חוות דעת HARMONY ULTIMATE

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
minime
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1626

שליחה

האייקונים לא עוברים כשאתה מעתיק משלט לוג'טק לשלט החדש...שזה, בוא נודה, רוב העבודה וההשקעה שלנו בשלט.
עדיין אפילו לא בדקתי האם פקודות שמגדירים לכפתורים פיזיים בשלט או פקודות שלימדת את השלט, אכן גם עוברים או שהם פשוט מעתיקים את הגרסה של השלט מה-DB שלהם וזהו.
מוזר לי שמהללים את ה-ULTIMATE וה-ELITE. אני עוד איכשהו השגתי במחיר הכי נמוך אבל יש פה כאלו ששילמו כפול ממני ולא רשמו פה כלום.
בכל מקרה את האייקונים שלך יש לי כבר מאתרי הלווין..אלו picons שרצים כבר לא מעט שנים ברשת ובאתר שמצאתי יש אייקונים איכותיים יותר, הבעיה שצריך ללקט אותם (רובם נמצאים ב-ONE).
אולי זה יצא לטובה...נעדכן את האייקונים למעוצבים יותר.
ממליץ לך לבדוק שם.

MikMak
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 856

שליחה

minime כתב:האייקונים לא עוברים כשאתה מעתיק משלט לוג'טק לשלט החדש...שזה, בוא נודה, רוב העבודה וההשקעה שלנו בשלט.
עדיין אפילו לא בדקתי האם פקודות שמגדירים לכפתורים פיזיים בשלט או פקודות שלימדת את השלט, אכן גם עוברים או שהם פשוט מעתיקים את הגרסה של השלט מה-DB שלהם וזהו.
מוזר לי שמהללים את ה-ULTIMATE וה-ELITE. אני עוד איכשהו השגתי במחיר הכי נמוך אבל יש פה כאלו ששילמו כפול ממני ולא רשמו פה כלום.
בכל מקרה את האייקונים שלך יש לי כבר מאתרי הלווין..אלו picons שרצים כבר לא מעט שנים ברשת ובאתר שמצאתי יש אייקונים איכותיים יותר, הבעיה שצריך ללקט אותם (רובם נמצאים ב-ONE).
אולי זה יצא לטובה...נעדכן את האייקונים למעוצבים יותר.
ממליץ לך לבדוק שם.
...
·

תודה ,
רק האתר שבסוף לעתיק אייקונים באיכות 4K , איזה אחד זה ?
וגם לגבי השלט במידה ואני קונה את HARMONY COMPANION החדש שהוא ללא תאורה , אני שם אותו על החשבון שלי והוא מעביר את כל הגדרות על המכשירים ( אין צורך באיקונים עצמם כי במילא אין לו מסך מגע כמו ULTIMATE או ELITE )

minime
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1626

שליחה

אתר עם PICONS ל-4K
...אין יס או הוט אז אל תחפש. אבל יש באתר שנתתי למעלה אייקונים יותר איכותיים ממה שנתנו פה למספר ערוצים.
השלטים יעברו לך. נראה לי בגלל שלטים כאלו הם החליטו לא להעביר את האייקונים. כנראה היו בעיות עם האייקונים.
בכל מקרה PICONS ל-4K מיועדים לממירים לוויניים 4K וכמובן לממשק PVR של קודי, באתר של VU+ יש, רק צריך להרשם.
לשלט הרמוני יספיק מעל ומעבר מה שיש באתר שנתתי, צריך לנבור שם. ממה שמצאתי רובם שרלוונטים לישראל בשלט של ONE.

תמונה

MikMak
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

Grappa כתב:@MikMak
·
אני לא ניסיתי לחבר עוד שלט, צריך לקרא קצת ולהבין איך משייכים activity הקימים לכפתורים בשלט הנוסף.

לא צריך להחליף את כל המערכת רק לרכוש את השלט ולהוסיף אותו ל hub, לדעתי ה hub של ה companion מוגבל ל8 מוצרי AV בלבד ביחס ל15 בUltimate אז כדאי להישאר איתו.
אין לי מושג לגבי מחירים ומבצעים
...
·

לגבי Logitech remote companion :
https://www.amazon.fr/gp/product/B014GXQ3S4/

זה הכי חדש של companion שיצא ?

וגם יש ברשותו IR ולא רק WIFI ? כאילו אם אני ישתמש בו כשלט רגיל ללא HUB הוא מתפקד כשלט IR ?

תודה.

Grappa
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2568
שם מלא: Grappa

שליחה

@MikMak
·
זה בדיוק מה שיש אצלי.
בחבילה כלול שלט, HUB ועינית IR נוספת.
השלט עצמו לא משדר ב IR ,WIFI או כל שיטה אחרת הוא מתקשר באמצעות RF ל HUB וה HUB מתקשר עם ההתקנים סביב ב IR ,BT WIFI.

הדגם הזה יכול לשלוט עד 8 התקני AV ובנוסף מספר התקני בית חכם (לא זוכר כמה).
הדגם המתקדם יותר שולט על 15 התקני AV ומספר לא מוגבל של התקני בית חכם (כנראה)

אז כדי להיות ברור.
השלט שאתה רואה בתמונה משמש כמקלדת "טיפשה" של ה HUB הוא לא מכיל שום אמצעי תקשורת להתקנים ולא יכול לעבוד כשלט עצמאי ללא ה HUB ששם נמצאת כל החוכמה.

כדי לדעת באם זה הדגם החדש ביותר כנס לאתר של לוגיטק בארה"ב.

MikMak
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

Grappa כתב:@MikMak
·
זה בדיוק מה שיש אצלי.
בחבילה כלול שלט, HUB ועינית IR נוספת.
השלט עצמו לא משדר ב IR ,WIFI או כל שיטה אחרת הוא מתקשר באמצעות RF ל HUB וה HUB מתקשר עם ההתקנים סביב ב IR ,BT WIFI.

הדגם הזה יכול לשלוט עד 8 התקני AV ובנוסף מספר התקני בית חכם (לא זוכר כמה).
הדגם המתקדם יותר שולט על 15 התקני AV ומספר לא מוגבל של התקני בית חכם (כנראה)

אז כדי להיות ברור.
השלט שאתה רואה בתמונה משמש כמקלדת "טיפשה" של ה HUB הוא לא מכיל שום אמצעי תקשורת להתקנים ולא יכול לעבוד כשלט עצמאי ללא ה HUB ששם נמצאת כל החוכמה.

כדי לדעת באם זה הדגם החדש ביותר כנס לאתר של לוגיטק בארה"ב.
...
·

תודה ,
השלט ULTIMATE גם מתפקד כמו בשרשרת שציינת , אך ניתן לעבוד איתו רק כשלט IR ללא HUB , בטוח זה לא כמו המקרה פה ?

מבחינת שלט מתקדם יותר לא מצאתי בשום אתר גירסה חדשה שלו .
וגם בכללי חוץ מהבעיה של תאורה שאין לו , הוא נוח ? ומחזיק מעמד מבחינת סוללה ?
ואין בעיות שלחצנים לא עובדים או שפעילות מסוימת לא מתבצעת במלואה ?

תודה.

Grappa
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

MikMak כתב:
...
...
·

תודה ,
השלט ULTIMATE גם מתפקד כמו בשרשרת שציינת , אך ניתן לעבוד איתו רק כשלט IR ללא HUB , בטוח זה לא כמו המקרה פה ?

מבחינת שלט מתקדם יותר לא מצאתי בשום אתר גירסה חדשה שלו .
וגם בכללי חוץ מהבעיה של תאורה שאין לו , הוא נוח ? ומחזיק מעמד מבחינת סוללה ?
ואין בעיות שלחצנים לא עובדים או שפעילות מסוימת לא מתבצעת במלואה ?

תודה.
...
·
שלט ה ULTIMATE "טיפש" כמו השלט הקודם, רק שכאן מדובר ב"טיפש" עם צג צבעוני שכנראה עוזר בתפעול אבל דורש טעינה של השלט מידי פעם (אין לי מושג כמה צריך לשאול את מי שיש לו).
בכל מקרה נדרש HUB עם שלט הULTIMATE

השלט שמגיע בקיט של companion הוא שלט דק, קל משקל, פשוט להפעלה, נוח לאחיזה ובעל סוללה קטנה שמחזיקה אצלי נכון לעכשיו יותר משנה.
אין לו תאורה מאחורי המקשים וזה לדעתי החיסרון הגדול ביותר שלו אבל אני מסתדר איתו לא רע.

MikMak
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

Grappa כתב:
...
...
·
שלט ה ULTIMATE "טיפש" כמו השלט הקודם, רק שכאן מדובר ב"טיפש" עם צג צבעוני שכנראה עוזר בתפעול אבל דורש טעינה של השלט מידי פעם (אין לי מושג כמה צריך לשאול את מי שיש לו).
בכל מקרה נדרש HUB עם שלט הULTIMATE

השלט שמגיע בקיט של companion הוא שלט דק, קל משקל, פשוט להפעלה, נוח לאחיזה ובעל סוללה קטנה שמחזיקה אצלי נכון לעכשיו יותר משנה.
אין לו תאורה מאחורי המקשים וזה לדעתי החיסרון הגדול ביותר שלו אבל אני מסתדר איתו לא רע.
...
·

זאת אומרת שאם ULTIMATE מתפקד ללא HUB כשלט IR לכל דבר , אז ניתן לעשות זאת גם עם COMPANION שלך ?

וגם מבחינת באגים שאם אתה לוחץ על הפעלת טללוויזיה - רסיבר - וממיר , הוא רוב הפעמים עושה את העבודה או יש באגים לפעמים שמשהו לא נדלק ?

תודה.

Grappa
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

MikMak כתב:
...
...
·

זאת אומרת שאם ULTIMATE מתפקד ללא HUB כשלט IR לכל דבר , אז ניתן לעשות זאת גם עם COMPANION שלך ?

וגם מבחינת באגים שאם אתה לוחץ על הפעלת טללוויזיה - רסיבר - וממיר , הוא רוב הפעמים עושה את העבודה או יש באגים לפעמים שמשהו לא נדלק ?

תודה.
...
·
ULTIMATE לא מתפקד ללא HUB.

ב 99% מהמקרים הכל מתפקד מעולה ללא כל בעיות.

eagle75
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 2805

שליחה

Grappa
תיקון קטן, להבנתי ה HUB עצמו זהה תמיד.ההבדל בין השלטים שמשויכים ל HUB גורם לכמות שונה של מכשירים שניתן לחבר ... (8 מכשירים בשלטים הפשוטים יותר ו 15 בשלטים המתקדמים יותר).

Grappa
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

eagle75 כתב:Grappa
תיקון קטן, להבנתי ה HUB עצמו זהה תמיד.ההבדל בין השלטים שמשויכים ל HUB גורם לכמות שונה של מכשירים שניתן לחבר ... (8 מכשירים בשלטים הפשוטים יותר ו 15 בשלטים המתקדמים יותר).
...
·
לא בטוח, יכול להיות שמדובר בחומרה משופרט מעט או בתוכנה או רק ברשיון.
מה שבטוח הוא שלשלט אין כל השפעה על היכולות של ה HUB הוא משמש אך ורק כמקלדת.

eagle75
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 2805

שליחה

אני אומר זאת על סמך חפירה בפורומים בחו"ל.
הזמתי ב BF האחרון את ה HUB עם שלט פשוט שתומך ב 8 מכשירים במחיר טוב. בבית יש לי שלט שתומך ב 15 מכשירים שאותו אשדך בפועל ל HUB. להבנתי זה אמור לעבוד.
אעדכן את השרשור כאשר הוא יגיע.

Grappa
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

eagle75 כתב:אני אומר זאת על סמך חפירה בפורומים בחו"ל.
הזמתי ב BF האחרון את ה HUB עם שלט פשוט שתומך ב 8 מכשירים במחיר טוב. בבית יש לי שלט שתומך ב 15 מכשירים שאותו אשדך בפועל ל HUB. להבנתי זה אמור לעבוד.
אעדכן את השרשור כאשר הוא יגיע.
...
·

מעולה, עכשיו אני סקרן.
מחכה לעידכון בשירשור ברגע שיגיע.

shualy
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 389

שליחה

ניתן להציץ בגלריה שלי כאן:
www.uriavitan.com

spon83
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 995

שליחה

@shualy
·

הראשון בא בלי ה-HUB, השני עם ה-HUB

מומלץ לקחת את השני, רק שהמחיר גבוהה מדי ואפשר למצוא אותו במחיר נמוך יותר כשיש מבצעים.
את שלי קניתי בכ-600 ש"ח כולל הכל.

shualy
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 389

שליחה

spon83 כתב:@shualy
·

מומלץ לקחת את השני, רק שהמחיר גבוהה מדי ואפשר למצוא אותו במחיר נמוך יותר כשיש מבצעים.
...
·וואו....לא שמתי לב לזה....מקווה שביטלתי מאמאזון את ההזמנה בזמן :)
אשמח ללינק על רכישה של השלט המדובר במחיר שנקבת אם עדיין אקטואלי.
בברכה,
אורי

Grappa
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

spon83 כתב:@shualy
·

...
·
ממה שאני יודע ותקנו אותי באם אני טועה, הראשון לא כולל משדר IR מובנה וחייב HUB כדי לתפקד?

spon83
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 995

שליחה

shualy כתב:

...
...
וואו....לא שמתי לב לזה....מקווה שביטלתי מאמאזון את ההזמנה בזמן :)
אשמח ללינק על רכישה של השלט המדובר במחיר שנקבת אם עדיין אקטואלי.
בברכה,
אורי
...
את שלי קניתי לפני שנה +/-
כל כמה שבועות צצים מבצעים על השלטים הללו... שווה לבדוק באופן יומי או להפעי את הגמל

Grappa כתב:

...
...
ממה שאני יודע ותקנו אותי באם אני טועה, הראשון לא כולל משדר IR מובנה וחייב HUB כדי לתפקד?
...
בשניהם יש משדר IR מובנה ואין צורך לצמד ל-HUB

MikMak
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

spon83 כתב:
...
...
בשניהם יש משדר IR מובנה ואין צורך לצמד ל-HUB
...
·

ואילו לשלט harmony companion אין בכלל IR , נכון ?

Grappa
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

MikMak כתב:
...
...
·

ואילו לשלט harmony companion אין בכלל IR , נכון ?
...
·
זה מה שיש אצלי ואני יכול להגיד בוודאות שאין IR.

חזור אל “בית חכם ובקרה”