הדבר היחיד שמצאתי שממש מעצבן ב TIVX בגרסת התוכנה הרשמית האחרונה היא שהוא לפעמים קופא. זה עשוי להתרחש בתפריטים, או בשיטוט בספריות. אחרי שהוא קופא אני צריך לנתק אותו מהחשמל. ברוב המקרים האתחול אחרי החזרת המתח יגרום לכך שהמכשיר לא יזהה את הדיסק הפנימי. במקרים אלו צריך לאתחל פעם שניה (ולפעמים גם פעם שלישית) או לחבר אותו למחשב כ slave ולהריץ chkdsk על הדיסק שמפורמט ב NTFS. ה chkdsk לא מאתר שום תקלה אבל החזרת המכשיר למקום ואתחול מחדש מחזיר למכשיר את היכולת לזהות את הדיסק הפנימי.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
Catskinner כתב:הדבר היחיד שמצאתי שממש מעצבן ב TIVX בגרסת התוכנה הרשמית האחרונה היא שהוא לפעמים קופא. זה עשוי להתרחש בתפריטים, או בשיטוט בספריות. אחרי שהוא קופא אני צריך לנתק אותו מהחשמל. ברוב המקרים האתחול אחרי החזרת המתח יגרום לכך שהמכשיר לא יזהה את הדיסק הפנימי. במקרים אלו צריך לאתחל פעם שניה (ולפעמים גם פעם שלישית) או לחבר אותו למחשב כ slave ולהריץ chkdsk על הדיסק שמפורמט ב NTFS. ה chkdsk לא מאתר שום תקלה אבל החזרת המכשיר למקום ואתחול מחדש מחזיר למכשיר את היכולת לזהות את הדיסק הפנימי.
...
לדעתי לאור התגובות שלך על כל התקלות שלך וחוסר שביעות רצונך היחידה שלך לא תקינה. גם אצלי עובד מצויין ולא נתקלתי בתופעות כמו שאתה מתאר. שווה בדיקה
עפר, שנינו משתמשים ב 6500A בצורה שונה לחלוטין. קודם כל, אתה משאיר אותו דלוק כל הזמן ואילו אני מכבה אותו כשאני לא צופה בגלל שאני anal retentive בכל הנושא של צריכת חשמל. שנית אני משתמש בהעברה דרך SMB כך שאצלי עובד ה SAMBA Server הפנימי ב TIVX.
אני חושב שעלית פה על משהו כי ייתכן וזה באמת קשור ל SMB.
למה אני דוחף במקום למשוך? כי סדר הפעולות שלי הוא כדלקמן.
1. השגת הסרט
2. השגת כתוביות
3. סנכרון והטמעה ל MKV
4. דחיפת התוצר ל TIVX ול HTPC במקביל
5. צפייה
היות ואני עצלן אז בדקתי ומצאתי שאת 4 השלבים הראשונם אני יכול לבצע מאותו מקום ומבלי לקום ולשרוף קלוריות.