עדכוני קושחה: Xtreamer
pargit
הבעיה הרצינית בגירסה החדשה היא מיקום סימני הפיסוק כשיש שתי שורות תרגום - השורה הראשונה תקינה בשניה סימני הפיסוק לא במקום.
פרט לכך נראה שהעינינים תקינים - ויש פידבק חיובי על שיפורי ביצועים.
להמליץ או לא - זה כבר עניין אישי - לא היו לי בעיות ביצועים כי יש לי רשת קוית - אז מבחינת השימוש שלי - הגירסה דפקה את התרגום..אני מתלבט אם לחזור גירסה או לא...
הבעיה הרצינית בגירסה החדשה היא מיקום סימני הפיסוק כשיש שתי שורות תרגום - השורה הראשונה תקינה בשניה סימני הפיסוק לא במקום.
להמליץ או לא - זה כבר עניין אישי - לא היו לי בעיות ביצועים כי יש לי רשת קוית - אז מבחינת השימוש שלי - הגירסה דפקה את התרגום..אני מתלבט אם לחזור גירסה או לא...
אין כמו גירסה 1.0.3.....פשוט ולענייןNzep1 כתב:pargit
להמליץ או לא - זה כבר עניין אישי - לא היו לי בעיות ביצועים כי יש לי רשת קוית - אז מבחינת השימוש שלי - הגירסה דפקה את התרגום..אני מתלבט אם לחזור גירסה או לא......
שינוי כפתור ה RETURN ל STOP היה מתבקש,
העברת תצוגת הווליום למעלה יותר הגיונית,
האינטרנט TV נחמד (את ה RSS ים עדיין לא ניסיתי) רק לפעמים המכשיר נתקע כשמטיילים בין התפריטים.
סרטים ומוזיקה עובדים חלק כמו בגרסה הקודמת,
הצפייה בתמונות בפונקציה החדשה למניעת צריבה עשתה לי בחילה, ממש מרגישים שהתמונה זזה - אני ביטלתי אותה.
הדיפדוף בתמונות עכשיו יותר מהיר.
כשמבצעים PAUSE באמצע סרט אז לאחר כמה זמן שקבענו השומר מסך נכנס לפעולה, זה שיפור מהגרסה הקודמת
רק יש באג ורואים את השומר מסך והכתוביות של הסרט יחד.
קיימת בעיית סימנים בתרגום כפי שהגדיר Nzep1 - לא כל כך נורא לראות סרט אבל אני מניח שהם יתקנו זאת בהקדם כמו שעשו בעבר.
לגבי זמן זמן עליה וכיבוי המכשיר אני לא מרגיש הבדל.
בסכ"ה בסדר, בשבילי השיפור של כפתור ה RETURN הכי משמעותי.
העברת תצוגת הווליום למעלה יותר הגיונית,
האינטרנט TV נחמד (את ה RSS ים עדיין לא ניסיתי) רק לפעמים המכשיר נתקע כשמטיילים בין התפריטים.
סרטים ומוזיקה עובדים חלק כמו בגרסה הקודמת,
הצפייה בתמונות בפונקציה החדשה למניעת צריבה עשתה לי בחילה, ממש מרגישים שהתמונה זזה - אני ביטלתי אותה.
הדיפדוף בתמונות עכשיו יותר מהיר.
כשמבצעים PAUSE באמצע סרט אז לאחר כמה זמן שקבענו השומר מסך נכנס לפעולה, זה שיפור מהגרסה הקודמת
רק יש באג ורואים את השומר מסך והכתוביות של הסרט יחד.
קיימת בעיית סימנים בתרגום כפי שהגדיר Nzep1 - לא כל כך נורא לראות סרט אבל אני מניח שהם יתקנו זאת בהקדם כמו שעשו בעבר.
לגבי זמן זמן עליה וכיבוי המכשיר אני לא מרגיש הבדל.
בסכ"ה בסדר, בשבילי השיפור של כפתור ה RETURN הכי משמעותי.
לא מסכים, מאז גרסה 1.0.3 היו המון שיפורים. בסופו של דבר אני חושב שכרגע הגרסה 2.1.3 היא היציגה והטובה ביותר.ronenna כתב:אין כמו גירסה 1.0.3.....פשוט ולענייןNzep1 כתב:pargit
להמליץ או לא - זה כבר עניין אישי - לא היו לי בעיות ביצועים כי יש לי רשת קוית - אז מבחינת השימוש שלי - הגירסה דפקה את התרגום..אני מתלבט אם לחזור גירסה או לא.........
בעיקר אהבתי שהוא נותן אפשרות של Play Folder עבור תיקיית VIDEO_TS של די-וי-די ואז הוא מעלה את תפריט הדיוידי (בחירת פרקים, תוספות, אודיו וכו').
זמן העליה/כיבוי נותר אצלי ללא שינוי - זמן בהחלט סביר.
נתקלתי בבעיה אחת - לא הצלחתי לשנות את גודל הכתוביות.
ניגנתי קובץ mkv עם קובץ כתוביות נפרד, בחרתי את גודל הפונט דרך תפריט ה-subtitles אבל הבחירה הזו לא באה לידי ביטוי בזמן נגינה. כשחזרתי שוב לתפריט הכתוביות ראיתי את גודל הפונט החדש אך ללא שינוי הכתוביות בזמן נגינה.
מישהו נתקל בזה?
זמן העליה/כיבוי נותר אצלי ללא שינוי - זמן בהחלט סביר.
נתקלתי בבעיה אחת - לא הצלחתי לשנות את גודל הכתוביות.
ניגנתי קובץ mkv עם קובץ כתוביות נפרד, בחרתי את גודל הפונט דרך תפריט ה-subtitles אבל הבחירה הזו לא באה לידי ביטוי בזמן נגינה. כשחזרתי שוב לתפריט הכתוביות ראיתי את גודל הפונט החדש אך ללא שינוי הכתוביות בזמן נגינה.
מישהו נתקל בזה?
תודהtoxin כתב:ניסית לעצור את הסרט, להגדיל את הפונט של התרגום ואז לנגן שוב?
אצלי אחרי השדרוג הכתוביות לא מסתדרות עם סימני הפיסוק בשורה השנייה. גרשיים, מרכאות ופסיקים יוצאים מבולגנים....
לא ניסיתי ממש לעצור את הסרט אלא לשנות תוך כדי צפייה (דבר שמכניס את הסרט ל-PAUSE), אנסה בהמשך הערב.
גם אצלי יש את בעיית הפיסוק בשורה השניה - בהחלט ניכר, אבל לא סוף העולם...
עריכה:
לא מצאתי איך מגדילים את הפונט כשהוידאו לא מתנגן...
אבל דבר מוזר שקרה - הגדלתי את הפונט לגודל 16 או 18 וזה כן נשמר... גדלים 8, 10, 12 לא נשמרו...
נערך לאחרונה על ידי jongler ב 19/02/2010 20:55, נערך פעם 1 בסך הכל.
שלום לכולם,
מישהו נתקל בגרסא 2.2 בבעיות תצוגה ברזולוציה 1080p?
עד גרסא זו לא היו לי כל בעיות ומאז ששדרגתי כאשר אני רואה ברזולוציה הנ"ל יש הפרעות בתמונה (גם שרואים סרט וגם סתם שמטיילים בין התפריטים). ההפרעות שאני חווה הן:
1. הטלוויזיה מאבדת את הסיגנל באופן אקראי לכמה שניות ואז זה מסתדר)
2. שרואים סרט - המון נקודות לבנות מרצדות על המסך
3. במסכי התפריט - תמונה לא חלקה (רואים פסים מרצדים)
מישהו נתקל בבעיה דומה או יכול לחשוב ממה זה נובע ?
(בכל שאר הרזולוציות זה עובד ללא כל בעיה כולל 1080i)
מישהו נתקל בגרסא 2.2 בבעיות תצוגה ברזולוציה 1080p?
עד גרסא זו לא היו לי כל בעיות ומאז ששדרגתי כאשר אני רואה ברזולוציה הנ"ל יש הפרעות בתמונה (גם שרואים סרט וגם סתם שמטיילים בין התפריטים). ההפרעות שאני חווה הן:
1. הטלוויזיה מאבדת את הסיגנל באופן אקראי לכמה שניות ואז זה מסתדר)
2. שרואים סרט - המון נקודות לבנות מרצדות על המסך
3. במסכי התפריט - תמונה לא חלקה (רואים פסים מרצדים)
מישהו נתקל בבעיה דומה או יכול לחשוב ממה זה נובע ?
(בכל שאר הרזולוציות זה עובד ללא כל בעיה כולל 1080i)
- roei3gs
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 370
- שם מלא: רועי
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
מעניין מה הסיבה שלחלק זה קורה ולחלק לא משהו לא מסתדר לי פה זה פס יצור של אותם חלקים אותם רכיבים ואותה עדכון תוכנה צריך לבדוק אולי זה פס יצור של חודש לא תקין מאיזה חודש האקסטרימר שלכם ובאיזה גירסה קיבלתם אותו?