guyezra כתב:אגב, אם יוון הייתה מבקיעת את השער שלה ראשונה, היינו רואים בונקר "שלא היה כמותו מאז פרץ נפוליון בונפרטה את חומות העיר יריחו"
...
וברצינות,
דווקא יוון פתחה את המשחק עם בונקר, אבל לא מוצלח.
הגרמנים הגיעו לאינספור הזדמנויות, אם היו טיפה יותר מרוכזים וחדים הם היו יורדים למחצית עם 4-0.
תהייה:
השופט במשחק היה איטלקי, מי שניצח במשחק הזה יכול לשחק מול איטליה(במידה והיא תעלה) בחצי הגמר אז לכאורה לשופט יש אינטרסים פה, הוא יעדיף שהקבוצה הפחות טובה תעלה.
ariel-ro כתב:תהייה:
השופט במשחק היה איטלקי, מי שניצח במשחק הזה יכול לשחק מול איטליה(במידה והיא תעלה) בחצי הגמר אז לכאורה לשופט יש אינטרסים פה, הוא יעדיף שהקבוצה הפחות טובה תעלה.
...
הוא נתן פנדל לספרד בדקה 89, נראה לי שהוא בסדר השופט הזה
גיא מפתיע אותי מה שאתה אומר על ראמוס דווקא היום. עד עכשיו היה לו טורניר רע מאוד, בטח שיחסית לעונה מצויינת. אבל דווקא היום הוא היה במשחק מצויין ודווקא פיקה עשה את רוב הטעויות ביחד עם כמה איבודים מטופשים של בוסקטס...מי היה מאמין שאלונסו יבקיע צמד??
ספרד לדעתי נראתה טוב במחצית הראשונה ובשנייה הייתה נראת חסרת כוחות פשוט. המון חוסר ריכוז המון איבודים ובכלל מהדקה ה70+ הפסיקה לשחק
אני חשבתי בדיוק כך במונדיאל. זה מה שספרד (יותר נכון דל בוסקה) רוצה שיחשבו. ספרד התאימה את עצמה לכל יריבה (ככל שהשלבים התקדמו ככה היכולת גברה). עד המפגש נגד גרמניה היה נראה כאילו גרמניה תתן גם להם רביעיה. זה לא רק שגרמניה הפסידה, גרמניה נראו לידם כמו קבוצת נוער מסכנה.
אני דיי משוכנע שזה מה שיקרה גם בטורניר הזה.