לא רכשת דרך אמאזון? העלויות לא כלולות מראש?avihuli כתב:לא היה רשום שיש עמלות "שקר" נוספות כלשהן.
צוין בהודעת הסמס שיש לשלם מיסים, שאותם כאמור שילמתי בכרטיס אשראי באתר רשות המיסים לפי הזנת מספר מעקב החבילה + ת"ז:
https://ecom.gov.il/voucherspa/input/432
אני מניח שזה כל מה שנדרש לשלם, אבל אעדכן אם יהיו תשלומים נוספים נדרשים....
האם הבמה הקדמית צריכה חיזוק של הגברה חיצונית ? ** עדכון - התחדשתי **
- mulder
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7663
- itay123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7442
·הללויהavihuli כתב:היי...![]()
לפני כחצי שעה קיבלתי סמס מדואר ישראל: "החבילה ממתינה באחת מיחידות הדואר בעיר לאיסוף".
יש לינק לתשלום המיסים - שולמו באתר רשות המיסים.
נותר רק לגשת לאסוף לקחת, כנראה אעשה את זה מחר על הבוקר כי שעות הפעילות בערב הן עד 18:00 ואני לא מגיע הביתה לפני 19:00.
יששששששששששששש.....![]()
יאללה, מאברוק !!...
-
avihuli
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9067
ערן - בסוף לא.
רשמתי לדעתי באחת התגובות כי לקחתי "סיכון" עד הסוף והזמנתי ישירות מהאתר של אימוטיבה.
נקווה שיגיע תקין ולא יהיו בעיות עתידיות עם המוצר.
רשמתי לדעתי באחת התגובות כי לקחתי "סיכון" עד הסוף והזמנתי ישירות מהאתר של אימוטיבה.
נקווה שיגיע תקין ולא יהיו בעיות עתידיות עם המוצר.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
-
avihuli
-
- חבר שלא מהעולם הזה

בטח עובר.niko כתב:@avihuli
אבי, תוסיף בסקר "יהיה הבדל או לא יהיה הבדל" עובר 50 עמודים...
ובטח גם נועל את השרשור עם כמה מושעים לתקופת צינון לשבוע על התקפות לגופו של אדם...
אספק את התובנה הזו להאם יש הבדל ואם לאו אחרי שאחבר לסט-אפ (בימים הקרובים). מעבר לסקרנות של כולם פה - זה משהו שאני חייב לעצמי: לבסס את ההחלטה על הקנייה הזו גם "פונקציונאלית" מעבר לפן העיצובי.
בדרך כלל בכל רכישה אני משאיר את המוצר הקודם ובודק אותו במקביל למוצר החדש על מנת לעמוד על ההבדלים והאם ההחלטה הייתה מושכלת על בסיס הדרך הספציפית שבחרתי ללכת בה.
נקנח בכמה תמונות מהרשת לפני שתקבלו LIVE.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- mulder
-
- חבר שלא מהעולם הזה

הבעיה שאני רואה כאן היא שאתה צופה עם סנטר. בוא נניח ויהיה הבדל, אז אתה תשתמש כרגע בשני הגברות שונות עבור הבמה הקדמית. אם כבר אז לא עדיף היה לבדוק עם מגבר 3 ערוצים ?
דבר שני, נגיד ותרשום שאין הבדל ממשי, מה הלאה? הרי יגידו לך שיכול להיות שאין הבדל עם מגבר מסוים אבל עם אחר כן.
דבר שני, נגיד ותרשום שאין הבדל ממשי, מה הלאה? הרי יגידו לך שיכול להיות שאין הבדל עם מגבר מסוים אבל עם אחר כן.
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17940
·mulder כתב:הבעיה שאני רואה כאן היא שאתה צופה עם סנטר. בוא נניח ויהיה הבדל, אז אתה תשתמש כרגע בשני הגברות שונות עבור הבמה הקדמית. אם כבר אז לא עדיף היה לבדוק עם מגבר 3 ערוצים ?
דבר שני, נגיד ותרשום שאין הבדל ממשי, מה הלאה? הרי יגידו לך שיכול להיות שאין הבדל עם מגבר מסוים אבל עם אחר כן....
לא יהיה הבדל אז אין שום בעיה
-
avihuli
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אלו הנחות היסוד:
אם יש הבדל שמיע בין עם הגברה לבלי הגברה - אז הכל טוב והשגנו פה משהו מעבר לפן העיצובי.
מה שאתה אומר שיכול להיות שההבדל הזה ישפיע על השמע של הסנטר שאינו מוגבר.
זה פתיר באמצעות רכישה של הגברה רב ערוצית במקום זו הדו ערוצית שקניתי (נגיד את ה-A500 או A700 גם של אימוטיבה).
אם אין הבדל ממשי (ספציפית עם האימוטיבה) אז זה אומר שאין הבדל. זהו.
בהחלט יכול להיות שעם הגברה אחרת כן יהיה. אבל לאורך כל הדיון לא הוצעה הגברה אחרת שתאמה את מה שרציתי להשיג.
לכן גירדתי את כרטיס החיש גד הזה ושייצא מה שייצא. בכל מקרה אצא מרוצה, נהניתי מאוד מכל התהליך.
מעבר לזה פסיכולוגית זה כמובן תורם "לאגו" שיש הגברה חיצונית...
אם יש הבדל שמיע בין עם הגברה לבלי הגברה - אז הכל טוב והשגנו פה משהו מעבר לפן העיצובי.
מה שאתה אומר שיכול להיות שההבדל הזה ישפיע על השמע של הסנטר שאינו מוגבר.
זה פתיר באמצעות רכישה של הגברה רב ערוצית במקום זו הדו ערוצית שקניתי (נגיד את ה-A500 או A700 גם של אימוטיבה).
אם אין הבדל ממשי (ספציפית עם האימוטיבה) אז זה אומר שאין הבדל. זהו.
בהחלט יכול להיות שעם הגברה אחרת כן יהיה. אבל לאורך כל הדיון לא הוצעה הגברה אחרת שתאמה את מה שרציתי להשיג.
לכן גירדתי את כרטיס החיש גד הזה ושייצא מה שייצא. בכל מקרה אצא מרוצה, נהניתי מאוד מכל התהליך.
מעבר לזה פסיכולוגית זה כמובן תורם "לאגו" שיש הגברה חיצונית...
.
.
- eyosha
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1342
· כלכך נכון ואנחנו כבר מתקרבים לעמוד 30...istarmini כתב:·......
לא יהיה הבדל אז אין שום בעיה...
-
avihuli
-
- חבר שלא מהעולם הזה

יואב - הרגת אותי...
אתה שומע ברמות רפרנס של 0 דציבל.
אתה יודע שיש הבדלים.
אתה יודע שיש הבדלים.
.
.
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
טוב, אם לא יהיה הבדל תמיד תוכל להשתמש בו בתור מגבר אוזניות ל RAAL SR1a כי מה זה כבר עוד 3500$ בין חברים?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- masteraudio
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1471
כרגע אני בעיצומו של בחינת ה SVS ULTRA ואני רוצה להוסיף שבבדיקות שאני עורך אני מישתמש בשני מגברי כח, האחד הוא EMOTIVA A-700 והשני הוא ATI AT-1508 והשינוי הוא קיים בצורה ברורה ומשמעותית מאוד.
TRINNOV ALT-16
DALI RUBIKORE ONWALL
DALI RUBIKORE CINEMA
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
DALI RUBIKORE ONWALL
DALI RUBIKORE CINEMA
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

27!!
מלבד זאת אין לי מה להוסיף
מלבד זאת אין לי מה להוסיף
- mulder
-
- חבר שלא מהעולם הזה

מי ששומע קבוע ברמות כאלה מתישהו יפסיק לשמוע הבדלים, או לשמועavihuli כתב:יואב - הרגת אותי...![]()
אתה יודע שיש הבדלים....
וברצינות, נחכה ונראה. אתה מכיר את מה שיש לך הכי טוב, אם יהיה שינוי אתה תדע תוך רגע.
-
avihuli
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אז הספקתי לאסוף את החבילה היום בבוקר, סניף הדואר היה ריק מאדם והתהליך היה זריז.
הפתיע אותי ששלחו את המגבר באריזה המקורית שלו ולא באיזשהו ארגז נוסף שלא ניתן לראות מה התכולה בפנים.
החבילה הגיעה יחסית חבולה מכל הכיוונים.
האריזה נפתחה מלמטה ונסגרה מחדש (בטח לבדוק שלא הבריחו סמים או אני לא יודע בשביל מה).
לא יכולתי להתאפק אז פתחתי את החבילה (כבר פתוח מלמטה) באמצע הרחוב...
מעבר לקרטון החיצוני יש עוד קרטון פנימי שהיה שלם.
המוצר מגיע ארוז בבד שחור עם 2 סופגי לחות: אחד בתוך הקרטון ואחד בתוך הבד. קופסא קטנה עם כבל החשמל (פלג אמריקאי), כבל מונו 3.5 מ"מ עבור הטריגר וחוברת.
בגדול - חיצונית הכל נראה בסדר ושלם...
בקטן - לא מבין מה הקטע של רגליות הגומי (שישר תפסו לי את העין) בעלות המראה התעשייתי משהו, כאילו הן מתאימות לשיכוך בין מנוע לתושבות שלו.
לבינתיים תמונות להלן.
כל השאר - בהמשך.
הפתיע אותי ששלחו את המגבר באריזה המקורית שלו ולא באיזשהו ארגז נוסף שלא ניתן לראות מה התכולה בפנים.
החבילה הגיעה יחסית חבולה מכל הכיוונים.
האריזה נפתחה מלמטה ונסגרה מחדש (בטח לבדוק שלא הבריחו סמים או אני לא יודע בשביל מה).
לא יכולתי להתאפק אז פתחתי את החבילה (כבר פתוח מלמטה) באמצע הרחוב...
מעבר לקרטון החיצוני יש עוד קרטון פנימי שהיה שלם.
המוצר מגיע ארוז בבד שחור עם 2 סופגי לחות: אחד בתוך הקרטון ואחד בתוך הבד. קופסא קטנה עם כבל החשמל (פלג אמריקאי), כבל מונו 3.5 מ"מ עבור הטריגר וחוברת.
בגדול - חיצונית הכל נראה בסדר ושלם...
בקטן - לא מבין מה הקטע של רגליות הגומי (שישר תפסו לי את העין) בעלות המראה התעשייתי משהו, כאילו הן מתאימות לשיכוך בין מנוע לתושבות שלו.
לבינתיים תמונות להלן.
כל השאר - בהמשך.
.
.
-
avihuli
-
- חבר שלא מהעולם הזה

עוד..
.
.
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17940
·avihuli כתב:עוד.....
הגומיות עבור מניעת זעזועים בכדי שהאלקטרונים לא יגעו אחד בשני וככה תקבל הפרדת כלים מושלמת במרחב האקוסטי.
- gal-cohen
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6306
תתחדש אבי!
סוף סוף פחות קשקשת ויותר במעשי.
PREPARE TO BE BLOWN AWAY
(סתאאאאם.. דעתי וניסיוני פחות מסכימים על החלפת הגברה - משתנה בהחלפת רמקולים)
אבל בהחלט מקווה עבורך שתרגיש בשינוי, ומקסימום כמו שאמרת, הבאת עוד רהיט בכמה ג'ובות.
סוף סוף פחות קשקשת ויותר במעשי.
PREPARE TO BE BLOWN AWAY
(סתאאאאם.. דעתי וניסיוני פחות מסכימים על החלפת הגברה - משתנה בהחלפת רמקולים)
אבל בהחלט מקווה עבורך שתרגיש בשינוי, ומקסימום כמו שאמרת, הבאת עוד רהיט בכמה ג'ובות.
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

@avihuli
·חוסר ההבנה שלך מזעזע. כולם, אבל כולם, יודעים שמה שמבדיל בין ציוד אודיופילי אמיתי המסוגל להרחיב את הבמה, להדק את הבאס ולשפר את האודיו בסדר גודל אחד (לפחות) לבין סתם מגבר מעפאן - אלו הן הרגליות!
אפילו האישה של השכנים עכשיו יצאה מהמטבח שלה ודפקה לי בדלת כדי להסכים איתי שהרגליות זה השינוי המשמעותי ביותר שהיא חוותה מאז שהם עברו לביניין.
·חוסר ההבנה שלך מזעזע. כולם, אבל כולם, יודעים שמה שמבדיל בין ציוד אודיופילי אמיתי המסוגל להרחיב את הבמה, להדק את הבאס ולשפר את האודיו בסדר גודל אחד (לפחות) לבין סתם מגבר מעפאן - אלו הן הרגליות!
אפילו האישה של השכנים עכשיו יצאה מהמטבח שלה ודפקה לי בדלת כדי להסכים איתי שהרגליות זה השינוי המשמעותי ביותר שהיא חוותה מאז שהם עברו לביניין.
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

@avihuli
תתחדש! ואל תשכח אותנו - ספר אם זה נכנס למקום שתכננת במזנון והאם אתה מרגיש הבדל כלשהו.
תתחדש! ואל תשכח אותנו - ספר אם זה נכנס למקום שתכננת במזנון והאם אתה מרגיש הבדל כלשהו.
- eyosha
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1342
@avihuli
מזל טוב, תתחדש. אני ממש מתרגש
הנה הגיע הרגע ועכשיו, פרק את המזנון ויאללה תן בהגברה!!!!!!!
מזל טוב, תתחדש. אני ממש מתרגש
הנה הגיע הרגע ועכשיו, פרק את המזנון ויאללה תן בהגברה!!!!!!!