Aeon skin למוביג'וקבוקס לכל מכשיר NMT
-
knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
- נתן תודות: 202 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
הפוסטרים גם אצלי באנגלית. זה לא מפריע לי . אם אני לא טועה היה שרשור בנושא בפורום אתה יכול לחפש אולי צריך לשנות איזושהי הגדרה אני לא בטוח .
בקשר לסרטים שהוא לא מוצא. או מוצא פרטים לא נכונים זה קשור לשם הקובץ
איך קראת לקובץ?
תנסה שזה יהיה רק שם הסרט. ואם זה לא עובד אז שם הסרט ואז בסוגריים השנה. זה הכל. אם זה עדיין לא עובד תנסה לעשות קובץ nfo באותו שם של הקובץ ובאותה תיקייה עם קישור לאתר סרטים לדף של הסרט.
בקשר לסרטים שהוא לא מוצא. או מוצא פרטים לא נכונים זה קשור לשם הקובץ
איך קראת לקובץ?
תנסה שזה יהיה רק שם הסרט. ואם זה לא עובד אז שם הסרט ואז בסוגריים השנה. זה הכל. אם זה עדיין לא עובד תנסה לעשות קובץ nfo באותו שם של הקובץ ובאותה תיקייה עם קישור לאתר סרטים לדף של הסרט.
-
knazi
-
- חבר מביא חבר

איזה מכשיר אתה משתמש ואיך אתה מנגן?idoleff כתב:יש איפשהו מדריך איך להתקין את התוכנה מ-0?
איזה תוכנות צריכות להיות מותקנות קודם? איפה אני מפעיל את ההתקנה?
איך אני מעביר את ההגדרות לסטרימר?
פשוט טיפה הלכתי לאיבוד בכל האופציות פה......
אתה מזרים מהמחשב או מנגן מכונן פנימי או מכונן חיצוני?
הסטרימר מחובר למחשב ברשת או לא?
-
knazi
-
- חבר מביא חבר

קובי. תנסה את מה שאני אומר פה ותגיד לי אם זה עוזר לך לסדר את הפוסטרים.
תיכנס לתיקייה של הסקין ותפתח את הקובץ skin-options.xsl בnotepad
אם רשום לך מצד ימין לשמאל חשוב לשנות משמאל לימין לפני שאתה מתחיל. אם לא זה עלול לגרום לבאגים. (סימנים הפוכים וכו')
תחפש את השורה <xsl:variable name="roundedcorners">awesome</xsl:variable>
ותשנה אותה ל <xsl:variable name="roundedcorners">awesome2</xsl:variable>
תשמור ותצא
אחר כך תפתח את הקובץ skin.properties שנמצא באותה תיקייה כמובן.
שוב פעם אני מדגיש חשוב שיהיה רשום משמאל לימין במיוחד בקובץ הזה.
תחפש את השורה הזאת: # 3 ROWS POPUP - works *only* for 'awesome' for "roundedcorners" in skin-options.xsl
הסימן "#" צריך להיות בתחילת השורה זה פשוט בעיה בגלל שרשומים פה מימין לשמאל!
מתחת לשורה הזאת יש ארבע שורות צמודות. בתחילת כל שורה צריך להוסיף את הסימן #
עכשיו מעל השורה שחיפשנו בהתחלה יש עוד 4 שורות שלהן כבר יש את הסימן הנ''ל בהתחלה. מה שאתה צריך לעשות זה למחוק את הסימן מתחילת השורה ב4 השורות האלו.
לשמור ולצאת ולהגיד לי אם עבד
המצב שאמור להיות לך עכשיו הוא שתי שורות של 6
לא ניסיתי אצלי כי אני לא רוצה את המצב. אז תגיד לי אם זה עובד או לא.
מה שבעצם עשינו הוא שהסימן # גורם להרצה של התוכנה לדלג על השורה ולהתעלם מההגדרה שקיימת בשורה. כך דילגנו על ההגדרה שלא רצינו ובזה שהורדנו את הסימן הכנסו את ההגדרה שכן רצינו
בהצלחה
תיכנס לתיקייה של הסקין ותפתח את הקובץ skin-options.xsl בnotepad
אם רשום לך מצד ימין לשמאל חשוב לשנות משמאל לימין לפני שאתה מתחיל. אם לא זה עלול לגרום לבאגים. (סימנים הפוכים וכו')
תחפש את השורה <xsl:variable name="roundedcorners">awesome</xsl:variable>
ותשנה אותה ל <xsl:variable name="roundedcorners">awesome2</xsl:variable>
תשמור ותצא
אחר כך תפתח את הקובץ skin.properties שנמצא באותה תיקייה כמובן.
שוב פעם אני מדגיש חשוב שיהיה רשום משמאל לימין במיוחד בקובץ הזה.
תחפש את השורה הזאת: # 3 ROWS POPUP - works *only* for 'awesome' for "roundedcorners" in skin-options.xsl
הסימן "#" צריך להיות בתחילת השורה זה פשוט בעיה בגלל שרשומים פה מימין לשמאל!
מתחת לשורה הזאת יש ארבע שורות צמודות. בתחילת כל שורה צריך להוסיף את הסימן #
עכשיו מעל השורה שחיפשנו בהתחלה יש עוד 4 שורות שלהן כבר יש את הסימן הנ''ל בהתחלה. מה שאתה צריך לעשות זה למחוק את הסימן מתחילת השורה ב4 השורות האלו.
לשמור ולצאת ולהגיד לי אם עבד
לא ניסיתי אצלי כי אני לא רוצה את המצב. אז תגיד לי אם זה עובד או לא.
מה שבעצם עשינו הוא שהסימן # גורם להרצה של התוכנה לדלג על השורה ולהתעלם מההגדרה שקיימת בשורה. כך דילגנו על ההגדרה שלא רצינו ובזה שהורדנו את הסימן הכנסו את ההגדרה שכן רצינו
בהצלחה
knazi,
הכל סבבה, אני מכיר את הפתרון של ה -nfo, ולגבי שמות הסרטים הם מוגדרים אצלי כמו שהם, בלי תוספות שיכולות להפריע.
אני פשוט לא מבין למה הריגרסייה בגירסה 2.0 ? ב- 1.8 הכל מתקתק כמו שצריך.
נראה לי שאני אשאר עם הגירסה הקודמת, פשוט אין לי חשק לייצר עכשיו 100 קבצי nfo לכל הסרטים....
הכל סבבה, אני מכיר את הפתרון של ה -nfo, ולגבי שמות הסרטים הם מוגדרים אצלי כמו שהם, בלי תוספות שיכולות להפריע.
אני פשוט לא מבין למה הריגרסייה בגירסה 2.0 ? ב- 1.8 הכל מתקתק כמו שצריך.
נראה לי שאני אשאר עם הגירסה הקודמת, פשוט אין לי חשק לייצר עכשיו 100 קבצי nfo לכל הסרטים....
-
knazi
-
- חבר מביא חבר

מבין אותך לגמרי. מוזר באמת שיש לך ריגרסייה כזאת. אצלי דווקא לא הייתה בעיה כזאת חוץ מבסרט אחד שמאוד עצבן אותי (armored)
בכל מקרה אם אתה מעוניין להציף את הבעיה תגיע לשרשור הזה
http://www.networkedmediatank.com/showt ... ?tid=41152
ותציף את הבעיה. תרשום את שם הקובץ שלך ותגיד שבצורה הזאת הוא כן מוצא אותו בגרסא 1.8 ו2.0 הוא לא מוצא ותראה מה הם אומרים שהסיבה. אולי הם יוכלו ואנחנו נוכל ללמוד בזה
בכל מקרה אם אתה מעוניין להציף את הבעיה תגיע לשרשור הזה
http://www.networkedmediatank.com/showt ... ?tid=41152
ותציף את הבעיה. תרשום את שם הקובץ שלך ותגיד שבצורה הזאת הוא כן מוצא אותו בגרסא 1.8 ו2.0 הוא לא מוצא ותראה מה הם אומרים שהסיבה. אולי הם יוכלו ואנחנו נוכל ללמוד בזה
-
knazi
-
- חבר מביא חבר

אתה מפעיל את myihome
לוחץ על edit
לוחץ על prefrences
הולך לplugin
עושה enable moviejukebox
ואז לוחץ על + בשביל להוסיף את התיקייה שבה יש את הסרטים שלך (זה מכניס לבד את תתי התיקיות)
לא הבנתי מה הבעיה עם הרשאות? איזו הודעה אתה מקבל בדיוק?
עם איזו מערכת הפעלה אתה עובד?
לוחץ על edit
לוחץ על prefrences
הולך לplugin
עושה enable moviejukebox
ואז לוחץ על + בשביל להוסיף את התיקייה שבה יש את הסרטים שלך (זה מכניס לבד את תתי התיקיות)
לא הבנתי מה הבעיה עם הרשאות? איזו הודעה אתה מקבל בדיוק?
עם איזו מערכת הפעלה אתה עובד?
Win7. זה פותח לי חלון פקודות ורושם
C:\Program Files (x86)\myiHome\app>cd ..
C:\Program Files (x86)\myiHome>cd plugin/moviejukebox
C:\Program Files (x86)\myiHome\plugin\moviejukebox>MovieJukebox myiHome-moviejuk
ebox.xml -o ../../webapps/ROOT/feature/myiHome-moviejukebox
Exception in thread "main" java.io.IOException: Couldn't get lock for moviejukeb
ox.log
at java.util.logging.FileHandler.openFiles(Unknown Source)
at java.util.logging.FileHandler.<init>(Unknown Source)
at com.moviejukebox.MovieJukebox.main(MovieJukebox.java:141)
C:\Program Files (x86)\myiHome\plugin\moviejukebox>
איך אני מפעיל אחרי זה את הסקין בA-200? ניגש לתיקית רשת של Myihome וזה אמור לפעול לבד? בנתיים זה נותן לי רשימות, לא סקין כלשהו.
C:\Program Files (x86)\myiHome\app>cd ..
C:\Program Files (x86)\myiHome>cd plugin/moviejukebox
C:\Program Files (x86)\myiHome\plugin\moviejukebox>MovieJukebox myiHome-moviejuk
ebox.xml -o ../../webapps/ROOT/feature/myiHome-moviejukebox
Exception in thread "main" java.io.IOException: Couldn't get lock for moviejukeb
ox.log
at java.util.logging.FileHandler.openFiles(Unknown Source)
at java.util.logging.FileHandler.<init>(Unknown Source)
at com.moviejukebox.MovieJukebox.main(MovieJukebox.java:141)
C:\Program Files (x86)\myiHome\plugin\moviejukebox>
איך אני מפעיל אחרי זה את הסקין בA-200? ניגש לתיקית רשת של Myihome וזה אמור לפעול לבד? בנתיים זה נותן לי רשימות, לא סקין כלשהו.
עובד מצויין. אמנם לא הסקין שמדובר עליו בפוסט הראשון, אבל יכול לחיות עם זה..
רק דבר קטן, איך אני גורם לפוסטרים ותקצירים להיות בעברית? נכון לעכשיו זה מוריד לי הכל באנגלית... (יהיה יותר רלוונטי כשהA-200 שלי יוכל להציג עברית לא הפוכה, אבל אנחנו כבר בנושא הזה...)
אגב, הUAC גרם גם לזה שלא יכולתי לגשת בכלל לתיקיות משותפות במחשב שלי דרך הסטרימר, אלא רק לMyihome.
שוב תודה.
רק דבר קטן, איך אני גורם לפוסטרים ותקצירים להיות בעברית? נכון לעכשיו זה מוריד לי הכל באנגלית... (יהיה יותר רלוונטי כשהA-200 שלי יוכל להציג עברית לא הפוכה, אבל אנחנו כבר בנושא הזה...)
אגב, הUAC גרם גם לזה שלא יכולתי לגשת בכלל לתיקיות משותפות במחשב שלי דרך הסטרימר, אלא רק לMyihome.
שוב תודה.
-
knazi
-
- חבר מביא חבר

למה זה לא עובד עם הסקין מהפוסט הראשון? אין סיבה שזה לא יעבוד. והעברית כבר עכשיו לא תהיה הפוכה דרך yamj זה רק שמות הקבצים בתצוגת רשימה שהעברית בהם הפוכה.
אם הורדת פשוט את התיקייה מהפוסט הראשון הסקין שלך צריך להראות ככה.
אם הורדת פשוט את התיקייה מהפוסט הראשון הסקין שלך צריך להראות ככה.
ממה ששמתי לב, פרטים בעברית כמו שמות שחקנים בסדרות ישראליות הוא מציג הפוך. יכול להיות הגדרות בפופקורן עצמו שאפשר לסדר.
מה לגבי פרטים על הסרט בעברית? פעיל כבר? איך אני גורם לזה לעבוד גם אצלי? אני מזכיר, העתקתי את הקובץ מהפוסט הראשון..
מה לגבי פרטים על הסרט בעברית? פעיל כבר? איך אני גורם לזה לעבוד גם אצלי? אני מזכיר, העתקתי את הקובץ מהפוסט הראשון..
-
knazi
-
- חבר מביא חבר

מה שהיית צריך לעשות זה להוריד את הקובץ הגדול מהפוסט הראשון זה שהוא תיקייה שלמה שנקרא moviejukebox
לחלץ אותו כך שתופיע לך תיקייה בשם moviejukebox ולהעתיק אותה לתוך התיקיית plugin שבתוך התיקייה של myihome ואז להריץ את myihome ואתה אמור לקבל את הסקין שמוצג בהודעה הראשונה בעברית
לפני זה תמחוק את כל מה שיש לך בתיקיית הdata שנמצאת בmyihome\webapps\\root\feature\myiHome-moviejukebox
ואת כל מה שיש לך בתיקיית הplugin לפני שאתה מעתיק את התיקייה שלי לשם
לחלץ אותו כך שתופיע לך תיקייה בשם moviejukebox ולהעתיק אותה לתוך התיקיית plugin שבתוך התיקייה של myihome ואז להריץ את myihome ואתה אמור לקבל את הסקין שמוצג בהודעה הראשונה בעברית
לפני זה תמחוק את כל מה שיש לך בתיקיית הdata שנמצאת בmyihome\webapps\\root\feature\myiHome-moviejukebox
ואת כל מה שיש לך בתיקיית הplugin לפני שאתה מעתיק את התיקייה שלי לשם
בנתיים התוכנה לא מוכנה לעבוד עם קבצים מהרשת. עדיין מחכה לסיום של הבניית בסיס נתונים שלה.
כמובטח, עדכון:
א. עובד הרבה יותר טוב. גם מציג את הסקין הנכון, וגם לרוב הסרטים מציג פרטים בעברית.
ב. עדיין יש סרטים שמסיבה לא ברורה אין להם תקציר בעברית, אלא רק באנגלית.. רעיונות?
ג. סרטים מהרשת זה לא מצליח להציג לצערי. יש עוד רעיון מלבד HDD חדש וגדול?
ושוב, המון תודה על כל העזרה!
עדכון נוסף:
חלק מהסרטים מזוהים לא נכון.. Taken לדוגמא, מזוהה לי כמלחמת הכוכבים משום מה, במקום חטופה.
רעיונות?
כמובטח, עדכון:
א. עובד הרבה יותר טוב. גם מציג את הסקין הנכון, וגם לרוב הסרטים מציג פרטים בעברית.
ב. עדיין יש סרטים שמסיבה לא ברורה אין להם תקציר בעברית, אלא רק באנגלית.. רעיונות?
ג. סרטים מהרשת זה לא מצליח להציג לצערי. יש עוד רעיון מלבד HDD חדש וגדול?
ושוב, המון תודה על כל העזרה!
עדכון נוסף:
חלק מהסרטים מזוהים לא נכון.. Taken לדוגמא, מזוהה לי כמלחמת הכוכבים משום מה, במקום חטופה.
רעיונות?
טוב, יש פתרון. ברגע שהגדרתי אות לכונן רשת שיושב בסטרימר הבעיה נפתרה. כל הסרטים מזוהים.
חלקם לא זוהו עם שם נכון, אבל ברגע שהוספתי NFO לאתר סרטים הנושא של השם נפתר.
הבעיה האחרונה (אני מקווה) היא פוסטרים. כל הסרטים שהפנתי לאתר הישראלי מזוהים ללא פוסטר. למישהו יש רעיון איך לשייך להם?
חלקם לא זוהו עם שם נכון, אבל ברגע שהוספתי NFO לאתר סרטים הנושא של השם נפתר.
הבעיה האחרונה (אני מקווה) היא פוסטרים. כל הסרטים שהפנתי לאתר הישראלי מזוהים ללא פוסטר. למישהו יש רעיון איך לשייך להם?