהים (חלקם בעזרת קבצי NFO, תודה על ההמלצה), ולכולם יש תמונות (שוב, תודה על העזרה).
הדבר היחיד שחסר (והוא זניח), הוא באנר לסדרה Life, אבל הבנתי שאני לא היחיד עם הבעיה.
שוב, המון תודה לכולם!
עדכון:
כנראה שלא הכל חלק, מסתבר שכשאני מכניס קובץ NFO בשביל זיהוי של הסרט, הוא מתעלם מתמונה ידנית ששמתי. למישהו יש פתרון לזה? או שזאת טעות תפעול שלי?
כל הסרטים מזוהים (חלקם בעזרת קבצי NFO, תודה על ההמלצה), ולכולם יש תמונות (שוב, תודה על העזרה).
הדבר היחיד שחסר (והוא זניח), הוא באנר לסדרה Life, אבל הבנתי שאני לא היחיד עם הבעיה.
שוב, המון תודה לכולם!
עדכון:
כנראה שלא הכל חלק, מסתבר שכשאני מכניס קובץ NFO בשביל זיהוי של הסרט, הוא מתעלם מתמונה ידנית ששמתי. למישהו יש פתרון לזה? או שזאת טעות תפעול שלי?
טוב, גם את הקטע עם התמונות הצלחתי לפתור... כמו שKnazi הציע, אחרי שהתוכנה יוצרת בסיס נתונים, אפשר למחוק לה את הפוסטר שהיא (לא) יצרה, ואז היא תדע לקחת את התמונה מהתיקיה.
בעיה אחרונה היא עם תרגומים. התוכנה לא מצליחה להציג לי תרגומים... כשאני מנווט דרך התפריט הראשי של MyiHome התרגומים מוצגים חלק, ברגע שאני מנסה לפתוח את הקובץ דרך הסקין, הוא עולה ללא תרגום... רעיונות? כמובן שלתרגום ולסרט יש את אותו השם..
בעיה אחרונה היא עם תרגומים. התוכנה לא מצליחה להציג לי תרגומים... כשאני מנווט דרך התפריט הראשי של MyiHome התרגומים מוצגים חלק, ברגע שאני מנסה לפתוח את הקובץ דרך הסקין, הוא עולה ללא תרגום... רעיונות? כמובן שלתרגום ולסרט יש את אותו השם..
תראה מה כתבתי כאן לגבי סעיף 2:big27 כתב:יש לי 2 שאלות שפשוט אני לא מצליח למצוא תשובות
2. האם ניתן לעלות את הסקי ללא הדף פתיחה אלא ישר לתפריט סרטים ..?
תודה רבה לעזרה .!!!...
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 01#1193501
מאז שכתבתי את זה עדכנתי את הFW של הA200 שלי ואז היתי צריך לשנות את המקום שכתוב HARD_DISK ל SATA_DISK
ירון
קודם כל תודה על הסקין וההשקעה, נראה מעולה 
כמה שאלות:
1.שמתי לבדיקה את הסדרה Spartacus , אחרי שאני נכנס לסדרה בתפריט הראשי הוא שולח אותי לדף שהרקע שלו הואלבן ששוב הלוגו של הסדרה מופיע אבל פעמיים , בחלק אחד כל ה13 פרקים של העונה הראשונה שם , ובחלק השני רק פרק 4 , מה הסיבה? (שמתי לב שהוא פשוט מזהה את הקובץ כעונה 1 "אחרת" ופותח PLAYLIST משלו לפרק הזה בלבד ובעצם מדלג על פרק 4 בעונה האמיתית)
אגב העברתי עוד 2 סדרות ולא נתקלתי בבעיה הזו.
2.יש אפשרות להוסיף תחת קטגוריית Movies שבסקין , עוד כמה קטגוריות (HD , SD וכדו'). בנוסף האם יש זיהוי אוטומטי לפי קטגוריות בצורה כלשהי ? הייתי רוצה לחלק את הסרטים בצורה כזו : קומדיה , דרמה , פעולה וכדו'.
3.לפי מה שאני מבין ההורדה האוטומטית של הטריילרים עדיין לא עובדת , איך אני שם טריילר ידני? (במידה ויש לי אותו בתיקיה של הסרט ב PCH 200 .. )
תודה רבה.
כמה שאלות:
1.שמתי לבדיקה את הסדרה Spartacus , אחרי שאני נכנס לסדרה בתפריט הראשי הוא שולח אותי לדף שהרקע שלו הואלבן ששוב הלוגו של הסדרה מופיע אבל פעמיים , בחלק אחד כל ה13 פרקים של העונה הראשונה שם , ובחלק השני רק פרק 4 , מה הסיבה? (שמתי לב שהוא פשוט מזהה את הקובץ כעונה 1 "אחרת" ופותח PLAYLIST משלו לפרק הזה בלבד ובעצם מדלג על פרק 4 בעונה האמיתית)
אגב העברתי עוד 2 סדרות ולא נתקלתי בבעיה הזו.
2.יש אפשרות להוסיף תחת קטגוריית Movies שבסקין , עוד כמה קטגוריות (HD , SD וכדו'). בנוסף האם יש זיהוי אוטומטי לפי קטגוריות בצורה כלשהי ? הייתי רוצה לחלק את הסרטים בצורה כזו : קומדיה , דרמה , פעולה וכדו'.
3.לפי מה שאני מבין ההורדה האוטומטית של הטריילרים עדיין לא עובדת , איך אני שם טריילר ידני? (במידה ויש לי אותו בתיקיה של הסרט ב PCH 200 .. )
תודה רבה.
-
knazi
-
- חבר מביא חבר

1. את השם של הפרק הרביעי רשמת בצורה לא נכונה כנראה וזאת הסיבה.
2.ניתן להוסיף קטגוריות. אני פעם ניסיתי להוסיף לפי שחקנים למשל. אבל לרוב זה לא עובד טוב במיוחד. כי לא תמיד הפרטים של הסרט מספיק מדוייקים וזה לא תלוי בך זה תלוי באתר סרטים.
3. ההורדה האוטומטית לרוב לא עובדת. מה שאתה יכול לעשות זה לשים את קובץ הטריילר באותה תיקייה עם קובץ הסרט ולקרוא לו באותו שם ורק להוסיף בסוגריים מרובעים את המילה טריילר באנגלית באותויות גדולות בסוף השם.
2.ניתן להוסיף קטגוריות. אני פעם ניסיתי להוסיף לפי שחקנים למשל. אבל לרוב זה לא עובד טוב במיוחד. כי לא תמיד הפרטים של הסרט מספיק מדוייקים וזה לא תלוי בך זה תלוי באתר סרטים.
3. ההורדה האוטומטית לרוב לא עובדת. מה שאתה יכול לעשות זה לשים את קובץ הטריילר באותה תיקייה עם קובץ הסרט ולקרוא לו באותו שם ורק להוסיף בסוגריים מרובעים את המילה טריילר באנגלית באותויות גדולות בסוף השם.
-
knazi
-
- חבר מביא חבר

1. אף פעם לא היו לי קבצי iso אבל אני דיי בטוח שאפשר. בסך הכל צריך להוסיף את ההגדרה שהוא יסרוק אותם בmoviejukebox.properties תעבור על השרשור אני חושב באחד הדפים הראשונים דברנו על העניין. אם לא תמצא אני יבדוק בדוייק.
2.אתה מתכוון בפופקורן עצמו אני מבין כי במחשב כבר הבהרנו את העניין לא?
בכל מקרה זה אפשרי. אין לי פשוט כרגע זמן לעבור על ההגדרה המדוייקת אני יסביר מאוחר יותר חג שמח
2.אתה מתכוון בפופקורן עצמו אני מבין כי במחשב כבר הבהרנו את העניין לא?
בכל מקרה זה אפשרי. אין לי פשוט כרגע זמן לעבור על ההגדרה המדוייקת אני יסביר מאוחר יותר חג שמח
קודם כל תודה knazi.
העניין עם הפרק שאני לא רואה באיזה צורה לא רשמתי אותו נכון .. בדיוק כמו שרשום בסרטים , בנוסף ניסית לשנות את השם לרק Spartacus S01e04 גם לא עבד , ניסתי לקרוא לו על גרסאות אחרות גם לא עבד.
אגב בדף סדרות האם אמור להופיע לי רקע כלשהו ? כרגע זה מוצג לי עם דף לבן ככה:
תודה רבה על העזרה.
העניין עם הפרק שאני לא רואה באיזה צורה לא רשמתי אותו נכון .. בדיוק כמו שרשום בסרטים , בנוסף ניסית לשנות את השם לרק Spartacus S01e04 גם לא עבד , ניסתי לקרוא לו על גרסאות אחרות גם לא עבד.
תודה רבה על העזרה.
נערך לאחרונה על ידי Bonanja ב 24/09/2010 5:29, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
knazi
-
- חבר מביא חבר

קודם כל תלך לתיקיית הdata שלך ותמחוק את כל מה שקשור לspartacus שם תקרוא לו כמו שצריך מה שרשמת זה מה שאמור להיות ותנסה לסרוק שוב נראה מה קורה. רק חשוב למחוק את כל הקבצים שקשורים קודם.
זה בהחלט לא צריך להיות לבן. זה דיי מוזר אף פעם לא נתקלתי בזה. הורדת את התיקייה המלאה כמו שהיא אצלי מההודעה הראשונה?
זה בהחלט לא צריך להיות לבן. זה דיי מוזר אף פעם לא נתקלתי בזה. הורדת את התיקייה המלאה כמו שהיא אצלי מההודעה הראשונה?
knazi כתב:קודם כל תלך לתיקיית הdata שלך ותמחוק את כל מה שקשור לspartacus שם תקרוא לו כמו שצריך מה שרשמת זה מה שאמור להיות ותנסה לסרוק שוב נראה מה קורה. רק חשוב למחוק את כל הקבצים שקשורים קודם.
זה בהחלט לא צריך להיות לבן. זה דיי מוזר אף פעם לא נתקלתי בזה. הורדת את התיקייה המלאה כמו שהיא אצלי מההודעה הראשונה?...
עריכה:הורדתי עכשיו את התיקיה שלך , ננסה איתה , מה שכן הסריקה איטית לאללה , אבל אני מניח שזה בגלל האתר סרטים.
עריכה 2:
אחרי שהתקנתי את התיקיה שלך הקטע של המסך לבן הסתדר אבל עדיין זה יוצר בשביל פרק 4 עונה נפרדת , שגם היא קראת עונה 1.
ננסה להוריד פרק אחר... נעדכן עוד מעט.
עריכה 3:
הורדתי סרט בגרסה אחרת , עדיין אותו הדבר , רק שזה עכשיו מזהה את זה כסדרה חדשה בכלל ולא מצליח למשוך תמונות (מידע כן). בנוסף בעונה הרגילה לפרקים 2-3-5-6-7 לא נמשך מידע, תמונות וכדו'. יש למישהו רעיון?
ראיתה שכתבתי לך קודם איך לבצע את סעיף 2 ?big27 כתב:KANZI אפשר את עזרתך תודה בהbig27 כתב:יש לי 2 שאלות שפשוט אני לא מצליח למצוא תשובות
1. יש מצב לסרוק גם קבצי ISO או IMG
תודה רבה לעזרה .!!!......
ירון
נסה לרשוםarikbh כתב:קודם כל תודה knazi.
העניין עם הפרק שאני לא רואה באיזה צורה לא רשמתי אותו נכון ... זה שמו : Spartacus.S01E04.720p.HDTV.x264-RED , בדיוק כמו שרשום בסרטים , בנוסף ניסית לשנות את השם לרק Spartacus S01e04 גם לא עבד , ניסתי לקרוא לו על גרסאות אחרות גם לא עבד.
http://up203.siz.co.il/up3/jzigdnrnexmo.jpg
תודה רבה על העזרה....
Spartacus s1e04
הכוונה בלי ה0 בS..אני זוכר שפעם בזמנו זה עשה לי בעיות ושיניתי למצב הזה, ומאז אין לי בעיות (גם בפרק הספציפי של ספרטקוס)
-
knazi
-
- חבר מביא חבר

קודם כל צריך להבין שהאתר thetvdb שממנו נמשך המידע לסדרות הוא לא יציב במיוחד ויש איתו בעיות.
דבר שני תנסה את מה שגיאספס אומר אני אישית אף פעם לא נתקלתי בתופעה. כמובן לא לשכוח למחוק את כל המידע שיש על הסדרה לפני סריקה מחדש.
דבר שני תנסה את מה שגיאספס אומר אני אישית אף פעם לא נתקלתי בתופעה. כמובן לא לשכוח למחוק את כל המידע שיש על הסדרה לפני סריקה מחדש.
תודה אחי אני אנסה !!!!a_yaron כתב:ראיתה שכתבתי לך קודם איך לבצע את סעיף 2 ?big27 כתב:KANZI אפשר את עזרתך תודה בהbig27 כתב:יש לי 2 שאלות שפשוט אני לא מצליח למצוא תשובות
1. יש מצב לסרוק גם קבצי ISO או IMG
תודה רבה לעזרה .!!!......
ירון...
חג שמח
עריכה: אחרי שעות של התעסקות הצלחתי לסדר את זה עם עזרה של איזה בחור מ NMT.
שיניתי מהשם המקורי של הפרק לשם הזה : Spartacus.Blood.and.Sand.S01E04.720p.HDTV.X264-DIMENSION-episode-4
תודה רבה על העזרה.
אגב , מה הסיבה שסרטים זה לא מזוהים כטרילוגיות ? לדוגמה: המסור 1-6 , אפקט בפרפר 1-3.
ועוד דבר אם אפשר , איך אני יכול ליצור אפשרות של סינון בין קבצי MKV לקבצי AVI ואיך אני יכול להגדיר תת תיקיות ידני שישמשו כקטוגוריות?
מה שאני מתכוון זה שאני אפתח תת קטגוריה ידני בדיסק הקשיח , יקרא לה "פעולה" ואת כל סרטי הפעולה אני אשים שם ידני ושילחצו על MOVIES זה יפנה למסך הקטגוריות שלכל קטגוריה תהיה תמונה שאני אצור.
אמור להיות מסובך?
שיניתי מהשם המקורי של הפרק לשם הזה : Spartacus.Blood.and.Sand.S01E04.720p.HDTV.X264-DIMENSION-episode-4
תודה רבה על העזרה.
אגב , מה הסיבה שסרטים זה לא מזוהים כטרילוגיות ? לדוגמה: המסור 1-6 , אפקט בפרפר 1-3.
ועוד דבר אם אפשר , איך אני יכול ליצור אפשרות של סינון בין קבצי MKV לקבצי AVI ואיך אני יכול להגדיר תת תיקיות ידני שישמשו כקטוגוריות?
מה שאני מתכוון זה שאני אפתח תת קטגוריה ידני בדיסק הקשיח , יקרא לה "פעולה" ואת כל סרטי הפעולה אני אשים שם ידני ושילחצו על MOVIES זה יפנה למסך הקטגוריות שלכל קטגוריה תהיה תמונה שאני אצור.
אמור להיות מסובך?