מבצעי Black Friday של ח.י.
·keyser כתב:שלח לי את מספר ההזמנה שלך בלאסט פרייס ואבדוק מה נאמר ולמה לא עוזרים לך..........
הטלוויזיה נאספה ביום ראשון, אני עדיין לא רואה זיכוי של כרטיס האשראי. מי צריך תזכורת שחייבים לעמוד בהבטחות/חוקי הצרכנות - אתם או last price?
·byronS כתב:@evgenetic
סבלנות חבר מה הלחץ שלך? זה זה לוקח 3 ימי עסקים לפחות לראות את הזיכוי....
מאיפה המצאת את זה ומאיפה אתה יודע שהכרטיס שלי זוכה ופשוט לא עבר מספיק זמן? אם אתה נציג של ח.י. או last price בקש מההנהלה שידביקו לך תג של "עוסק בתחום" באופן מיידי.
הלחץ הוא בשל סיפורים כאלה - https://www.htmag.co.il/vp2548174
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
הוא צודק ואתה סתם לחוץ.
אם אספו את המסך ביום ראשון הוא הגיע למחסן רק ביום שני, כלומר במקרה הטוב זיכו אותך ביום שלישי.
קודם כל צריך להבין שמרגע שזה מתבצע זה לוקח כמה ימים עד שאתה רואה את זה בפירוט של הכרטיס, חוץ מזה מי אמר שזה מתבצע באופן מיידי ולא לוקח כמה ימים?
אם אספו את המסך ביום ראשון הוא הגיע למחסן רק ביום שני, כלומר במקרה הטוב זיכו אותך ביום שלישי.
קודם כל צריך להבין שמרגע שזה מתבצע זה לוקח כמה ימים עד שאתה רואה את זה בפירוט של הכרטיס, חוץ מזה מי אמר שזה מתבצע באופן מיידי ולא לוקח כמה ימים?
·evgenetic כתב:·......
מאיפה המצאת את זה ומאיפה אתה יודע שהכרטיס שלי זוכה ופשוט לא עבר מספיק זמן? אם אתה נציג של ח.י. או last price בקש מההנהלה שידביקו לך תג של "עוסק בתחום" באופן מיידי....
לא ידעתי שיש דבר כזה.. מה זה התג הזה? ולענייננו נראה שאתה סתם מנסה להכפיש לאחר שקיבלת כבר מהחברה מעל ומעבר. פשוט חכה בסבלנות עד שתראה את הזיכוי!
@Nunatak
אני לא "סתם לחוץ" בכל מקרה כי כל התהליך של ביטול עסקה עד כה היה הרבה פחות חלק ממה שמני הבטיח.
בכל מקרה דיברתי עם last price ממש עכשיו, הם מחכים לאישור של ח.י., לאחר שיקבלו אותו אמרו שיזכו אותי. מני, לא בא לי שוב פעם לשמוע את מוזיקת הממתינה שלכם במשך שעות, אז אנא תדאג שזה ייגמר כמה שיותר מהר.
אני לא "סתם לחוץ" בכל מקרה כי כל התהליך של ביטול עסקה עד כה היה הרבה פחות חלק ממה שמני הבטיח.
בכל מקרה דיברתי עם last price ממש עכשיו, הם מחכים לאישור של ח.י., לאחר שיקבלו אותו אמרו שיזכו אותי. מני, לא בא לי שוב פעם לשמוע את מוזיקת הממתינה שלכם במשך שעות, אז אנא תדאג שזה ייגמר כמה שיותר מהר.
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
יקירי, אם אתה מבקש את עזרתי בנושא כלשהו - תעשה זאת בהודעה פרטית.evgenetic כתב:@Nunatak
בכל מקרה דיברתי עם last price ממש עכשיו, הם מחכים לאישור של ח.י., לאחר שיקבלו אותו אמרו שיזכו אותי. מני, לא בא לי שוב פעם לשמוע את מוזיקת הממתינה שלכם במשך שעות, אז אנא תדאג שזה ייגמר כמה שיותר מהר....
בנושא הזיכוי, שלח לי בהודעה פרטית את מספר ההזמנה, ואבדוק אם ממתינים לאיזשהו אישור על משהו.
תודה.
·evgenetic כתב:@keyser
לבקש עזרא מהנציג של היבואן בפרטי זה לפספס את כל הפואנטה של הפורום הזה.
את מס' ההזמנה שלי בlast price כבר רשמתי שתי עמודים אחורה - 864990...
אני מקווה שתבין את המסר שאני הולך לכתוב לך כאן
ולא תתנפח יתר על המידה...
זה פורום,לא צאט
את העניינים האישיים שלך תפתור באופן אישי הרחק מעיננו
ובנוסף,מני (אדם יקר) לא עובד אצלך (עדיין)
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
תקרא את החתימה שלי.evgenetic כתב:@keyser
·miki775 כתב:·......
אני מקווה שתבין את המסר שאני הולך לכתוב לך כאן
ולא תתנפח יתר על המידה...
זה פורום,לא צאט![]()
את העניינים האישיים שלך תפתור באופן אישי הרחק מעיננו
ובנוסף,מני (אדם יקר) לא עובד אצלך (עדיין)...
העניין הוא שכבר רמזו לו את זה פה ויותר מפעם אחת אבל החצוף מתעלם וממשיך במטרה למשוך תשומת לב ולעורר פרובוקציות.
- psibeast
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1951
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 151 פעמים
אני חושב שקצת פיספסת משהוevgenetic כתב:@keyser
מני לא פה בתפקיד רשמי כנציג היבואן, זה רשום גם בחתימה שלו. הוא אכן עוזר ונותן תשובות, אבל הוא עושה זאת מיוזמתו האישית, ולכן לא נכון לבוא אליו בטענות.
מעבר לכך, אני חושב שיתכן וכוונתו בכלל היתה שהוא לא בהכרח עוקב אחרי כל ההודעות בפורום, ולכן הוא ביקש הודעה פרטית כדי שהיא תבוא לתשומת ליבו והוא לא יפספס אותה.
לא, אתם מפספסים משהו אז אני אבהיר את הדברים כדי למנוע אי הבנות נוספות.
בשרשור הזה ממש פורסמו על ידי מני שתי הודעות בנוגע לזכות ההחזרה של מוצר גם לאחר שימוש תוך 14 יום מאז הספקתו, וקבלת הכסף ששולם בחזרה. התנאי היחיד היה שהמוצר יירכש באחד מאתרי הסחר המקוונים המומלצים של ח.י. הנה הקישורים להודעות האלה:
https://www.hometheater.co.il/vp2722189#2722189
https://www.hometheater.co.il/vp2722958#2722958
במציאות בה אני מתקיים, כשאדם כותב "בקבוצת ח.י., במידה ואתה קונה באינטרנט, אתה מקבל 14 ימים זכות החזרה מלאה, מרגע קבלת המוצר...." הוא לא מדבר באופן פרטי מטעם עצמו אלא מדבר בשם החברה ומפרט את מדיניותה כנציגה הרשמי. אבל זו הזדמנות מצוינת מצד מני להבהיר את הדברים ולקבוע באופן חד משמעי אם זה היה השירות שח.י. הציעו או הוא עצמו ומטעם עצמו. כך או כך, הוא הכתובת רלוונטית ביותר לפניות בנושא הזה.
בשרשור הזה ממש פורסמו על ידי מני שתי הודעות בנוגע לזכות ההחזרה של מוצר גם לאחר שימוש תוך 14 יום מאז הספקתו, וקבלת הכסף ששולם בחזרה. התנאי היחיד היה שהמוצר יירכש באחד מאתרי הסחר המקוונים המומלצים של ח.י. הנה הקישורים להודעות האלה:
https://www.hometheater.co.il/vp2722189#2722189
https://www.hometheater.co.il/vp2722958#2722958
במציאות בה אני מתקיים, כשאדם כותב "בקבוצת ח.י., במידה ואתה קונה באינטרנט, אתה מקבל 14 ימים זכות החזרה מלאה, מרגע קבלת המוצר...." הוא לא מדבר באופן פרטי מטעם עצמו אלא מדבר בשם החברה ומפרט את מדיניותה כנציגה הרשמי. אבל זו הזדמנות מצוינת מצד מני להבהיר את הדברים ולקבוע באופן חד משמעי אם זה היה השירות שח.י. הציעו או הוא עצמו ומטעם עצמו. כך או כך, הוא הכתובת רלוונטית ביותר לפניות בנושא הזה.
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
גם לי לא 100% נוח עם ההתנהגות של evgenetic אבל יש פה איזושהי תמימות מצד שאר החברים שלא לגמרי ברורה לי.
אי אפשר לחבוש שני כובעים בעת ובעונה אחת. או שמני הוא נציג של ח.י. או שלא, אי אפשר מצד אחד לטעון "אני עובד של החברה אבל לא מייצג אותה כאן" ומצד שני לשווק אותה ולומר "אם יש בעיה אני כאן".
גם אני עובד בתחום, אם הייתי רוצה להזדהות הייתי מפרסם כאן איפה אני עובד אבל אני לא עושה את זה בדיוק מהסיבה הזאת, אם אני מזדהה כעובד של X אני לא יכול לבחור איפה אני מייצג אותה ואיפה לא, או שאני מדבר כאדם פרטי או כעובד של החברה, לא בהתאם למה שנוח לי. היחידים שיודעים את מקום העבודה שלי הם הנהלת HT בעקבות מסר 'גילוי נאות' ששלחתי להם.
זה לא צרכן פלוני שבא לספר לשאר החבר'ה על מבצע כזה או אחר או על שירות מסוים, זה עובד/נציג של החברה שבא לפרסם אותה וככזה צריך לעמוד בסטנדרטים מסוימים.
אי אפשר לחבוש שני כובעים בעת ובעונה אחת. או שמני הוא נציג של ח.י. או שלא, אי אפשר מצד אחד לטעון "אני עובד של החברה אבל לא מייצג אותה כאן" ומצד שני לשווק אותה ולומר "אם יש בעיה אני כאן".
גם אני עובד בתחום, אם הייתי רוצה להזדהות הייתי מפרסם כאן איפה אני עובד אבל אני לא עושה את זה בדיוק מהסיבה הזאת, אם אני מזדהה כעובד של X אני לא יכול לבחור איפה אני מייצג אותה ואיפה לא, או שאני מדבר כאדם פרטי או כעובד של החברה, לא בהתאם למה שנוח לי. היחידים שיודעים את מקום העבודה שלי הם הנהלת HT בעקבות מסר 'גילוי נאות' ששלחתי להם.
זה לא צרכן פלוני שבא לספר לשאר החבר'ה על מבצע כזה או אחר או על שירות מסוים, זה עובד/נציג של החברה שבא לפרסם אותה וככזה צריך לעמוד בסטנדרטים מסוימים.