אחת הסדרות היותר כיפיות וזורמות בהן צפיתי בשנים האחרונות (לא סיימתי עדיין את כל העונות).liorreem כתב:אצלי הרשימה כוללת:
The Americans
הכל אספתי מהמלצות של אנשים.
נראה לי שרק בפנסיה אראה את הכל......
מהי הסדרה האחרונה בה צפיתם?
וזה עוד חוץ מלמעלה מ-100 בלוריי מקוריים שרכשתי בזמנו, רובם קלאסיקות. ככה זה כשמכורים...Kondo10 כתב:·......
מכובד,
אני את רוב הסדרות הטובות שומר בארד דיסקים חיצוניים וחלק בתוך המחשב.
לא מוחק דברים טובים. סרטים אני בדרך כלל מוחק מלבד סרטים באמת ראויים לצפייה נוספת
עם חבר/בן משפחה. או סרטי איכות שיושבים אצלי שנים רבות....
היום העניינים רגועים בהרבה. למרבה המזל, רוב הסרטים שיוצאים כיום הם אשפה קולנועית, כך שאין נקיפות מצפון למחוק חופשי.
נערך לאחרונה על ידי Lee ב 17/10/2018 13:39, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11506
- נתן תודות: 1193 פעמים
- קיבל תודות: 2422 פעמים
אתה רציני? כל פעם שהייתה יוצאת עונה חדשה של The Americans
אני פשוט הייתי מניח הכל בצד (סדרות,סרטים, עבודה/ילדים...סתם) ומתמסר לאחת הסדרות הטובות ביותר שראיתי בחיי
וראיתי המון.
אבל עכשיו נעלמו כל ההמלצות הטובות שיש כאן. חבל.
אני פשוט הייתי מניח הכל בצד (סדרות,סרטים, עבודה/ילדים...סתם) ומתמסר לאחת הסדרות הטובות ביותר שראיתי בחיי
וראיתי המון.
אבל עכשיו נעלמו כל ההמלצות הטובות שיש כאן. חבל.
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7651
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
לא יודע לגבי ציונים, עניין של טעם. לא תמיד הציון מצדיק.Lee כתב:מסכים רק לגבי החלק הראשון. בעיני "משחקי הכס" ברף גבוה מאוד מעל כולן, וגם על "פארגו" אני בונה שתהיה מוצלחת (למרות שעדיין לא צפיתי בה), בין היתר בשל הסרט המצוין עליו היא מתבססת ואינסוף ביקורות מפרגנות.......
לגבי שאר הסדרות ברשימה, כולן ללא יוצא מן הכלל עם ציון מעל 8, חלקן אפילו 8.5 וצפונה.
למעשה, מכולן הכי פחות מעניינת אותי היא "המתים המהלכים", כי כבר צפיתי בזמן אמת ב"אימת המתים המהלכים" שיצאה אחריה (והיתה בינונית לגמרי, לדעתי) ולא נראה לי שיש הרבה מה לחדש....
אהבתי מאוד עונות 1-3 של walking dead , זה היה ציון דרך בטלויזיה לדעתי, במיוחד העונה הראשונה. אבל הסגנון השתנה והדרך אבדה מזמן. כבר התייאשתי מהם בעונות האחרונות, עד שאת הנוכחית לא חושב שאראה.
פארגו, למרות שלא ממש קשורה לסרט הנהדר (בין היחידים הטובים באמת של האחים כהן) שומרת על אותו גרעין הומור וקסם שגם היה בסרט. רק העונה הראשונה מזכירה אותו בעלילה, השאר בכלל לא. כל עונה היא בפני עצמה. השחקנים מעולים, תמיד יש עניין וטויסטים טובים. בעונה הבאה הבנתי שכריס רוק מצטרף.
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3546
- נתן תודות: 1108 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
@liorreem
·
Designated survivor
תמחק מהכונן.
אם בכל זאת תצפה אתה תצטער של הקשבת לי בחצי השני של העונה.
בעונה 2 אתה תשבר
·
Designated survivor
תמחק מהכונן.
אם בכל זאת תצפה אתה תצטער של הקשבת לי בחצי השני של העונה.
בעונה 2 אתה תשבר
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3546
- נתן תודות: 1108 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
@liorreem
·
אומר את זה מי שראה את כל הפרקים של 24 ומאוד אוהב את השחקן הראשי. 3-4 הפרקים הראשונים טובים. לאחר מכן הרמה צונחת מאוד.
אני הייתי מדלג.
·
אומר את זה מי שראה את כל הפרקים של 24 ומאוד אוהב את השחקן הראשי. 3-4 הפרקים הראשונים טובים. לאחר מכן הרמה צונחת מאוד.
אני הייתי מדלג.
- Kondo10

Better Call Saul
(עונה 4)
ספין-אוף לסדרה "שובר שורות" המתמקדת בסול גודמן העו"ד החלקלק מהסדרה.
לקח לי כמה חודשים טובים לסיים את עונה 4 כנ"ל עונה 3. כל פעם ראיתי כמה פרקים,איבדתי עניין,וחזרתי שוב.
שתי העונות הראשונות היו טובות מבחינת עלילה ומשחק, אבל אחרי כמה עונות הדמות של סול גודמן בכיכובו
של בוב אודנקירק פשוט לא ממריאה,מונוטונית ולא מחדשת כלום. בוב אודנקירק שחקן בינוני וחדגוני
שאינו מסוגל להחזיק סידרה שלמה על דמותו, לולא עלילה נוספת מגבילה שעולה על "המקורית".
דווקא היא צריכה לקבל את קדמת הבימה, ומקווה שיעשו ממנה איזו סדרה מעניינת.
כי יש בה את כל המרכבים לסדרה טובה.
כאמור העלילה הנוספת בעלת מגוון דמויות מעניינות ועומק משחק מרתק, ותרומתה לעלילה הכללית מאוד משמעותית.
מלבדה, אין לסדרה זכות קיים יותר משתי עונות מקסימום. לדמות של סול גודמן אין שום רבדים ועומק
בפועל הדמות שהוא מייצג דוחה ומעוררת גיחוך לא פעם. כל תעלול שלו עובר חלק כאילו שכולם מטומטמים עם הבעות
פנים משתאות לנוכח הנאומים הזחוחים שלו, באמת!? החיבור שלו לריאה סיהורן לא טבעי ולא מושך ורואים את זה בכל סצנה שלהם ביחד...כביכול.
שתי עונות היו מספיקות בהחלט להעביר את סיפורו של סול גודמן.
לא משכנעת - לא בטוח שאמשיך לעונה 5.
7.8/10
(עונה 4)
ספין-אוף לסדרה "שובר שורות" המתמקדת בסול גודמן העו"ד החלקלק מהסדרה.
לקח לי כמה חודשים טובים לסיים את עונה 4 כנ"ל עונה 3. כל פעם ראיתי כמה פרקים,איבדתי עניין,וחזרתי שוב.
שתי העונות הראשונות היו טובות מבחינת עלילה ומשחק, אבל אחרי כמה עונות הדמות של סול גודמן בכיכובו
של בוב אודנקירק פשוט לא ממריאה,מונוטונית ולא מחדשת כלום. בוב אודנקירק שחקן בינוני וחדגוני
שאינו מסוגל להחזיק סידרה שלמה על דמותו, לולא עלילה נוספת מגבילה שעולה על "המקורית".
דווקא היא צריכה לקבל את קדמת הבימה, ומקווה שיעשו ממנה איזו סדרה מעניינת.
כי יש בה את כל המרכבים לסדרה טובה.
כאמור העלילה הנוספת בעלת מגוון דמויות מעניינות ועומק משחק מרתק, ותרומתה לעלילה הכללית מאוד משמעותית.
מלבדה, אין לסדרה זכות קיים יותר משתי עונות מקסימום. לדמות של סול גודמן אין שום רבדים ועומק
בפועל הדמות שהוא מייצג דוחה ומעוררת גיחוך לא פעם. כל תעלול שלו עובר חלק כאילו שכולם מטומטמים עם הבעות
פנים משתאות לנוכח הנאומים הזחוחים שלו, באמת!? החיבור שלו לריאה סיהורן לא טבעי ולא מושך ורואים את זה בכל סצנה שלהם ביחד...כביכול.
שתי עונות היו מספיקות בהחלט להעביר את סיפורו של סול גודמן.
לא משכנעת - לא בטוח שאמשיך לעונה 5.
7.8/10
אז אחרי שסיימתם לצפות בדרקונים מעופפים או רובוטים על סוסים, תקחו פסק זמן, שימו את הפרק הבא ב hold, קחו כוס מים, תדאגו ללכת לשירותים, כי אתם לא תקומו מהכורסא.
סדרת העשור של אנגליה, Line Of Duty
היא סדרה ריאליסטית, אינטנסיבית ומלאה בטוויסטים שנוסבת סביב יחידה משטרתית החוקרת שוטרים מושחתים.
דיאלוגים מושחזים, משחק מצוין, קצב מאוד מהיר והפתעות על ימין ועל שמאל.
כל ה 4 עונות ששודרו ב BBC קיימות ב נטפליקס.
העונה הראשונה טובה מאוד. השנייה מצוינת והשלישית תשאיר אתכם המומים.
תמיד תזכרו. הכל קשור בהכל.
* למרבה הצער, עונה 3 ו-4, ככל הנראה בשל בעיות רשיון , אינן מתורגמות.*
רן
סדרת העשור של אנגליה, Line Of Duty
היא סדרה ריאליסטית, אינטנסיבית ומלאה בטוויסטים שנוסבת סביב יחידה משטרתית החוקרת שוטרים מושחתים.
דיאלוגים מושחזים, משחק מצוין, קצב מאוד מהיר והפתעות על ימין ועל שמאל.
כל ה 4 עונות ששודרו ב BBC קיימות ב נטפליקס.
העונה הראשונה טובה מאוד. השנייה מצוינת והשלישית תשאיר אתכם המומים.
תמיד תזכרו. הכל קשור בהכל.
* למרבה הצער, עונה 3 ו-4, ככל הנראה בשל בעיות רשיון , אינן מתורגמות.*
רן
- Kondo10

יש עונה 5 וגם 6. ראיתי עונה וחצי - את עונה הראשונה מאוד אהבתי (במיוחד את השחקן הראשי)
את השנייה הפסקתי באמצע, לא בגלל שהיא לא הייתה טובה -אלא בגלל שיש לי נטייה לעבור מסדרה לסדרה
במיוחד שיוצאות חדשות שאני חייב לראות. (מיוחדות, או השלמת עונות)
אבל בנטפליקס ישראל משודרות רק 2 עונות כרגע.
את השנייה הפסקתי באמצע, לא בגלל שהיא לא הייתה טובה -אלא בגלל שיש לי נטייה לעבור מסדרה לסדרה
במיוחד שיוצאות חדשות שאני חייב לראות. (מיוחדות, או השלמת עונות)
אבל בנטפליקס ישראל משודרות רק 2 עונות כרגע.
Designated survivor נוראית לחלוטין ומבוזבזת לחלוטין כי הפוטנציאל טוב אבל לא החזקתי חצי עונה.
סדרה שספוגה בכל כך הרבה פוליטיקלי קורקט ומקנחת בשחקן גרוע כמו קיפר סאתרלנד (24 עשויה כל כך טוב שלא שמים לב) היא בזבוז זמן גמור.
סדרה שספוגה בכל כך הרבה פוליטיקלי קורקט ומקנחת בשחקן גרוע כמו קיפר סאתרלנד (24 עשויה כל כך טוב שלא שמים לב) היא בזבוז זמן גמור.
אלעד
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78811
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
Salvation
עונה ראשונה. חביב בהתחלה, נגרר לקלישאות בהמשך. מדען זוטר חובר למילארדר לנסות ולמצוא דרך להסיט אסטרואיד שעושה את דרכו לכדוה״א.
עונה ראשונה. חביב בהתחלה, נגרר לקלישאות בהמשך. מדען זוטר חובר למילארדר לנסות ולמצוא דרך להסיט אסטרואיד שעושה את דרכו לכדוה״א.
- Kondo10

The Forest
(נטפליקס)
נערה נעלמת מכפר באזור יער ארדן שבבלגיה, השוטרים המקומיים מתחילים לחשוף רשת של סודות מטרידים באזור.
כשמגיע מפקד חדש לתחנה מתחילות להיעלם נערות נוספות שאחת מהן היא הילדה של סגנית המפקד החדש
מה שיוצר מתיחות נוספת. מיני -סדרת צרפתית.
דרמת מתח מסתורין קצרה ומרתקת. עלילה מעט איטית אבל משוחקת היטב.
אין תחכום או הפקה יוקרתית, למרות זאת הסיפור מצליח לסקרן אותך לכל אורכו -במיוחד הדיאלוגים בין
הדמויות שכתובות נפלא.
תסריט טוב מבוצע על ידי שחקנים נבונים שמצליחים להכניס עומק לדמויות, וכאב.
תוספת של מעט אקשן הייתה מבורכת. דרמה צרפתית טובה בהחלט, אבל חסר לה מעט ליטוש סופי.
7.6/10
(נטפליקס)
נערה נעלמת מכפר באזור יער ארדן שבבלגיה, השוטרים המקומיים מתחילים לחשוף רשת של סודות מטרידים באזור.
כשמגיע מפקד חדש לתחנה מתחילות להיעלם נערות נוספות שאחת מהן היא הילדה של סגנית המפקד החדש
מה שיוצר מתיחות נוספת. מיני -סדרת צרפתית.
דרמת מתח מסתורין קצרה ומרתקת. עלילה מעט איטית אבל משוחקת היטב.
אין תחכום או הפקה יוקרתית, למרות זאת הסיפור מצליח לסקרן אותך לכל אורכו -במיוחד הדיאלוגים בין
הדמויות שכתובות נפלא.
תסריט טוב מבוצע על ידי שחקנים נבונים שמצליחים להכניס עומק לדמויות, וכאב.
תוספת של מעט אקשן הייתה מבורכת. דרמה צרפתית טובה בהחלט, אבל חסר לה מעט ליטוש סופי.
7.6/10
נערך לאחרונה על ידי Kondo10 ב 03/12/2018 17:39, נערך פעם 1 בסך הכל.
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9355
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
(LA CASA DE PAPEL / Money Heist (2017
קבוצת שודדים תחת הנהגתו של "הפרופסור" שודדים את המטבעה הלאומית שבספרד.
מזמן לא ראיתי סדרה עם כזה הייפ סביבה שמתבררת להיות אופרת סבון ספרדית עם קורטוב של קלישאות הוליוודיות (משטרה מתנהגת בטיפשות, יורים מיליון כדורים ואף אחד כמעט לא נפגע, הדמויות עושות דברים בדיוק הפוך מההיגיון הבריא וכולי...).
אם באים בלי ציפיות מראש והבנה שזו סדרה קלילה עם כיבוי חלקים במוח, אפשרי בהחלט להנות ממנה. מי שמצפה לסדרת שודים מתוחכמת, לדעתי יתאכזב.
6.5/10
קבוצת שודדים תחת הנהגתו של "הפרופסור" שודדים את המטבעה הלאומית שבספרד.
מזמן לא ראיתי סדרה עם כזה הייפ סביבה שמתבררת להיות אופרת סבון ספרדית עם קורטוב של קלישאות הוליוודיות (משטרה מתנהגת בטיפשות, יורים מיליון כדורים ואף אחד כמעט לא נפגע, הדמויות עושות דברים בדיוק הפוך מההיגיון הבריא וכולי...).
אם באים בלי ציפיות מראש והבנה שזו סדרה קלילה עם כיבוי חלקים במוח, אפשרי בהחלט להנות ממנה. מי שמצפה לסדרת שודים מתוחכמת, לדעתי יתאכזב.
6.5/10