שרשור הטיפים, משחקים ותוכנות הגדול למכשיר נוקייה מסוג N97 ו 5800
- talomer40
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 137
שלום,
יש תוכנה נחמדה שאמורה לעקוב אחרי בזמן פעילות גופנית, עם GPS ובסוף הוא אומר כמה ק"מ עשיתי ועוד כל מיני פרטים נחמדים, משום מה זה לא עובד לי טוב שהורדתי מהחנות, מישהו מכיר תוכנה דומה או יודע איך מפעילים את זאת?
יש תוכנה נחמדה שאמורה לעקוב אחרי בזמן פעילות גופנית, עם GPS ובסוף הוא אומר כמה ק"מ עשיתי ועוד כל מיני פרטים נחמדים, משום מה זה לא עובד לי טוב שהורדתי מהחנות, מישהו מכיר תוכנה דומה או יודע איך מפעילים את זאת?
-
osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
Re: Map My Track
תבדוק את התוכנה החינמית המצוינת Nokia Sport Tracker, נכתב עלייה בשרשור הזה עצמו:talomer40 כתב:שלום,
יש תוכנה נחמדה שאמורה לעקוב אחרי בזמן פעילות גופנית, עם GPS ובסוף הוא אומר כמה ק"מ עשיתי ועוד כל מיני פרטים נחמדים, משום מה זה לא עובד לי טוב שהורדתי מהחנות, מישהו מכיר תוכנה דומה או יודע איך מפעילים את זאת?...
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 046#926046
- tzur_yamin
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 36
לבעלי הN97 למיניהם, רכשתי את המכשיר הנ"ל ושאלה קצרה:
רק אני נתקל בבעיות קשות עם הספיקר שלו ? (אני פותח את לוח המקשים וניסתי גם בלי שפתחתי)
הבעיה היא חומרתית?
כי רק אתמול בדקתי עם נציג סלקום שיש לי את הגירסה העדכנית ביותר של המכשיר.
גם אתם נתקלתם בזה?
תודה לעונים
רק אני נתקל בבעיות קשות עם הספיקר שלו ? (אני פותח את לוח המקשים וניסתי גם בלי שפתחתי)
הבעיה היא חומרתית?
גם אתם נתקלתם בזה?
תודה לעונים
- DonMaTanoN
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 34
באיזה בעיות אתה נתקל איתו לא הבנתי?tzur_yamin כתב:לבעלי הN97 למיניהם, רכשתי את המכשיר הנ"ל ושאלה קצרה:
הבעיה היא חומרתית?
גם אתם נתקלתם בזה?
תודה לעונים...
- tzur_yamin
-
- חבר שרק התחיל

כל פעם שאני מעביר למצב ספיקר שומעים אותי ממש גרוע, אפילו הסוני אריקסון המיושן שלי היה עושה עבודהDonMaTanoN כתב:באיזה בעיות אתה נתקל איתו לא הבנתי?tzur_yamin כתב:לבעלי הN97 למיניהם, רכשתי את המכשיר הנ"ל ושאלה קצרה:
הבעיה היא חומרתית?
גם אתם נתקלתם בזה?
תודה לעונים......
טובה יותר מיזה
- DonMaTanoN
-
- חבר שרק התחיל

אני בעל N97 והאמת שהספיקר עובד לי טוב.tzur_yamin כתב:כל פעם שאני מעביר למצב ספיקר שומעים אותי ממש גרוע, אפילו הסוני אריקסון המיושן שלי היה עושה עבודהDonMaTanoN כתב:באיזה בעיות אתה נתקל איתו לא הבנתי?tzur_yamin כתב:לבעלי הN97 למיניהם, רכשתי את המכשיר הנ"ל ושאלה קצרה:
הבעיה היא חומרתית?
גם אתם נתקלתם בזה?
תודה לעונים......
טובה יותר מיזה...
תנסה לשים אותו במעבדה שלהם שיבדקו לך את זה.
-
osherov
-
- גורו Android

מסכים עם קודמי, הספיקר סה"כ עובד בסדר!
תלך תבדוק את זה במעבדות שלהם..
אגב, DonMaTanoN, לא צריך לצעוק
(להדגיש את המילים)
תלך תבדוק את זה במעבדות שלהם..
אגב, DonMaTanoN, לא צריך לצעוק
(להדגיש את המילים)
- DonMaTanoN
-
- חבר שרק התחיל

חח לא ידעתי שככה צועקים בפורוםosherov כתב:אגב, DonMaTanoN, לא צריך לצעוק![]()
(להדגיש את המילים)...
שמע אני לא יודע מה לעשות כבר עם הפלאפון הזה הוא מחרפן אותי!
כל תוכנה של הקלטת שיחות שאני מוריד ההקלטה יוצאת קטועה כל כמה שניות.
-
osherov
-
- גורו Android

אולי השאלה שאתה צריך לשאול את עצמך היא: למה כל כך חשוב לך להקליט כל שיחת טלפון עם המכשירDonMaTanoN כתב:חח לא ידעתי שככה צועקים בפורוםosherov כתב:אגב, DonMaTanoN, לא צריך לצעוק![]()
(להדגיש את המילים)...![]()
![]()
שמע אני לא יודע מה לעשות כבר עם הפלאפון הזה הוא מחרפן אותי!
כל תוכנה של הקלטת שיחות שאני מוריד ההקלטה יוצאת קטועה כל כמה שניות....
יאלה, אנחנו מחכים שתמצא ותביא לנו לכאן את תוכנת הקלטות השיחה הטובה ביותר שיש ל N97..............
- tzur_yamin
-
- חבר שרק התחיל

הספיקר היה גרוע מאז שקיבלתי אותו, יכול להיות שקיבלתי מכשיר יד שניה?
-
osherov
-
- גורו Android

לא הבנתי ממי רכשת את ה N97?! האם זה מסלקום? אם כן, אז אין סיכוי שזה מכשיר יד שנייה (refurbished)tzur_yamin כתב:הספיקר היה גרוע מאז שקיבלתי אותו, יכול להיות שקיבלתי מכשיר יד שניה?...
- henson20
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 22
הספיקר של הN97 גרוע מאוד בגרסאות תוכנה הקודמות.tzur_yamin כתב:הספיקר היה גרוע מאז שקיבלתי אותו, יכול להיות שקיבלתי מכשיר יד שניה?...
גם אני נתקלתי בבעיה שאני שומע ונשמע גרוע.
אם אתה בגרסה 21 הספיקר אמור להיות טוב.
לאחר העדכון האחרון, הספיקר עובד סבבה לגמריי.
- talomer40
-
- חבר פעיל מאוד

אריה זה נראה מטורף !!osherov כתב:תבדוק את התוכנה החינמית המצוינת Nokia Sport Tracker, נכתב עלייה בשרשור הזה עצמו:talomer40 כתב:שלום,
יש תוכנה נחמדה שאמורה לעקוב אחרי בזמן פעילות גופנית, עם GPS ובסוף הוא אומר כמה ק"מ עשיתי ועוד כל מיני פרטים נחמדים, משום מה זה לא עובד לי טוב שהורדתי מהחנות, מישהו מכיר תוכנה דומה או יודע איך מפעילים את זאת?...
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 046#926046...
אני עכשיו הולך לנסות את זה תודה רבה !
אריה למה אין פה NOKIA N97?
גגלגתי את זה ומצאתי.
תודה
- baram78
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
Re: גירסאות סופיות לדפדפני ה Opera Min ו Opera Mobile ל N97!
יש לי N97 עם גירסת קושחה 21.osherov כתב:מלחמת הדפדפנים ממשיכה![]()
Opera משחררת גירסאות סופיות (לא ביטא) למכשירי ה N97:
-גירסת Opera Mobile 10
-גירסת Opera Mini 10
אתר הבית:
http://www.opera.com/mobile/
תכונות הדפדפנים:
http://www.opera.com/mobile/features/
הורדה דרך ה PC:
http://www.opera.com/mobile/download/pc/
הורדה דרך גלישה מהמכשיר לאתר (הדרך הכי פשוטה):
m.opera.com...
אני משתמש באופרה מיני 5 בטא ומאוד מרוצה.
האופרה מובייל ממש כבד ונתקע לי מהר מאוד.
אבל התקנתי את האופרה מיני 5 (לא בטא) והעברית באתרים מופיעה לי הפוכה (מצ"ב צילומסך).
ניסיתי לחפור בכל ההגדרות, להתקין את הגרסה העברית, האנגלית, הבנילאומית ושום דבר לא עזר.
מישהו יודע מה הפתרון?!
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- talomer40
-
- חבר פעיל מאוד

אריה, ראיתי במסלול שהעלת שצילמת תמונות במהלך הרכיבה והוא העלה לך את התמונות ואפילו איפה צילמת אותם, איך עשית את זה? כי אני צילמתי תמונות במהלך הרכיבה אבל זה לא העלה לי אותם יש מצב שהעלת אותם ידנית ומיקמת במפה או שזה העלה לך ומיקם אוטוומטית?osherov כתב:תבדוק את התוכנה החינמית המצוינת Nokia Sport Tracker, נכתב עלייה בשרשור הזה עצמו:talomer40 כתב:שלום,
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 046#926046...
-
osherov
-
- גורו Android

המסלול שאתה רואה בקישור עלה באופן אוטו' ע"י התוכנה שרצה על N95, שם התוכנה (Nokia Sport Tracker) מזהה את תאריך הצילום ואם הוא זה נלקח בזמן הפעילות אז גם התמונה תעלה לשירות של ה Sport Tracker באופן אוטו'. לדעתי, ב N97, כנראה, זה עדיין לא נתמך והתוכנה עדיין לא יודעת לחבר בין התמונה שצולמה לפעילות עצמה ולכן אם אתה רוצה לראות את התמונות באתר בפעילות שהעלתה אז נכון להיום אתה צריך להעלות את התמונות בצורה ידנית...talomer40 כתב:אריה, ראיתי במסלול שהעלת שצילמת תמונות במהלך הרכיבה והוא העלה לך את התמונות ואפילו איפה צילמת אותם, איך עשית את זה? כי אני צילמתי תמונות במהלך הרכיבה אבל זה לא העלה לי אותם יש מצב שהעלת אותם ידנית ומיקמת במפה או שזה העלה לך ומיקם אוטוומטית?osherov כתב:תבדוק את התוכנה החינמית המצוינת Nokia Sport Tracker, נכתב עלייה בשרשור הזה עצמו:talomer40 כתב:שלום,
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 046#926046......
- yairf
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
נצל"ש לצורך שאלה של הדיוט שלא לגמרי קשורה - יש לי E75 ויש שם שתי תכונות מעצבנות במיוחד:
1. הוא מפספס המון שיחות נכנסות - משמיע צלצול אחד או שניים ומייד עובר ל-Missed call
2. ב-Call Log אם ההתקשרות בוצעה עם מישהו מה-Contacts, הוא מציג לי רק שם ולא את המספר שחוייג. יש לזה Workaround?
תודה, יאיר
1. הוא מפספס המון שיחות נכנסות - משמיע צלצול אחד או שניים ומייד עובר ל-Missed call
2. ב-Call Log אם ההתקשרות בוצעה עם מישהו מה-Contacts, הוא מציג לי רק שם ולא את המספר שחוייג. יש לזה Workaround?
תודה, יאיר
- talomer40
-
- חבר פעיל מאוד

אוקי, גם כשאני מעלה ידנית הוא לא ממקם לי את התמונות באיזור שצילמתי את התמונה גם אחרי שהגדרתי לו במצלמה להשתמש ב GPS שהוא מצלם, אז נכון להיום אני גם צריך למקם את התמונה באיפה שצילמתי אותה על המפה?osherov כתב:המסלול שאתה רואה בקישור עלה באופן אוטו' ע"י התוכנה שרצה על N95, שם התוכנה (Nokia Sport Tracker) מזהה את תאריך הצילום ואם הוא זה נלקח בזמן הפעילות אז גם התמונה תעלה לשירות של ה Sport Tracker באופן אוטו'. לדעתי, ב N97, כנראה, זה עדיין לא נתמך והתוכנה עדיין לא יודעת לחבר בין התמונה שצולמה לפעילות עצמה ולכן אם אתה רוצה לראות את התמונות באתר בפעילות שהעלתה אז נכון להיום אתה צריך להעלות את התמונות בצורה ידנית...talomer40 כתב:אריה, ראיתי במסלול שהעלת שצילמת תמונות במהלך הרכיבה והוא העלה לך את התמונות ואפילו איפה צילמת אותם, איך עשית את זה? כי אני צילמתי תמונות במהלך הרכיבה אבל זה לא העלה לי אותם יש מצב שהעלת אותם ידנית ומיקמת במפה או שזה העלה לך ומיקם אוטוומטית?osherov כתב:תבדוק את התוכנה החינמית המצוינת Nokia Sport Tracker, נכתב עלייה בשרשור הזה עצמו:talomer40 כתב:שלום,
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 046#926046.........
-
osherov
-
- גורו Android

talomer40,
אמת. את החיבור בין הצילום למיקום בו התמונה צולמה התוכנה עושה על פי זמן הצילום אבל זה נתמך באפון אוטו' רק במכשירים שיודעים להעלות את התמונה בצורה אוטו' (כמו ה N95). ב N97 שלנו זה צריך להעשות ידנית ע"י בחירה ב Set Location של התמונות על המפה באתר
אמת. את החיבור בין הצילום למיקום בו התמונה צולמה התוכנה עושה על פי זמן הצילום אבל זה נתמך באפון אוטו' רק במכשירים שיודעים להעלות את התמונה בצורה אוטו' (כמו ה N95). ב N97 שלנו זה צריך להעשות ידנית ע"י בחירה ב Set Location של התמונות על המפה באתר
- talomer40
-
- חבר פעיל מאוד

אריה מכיר את התוכנה endomondo ?osherov כתב:talomer40,
אמת. את החיבור בין הצילום למיקום בו התמונה צולמה התוכנה עושה על פי זמן הצילום אבל זה נתמך באפון אוטו' רק במכשירים שיודעים להעלות את התמונה בצורה אוטו' (כמו ה N95). ב N97 שלנו זה צריך להעשות ידנית ע"י בחירה ב Set Location של התמונות על המפה באתר...