מבצעי Black Friday של ח.י.

פורום מסכי OLED ו- QD-OLED
jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #381 

כל מה ש- @evgenetic טוען הוא לגיטימי. אך מצד שני, המקרה הפרטי שלו עם הזיכוי עבור הרכישה הוא לדעתי לא עניין של שאר הפורום, לפחות לא בשלב הזה. באמת נראה שהזיכוי לא הולך הכי חלק במקרה שלו, אך נראה שמני מנסה לפתור עבורו נקודתית את העניין ולא הפנו לו גב. לכן, אפשר ורצוי להתנהל כרגע בהודעות פרטיות.
במידה וזה יילך ויתפתח למשהו שונה כמו תשובה לסירוב ביצוע הזיכוי או משהו בסגנון, אז יש מקום כמובן לשתף את הפורום.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

evgenetic
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2641
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 303 פעמים

שליחה #382 

@jacko-il
אני לא מסכים עם זה. למרות שמן הסתם יש לי אינטרס אישי לתאר את השתלשלות הדברים ולבקר את ההתנהלות של last price וח.י. בפומבי ובכך ליצור עליהם לחץ מסוים כדי לסגור את הסיפור שלי במהרה, אני די בטוח שגם רבים אחרים מאד מעוניינים לדעת איך התהליך הזה עובד בפועל ואיך מתנהלות החברות הרלוונטיות מול מי שרוצה לנצל את השירות הזה.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #383 

@evgenetic
·
מסכים איתך.
אך אני פשוט חושב שלא מעניינינו כרגע לדעת את השתלשלות הדברים. מה שקורה כרגע זה שאתה מנהל "צ'אט" מול מני על דפי הפורום במקום לנהל את המקרה הפרטי שלך בהודעות פרטיות. במידה ויתעלמו ממך ו/או לא תקבל תשובות וכו' אז תציף את זה על דפי הפורום בצורה מרוכזת.

אבל, זו כמובן רק דעתי וזכותך כמובן לפעול איך שאתה מוצא לנכון. (אני גם לא במקום של לבקר אותך כי אני לא בנעליים שלך כרגע..)

בהצלחה (f)
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

evgenetic
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2641
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 303 פעמים

שליחה #384 

אבל יש פה קאטצ' - הסיכוי שלא יתעלמו ממני גובר פלאות אם אני מתחיל לעשות פה קצת רעש בפומבי. אבל בסדר, אניח לזה לשבוע בתקווה שהעניין יסתיים מבלי התערבות נוספת מצדי.

TVKING
טרול
טרול
תגובות: 15
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #385 

evgenetic כתב:אבל יש פה קאטצ' - הסיכוי שלא יתעלמו ממני גובר פלאות אם אני מתחיל לעשות פה קצת רעש בפומבי. אבל בסדר, אניח לזה לשבוע בתקווה שהעניין יסתיים מבלי התערבות נוספת מצדי.
...
·
לו אני מנכ"ל ח.י ואני רואה פה את כל ההתנהלות ההזויה שלך ואת השימוש הציני בפורום כדי לדרוס ולהכפיש על מנת לזרז עניינים מסיבה של חוסר סבלנות או רוע אה מה שלא יהיו הסיבות להתנהגות הזאת שלך שכה יהיה לי טוב אתה היית חוטף תביעת ענק!

royla
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2450
שם מלא: רועי
נתן תודות: 1026 פעמים
קיבל תודות: 462 פעמים

שליחה #386 

@evgenetic
·
מצטער לראות מה שאתה עובר,
מבין ללבך,ואכן אתה צודק (ככה זה נראה ללא ספק)
כל נושא האחריות מאוד חשוב לכולנו!! מדברים עליו לא פחות מאשר על המסכים היקרים הללו, אני מהאנשים שהגדילו ורכשו אחריות ל3 שנים נוספות בגלל המוניטין החיובי (אני מאמין שמוצדק) של ח.י
אם זאת-מני איש יקר! אני לא מכיר אותו כלל!
הוא עוזר פה לכולם( לי טרם יצא) ,לא צריך לכתוב לו בצורה כזאת-לא מכובד!
רוצה עזרתו?! פנה באישי!
לא עזר באישי?! תחזור פה לפורום ושתף אותנו בחוויה השלילית שלך-אין ספק שזה מאוווד מעניין את כולנו רמת השירות שאנחנו מתמודדים בזמן אמת!
כרגע אני באמת רוצה להאמין שח.י יהיו 100% -כמו שהם מבטיחים
והאמת שאני קונה המון בלסט פרייס!!! מעולם לא ביקשתי מהם שירות ,מקווה שהשירות שלהם יותר טוב מאיך שאתה כתבת פה....כי זה מדאיג אותי בצורה אישית :(
בהצלחה !
כיף חיים.

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 15223
שם מלא: מני דהן
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 264 פעמים

שליחה #387 

כדי לעשות סדר בדברים - אולי ייצא קצת ארוך, אבל אשתדל לתת פה מענה למה ששאלתם.
אני נמצא בפורום מתקופתי כחובב אודיו בכלל, ולפני שהתחלתי לעסוק בתחום. אפשר לקרוא לזה כמעט "מדור המייסדים" , בימים בהם יכל להיות שרשור של 745 עמודים עם ויכוחים האם רמקולים נשמעים טוב יותר עם כבל אודיו שעולה שקל וחצי או עם כבל מצופה בשמן נחשים ב-6,000 ש"ח.

בדרך עבדתי באתר פי אלף , בארה"ב, ועכשיו ח.י.
מה המסקנה? אני בפורום לפני ח.י., ואהיה בפורום כנראה אחרי ח.י.

בנוסף,
אני לא נציג רשמי של ח.י. כאן - משמע העבודה שלי היא לא לשבת כאן ולתת מענה לבעיות שירות. לח.י. יש פלטפורמות ברורות לזה.
חלקן טובות יותר, חלקן טובות פחות, אבל זה מה שיש.
כל עוד כוחי במותני ובא לי לעזור - אני אעזור.
ביום שלא יבוא לי לעזור - אוכל להפסיק לעזור, כי זו יוזמה פרטית שלי, בזמן הפרטי שלי (תקרא את השעות של רוב התגובות שלי).

מהצד השני, גדלתי כאן על אחוות פורום, וכל הרעיון של הפורום מבחינתי היא עזרה הדדית לחברים שהם בעלי אותו תחום עניין.
זו דעתי לגבי מהות הפורום, בניגוד למה שאתה כתבת קודם evgenetic.
לשמחתי נפל בחלקי להיות חלק מחברה שאוהבים לרכוש כאן את המוצרים שלה, ובעל תפקיד באותה חברה שיש לי יכולת קצת להזיז דברים ולעזור לחברים כאן.
אני גם עומד מאחורי הדברים שלי - עד הסוף! היו לי עשרות רבות של פניות בשבועות האחרונים לעזרה בכל מיני נושאים, ואני רוצה שיקום אחד שיגיד שלא עזרתי לו, או שלא ניסיתי לעזור לו. את אותו דבר אגיד על מאות פניות בשנים האחרונות. והכל בענווה, בצניעות, בלי להשתחצן ובלי לעשות רעש.
גם כאלה שכתבו עלינו שרשורים לא טובים ועזרתי להם - מעולם לא ביקשתי שיורידו את הפרסום. אתה מוזמן לבדוק אותי evgenetic. לכולם אני תמיד עונה - תפרסם את מה שאתה מרגיש שהכי נכון לפרסם, לטוב ולרע.
זו מהות הפורום בעיני evgenetic , ולא לפנות באופן פומבי ל"נציג" כדי לקבל שירות טוב יותר. בשביל זה יש לך פייסבוק, בית משפט לתביעות קטנות, כל מיני תכניות תחקירים שמריחות דם, ושאר ערוצים רבים וטובים.

evgenetic,
הסיבה שביקשתי לפנות בפרטי היא שאתה מהרגע הראשון פונה אלי בצורה תוקפנית, כאילו אני חייב לך משהו.
תחזור לעמוד 22 ותראה איך אתה פונה אלי, ואיך אני עונה לך.
אולי אני טועה, כי אי אפשר לשמוע את הטונציות שלך דרך כתיבה, אבל באיזשהו שלב נראה היה לי כאילו אתה גם מתנשא עלי.

*** שתבין, הגוף שמכר לך את המוצר זה לאסט פרייס, הם אלה שסלקו את הכסף והם אלה שאמורים לזכות אותך. ח.י. לא צד בעניין בכלל, למעט לאשר ללאסט פרייס שהמוצר אצלנו.
יכולתי לענות לך ככה, וזה כנראה היה מוריד אותך מאיתנו, ומעביר את מלוא כובד המשקל ללאסט פרייס.
אבל לא, בחרתי כן לקחת אחריות ולנסות לקדם לך את הנושא.
התשובות שלי לא מוצאות חן בעיניך? מהירות הטיפול לא לרוחך? אתה מוזמן להגיד לי "תודה, לא צריך", ולהמשיך להתנהל בדרכים המקובלות מול לאסט פרייס.
למה ביקשתי ממך הודעה פרטית?
לא כי אני מפספס את העניין בפורום.
פשוט לא כל יום יש לי זמן להיכנס לפורום.
מצד שני - אני עוקב במייל אחר ההתראות שאני מקבל.
יש הבדל בהתייחסות שלי בין התראה על תגובה חדשה בשרשור שאני עוקב אחריו, לבין התראה על הודעה פרטית.
כשיש לי מעט זמן, אני קודם כל בודק הודעות פרטיות ומתייחס אליהן, ואחר כך כשיש לי יותר זמן אני בודק את השרשורים. בטח אם מדובר בשרשור שהכותרת שלו היא בלאק פריידיי, ואנחנו חודש אחרי...

*** בלי קשר, בנוגע לזיכוי שלך, שוחחתי עם האתר, ובמידה ועדיין לא העבירו הודעת זיכוי לחברת האשראי עד עכשיו, הם יעבירו מחר בבוקר.
במידה ויש משהו נוסף שאני יכול לעזור איתו, אתה מוזמן לפנות אלי בהודעה פרטית ובאופן שמכבד גם אותי וגם אותך.
תודה על ההבנה, ועל הסבלנות לקרוא.

@Nunatak
אני מבין מה אתה אומר, ומצד שני אני לא כ"כ מסכים איתך.
זה בסדר להחזיק ב-2 כובעים. בכובע אחד אני עובד ח.י. , וכגילוי נאות בפורום אפשר או לכתוב את זה או לא לכתוב את זה. כיוון שתחומי העניין שלי הם גם הפורומים (הקטגוריות) שאני מסתובב בהם כאן, כמעט כל תשובה שאענה בתחומים אלה תהיה בשטחים אפורים, אני מעדיף לפרסם גילוי נאות מלא ופומבי. כל העניין כאן הוא שכל מי שאני עונה לו - שיידע שאני מח.י. - ואשאיר בידיו את הבחירה אם לקחת את מה שכתבתי או לא...
בכובע השני אני חבר פורום, כמו שציינתי, לפני ח.י. ואהיה אחרי ח.י. , שנכנס לכאן אך ורק מאהבתי לתחום.
זה לא שאני יושב בבית עכשיו אחרי 13 שעות עבודה ואומר לעצמי "טוב, בוא נראה אם מישהו צריך משהו". זה לא שם.
סיבה נוספת שבגינה בחרתי להדגיש את זה בחתימה שלי - היא כדי למנוע מצב שבו מישהו פונה אלי מתוך מחשבה שאני "נציג רשמי" , ואני לא נכנס עכשיו שבועיים לפורום, והוא מתעצבן ובא בטענות לח.י. שהנציג בפורום לא עונה לו (וכבר קרה בעבר...) .
אני גם לא אמרתי "אם יש בעיה, אני כאן".
בדרך כלל כשאני רואה צורך של חבר פורום בעזרה, אני מציע את עזרתי לאותו מקרה ספציפי.

והבהרה נוספת לגבי הזכות החזרה + זיכוי:
זה שירות שאנחנו נותנים אותו כבר זמן רב.
אתר סחר גדול עובד עם בין 120 ל-300 ספקים. רוב היבואנים די נותנים את אותן אפשרויות להחזיר - אך ורק על פי חוק הגנת הצרכן. יש כאלה שגם מוותרים על דמי ביטול.
אנחנו נותנים שירות מעבר.
הבעיה - נציגי שירות מתחלפים במהירות באתרי הסחר, ולא תמיד מלמדים אותם על כל יבואן - מה הוא נותן.
לכן הם פועלים לפי שיטה מאוד מסויימת ותשובות חצי אוטומטיות, וזה יוצר לעיתים (לצערי) מסר שונה ממה שאנחנו רוצים להעביר ללקוח.

לשמחתי אנחנו לפני מהלך רחב שאמור לצאת באמצע ינואר, בו נרחיב את השירות המיוחד לאינטרנט, והפעם גם נדאג שיראו את זה בצורה אחידה בכל מקום, וגם נעביר הדרכות מסודרות למחלקות השירות באתרים השונים לפחות אחת לכמה חודשים.
אני מקווה שזה יפתור את הנושא.

אוהב אתכם ומקווה שהצלחתי לענות בצורה ברורה. אם יש עוד קצוות פתוחים, shoot

Eliran15
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2213
נתן תודות: 286 פעמים
קיבל תודות: 184 פעמים

שליחה #388 

ח.י אנחנו אוהבים אתכם תמשיכו בעבודה הנהדרת

חברה שאפשר לקנות ממנה בראש שקט

orn
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 147
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #389 

@keyser
·

שלום מני,

אני מבקש את עזרתך כי אני כבר אובד עצות ואני מקווה מאוד שתוכל לעזור לי.

הזמנתי טלוויזיה במסגרת בלאק פרדיי מאתר שהוא משווק מורשה שלכם, שמופיע גם בעלון שהוצאתם בתקופת המבצע. שם האתר: p1000.

תאריך הרכישה היה ב -27.11.2017. כמה שעות לאחר שרכשתי מהם ביטלתי את ההזמנה, כי החלטתי לבסוף לקנות מחנות מתמחה. דיברתי עם אחראית בשם רוני והיא אישרה שהביטול בוצע והבטיחה שתוך כמה ימים אראה את הזיכוי בחשבון.

עברו כמה ימים ולא ראיתי שום זיכוי אז התקשרתי לשירות לקוחות שלהם. מעבר לשירות הזוועתי שלהם "ולרובוטים" שנמצאים שם כמענה אנושי הבטיחו לי שהזיכוי יתבצע ב- 6.12 ולאחר מכן יעודכן באשראי.

חלפו עוד כמה ימים ועדיין לא ראיתי את הזיכוי אז התקשרתי לחברת האשראי. הם לא ראו שום זיכוי, אז התקשרתי שוב ל - p1000. הם מצידם טוענים שלא בוצע חיוב כי בקבלה מופיע 0 ומצד שני גם טוענים שבוצע זיכוי.

אז לא רק שגבו ממני כבר תשלום אחד עבור הטלוויזיה (עשיתי בשני תשלומים) גם את הזיכוי לא קיבלתי. כאשר אני מנסה לברר מול p1000 מה קורה עם הזיכוי, אני מקבל תשובות מתחמקות, פתאום האחראית "בישיבה", הנציגים הכל כך מטומטמים שלהם (יש 4 סה"כ!) אומרים שהם רואים שיש זיכוי, למרות שאני שולח אליהם דף חשבון שמראה שיש חיוב ואין זיכוי.

עבר כמעט חודש! ואני מרגיש שבאמת מדובר בעוקץ. לא הגיוני שכל כך הרבה זמן אני לא אראה זיכוי. זה אמור לקחת כמה ימים במקרה הטוב. מחיפוש בגוגל ראיתי בביקורות עליהם שיש עוד כמה אנשים שקרה להם אותו הדבר.

אני פונה אליך כי אתם מפרסמים את האתר העלוב הזה כמשווק מורשה שלכם. אין לי למי לפנות. חברת האשראי מנסה לעזור לי לפני ההורדה השניה, אבל גם הקבלה שהם שלחו על ביטול העסקה לא מספיקה, כי אין חותמת של החברה וחתימה של מורשה חתימה. כשאמרתי לנציגה שלהם (אחת בשם ליזט) את זה, היא ענתה שזה מה שיש.

אני מבקש את עזרתך. יצא שפעמיים שילמתי על הטלוויזיה ולא מדובר על תשלום של 50 ש"ח, אלא על הוצאה מאוד מאוד גדולה. אתה רושם בכל פעם שאתם מכוונים לשירות הכי טוב, אז כדי שגם תבדקו את המשווקים שלכם. לא מתאים בכלל לרמת השירות שאתם מנסים להנחיל כאן.

תודה מראש.
נערך לאחרונה על ידי orn ב 26/12/2017 0:33, נערך 2 פעמים בסך הכל.

Eliran15
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2213
נתן תודות: 286 פעמים
קיבל תודות: 184 פעמים

שליחה #390 

@orn
·תפנה גם למועצה לצרכנות תגיש תלונה

orn
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #391 

@Eliran15
·

נעשה. הבעיה שזה לוקח זמן.

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #392 

orn כתב:@keyser
·

שלום מני,

אני מבקש את עזרתך כי אני כבר אובד עצות ואני מקווה מאוד שתוכל לעזור לי.

הזמנתי טלוויזיה במסגרת בלאק פרדיי מאתר שהוא משווק מורשה שלכם, שמופיע גם בעלון שהוצאתם בתקופת המבצע. שם האתר: p1000.

תאריך הרכישה היה ב -27.11.2017. כמה שעות לאחר שרכשתי מהם ביטלתי את ההזמנה, כי החלטתי לבסוף לקנות מחנות מתמחה. דיברתי עם אחראית בשם רוני והיא אישרה שהביטול בוצע והבטיחה שתוך כמה ימים אראה את הזיכוי בחשבון.

עברו כמה ימים ולא ראיתי שום זיכוי אז התקשרתי לשירות לקוחות שלהם. מעבר לשירות הזוועתי שלהם "ולרובוטים" שנמצאים שם כמענה אנושי הבטיחו לי שהזיכוי יתבצע ב- 6.12 ולאחר מכן יעודכן באשראי.

חלפו עוד כמה ימים ועדיין לא ראיתי את הזיכוי אז התקשרתי לחברת האשראי. הם לא ראו שום זיכוי, אז התקשרתי שוב ל - p1000. הם מצידם טוענים שלא בוצע חיוב כי בקבלה מופיע 0 ומצד שני גם טוענים שבוצע זיכוי.

אז לא רק שגבו ממני כבר תשלום אחד עבור הטלוויזיה (עשיתי בשני תשלומים) גם את הזיכוי לא קיבלתי. כאשר אני מנסה לברר מול p1000 מה קורה עם הזיכוי, אני מקבל תשובות מתחמקות, פתאום האחראית "בישיבה", הנציגים הכל כך מטומטמים שלהם (יש 4 סה"כ!) אומרים שהם רואים שיש זיכוי, למרות שאני שולח אליהם דף חשבון שמראה שיש חיוב ואין זיכוי.

עבר כמעט חודש! ואני מרגיש שבאמת מדובר בעוקץ. לא הגיוני שכל כך הרבה זמן אני לא אראה זיכוי. זה אמור לקחת כמה ימים במקרה הטוב. מחיפוש בגוגל ראיתי בביקורות עליהם שיש עוד כמה אנשים שקרה להם אותו הדבר.

אני פונה אליך כי אתם מפרסמים את האתר העלוב הזה כמשווק מורשה שלכם. אין לי למי לפנות. חברת האשראי מנסה לעזור לי לפני ההורדה השניה, אבל גם הקבלה שהם שלחו על ביטול העסקה לא מספיקה, כי אין חותמת של החברה וחתימה של מורשה חתימה. כשאמרתי לנציגה שלהם (אחת בשם ליזט) את זה, היא ענתה שזה מה שיש.

אני מבקש את עזרתך. יצא שפעמיים שילמתי על הטלוויזיה ולא מדובר על תשלום של 50 ש"ח, אלא על הוצאה מאוד מאוד גדולה. אתה רושם בכל פעם שאתם מכוונים לשירות הכי טוב, אז כדי שגם תבדקו את המשווקים שלכם. לא מתאים בכלל לרמת השירות שאתם מנסים להחיל כאן.

תודה מראש.
...
ערב טוב.
קודם כל, מדוע חברת האשראי לא מבטלת את העסקה בטענת כשל תמורה?
שנית, שלח לי בהודעה פרטית את מספר ההזמנה ואנסה לקדם לך את זה מול האתר.

orn
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #393 

@keyser
·

ערב טוב מני.

רק היום התחלתי בתהליך כשל עסקה מול חברת האשראי, מילאתי את הפרטים ואמרו שינסו לקדם זאת. בכל השיחות הקודמות עם חברת האשראי לא נאמר לי שיש את האפשרות הזאת, אלא רק היום וגם זה בבדיקה, כי באישור ההזמנה שנשלח אליי רשום שהחיוב לא בוצע. כמובן שזה לא נכון כי החיוב כן בוצע וחברת האשראי רואה זאת. אני מקווה שיספיקו לבטל לפני החיוב הקרוב.

אשלח אליך בפרטי את הפרטים. תודה על המענה.

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #394 

·

ערב טוב מני.

רק היום התחלתי בתהליך כשל עסקה מול חברת האשראי, מילאתי את הפרטים ואמרו שינסו לקדם זאת. בכל השיחות הקודמות עם חברת האשראי לא נאמר לי שיש את האפשרות הזאת, אלא רק היום וגם זה בבדיקה, כי באישור ההזמנה שנשלח אליי רשום שהחיוב לא בוצע. כמובן שזה לא נכון כי החיוב כן בוצע וחברת האשראי רואה זאת. אני מקווה שיספיקו לבטל לפני החיוב הקרוב.

...
אחלה.
גם אתה תתקדם מול חברת האשראי וגם אני אנסה לקדם מול האתר.
במצב כזה חברות האשראי מגלגלות את חובת ההוכחה אל בית העסק, כך שבמצב של חוסר מענה מהעסק זה אמור לעזור לך.

shai19862
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 215
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #395 

מני,
אתה עושה עבודת קודש.
כן יירבו אנשים כמוך.

sky1sky10
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3357
נתן תודות: 874 פעמים
קיבל תודות: 190 פעמים

שליחה #396 

·

ערב טוב מני.

...
·לפי דעתי זו רשלנות חד וחלק של חברת האשראי שלא הציגו לך את אחד החוקים הבסיסיים ביותר של כשל תמורה מוחלט בעסקת רכישה.

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #397 

@orn
שוחחתי עם האתר.
הם אומרים (ואני מאמין להם) שאתמול עבר זיכוי לחברת האשראי.
חכה עוד יום, תבדוק מחר מול חברת האשראי שבאמת עבר אליהם.
גם הבנתי את הטעות שהיתה. אני מניח שהסבירו לך, ואם לא, אז בוא לפרטי ואעדכן אותך. מטעמי צנעת הפרט לא נפרט כאן.

תעדכן אותי אם משהו לא מסתדר וצריך עוד משהו.

orn
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #398 

@sky1sky10
·

גם נכון, אבל לא רק. מבירור איתם אפשר להגיש כשל עסקה אם בהזמנה רשום שמועד האספקה נניח הוא 7 ימי עסקים והמוצר לא מגיע אחרי תקופת הזמן הזאת, רק אז אפשר להגיש את הבקשה. אז התשלום הראשון אבוד כי הוא ירד אחרי כמה ימים, את התשלום השני אפשר לבטל וגם זה עדיין בבירור. חבל באמת שרק אחרי כמה שיחות עם כמה נציגים בחברת האשראי נאמר שיש את האופציה הזאת.

@keyser
.

דיברתי איתם כרגע. הם גם אמרו לי שהעבירו את הזיכוי אתמול. אין לי בעיה לשתף על "הטעות" שהם עשו.

בהתחלה הזמנתי עם כרטיס אשראי אחד ולאחר מכן שינתי לכרטיס אשראי אחר כי הראשון לא עבר. הביטול נעשה על הכרטיס האשראי שחוייבתי עליו, כך גם נאמר לי בפעם הראשונה.

כאשר ראיתי שהזיכוי לא מתבצע, התקשרתי והם אישרו שהזיכוי בוצע לכרטיס האשראי ממנו הזמנתי (שכמובן לא קרה). לפני כמה ימים גם קיבלתי את האישור שבוצע זיכוי על כרטיס האשראי שממנו הזמנתי ובשיחה איתם כרגע הם פתאום טוענים שהזיכוי בוצע לכרטיס האשראי השני שממנו לא בוצעה ההזמנה.

איך קיבלתי אישור שבוצע זיכוי לכרטיס האשראי הנכון והם טוענים שבוצע זיכוי לכרטיס האשראי השני?? איפה האישור? (כי הם לא מוכנים לשלוח אליי את האישור הזה. מה שיש להם זה רק את האישור על הכרטיס האשראי ממנו הזמנתי!).

בכל מקרה, תודה רבה, מעריך מאוד את עזרתך ואבדוק מחר מול חברת האשראי.

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #399 

למיטב הבנתי - טעות אנוש, שבילבלה שם את כל המערכת. ואני מבין אותך לגמרי.
העיקר שהכסף חזר הביתה, למקומו הטבעי :wink:
תעדכן אם צריך ממני משהו נוסף.

orn
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #400 

עדיין לא חזר :) אבל אני יותר אופטימי.

לגבי טעות אנוש, הייתי מאמין להם אלמלא שלחו אליי את אישור הזיכוי לכרטיס האשראי הנכון...

שוב, תודה רבה.

שלח תגובה

חזור אל “מסכי OLED”