לך על זה...moco כתב:תהיה לי, אם כך חידת המשך, בניסוח טיפה אחר....
שירשור החידות הגדול
נו, מה קורה, לא חזרתם מחופשה ?
להזכירכם, keyser פתר את החידה כלשונה, אך היא עדיין פתוחה לפתרונות נוספים.
חוץ מזה נתתי גרסה משופרת של איפיון כל הדברים שאמיר יכול לעשות (החידה המקורית הסתפקה בפתרון מסוים).
זו ממש לא חידה קשה, גם לא השנייה.
להזכירכם, keyser פתר את החידה כלשונה, אך היא עדיין פתוחה לפתרונות נוספים.
חוץ מזה נתתי גרסה משופרת של איפיון כל הדברים שאמיר יכול לעשות (החידה המקורית הסתפקה בפתרון מסוים).
זו ממש לא חידה קשה, גם לא השנייה.
משה
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
מה הכוונה?moco כתב:חידת ההמשך היא לא להסתפק בפתרון מסוים זה לאפיין את כל מה שאמיר יכול לעשות, או לחילופין לאפיין את מה אסור לא לעשות. נראה לי שבעצם מני עלה גם על מה שייתן לו את הפתרון לזה....
האם זה שאסור לו להשאר בנתיב הנוכחי ובמהירות הנוכחית נחשב כאיפיון של מה אסור לו לעשות?
לאפיין הכוונה להגדחר את כל מה שמותר לו או לחילופין, אסור לו, לעשות.theAman כתב:מה הכוונה?moco כתב:חידת ההמשך היא לא להסתפק בפתרון מסוים זה לאפיין את כל מה שאמיר יכול לעשות, או לחילופין לאפיין את מה אסור לא לעשות. נראה לי שבעצם מני עלה גם על מה שייתן לו את הפתרון לזה....
האם זה שאסור לו להשאר בנתיב הנוכחי ובמהירות הנוכחית נחשב כאיפיון של מה אסור לו לעשות?...
הגרסה הראשונה הסתפקה במקרה פרטי.
מה שכתבת זה אחד הדברים שאסור לו לעשות (צריך כמובן לנמק).
משה
ברוך שובךamirbd כתב:חברה, הייתי 5 ימים במדבר (פסטיבל "זורבה הבודהה") - חבל על הזמן![]()
![]()
![]()
, ולפני זה הייתי עסוק בפופקורן ושאר ירקות (עבודה).
...
אני בטוח ש 5 ימים בפסטיבל הזורבה במדבר נתנו לך השראה להמצאת עשרות חידות חדשות
אני לא כ"כ בטוחosherov כתב:ברוך שובךamirbd כתב:חברה, הייתי 5 ימים במדבר (פסטיבל "זורבה הבודהה") - חבל על הזמן![]()
![]()
![]()
, ולפני זה הייתי עסוק בפופקורן ושאר ירקות (עבודה).
...![]()
אני בטוח ש 5 ימים בפסטיבל הזורבה במדבר נתנו לך השראה להמצאת עשרות חידות חדשות...
אמיר.