שנתיים זה "נצח" , ו 49 עם ציוד פרטי זה גם לא רע, אבל נראה לי שזה הזמן לבטל את הנעיצה של השרשור.......
אולי אפשר לעשות איתם דיל שננעץ אם יתנו את התנאים הקודמים למי שמגיע מכאן, עם קופון...
שנתיים זה "נצח" , ו 49 עם ציוד פרטי זה גם לא רע, אבל נראה לי שזה הזמן לבטל את הנעיצה של השרשור.......
תודה, כדאי לשים לב. החוק מחייב אותם להתריע לפני ... בד"כ כן מתריעים בגוף החשבוניות האחרונות.04/09/2025 20:24uria12321 כתב: אני חושב שזה חשוב לומר כאן כי לא ראיתי שזה נכתב (לא עברתי על כל הפוסטים גם), אבל המבצע של ה79 לכל החיים הוא עם כוכבית ענקית שנאמרה לי בטלפון עם נציגה שלהם כי שאלתי כמו תמיד מיליון ואחד שאלות.
לפני סוף כל שנה, חייבים להתקשר אליהם ולחדש את התוכנית (ללא עלות), אחרת המחיר משתנה.
לטענתם זה בשבילנו הלקוחות ״במידה ותהייה חבילה זולה יותר, תוכל לעבור אליה״.
אז כל מי שהצטרף להוט, שיבדוק טוב טוב מה מועד ההתחברות שלו, וירשום בלוח שנה להתקשר להוט לחדש את התוכנית שבוע - שבועיים (כדי לא להיזכר ברגע האחרון) לפני שעוברת שנה....
זה רשום בחוזה?04/09/2025 20:24uria12321 כתב: אני חושב שזה חשוב לומר כאן כי לא ראיתי שזה נכתב (לא עברתי על כל הפוסטים גם), אבל המבצע של ה79 לכל החיים הוא עם כוכבית ענקית שנאמרה לי בטלפון עם נציגה שלהם כי שאלתי כמו תמיד מיליון ואחד שאלות.
לפני סוף כל שנה, חייבים להתקשר אליהם ולחדש את התוכנית (ללא עלות), אחרת המחיר משתנה.
לטענתם זה בשבילנו הלקוחות ״במידה ותהייה חבילה זולה יותר, תוכל לעבור אליה״.
אז כל מי שהצטרף להוט, שיבדוק טוב טוב מה מועד ההתחברות שלו, וירשום בלוח שנה להתקשר להוט לחדש את התוכנית שבוע - שבועיים (כדי לא להיזכר ברגע האחרון) לפני שעוברת שנה....
כידוע לך לכתוב באינטרנט זה בחינם וגם יש כאלה שהחופש הגדול שלהם המשיך אחרי 31 באוגוסט......
אם כבר העלת... נציגי החברות מתקשרים כל הזמן עם הצעות, בשבוע שעבר יצר איתי קשר נציג של Wecom ולאחר מו"מ קצר קבלתי 19.90 ש"ח בלי הגבלת זמן וללא הגבלת גלישה (בחוזה זה 10T22/09/2025 12:41rafi_d כתב: |OFF|
ההצעה של הוט-[מובייל] היתה: 100G ב 20.00ש"ח לכל החיים (G4) סים/ESIM חינם למצטרפים חדשים בלבד... ממתין לראות את זה בכתב......
המשכתי כאן...23/09/2025 8:58useru כתב: אם כבר העלת... נציגי החברות מתקשרים כל הזמן עם הצעות, בשבוע שעבר יצר איתי קשר נציג של Wecom ולאחר מו"מ קצר קבלתי 19.90 ש"ח בלי הגבלת זמן וללא הגבלת גלישה (בחוזה זה 10T), בלי טריקים ובלי שטיקים, מדובר על 4G מכיוון ש 5G לא מעניין אותי בשלב הנוכחי, אפשרי בתוספת של כמה שקלים.
...

019 לא תומכים ב-WIFI CALLING?23/09/2025 9:43rafi_d כתב: הם יודעים שאנשים פשוט לא מנצלים את נפח הגלישה בשימוש רגיל. ולהשתמש בזה בבית כ HOTSPOT זה בלתי אפשרי מעשית, בגלל מגבלת המהירות המעשית של 4G.
אני בקושי מנצל 3-5GB בחודש . מקרה חריג מאוד זה גיבוי בעת תקלה זמנית אצל ספקית האינטרנט הביתית, ולזה 100GB בהחלט מספיק....
אגב, עוד סיבה שניידתי מ 019 (פרט לכמה שקלים פחות ותוספת 70GB) - הם לא תומכים בVOIP עם המכשיר שלי - RealMe (שיחות על WIFI באיזור עם קושי קליטה סלולרית) , הוט מובייל - כן. מעניין אם הWECOM "שלך" - תומכים בשירות הזה......
הם לא מתחייבים שיעבוד לך. כן יש לך שליטה/ההפעלה לזה בממשק שלהם באתר, אך לא עבד במקרה שלי, למרות שהחליפו 2 סימים וניסו בשתי הרשתות עליהן הם רוכבים. פשוט, זה לא בשליטתם. הם רק מפעיל וירטואלי על רשתות פרטנר ופלאפון....

"Wecom שלי" תומכים למיטב ידיעתי...
שוחחתי איתם, לדבריהם אינם תומכים רשמית בשירות שיחות wifi במכשירי אנדרואיד ( "בהרצה"). אבדוק אותם.....