זה נקרא עברת בעלותקופי כתב:Playaz כתב:אבל על מנת להיות לקוח חדש על פי ההגדרות שלהם, זה רק אם אתה מנותק שלושה חודשים לפחות....
ממני לא דרשו.
אני גם לא מבין גם איך אפשר לאכוף את זה. אמרתי להם שאני מחבר את אמא שלי עכשיו במקומי....
שרשור מחירי אינטרנט - כמה באמת אתם משלמים?
- uh99
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- קופי
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 147
uh99 כתב:זה נקרא עברת בעלותקופי כתב:Playaz כתב:אבל על מנת להיות לקוח חדש על פי ההגדרות שלהם, זה רק אם אתה מנותק שלושה חודשים לפחות....
ממני לא דרשו.
אני גם לא מבין גם איך אפשר לאכוף את זה. אמרתי להם שאני מחבר את אמא שלי עכשיו במקומי.......
היה לי מודם ADSL לקחתי מודם חדש VDSL מבזק סטור.
http://goo.gl/RbP8Q3 זה מה שקיבלתי. מפורסם באתר בזק.
- קופי
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 147
uh99 כתב:זה נקרא עברת בעלותקופי כתב:Playaz כתב:אבל על מנת להיות לקוח חדש על פי ההגדרות שלהם, זה רק אם אתה מנותק שלושה חודשים לפחות....
ממני לא דרשו.
אני גם לא מבין גם איך אפשר לאכוף את זה. אמרתי להם שאני מחבר את אמא שלי עכשיו במקומי.......
איזה בעלות? אין לי טלפון של בזק. אמרתי להם שינתקו האינטרנט מחר אני מזמין חדש על שם אמא שלי ותודה מראש.
אמרו לא צריך קח מחיר כמו של חדש.
קניתי מודם ב 99 שח.
זהו.
אין התחייבות לכלום.
- boim
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 496
לאחר שעה עכשיו עם קשרי לקוחות לא הצלחתי להשיג את המחירים של לקוחות חדשים (למשל 40 מגה ב 85).. הם רצו רק 100 שקל ל 40 מגה או 120 שקל ל 100 מגה.
המנהל של הנציג מקשרי לקוחות צריך לחזור אלי, אבל הוא הבטיח לי שהוא לא יוכל להוריד את המחיר..
כמובן שביקשתי להתנתק והוא טען שהוא יכול לנתק אותי במקום אם אני באמת רוצה..
קיצר - למישהו יש רעיון מה לעשות? בסה"כ אני רוצה את המחירים שהם מפרסמים באתר ללקוחות חדשים.. הזוי שבתור לקוח וותיק אני צריך לשלם הרבה יותר..
המנהל של הנציג מקשרי לקוחות צריך לחזור אלי, אבל הוא הבטיח לי שהוא לא יוכל להוריד את המחיר..
קיצר - למישהו יש רעיון מה לעשות? בסה"כ אני רוצה את המחירים שהם מפרסמים באתר ללקוחות חדשים.. הזוי שבתור לקוח וותיק אני צריך לשלם הרבה יותר..
- shmelka1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 131
כמו שאמרו, תתנתק ותעביר בעלות לבן משפחה, או לעבור להוט לטריפל חודש חינם ואז לאיים להתנתק ולקבל משימור לקוחות 12 מגה ב-60.
- Cleaner
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1191
מישהו יכול להגיד לי מה המחיר הכי זול שאפשר להשיג תשתית 30 מגה בהוט ללקוח חדש בלי טריפל/דאבל?
- boim
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 496
למי יש כוח להתחיל להתנתק ולהתחבר..
- איינשטיין
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
על זה הם בונים.boim כתב:למי יש כוח להתחיל להתנתק ולהתחבר.....
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- reemar
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 198
אני שדרגתי מהשדרוג חינם ל100 ב110, אז היו לארגים,boim כתב:לאחר שעה עכשיו עם קשרי לקוחות לא הצלחתי להשיג את המחירים של לקוחות חדשים (למשל 40 מגה ב 85).. הם רצו רק 100 שקל ל 40 מגה או 120 שקל ל 100 מגה.
קיצר - למישהו יש רעיון מה לעשות? בסה"כ אני רוצה את המחירים שהם מפרסמים באתר ללקוחות חדשים.. הזוי שבתור לקוח וותיק אני צריך לשלם הרבה יותר.....
אבל האינטרנט נתן 56 בלחץ..
אז שנמכתי ל40 שיהיה יציב.. אחרי הרבה טלפונים, שכנועים ובלאגנים,
הצלחתי להשיג את זה ב92.. 7₪ יותר משל הלקוחות החדשים אבל נתמודד..
- armagedd0n
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 537
הגנבים מבזק גונבים מאיתנו 130 ש"ח על "40 מגה" .
מה המחיר הריאלי של זה?
בפועל אני לא צריך יותר מ 15 מגה .
תחילה שילמנו 95 ש"ל על 30 מגה ואחרי השדרוג "חינם" שלהם זה קפץ בכמה עשרות שקלים .
מה המחיר הריאלי של זה?
בפועל אני לא צריך יותר מ 15 מגה .
תחילה שילמנו 95 ש"ל על 30 מגה ואחרי השדרוג "חינם" שלהם זה קפץ בכמה עשרות שקלים .
- yolei
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 31
בדיוק עומדת להגמר לי החבילה על התשתית וספק.
כרגע אני משלמת 110 ש"ח על תשתית של בזק - 40 מגה (אני חושבת שהעלו ל40 מ30 לכל הלקוחות נכון?) ו30 ש"ח לבזק בינלאומי (30 מגה).
כשאתקשר לחדש את המחיר, זה המחיר הנמוך שאפשר להשיג כרגע?
תודה רבה!
כרגע אני משלמת 110 ש"ח על תשתית של בזק - 40 מגה (אני חושבת שהעלו ל40 מ30 לכל הלקוחות נכון?) ו30 ש"ח לבזק בינלאומי (30 מגה).
תודה רבה!
- reemar
-
- חבר פעיל מאוד

זה מחיר מאוד גבוה, אני משלם על התשתית הזו 92 לחודש.yolei כתב:בדיוק עומדת להגמר לי החבילה על התשתית וספק.
תודה רבה!...
תראי כאן - https://selfsales.bezeq.co.il/?location ... cations=64
מחירים ללקוחות חדשים ^^
תגידי משהו כמו, בגלל שאני וותיקה אצלכם, אז אני מקבלת תנאים גרועים,
בהוט אקבל את זה בפחות כסף עד שיסכימו להוריד לך את המחיר..,
או שתעבירי בעלות ותשלמי כלקוחה חדשה..
כי 110 ל40 זה המון..
- yolei
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 31
תודה
^
ומה לגבי בזק בינלאומי? יש אפשרות לשדרג ל40 ולהשאר באותו המחיר (30)?
ומה לגבי בזק בינלאומי? יש אפשרות לשדרג ל40 ולהשאר באותו המחיר (30)?
- reemar
-
- חבר פעיל מאוד

ניתן לנסות, אבל אם לא נותנים, יש אלטרנטיבות כמו הוטנט שלוקחים 20 שח למהירות הזו בספק שלהם
- מתן_בזק_בינלאומי
-
- עובד טלפוניה/אינטרנט

- תגובות: 200
היי,
מוזמנת לשלוח לנו פרטים ל-online@bezeqint,net ונציג שלנו יחזור אליך הצעה.
בברכה,
מתן, שירות לקוחות ברשת - בזק בינלאומי
מוזמנת לשלוח לנו פרטים ל-online@bezeqint,net ונציג שלנו יחזור אליך הצעה.
בברכה,
מתן, שירות לקוחות ברשת - בזק בינלאומי
yolei כתב:תודה^
ומה לגבי בזק בינלאומי? יש אפשרות לשדרג ל40 ולהשאר באותו המחיר (30)?...
- inonr
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 661
- שם מלא: inonr
חבר שלי בעבודה אמר לי שהוא מחובר לחבילה של 30/3 תשתחת של בזק ספק 012 ומשלם 132 שקל.
מה דעתכם?
מה דעתכם?
- reemar
-
- חבר פעיל מאוד

ראשית היה שדרוג כולל של 20+ אל 40, ולקוחות חדשים משלמים על זה 85,inonr כתב:חבר שלי בעבודה אמר לי שהוא מחובר לחבילה של 30/3 תשתחת של בזק ספק 012 ומשלם 132 שקל.
מה דעתכם?...
אני השגתי את זה ב92.
בקשר לספק, אפשר להשיג ב20~30 ₪ בכיף..
אז זה לא כזה משתלם, בקשר למהירות של 100MB, לא כולם יכולים להגיע ל100 בגלל מגבלות פיזיות של בזק..
- SyRenity
-
- חבר פעיל

- תגובות: 75
ניסיתי אתמול לבקש העברת בעלות, אמרו לי שאני יכול רק לנתק, להמתין חודש ולהתחבר מחדש - מישהו שמע על בלבולי שכל (אם לא להגיד קיצוני יותר) כאלו?
כל ההתנהלות הזו עצבנה אותי כלקוח ותיק של בזק, ואני חושב לעבור להוט סופית.
כל ההתנהלות הזו עצבנה אותי כלקוח ותיק של בזק, ואני חושב לעבור להוט סופית.
- reemar
-
- חבר פעיל מאוד

הם אומרים את זה כדי שתיאלץ להשלים עם העובדה הזאת, אפשר לנתק את הקו ולהזמין קו נוסף תחת שם/ת.ז אחר..SyRenity כתב:ניסיתי אתמול לבקש העברת בעלות, אמרו לי שאני יכול רק לנתק, להמתין חודש ולהתחבר מחדש - מישהו שמע על בלבולי שכל (אם לא להגיד קיצוני יותר) כאלו?
כל ההתנהלות הזו עצבנה אותי כלקוח ותיק של בזק, ואני חושב לעבור להוט סופית....
מה המחירים שראית לנכון לעבור בשבילם להוט?
- SyRenity
-
- חבר פעיל

- תגובות: 75
זה כבר לא עלות אלא עיקרון - אם בזק לא מעריכים לקוחות ותיקים, ומשתמשים בהם כפרה חולבת, אז יהיה פה 0 נאמנות - בדיוק כמו שקרה לחברות המובייל כאשר גולן\הוט נכנסו לשוק.reemar כתב:הם אומרים את זה כדי שתיאלץ להשלים עם העובדה הזאת, אפשר לנתק את הקו ולהזמין קו נוסף תחת שם/ת.ז אחר..SyRenity כתב:ניסיתי אתמול לבקש העברת בעלות, אמרו לי שאני יכול רק לנתק, להמתין חודש ולהתחבר מחדש - מישהו שמע על בלבולי שכל (אם לא להגיד קיצוני יותר) כאלו?
כל ההתנהלות הזו עצבנה אותי כלקוח ותיק של בזק, ואני חושב לעבור להוט סופית....
מה המחירים שראית לנכון לעבור בשבילם להוט?...
בכל מקרה, האם יש עלות נוספת מעבר למודם, בהתחברות מחדש?