גמר הנשים כבר התחיל ונכון לעכשיו יש לנו משחק מרתק בין הטניס העוצמתי של סריה לבין האלגנט של הנין!!
כרגע התוצאה 4:4 אחרי שכל אחת הצליחה לשבור פעם אחת את ההגשות של השניה
עידכון 1:
סרינה הצליחה לשבור להנין את ההגשות ולקחה 6:4 את המערכה הראשונה.
עידכון2:
שתי הבנות שברו אחת לשניה בתחילת המערכה השניה, ובמצב של 2:2, לסרינה היו שתי נקודות שבירה אבל היא איבדה אותן והנין לקחה את המשחקון והמשיכה משם לשבירה שלה בהגשות של סרינה. כרגע המצב הוא 4:3 להנין והגשות שלה. מעניין לראות כמה הן משחקות טקטי, בעיקר סרינה שעושה רושם מאוד מעריכה את הנין ומשחקת במערכה השנייה טניס הרבה יותר מחושב ורגוע (אם אני לא טועה הם נפגשו כבר 13 פעמים בעבר). הנין מתקשה מאוד להכניס את ההגשות הראשונות שלה ועושה רושם שיותר קל להן לשחק משחקונים בהם השנייה היא זאת שמגישה. כרגע התחושה היא שלמרות שהנין מובילה במערכה יש לסרינה עוד רגע זה יתחבר והיא תקח את המשחק.
עידכון 3:
בעוד אני מקשקש על הקושי של הנין להכניס סרב ראשון והקושי שלה לקחת את המשחקונים בהם היא מגישה. באה זאת ולוקחת משחקון על האפס שבדרך היא מכניסה את כל ההגשות הראשונות שלה
אנחנו ב 5:3 להנין!!
עידכון 4:
הנין שוברת בטניס משובח על האפס! את ההגשות של סרינה ולוקחת את המערכה השנייה 6:3

יש לנו משחק!!
(מאז העידכון השני שלי היא לא מפספסת ועדיין לא איבדה נקודה) כל כך הרבה מהפכים יש במשחק הכל כך קצר הזה! נכנסים למערכה המכרעת. יאלה הנין!!
עידכון 5:
14 נקודות רצופות של הנין

ואנחנו כבר ב 1:0 להנין בשלישית! סרינה הפסיקה לשחק!
עידכון 6:
סרינה הייתה בפיגור 40:15 במשחקון שלה אבל חזרה לעצמה והצליחה לקחת את הגיים וכרגע אנחנו ב 1:1 ומשם סרינה מייד ממשיכה לשבירה על הנין

וכרגע זה 2:1 לסרינה
עידכון 7:
רק זאת שברה וזאת מגיעה ושוברת לה חזרה! שוב סחרחורת
אנחנו ב 2:2
עידכון 8:
עוד שבירה

אלא מה! אנחנו ב 3:2 לסרינה ומשם סרינה דווקא הצליחה לשמור על ההגשות שלה ואנחנו כבר ב 4:2 לסרינה. עושה רושם שסרינה בדרך לזכייה (מנסה לתת לה אולי עוד קצת נאחס)
עידכון 9 ולפני אחרון:
סרינה ממשיכה בשבירות שלה והיא מובילה 5:2 ונמצאת משחקון אחד מזכייה בטורניר
עידכון אחרון:
זהו סרינה לוקחת את המשחקון ובעצם לוקחת את המשחק ואת כל הטורניר!!
כנראה שלהנין עדיין אין את היכולת לנצח את השחקנית המדורגת במקום הראשון בעולם!
נקווה שלפחות פדרר יעשה את העבודה מחר!!