מה חסר לך בשעון?zovirax כתב:עדיין לא מצאתי שעון נוח כמו ברום של הגלאקסי...
יש לכם המלצות?...
שרשור על כל מה שרציתם לדעת על הסמסונג גלקסי S - רומים (ROMS)
יכול להיות שזיהיתי בעיה אפשרית נוספת ב CM7 (קובי, מה לעשות, אני לא משתמש רגיל!).
היום קינפגתי את ה exchange בעבודה והבטריה החלה לנסוק למטה. כמובן שקינפגתי את האימייל על push.
סימנתי בחץ אדום את נקודת הזמן ביום שבה התחלתי להשתמש ב exchange. ניתן לראות שעד אותו רגע הגרף יורד לאט ומאותו רגע הוא משתולל למטה. אני יכול גם להעיד שאתמול ושלשום הגרף ירד מאוד מאוד לאט וקיבלתי זמני סוללה נהדרים בניגוד להיום.
היום קינפגתי את ה exchange בעבודה והבטריה החלה לנסוק למטה. כמובן שקינפגתי את האימייל על push.
סימנתי בחץ אדום את נקודת הזמן ביום שבה התחלתי להשתמש ב exchange. ניתן לראות שעד אותו רגע הגרף יורד לאט ומאותו רגע הוא משתולל למטה. אני יכול גם להעיד שאתמול ושלשום הגרף ירד מאוד מאוד לאט וקיבלתי זמני סוללה נהדרים בניגוד להיום.
שחררו גירסה 18.
מישהו ניסה?
אני לא מעדכן בינתיים כי זה ידרוש ממני WIPE מלא ואין לי כח לזה.
nokobik(קובי נכון? )
ראיתי שיש לא מעט אנשים שחווים בעיות אחרי עדכון, ואז הם עושים WIPE מלא וזה עובד כמו שצריך.
בינתיים(טפו טפו טפו, חמסה חמסה למסה, בלי עין הרע) המכשיר עובד מצויין אחרי WIPE מלא.
מישהו ניסה?
אני לא מעדכן בינתיים כי זה ידרוש ממני WIPE מלא ואין לי כח לזה.
nokobik(קובי נכון? )
ראיתי שיש לא מעט אנשים שחווים בעיות אחרי עדכון, ואז הם עושים WIPE מלא וזה עובד כמו שצריך.
בינתיים(טפו טפו טפו, חמסה חמסה למסה, בלי עין הרע) המכשיר עובד מצויין אחרי WIPE מלא.
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
שלום לכולם,
ביצעתי שינוי גרסה מ FROYO ל GB בסניף של אורנג' (בינתיים לא נראה כזה להיט...)
אני רוצה כעת לפתוח רוט כדי להתקין TB ולשחזר את האפליקציות.
יש המלצה עם איזו תוכנה לבצע?
ביצעתי שינוי גרסה מ FROYO ל GB בסניף של אורנג' (בינתיים לא נראה כזה להיט...)
אני רוצה כעת לפתוח רוט כדי להתקין TB ולשחזר את האפליקציות.
יש המלצה עם איזו תוכנה לבצע?
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...
אורן, אנחנו פה בגלל שאנחנו לא משתמשים רגילים 
הבאג הזה של ה-EMAIL, זה משהו שחשבתי שקורה רק במצב טיסה וגם לא ראיתי אחרים מתלוננים.
אצלי ה-EXCHANGE אפילו לא מוגדר על PUSH, אלא על MANUAL והדבר היחיד שמסתנכרן אוטומטית זה ה-CALENDAR.
בכל מקרה, הבעיה כפי שאני ראיתי אותה היא שה-EMAIL לא מאפשר לטלפון לישון במשך שעות והדבר היחיד שמוציא אותו מזה זה להרוג אותו.
אריאל, תוריד את האצבע מההדק בבקשה
יואב, צרוב את הקרנל של CHAINFIRE, הוא כבר ידאג לך להרשאות רוט.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=788108
הבאג הזה של ה-EMAIL, זה משהו שחשבתי שקורה רק במצב טיסה וגם לא ראיתי אחרים מתלוננים.
אצלי ה-EXCHANGE אפילו לא מוגדר על PUSH, אלא על MANUAL והדבר היחיד שמסתנכרן אוטומטית זה ה-CALENDAR.
בכל מקרה, הבעיה כפי שאני ראיתי אותה היא שה-EMAIL לא מאפשר לטלפון לישון במשך שעות והדבר היחיד שמוציא אותו מזה זה להרוג אותו.
אריאל, תוריד את האצבע מההדק בבקשה
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=788108
קובי
לי חסר שעון חול (טיימר)nokobik כתב:בדיוק, כדאי שתסביר מה חסר לך בשעון.
השעון הזה רק נראה כמו המקורי אבל מלא בפיצ'רים....
\ה ישנה אם אני אסיר את email.apk ואתקין במקומה תוכנה אחרת, כגון K9? במילים אחרות, הבעיה היא ב service או בתוכנה עצמה?nokobik כתב:אורן, אנחנו פה בגלל שאנחנו לא משתמשים רגילים
אריאל, תוריד את האצבע מההדק בבקשה![]()
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=788108...
יש לי צורך לקבל אימיילים מהעבודה באופן שוטף ולכן פתרון של ,manual לא מספיק טוב בשבילי.
יואב, תוריד גרסה מתאימה מהשרשור שנתתי לך.
אורן, הכוונה שלי היא שלמרות שאצלי לא מוגדר PUSH, זה קרה ועוד במצב טיסה.
אם K9 עובד לך, אז זאת יכולה להיות אפשרות למקרה שאתה לא צריך את ה-CALENDAR.
אם לא, אז אולי TOUCHDOWN?
אורן, הכוונה שלי היא שלמרות שאצלי לא מוגדר PUSH, זה קרה ועוד במצב טיסה.
אם K9 עובד לך, אז זאת יכולה להיות אפשרות למקרה שאתה לא צריך את ה-CALENDAR.
אם לא, אז אולי TOUCHDOWN?
קובי
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
אני לא מוצא גרסה מתאימה (jv8) לכן שקלתי להתקין את הקובץ שנמצא אצלך בדרופבוקס עם ה jvb.nokobik כתב:יואב, תוריד גרסה מתאימה מהשרשור שנתתי לך....
מה דעתך?
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...
תומר,
ניסית אולי לעבור מ2G ל3G ולהיפך? נכנסת למצב טיסה?
בכל אופן, לצערי זה מה שקורה הרבה פעמים לאחר עדכון(קריסות ובאלגן עם הרום) אם תעשה WIPE מלא ואז תתקין הכל ילך חלק.
ניסית אולי לעבור מ2G ל3G ולהיפך? נכנסת למצב טיסה?
בכל אופן, לצערי זה מה שקורה הרבה פעמים לאחר עדכון(קריסות ובאלגן עם הרום) אם תעשה WIPE מלא ואז תתקין הכל ילך חלק.