nokobik כתב:קשה לי להאמין ש-LAGFIX בלבד יפתור לך את הבעיה.
נסה להחליף קרנל לזה של DAMIAN מהלינק בחתימה שלי אם אתה לא מעוניין להסתבך יותר מידי.
רק שתדע שפתיחה לרוט, זה הדבר הפשוט יותר לעשות.
...
הי nokobik,
תודה על העזרה, פתחתי ROOT (אני מקווה)
כעת אני אמור להתקין את הקרנל (זה כמו רום? סליחה על הבורות) שלDAMIAN
מצאתי אותו אצלך בדרופבוקס תחת תיקיית הגינג'רברד- אבל הטלפון שלי הוא כעת FROYO לא תהיה עם זה בעיה???
מישהו יכול בבקשה לתת לי קישור להורדה של הרום החדש של פיילוט? הקישור בפייסבוק מוביל לאותו דף בפייסבוק.
אני מדבר על הקובץ - PilotxGBRom_JVH_V1.1.2_Final.zip
ariel-ro כתב:טוב, פעם נוספת אפליקציות מתחילות לקרוס, הפעם זה קורה רק שאני מפעיל את המרקט ואז הכל משתבש, ריסט פותר את הבעיות.
מישהו יודע מה הסיבה?
...
כפי שכבר כתבתי לך פעם, יכול להיות שיש לך בעיה במערכת הקבצים וכדאי לצרוב רום פרויו מלא כמו JPU או EZBASE ולהתחיל מהתחלה.
עם ה-NIGHTLIES החדשים זה כל-כך פשוט להתקין מחדש את ה-CM7, פלאש מהרקוברי כמו כל רום אחר.
ariel-ro כתב:טוב, פעם נוספת אפליקציות מתחילות לקרוס, הפעם זה קורה רק שאני מפעיל את המרקט ואז הכל משתבש, ריסט פותר את הבעיות.
מישהו יודע מה הסיבה?
...
כפי שכבר כתבתי לך פעם, יכול להיות שיש לך בעיה במערכת הקבצים וכדאי לצרוב רום פרויו מלא כמו JPU או EZBASE ולהתחיל מהתחלה.
עם ה-NIGHTLIES החדשים זה כל-כך פשוט להתקין מחדש את ה-CM7, פלאש מהרקוברי כמו כל רום אחר.
...
אבל עשיתי את זה כבר, צרבתי רום 2.1 ועוד פעם CM7, האם זה משנה אם זה 2.1 או 2.2?
אם כן תוכל לתת לי קישור ל2.2?
noamav כתב:מישהו יכול בבקשה לתת לי קישור להורדה של הרום החדש של פיילוט? הקישור בפייסבוק מוביל לאותו דף בפייסבוק.
אני מדבר על הקובץ - PilotxGBRom_JVH_V1.1.2_Final.zip
א. תודה על העזרה!!!
ב. מהמדריך שקישרת אותי אליו, אני מבין שאני צריך קודם להוריד את תוכנת האודין (מצאתי אצלך בדרופבוקס את גירסת 1.52 והורדתי אותה (האם גירסא 1.7 עדיפה?)
ג. אני מבין שאתה ממליץ להשתמש בקרנל של דמיאן ולא בקרנל שכתוב שם (speedmode), האם נכון?
ד. במדריך כתוב שצריך לחלץ מהקרנל קובץ שמסתיים ב tar.* אבל כשאני מחלץ את הזיפ של הקרנל אני רק רואה קובץ שנקרא zImage
ה. האם לאחר שינוי הקרנל, נמחק זיכרון המכשיר?
לעזרתך אודה!
כמה שאלות ברשותכם -
כרגע אני עם הרום V9.5 של דארקי וקרנל dark core 1.0 שהתקנתי די מזמן, האם יש משהו מעודכן יותר \ מומלץ יותר? התבלבלתי בת'ראד הראשי שלו בXDA...
איך הכי מומלץ לגבות תוכנות (בלבד)? ואיך אפשר לעשות גיבוי GHOST למכשיר, עם אפשרות שחזור קלה?
תיקון עברית? כרגע העברית לא מיושרת בדר"כ, וספרות מופיעות הפוך בהודעות. (די התרגלתי לתופעה, אבל אם אפשר לתקן, למה לא?)
מקלדת עברית - אני משתמש ב anysoftkeyboard החינמית, יש משהו טוב יותר?
שאלה קצרה, היה לי בעבר רום של אורנג' 2.2 ועשיתי רוט והחלפתי קרנל הכל היה טוב ויפה
עכשיו צרבו לי באורנג' את הרום המקורי שלהם ואני רוצה לבצע שוב פעם רוט
אבל משום מה אני לא מצליח בעזרת התוכנה SUPERONECLICK 1.9.1 , התוכנה פשוט נתקעת במצב
running psneuter
זה אמור לעבוד?
ואם לא אז מה הדרך?
תודה (:
zaeyal כתב:שאלה קצרה, היה לי בעבר רום של אורנג' 2.2 ועשיתי רוט והחלפתי קרנל הכל היה טוב ויפה
עכשיו צרבו לי באורנג' את הרום המקורי שלהם ואני רוצה לבצע שוב פעם רוט
אבל משום מה אני לא מצליח בעזרת התוכנה SUPERONECLICK 1.9.1 , התוכנה פשוט נתקעת במצב
running psneuter
זה אמור לעבוד?
ואם לא אז מה הדרך?
תודה (:
...
נו, איך הרום שלהם?
יציב? מהיר?
בעקרון הדרכים השגרתיות לא עובדות כשמנסים לפתוח ROOT ב-GB.
אתה צריך לצרוב קרנל כמו זה של CHAINFIRE http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=788108
והוא כבר יפתח לך את ההרשאות ובנוסף יאפשר לך הפעלת LAGFIX.