לא אני לא צוחק. שום סטנדרט ושום נעליים. עוד סטרימר כמו רבים אחרים. יש זולים יותר ממנו ויש טובים יותר ממנו.
מה זו הקביעה המשונה הזו? מה אתה מייבא אותם לארץ?
@maorca
·גם אצלי עם H96 זה קורה עם הגירסא הזו ה24/7 לא עובד כמו שצריך ומתקבלת הודעה שיש בעית רשת - כאשר אני משנמך גירסא אז אין לי את ה24.7 אבל הVOD עובד כשורה.
אני מבין שזה קורה לעוד אנשים כאן, מישהו מצא לכך פתרון?
sushay כתב:@maorca
·גם אצלי עם H96 זה קורה עם הגירסא הזו ה24/7 לא עובד כמו שצריך ומתקבלת הודעה שיש בעית רשת - כאשר אני משנמך גירסא אז אין לי את ה24.7 אבל הVOD עובד כשורה.
אני מבין שזה קורה לעוד אנשים כאן, מישהו מצא לכך פתרון?
בוקר טוב לכולם,
אתמול הצתרפתי לשירות והתקנתי את האפליקציה של סלקום tv גם על הפלאפון וגם על טלויזיה חכמה של( LG (web os 3.5 .
ולא הבנתי איך עושים חיפוש...
אשמח לעזרה.
נתקלתי בתופעה מוזרה
יש לי סטרימר pine64 שמריץ אנדרןאיד 6.0.1 -הגירסא האחרונה עובדת כמו שצריך
ניסיתי להתקין אנדרואיד 7.1.2 וההתקנה הצליחה (הגירסא מהפליי) אך בהתחלת הפעלהשל שידור ערוץ רואים מעולה ולאחר כמה שניות הרזולוציה גדלה ונראה כאילו בוצע זום והמסך ממש גדל. ההשערה שלי שהאפליקציה של סלקום בודקת ומשנה את איכות הסטרים לפי המהירות ליבור המזוהה.
מישהו נתקל בתופעה דומה? האם כדאי לנסות להתקין את הגירסא שהומלצה כאן על אנדרואיד tv? תודה
בזמן האחרון אני נתקל בתקלות צפיה באפליקצית סלקום טיוי בשיאומי.
באמצע צפיה בפרק נתקע השידור שוב ושוב. לעיתים גם בערוצים.
אפליקציות אחרות בשיאומי לא עושות בעיות .
לצערי בזמן האחרון גם לי זה נתקע המון.
על טלוויזית סמסונג חדשה.
בחיבור קווי 100mb רק לדםהדוואה נטפליקס 4k בשרתים רחוקים עובד ללא בעיה.
גרסה 1.8
בגרסאות קודמות זה עבד חלק 1.3 .
סטרימר Vorke Z6 Pluse וגם Tanix Tx92
האפליקציה עובדת בשני הסטרימרים.
לפעמים יש יציאה מהערוץ אוטומטית, לפעמים מקבל שגיאת רשת למרות שהאינטרנט יציב ומחובר בכבל רשת.
ניסיתי את האפליקציה (גירסה 3) על מספר מכשירים.
את ה-MINIX (מיניקס) וה-WETEK ציינתי קודם.
בנוסף, על X96 עם ATV, האפליקציה עובדת די טוב.
על NVIDIA SHIELD, האפליקציה עובדת טוב מדי פעם ומדי פעם יש בעיית תנועה/פריימים ו-JUDDER (לא בטוח איך לתאר את זה).
ניסיתי לשנות מלא הגדרות רזולוציה וקצב רענון, אבל עדיין לא הצלחתי להגיע לתוצאות מושלמות מבחינת תנועה חלקה בכל פלייבק.
לסיכום, המכשירים היחידים שנתנו לי ביצועים מושלמים עד עכשיו:
הטלויזיה (LG עם WEBOS). גם מציגה את NETFLIX מושלם.
APPLE TV 4K עם הגדרת שינוי קצב רענון אוטומטי פעיל. שגם מציגה את נטפליקס באופן מושלם. חבל רק שאין אפשרות להתקין גם קודי, כי זה היה הופך את הקופסא הזו לסטרימר המושלם. נמתין ל-JAILBREAK...