חוות דעת HARMONY ULTIMATE
- minime
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1626
האייקונים לא עוברים כשאתה מעתיק משלט לוג'טק לשלט החדש...שזה, בוא נודה, רוב העבודה וההשקעה שלנו בשלט.
עדיין אפילו לא בדקתי האם פקודות שמגדירים לכפתורים פיזיים בשלט או פקודות שלימדת את השלט, אכן גם עוברים או שהם פשוט מעתיקים את הגרסה של השלט מה-DB שלהם וזהו.
מוזר לי שמהללים את ה-ULTIMATE וה-ELITE. אני עוד איכשהו השגתי במחיר הכי נמוך אבל יש פה כאלו ששילמו כפול ממני ולא רשמו פה כלום.
בכל מקרה את האייקונים שלך יש לי כבר מאתרי הלווין..אלו picons שרצים כבר לא מעט שנים ברשת ובאתר שמצאתי יש אייקונים איכותיים יותר, הבעיה שצריך ללקט אותם (רובם נמצאים ב-ONE).
אולי זה יצא לטובה...נעדכן את האייקונים למעוצבים יותר.
ממליץ לך לבדוק שם.
עדיין אפילו לא בדקתי האם פקודות שמגדירים לכפתורים פיזיים בשלט או פקודות שלימדת את השלט, אכן גם עוברים או שהם פשוט מעתיקים את הגרסה של השלט מה-DB שלהם וזהו.
מוזר לי שמהללים את ה-ULTIMATE וה-ELITE. אני עוד איכשהו השגתי במחיר הכי נמוך אבל יש פה כאלו ששילמו כפול ממני ולא רשמו פה כלום.
בכל מקרה את האייקונים שלך יש לי כבר מאתרי הלווין..אלו picons שרצים כבר לא מעט שנים ברשת ובאתר שמצאתי יש אייקונים איכותיים יותר, הבעיה שצריך ללקט אותם (רובם נמצאים ב-ONE).
ממליץ לך לבדוק שם.
- MikMak
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 856
·minime כתב:האייקונים לא עוברים כשאתה מעתיק משלט לוג'טק לשלט החדש...שזה, בוא נודה, רוב העבודה וההשקעה שלנו בשלט.
ממליץ לך לבדוק שם....
תודה ,
רק האתר שבסוף לעתיק אייקונים באיכות 4K , איזה אחד זה ?
וגם לגבי השלט במידה ואני קונה את HARMONY COMPANION החדש שהוא ללא תאורה , אני שם אותו על החשבון שלי והוא מעביר את כל הגדרות על המכשירים ( אין צורך באיקונים עצמם כי במילא אין לו מסך מגע כמו ULTIMATE או ELITE )
- minime
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1626
אתר עם PICONS ל-4K ...אין יס או הוט אז אל תחפש. אבל יש באתר שנתתי למעלה אייקונים יותר איכותיים ממה שנתנו פה למספר ערוצים.
השלטים יעברו לך. נראה לי בגלל שלטים כאלו הם החליטו לא להעביר את האייקונים. כנראה היו בעיות עם האייקונים.
בכל מקרה PICONS ל-4K מיועדים לממירים לוויניים 4K וכמובן לממשק PVR של קודי, באתר של VU+ יש, רק צריך להרשם.
לשלט הרמוני יספיק מעל ומעבר מה שיש באתר שנתתי, צריך לנבור שם. ממה שמצאתי רובם שרלוונטים לישראל בשלט של ONE.
- MikMak
-
- חבר פעיל במיוחד

·Grappa כתב:@MikMak
·
אני לא ניסיתי לחבר עוד שלט, צריך לקרא קצת ולהבין איך משייכים activity הקימים לכפתורים בשלט הנוסף.
לא צריך להחליף את כל המערכת רק לרכוש את השלט ולהוסיף אותו ל hub, לדעתי ה hub של ה companion מוגבל ל8 מוצרי AV בלבד ביחס ל15 בUltimate אז כדאי להישאר איתו.
אין לי מושג לגבי מחירים ומבצעים...
לגבי Logitech remote companion :
https://www.amazon.fr/gp/product/B014GXQ3S4/
זה הכי חדש של companion שיצא ?
וגם יש ברשותו IR ולא רק WIFI ? כאילו אם אני ישתמש בו כשלט רגיל ללא HUB הוא מתפקד כשלט IR ?
תודה.
- Grappa
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2568
- שם מלא: Grappa
@MikMak
·
זה בדיוק מה שיש אצלי.
בחבילה כלול שלט, HUB ועינית IR נוספת.
השלט עצמו לא משדר ב IR ,WIFI או כל שיטה אחרת הוא מתקשר באמצעות RF ל HUB וה HUB מתקשר עם ההתקנים סביב ב IR ,BT WIFI.
הדגם הזה יכול לשלוט עד 8 התקני AV ובנוסף מספר התקני בית חכם (לא זוכר כמה).
הדגם המתקדם יותר שולט על 15 התקני AV ומספר לא מוגבל של התקני בית חכם (כנראה)
אז כדי להיות ברור.
השלט שאתה רואה בתמונה משמש כמקלדת "טיפשה" של ה HUB הוא לא מכיל שום אמצעי תקשורת להתקנים ולא יכול לעבוד כשלט עצמאי ללא ה HUB ששם נמצאת כל החוכמה.
כדי לדעת באם זה הדגם החדש ביותר כנס לאתר של לוגיטק בארה"ב.
·
זה בדיוק מה שיש אצלי.
השלט עצמו לא משדר ב IR ,WIFI או כל שיטה אחרת הוא מתקשר באמצעות RF ל HUB וה HUB מתקשר עם ההתקנים סביב ב IR ,BT WIFI.
אז כדי להיות ברור.
השלט שאתה רואה בתמונה משמש כמקלדת "טיפשה" של ה HUB הוא לא מכיל שום אמצעי תקשורת להתקנים ולא יכול לעבוד כשלט עצמאי ללא ה HUB ששם נמצאת כל החוכמה.
כדי לדעת באם זה הדגם החדש ביותר כנס לאתר של לוגיטק בארה"ב.
- MikMak
-
- חבר פעיל במיוחד

·Grappa כתב:@MikMak
·
זה בדיוק מה שיש אצלי.
אז כדי להיות ברור.
כדי לדעת באם זה הדגם החדש ביותר כנס לאתר של לוגיטק בארה"ב....
תודה ,
השלט ULTIMATE גם מתפקד כמו בשרשרת שציינת , אך ניתן לעבוד איתו רק כשלט IR ללא HUB , בטוח זה לא כמו המקרה פה ?
מבחינת שלט מתקדם יותר לא מצאתי בשום אתר גירסה חדשה שלו .
וגם בכללי חוץ מהבעיה של תאורה שאין לו , הוא נוח ? ומחזיק מעמד מבחינת סוללה ?
ואין בעיות שלחצנים לא עובדים או שפעילות מסוימת לא מתבצעת במלואה ?
תודה.
- Grappa
-
- חבר ותיק

·MikMak כתב:·......
תודה ,
השלט ULTIMATE גם מתפקד כמו בשרשרת שציינת , אך ניתן לעבוד איתו רק כשלט IR ללא HUB , בטוח זה לא כמו המקרה פה ?
מבחינת שלט מתקדם יותר לא מצאתי בשום אתר גירסה חדשה שלו .
וגם בכללי חוץ מהבעיה של תאורה שאין לו , הוא נוח ? ומחזיק מעמד מבחינת סוללה ?
ואין בעיות שלחצנים לא עובדים או שפעילות מסוימת לא מתבצעת במלואה ?
תודה....
שלט ה ULTIMATE "טיפש" כמו השלט הקודם, רק שכאן מדובר ב"טיפש" עם צג צבעוני שכנראה עוזר בתפעול אבל דורש טעינה של השלט מידי פעם (אין לי מושג כמה צריך לשאול את מי שיש לו).
בכל מקרה נדרש HUB עם שלט הULTIMATE
השלט שמגיע בקיט של companion הוא שלט דק, קל משקל, פשוט להפעלה, נוח לאחיזה ובעל סוללה קטנה שמחזיקה אצלי נכון לעכשיו יותר משנה.
אין לו תאורה מאחורי המקשים וזה לדעתי החיסרון הגדול ביותר שלו אבל אני מסתדר איתו לא רע.
- MikMak
-
- חבר פעיל במיוחד

·Grappa כתב:·......
שלט ה ULTIMATE "טיפש" כמו השלט הקודם, רק שכאן מדובר ב"טיפש" עם צג צבעוני שכנראה עוזר בתפעול אבל דורש טעינה של השלט מידי פעם (אין לי מושג כמה צריך לשאול את מי שיש לו).
בכל מקרה נדרש HUB עם שלט הULTIMATE
השלט שמגיע בקיט של companion הוא שלט דק, קל משקל, פשוט להפעלה, נוח לאחיזה ובעל סוללה קטנה שמחזיקה אצלי נכון לעכשיו יותר משנה.
אין לו תאורה מאחורי המקשים וזה לדעתי החיסרון הגדול ביותר שלו אבל אני מסתדר איתו לא רע....
זאת אומרת שאם ULTIMATE מתפקד ללא HUB כשלט IR לכל דבר , אז ניתן לעשות זאת גם עם COMPANION שלך ?
וגם מבחינת באגים שאם אתה לוחץ על הפעלת טללוויזיה - רסיבר - וממיר , הוא רוב הפעמים עושה את העבודה או יש באגים לפעמים שמשהו לא נדלק ?
תודה.
- Grappa
-
- חבר ותיק

זאת אומרת שאם ULTIMATE מתפקד ללא HUB כשלט IR לכל דבר , אז ניתן לעשות זאת גם עם COMPANION שלך ?
וגם מבחינת באגים שאם אתה לוחץ על הפעלת טללוויזיה - רסיבר - וממיר , הוא רוב הפעמים עושה את העבודה או יש באגים לפעמים שמשהו לא נדלק ?
תודה....
ULTIMATE לא מתפקד ללא HUB.
ב 99% מהמקרים הכל מתפקד מעולה ללא כל בעיות.
- eagle75
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2805
Grappa
תיקון קטן, להבנתי ה HUB עצמו זהה תמיד.ההבדל בין השלטים שמשויכים ל HUB גורם לכמות שונה של מכשירים שניתן לחבר ... (8 מכשירים בשלטים הפשוטים יותר ו 15 בשלטים המתקדמים יותר).
תיקון קטן, להבנתי ה HUB עצמו זהה תמיד.ההבדל בין השלטים שמשויכים ל HUB גורם לכמות שונה של מכשירים שניתן לחבר ... (8 מכשירים בשלטים הפשוטים יותר ו 15 בשלטים המתקדמים יותר).
- Grappa
-
- חבר ותיק

·eagle75 כתב:Grappa
תיקון קטן, להבנתי ה HUB עצמו זהה תמיד.ההבדל בין השלטים שמשויכים ל HUB גורם לכמות שונה של מכשירים שניתן לחבר ... (8 מכשירים בשלטים הפשוטים יותר ו 15 בשלטים המתקדמים יותר)....
לא בטוח, יכול להיות שמדובר בחומרה משופרט מעט או בתוכנה או רק ברשיון.
מה שבטוח הוא שלשלט אין כל השפעה על היכולות של ה HUB הוא משמש אך ורק כמקלדת.
- eagle75
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2805
אני אומר זאת על סמך חפירה בפורומים בחו"ל.
הזמתי ב BF האחרון את ה HUB עם שלט פשוט שתומך ב 8 מכשירים במחיר טוב. בבית יש לי שלט שתומך ב 15 מכשירים שאותו אשדך בפועל ל HUB. להבנתי זה אמור לעבוד.
אעדכן את השרשור כאשר הוא יגיע.
הזמתי ב BF האחרון את ה HUB עם שלט פשוט שתומך ב 8 מכשירים במחיר טוב. בבית יש לי שלט שתומך ב 15 מכשירים שאותו אשדך בפועל ל HUB. להבנתי זה אמור לעבוד.
אעדכן את השרשור כאשר הוא יגיע.
- Grappa
-
- חבר ותיק

·eagle75 כתב:אני אומר זאת על סמך חפירה בפורומים בחו"ל.
אעדכן את השרשור כאשר הוא יגיע....
מעולה, עכשיו אני סקרן.
מחכה לעידכון בשירשור ברגע שיגיע.
- shualy
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 389
מה ההבדל בין השלטים הבאים:
https://www.amazon.co.uk/Logitech-Harmo ... merReviews
https://www.amazon.co.uk/Logitech-Harmo ... y+ultimate
בברכה,
אורי
https://www.amazon.co.uk/Logitech-Harmo ... merReviews
https://www.amazon.co.uk/Logitech-Harmo ... y+ultimate
בברכה,
אורי
ניתן להציץ בגלריה שלי כאן:
www.uriavitan.com
www.uriavitan.com
- spon83
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 995
@shualy
·
הראשון בא בלי ה-HUB, השני עם ה-HUB
מומלץ לקחת את השני, רק שהמחיר גבוהה מדי ואפשר למצוא אותו במחיר נמוך יותר כשיש מבצעים.
את שלי קניתי בכ-600 ש"ח כולל הכל.
·
מומלץ לקחת את השני, רק שהמחיר גבוהה מדי ואפשר למצוא אותו במחיר נמוך יותר כשיש מבצעים.
את שלי קניתי בכ-600 ש"ח כולל הכל.
- shualy
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 389
·וואו....לא שמתי לב לזה....מקווה שביטלתי מאמאזון את ההזמנה בזמןspon83 כתב:@shualy
·
את שלי קניתי בכ-600 ש"ח כולל הכל....
אשמח ללינק על רכישה של השלט המדובר במחיר שנקבת אם עדיין אקטואלי.
בברכה,
אורי
- Grappa
-
- חבר ותיק

·spon83 כתב:@shualy
·
את שלי קניתי בכ-600 ש"ח כולל הכל....
ממה שאני יודע ותקנו אותי באם אני טועה, הראשון לא כולל משדר IR מובנה וחייב HUB כדי לתפקד?
- spon83
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 995
את שלי קניתי לפני שנה +/-shualy כתב:
וואו....לא שמתי לב לזה....מקווה שביטלתי מאמאזון את ההזמנה בזמן......
אשמח ללינק על רכישה של השלט המדובר במחיר שנקבת אם עדיין אקטואלי.
בברכה,
אורי...
כל כמה שבועות צצים מבצעים על השלטים הללו... שווה לבדוק באופן יומי או להפעי את הגמל
בשניהם יש משדר IR מובנה ואין צורך לצמד ל-HUBGrappa כתב:
ממה שאני יודע ותקנו אותי באם אני טועה, הראשון לא כולל משדר IR מובנה וחייב HUB כדי לתפקד?.........
- MikMak
-
- חבר פעיל במיוחד

·spon83 כתב:בשניהם יש משדר IR מובנה ואין צורך לצמד ל-HUB.........
ואילו לשלט harmony companion אין בכלל IR , נכון ?
https://www.amazon.fr/gp/product/B014GXQ3S4/
- Grappa
-
- חבר ותיק

ואילו לשלט harmony companion אין בכלל IR , נכון ?
https://www.amazon.fr/gp/product/B014GXQ3S4/...
זה מה שיש אצלי ואני יכול להגיד בוודאות שאין IR.