אני רכשתי בבלאק פריידי, דרך last price, את ה49, אחרי שהוספתי את האחריות יצא 200 שקל יותר מהדיל שלכם.
הותקנה לי אתמול, המתקין דווקא היה נחמד. הכנתי את השולחן בסלון עם שמיכה עליו, וביקשתי ממנו לשים את הטלוויזיה עליו, והוא דווקא הסכים (גם "עזרתי" לו וכשהוא הניף את הטלוויזיה מחוץ לקרטון מיד העפתי את הקרטון...שלא ישכח ).
גם לי הגיע מתקן והתקנה על הקיר בחינם. אבל הוא אמר לי שהוא לא יכול להשאיר אותו סתם אם הוא לא מתקין על הקיר. הוא צריך לצלם את ההתקנה בתור הוכחה שזה אכן הותקן. הוא הציע לי להתקין על הקיר ואחרי שהוא ילך שאני אפרק מהקיר וארכיב את הרגלית...וויתרתי על זה. ווידאתי עם החנות והם אכן אישרו לי שזה הנוהל. אני לא יודע איך זה עובד עם הדיל שלכם, אבל אני מניח שזה זהה, כי זה נוהל של אלקטרוניקס פרו.
tzadka11
חבר פעיל מאוד
תגובות: 112
שליחה
כמובן שתלוי על איזה מתקין נופלים... רובם לא מבינים שבסופו של דבר מדובר בטלוויזיה שלך שאתה תחיה איתה בבית ומתקינים כמו שהם רגילים.
AsafNoy
חבר שרק התחיל
תגובות: 49
שם מלא: Asaf Noy
שליחה
אהלן,
שאלה לא קשורה - הזמנתי את ה-NU8000/65 שאותה אתלה על הקיר בבית. כרגע עם KU7000/55 ומעוניין להעבירה לאבא שלי.
מסתבר שבינתיים איבדנו בהובלה את המעמד של ה-55 שלו הוא זקוק.
האם ניתן להשתמש במעמד של ה-65 להחזקת ה-55?
במידה ולא, למישהו יש מעמד למסירה\מכירה?
תודה!
tomermax
חבר שרק התחיל
תגובות: 47
שליחה
מי שקיבל את המסך,
איך פועלת הרחבת האחריות המובטחת לקבוצה הרכישה?
האם צריך להתקשר ליבואן או שזה כבר מגיע יחד עם הטכנאי?
אלריק
חבר שרק התחיל
תגובות: 31
שליחה
חברים יש פה עוד מישהו מלבדי שטרם קיבל את הטלפון מספיר?
כי אני כבר כמעט שבוע רודף אחריה והיא לא חוזרת, ובטלפון שעשיתי כרגע אמרו לי שהמבצע נגמר... WTF?
לדעתי נרשמתי בין הראשונים, גם אם רק ל-55"... וכל הזמן ישבתי בשקט, מלבד להרגיע את החברים פה בפורום שבסוף יגיעו לכולנו... אבל נראה שהייתי תמים.
הם באמת יכולים להימרח כך עם הטיפול ובסוף להגיד שהמבצע נגמר, כשעכשיו שבועיים אחרי הבלאק פריידיי?
yoramw
חבר פעיל מאוד
תגובות: 225
שליחה
בשעה טובה, הגיע הטלויזה היום.
כמובן טלפון ראשון היה לתיאום טכנאי ו... המועד הקרוב ביותר 18-12. כמעט שבועיים מהיום - לא יאמן.
מנהלים, אם יש אפשרות לנצל את קבוצת הקניה לקבל שירות התקנה בזמן סביר (2-3 ימי עסקים מהגעת המוצר נשמע לי סביר), זה נראה לי אחלה הטבה שלא עולה לאף אחד אבל משפרת מאוד את חויית הקניה
Yondalar
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 958
שליחה
כנ"ל
המסכים שהזמנו להורים של אישתי (75" ו65") כבר אצלם בבית.
התקשרנו שלשום ב4.12 כדי לתאם התקנה והכי קרוב שהיה זה ב16.12
גם כמעט שבועיים.
בוננזה
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 655
שליחה
אפשר לשאול מה המחיר של הקבוצה ל-75NU8000?
Shtirlitz
חבר מביא חבר
תגובות: 4976
שליחה
9900
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר
Eli1988
חבר פעיל מאוד
תגובות: 155
שליחה
מצטרף לשאלה על האחריות, מקבלים את תעודת האחריות מהטכנאי או שצריך לפנות לסמליין שישלחו את התעודה?
כשקניתי ku7000 לפני כשנתיים שילמתי לטכנאי והוא נתן לי תעודה, מאחר שעכשיו קיבלנו את האחריות כלול במחיר זה לא ברור כל כך.
הטלוויזיה הגיעה היום וההתקנה נקבעה ליום שלישי הקרוב. הבנתי שכדאי להכין למתקינים שולחן עם שמיכה כדי שלא ״יחפפו״ ויניחו את המסך על הקרטון.
למרות שאין הרבה מה לצפות מהם, אפילו המובילים שהביאו את המסך היום היו די רשלניים. רק אחד מהם הרים את המסך על הכתף בצורה עקומה והניח את הקרטון על הריצפה בחוזקה על הקצה ואז לגובה (כשצד המסך על הריצפה). הקרטון התנדנד וביקשתי ממנו להניח אותו לאורך כמו שצריך. מקווה שהמסך לא נדפק..
ועוד שאלה לגבי ההתקנה הקירית, אני רוצה להניח את המסך על מזנון בסלון באופן זמני ואז לתלות אותו בחדר אחר. מנסיון שלכם עם המתקינים של אלקטרוניקס פרו, אפשר לבקש מהמתקין לתלות לי את המתקן בחדר ולהשאיר את המסך על המזנון?
NoahDalal
חבר פעיל
תגובות: 90
שליחה
התקנה רק לעוד שבועיים ל17.12 קצת לא הגיוני הסיפור הזה...
היה עדיף כבר לשלם 200 ש"ח יותר במקום להמתין כלכך הרבה זמן.
בגלל שבסופו של דבר אנשים כן קנו מסכים בחנויות יש עומס על המתקינים.אני קניתי
בסופו של דגר בחנות רגילה מנתניה( ואני גר בחולון) דרך הטלפון 100 שח פחות מהקבוצה ,מסם ליין עם התקנה והובלה והאחריות ההתקנה תהיה רק ב16/12..
והאחריות הוא כבר רשומה במחשבים של סם ליין ברגע ששלמת.
oferlaor
מנהל
תגובות: 78973
שם מלא: עפר לאור
שליחה
צר לי על כל מי שפספס את המבצע. ננסה בעתיד לעשות את זה שוב אם הדבר יתאפשר.
האם לקראת סוף שנה (חודש דצמבר או לפחות לקראת סופו) תיהיה ירידת מחירים ?
מוכרים שרוצים לסגור יותר מכירות ולעלות את ההכנסה והתצואה של 2018 ?
האם יש למה לצפות ?
@Eli1988
לפי ניסיון העבר, הם לא מאפשרים את זה.
או שהם לבד תולים מתקן ועליו טלויזיה או שמים אותה על רגל. אם לא בחרת תליה, לא רק שהם לא ירכיבו לך את המתקן, הם אפילו יקחו אותו איתם (כי זה נחשב הטבה שאתה מקבל רק כשהם תולים לך את הטלויזיה).
mdk_25
חבר מביא חבר
תגובות: 4633
שליחה
@oferlaor
·
עופר, אתם תפרסמו סטטיסטיקות?
מעניין לדעת כמה אנשים נרשמו, וכמה החליטו לקנות בסוף.
oferlaor
מנהל
תגובות: 78973
שם מלא: עפר לאור
שליחה
אי אפשר כי לצערי היינו חייבים לעצוב באמצע אז זה רק מידע חלקי.
בעלי ה-55'' - מישהו יכול לרשום בבקשה מידות מדויקות של הסטנד?
רוצה לודא שהשולחן מתאים, ובשום מקום לא מוצא מידות של הסטנד בלבד.
תודה
Yondalar
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 958
שליחה
:(DIMENSIONS (INCHES W x H x D
• TV WITHOUT STAND: 48.3 x 28 x 2.2
• TV WITH STAND: 48.3 x 31 x 12.7
• SHIPPING: 55.4 x 33.4 x 6.6
• STAND FOOTPRINT: 31.5 x 9.5 x 12.7