פרטנר TV - ריכוז פרסומים

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus
AvielGhermezian
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 261
שם מלא: Aviel Ghermezian
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #361 

@rafi_d
"שמעתי היום (ברדיו) שפרטנר "שוקלים מחדש" את העניין של התוספת לספורט..."
תוכל לשתף באיזה רדיו ומתי? אני רוצה לנסות לשמוע את זה

יש הבדל גדול בין כניסת יס לתחום בשנת 2000 לבין כניסת פרטנר (אחרי מס' נסיונות ובדיקות בעבר כולל להגיע למצב של חיפוש טכנאים)
למצב שבו השוק מוכר וכששואלים במפורש גורמים בכירים טוענים שהמחיר לא עולה ומציגים את תכני הספורט כחלק מהחבילה ובסוף הכל מתגלה
ובטח שלא עובדים לפי הרשימות בצורה מסודרת כפי שהציגו להרשמה המוקדמת.
הגנת ינוקא אבל לא בכל מחיר ולא בכל דבר. יש גבול לכל תעלול

YanivPL
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1342
נתן תודות: 384 פעמים
קיבל תודות: 199 פעמים

האותיות הקטנות שמצאנו בפרטנר TV

שליחה #362 

פרטנר הכריזה שערוצי הספורט ייכללו בחבילה בֿֿֿ–69 שקל, אך מתברר שאחרי חצי שנה תשלמו עבורם עוד 49 שקל • גם ממיר נוסף ונתב יעלו לכם כסף • פרטנר: אנו פועלים בשקיפות, ייתכן שהערוצים ישארו ללא תשלום

[imgbig]https://images1.ynet.co.il/PicServer5/2 ... rumble.jpg[/imgbig]

http://www.yediot.co.il/articles/0,7340 ... 44,00.html

rafi_d
אחראי תחום רשתות
אחראי תחום רשתות
תגובות: 3418
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 328 פעמים

שליחה #363 

AvielGhermezian כתב:@rafi_d
"שמעתי היום (ברדיו) שפרטנר "שוקלים מחדש" את העניין של התוספת לספורט..."
תוכל לשתף באיזה רדיו ומתי? אני רוצה לנסות לשמוע את זה
...
·כאן:
http://www.kan.org.il/Radio/program.aspx/?progId=1139
8.8 (היום) דקה: 42:30 ....
מנהל פורום רשתות פס רחב ו IP-TV/תפוז
תוסף כתוביות לקודי all-subs-plus - גירסה מתוקנת לבדיקה

lion77
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 632
נתן תודות: 189 פעמים
קיבל תודות: 65 פעמים

שליחה #364 

התקשרו אלי עכשיו לתאם התקנה, הגיוני שהנציג אומר שאין אפשרות לקבל נטפליקס עדיין ? רק טלוויזיה רגילה ב 69 ש"ח, ומה הסיפור החדש שערוצי הספורט לא יהיו כלולים במחיר בשנה הראשונה לפחות כמו שהיה בסלקום למי שהתחבר ? נשמע לא טוב.

ariesjer
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 840
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 81 פעמים

שליחה #365 

סלקום פתחו בכלל את השידורים עם 5 מובייל ללא ערוצי הספורט הרגילים, לאחר מספר חודשים העלו את ערוצי הספורט הרגילים של ספורט 5 והפרימיום היה בתשלום, הם הודיעו לאחר זמן קצר על הטבה לחצי שנה של פתיחת הערוצים ללא תשלום וזה מה שאכן קרה.

helper
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 142
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 26 פעמים

שליחה #366 

lion77 כתב:התקשרו אלי עכשיו לתאם התקנה, הגיוני שהנציג אומר שאין אפשרות לקבל נטפליקס עדיין ? רק טלוויזיה רגילה ב 69 ש"ח, ומה הסיפור החדש שערוצי הספורט לא יהיו כלולים במחיר בשנה הראשונה לפחות כמו שהיה בסלקום למי שהתחבר ? נשמע לא טוב.
...
אם אין לך חשבון נטפליקס אתה יכול להירשם חודש ראשון חינם ולאחריו להתחבר באמצעות פרטנר. אם אני זוכר נכון אמרו שמספטמבר יהיה אפשר להתחבר דרך פרטנר.

בנתיים אומרים שחבילת הפרימיום של ערוצי הספורט שבתשלום היא רק לחצי שנה לפי מה שהבנתי.

cRaZy-BoY
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 384
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 55 פעמים

שליחה #367 

טוב הממיר מותקן אצלי כשעתיים בערך ויצא לי לשחק איתו ובדקתי כל מני דברים:

בקצרה: למשתמש הממוצע וטיפה מעל הממוצע זה אחלה של מכשיר, בעניין התוכן אני מאמין שזה רק עניין של זמן, ממליץ לכם לחכות לפחות עד שנפליקס תהיה זמינה ביחד עם פרטנר. למשתמש כמוני, שהוא מעל הממוצע עם דרישות טיפה יותר גבוהות אז זו דיי אכזבה בשבילי.

בארוכה:
סאונד: המכשיר תומך בDD, DD+, DD-EX וזהו, לא DTS ומעלה. שזו אכזבה ענקית מבחינתי. דבר נוסף שהוא אכזבה, נכון לעכשיו, ואולי ישתנה בעתיד זה שאין אופציה לסאונד שהוא לא סטריאו דרך קודי (passthrough), ולא אפילו לא DD שכן נתמך דרך אפליקציות כאלו ואחרות (פלקס, נטפליקס). לגביי הסאונד דרך הVOD של פרטנר, נכון לעכשיו אומנם הממיר תומך בסאונד הקפי 5.1 אבל בVOD של פרטנר אין כרגע שום תוכן כזה, בסדרות יש סאונד 64 kbps או 94 kbps, בסרטים 64 kbps או 256 kbps ... אומנם סטריאו דיי איכותי, אבל ממש לא סראונד 5.1 - שוב אכזבה.

מלבד הVOD של פרטנר, שאינו תומך 5.1, נטפליקס כן תומך בDD+ 5.1, פלקס גם (דרך האפליקציה לאנדרואיד TV, אבל לא דרך קודי).

תמונה: איכות התמונה לדעתי דרך פרטנר היא 720p, אם כי לא יכול להגיד את זה בוודאות משום שאין לי דרך לוודא את זה באמת. המכשיר תומך בוודאות ב1080p והריץ דרך פלקס את כל הקבצים ללא מאמץ או גימגום, הריץ לי אווטר עם 12mb לשניה בלי בעיות. לטענתם המכשיר תומך 4K דרך נטפליקס, אבל אני לא יכול לאשר את זה כי אין לי טלויזיה כזאת כרגע.

אפליקציות: החנות של גוגל זמינה דרך הממשק האנדרואידי שמתחבא מאחורי האפליקציה של פרטנר שעולה ישירות עם המכשיר (לא באמת מתחבא, יש כפתור להגיע לשם, לא כזה מסובך), שם תוכלו להוריד כל מה שזמין.
KODI, פלקס, נטפליקס (שמותקן מראש), TWITCH, סלקום ועוד....
לגביי סלקום - עוד אכזבה (שלא באשמת פרטנר), ניתן להתקין את האפליקציה, ניתן להתחבר, אך לא ניתן לצפות בשידורים ישירים (מסך שחור ללא סאונד), ולא ניתן לצפות בVOD (מסך ירוק עם סאונד). אני מניח שזה הגנות של סלקום, למרות שזה מאוד מוזר, כי המון משתמשים של האפליקציה שהצליחו להתקין אותה על כל מני מכשירים כאלו ואחרים, ממכשירים סינים פשוטים ועד למכשירים של אמזון והם לא דיווחו על הבעיה הזאת. לגבי פתרון, לא חושב שיהיה כזה בזמן הקרוב או בכלל.

ממשק: כמו שכבר ראיתם הממשק בהחלט מעולה, יש דברים שהייתי משנה, אבל סה"כ הוא באמת ברמה אחרת ממה שאנחנו רגילים (לטובה), הוא לא חלק בצורה יוצאת דופן, אני מניח שזה עניין המכשיר עצמו שהוא לא הכי חזק בעולם, לדעתי ברגע שהם ישחררו את האפליקציה לחנות של אנדוראיד TV ואני אוכל להריץ אותה על הNVIDIA SHILED אז זה יטוס. הבעיה שלדעתי בגלל הרצון שלהם להרוויח כמה שיותר בהתחלה (שאנשים יצטרכו להוסיף עוד ממירים לכל בית), אז לדעתי האפליקציה הזאת לא תהיה זמינה בשנה הקרובה....

תכנים: כמו שכבר ציינו מבחר מאוד מאוד דל, הם אמרו שעד סוף החודש כמות התכנים תוכפל (ו2 כפול 2 זה עדיין 4, שזה לא הרבה), אבל שוב, הכל עניין של זמן וסבלנות. ולכן אני לא ממליץ להתחבר אליהם לפחות עד שנטפליקס תהיה זמינה דרכם. ברגע שנטפליקס תהיה זמינה, אז הם אמורים לפחות בהתחלה לספק את הצעירים מבנינו שיודעים איך להשלים תכנים דרך האינטרנט.
הכיוון שלהם לדעתי הוא כיוון טוב, אני מאמין שעוד שנתיים הם כבר יהיו ברמה של סלקום בכל הנוגע לתכנים.

אפליקציות לניידים: האפליקציה סה"כ מאוד דומה לממשק של הממיר, עובד מעולה, אין יותר מדיי מה להוסיף, מלבד העובדה שהיא לא מראה לי ממשק של טאבלט בטאבלט (8.4 אינץ') שלי, אולי זה בגלל שהמסך לא גדול מספיק, לא יודע, אני מקווה שזה יסתדר באיזשהו שלב, באמת שזה לא קריטי בכלל.

אם אתם רוצים רשימה של כל התכנים אז תגידו לי (זו לא תהיה רשימה ארוכה, אז אין לי בעיה לרשום פה).

דבר נוסף: סתם ניסיתי לחלץ את הAPK של האפליקציה של פרטנר בשביל לנסות להתקין אותה על השילד, לצערי, זה לא עבד. למרות שגם אם זה היה עובד, אני לא יודע איך הייתי יכול להתחבר. בכל מקרה, כנראה שנאלץ להמין עד השחרור הרשמי של האפליקציה לחנות של ANDROID TV.

אם יש לכם שאלות אתם מוזמנים בכיף.
אם יהיה לי מה להוסיף אני אוסיף בהמשך שתהיה לי הזדמנות לשחק עם המכשיר יותר, אבל אני מאמין שנגעתי ברוב הדברים שעניינו אותי לפחות.

abovebeyond
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 447
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #368 

סלקום TV תומכים ב 4K ?

cRaZy-BoY
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #369 

abovebeyond כתב:סלקום TV תומכים ב 4K ?
...
·
לא.

abovebeyond
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #370 

תודה...

מעניין באמת אם הממיר תומך ב4K HDR (פרטנר TV) קריטי לנטפליקס שהם נראה לי היחידים שמשדרים בטכנולוגיה הנ"ל

ברור שזה רלוונטי גם למי שעושה סטרימינג מהמחשב שלו (קודי וכו). חבל שאין מפרט טכני של הממיר

ronen61
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4655
נתן תודות: 191 פעמים
קיבל תודות: 107 פעמים

שליחה #371 

תוכל לבדוק אם יש ערוץ ג'וניור?
יותר טוב מזה, פשוט נשתגע

lion77
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 632
נתן תודות: 189 פעמים
קיבל תודות: 65 פעמים

שליחה #372 

@ariesjer
· לא רשמתי שסלקום נתנו מהתחלה את ערוצי הספורט, אני לא מנוי שלהם מהיום הראשון להשקה, מי שהצטרף במהלך שנת 2016 קיבל עד מרץ 2017 את כל ערוצי הספורט חינם.

ariesjer
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 840
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 81 פעמים

שליחה #373 

לא כל מי שהצטרף, כל מי שהיה מנוי אז קיבל את ההטבה לחצי שנה.

cRaZy-BoY
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #374 

ronen61 כתב:תוכל לבדוק אם יש ערוץ ג'וניור?
...
·[img2=470x836]https://pbs.twimg.com/media/DDT8H3mW0AAb3cN.jpg[/img2]
לשאלתך: כן הוא קיים.

ronen61
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4655
נתן תודות: 191 פעמים
קיבל תודות: 107 פעמים

שליחה #375 

זאת הסיבה היחידה שאני מתחבר אליו במקום סלקום
יותר טוב מזה, פשוט נשתגע

hanochh
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 287
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 33 פעמים

שליחה #376 

abovebeyond כתב:תודה...

מעניין באמת אם הממיר תומך ב4K HDR (פרטנר TV) קריטי לנטפליקס שהם נראה לי היחידים שמשדרים בטכנולוגיה הנ"ל

ברור שזה רלוונטי גם למי שעושה סטרימינג מהמחשב שלו (קודי וכו). חבל שאין מפרט טכני של הממיר
...
·הממיר תומך 4k ומשדר תוכן 4k ביוטיוב ונטפליקס למשל.

abovebeyond
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #377 

@hanochh
·
תודה

יש לך אולי מפרט טכני שלו ? (מעבד וכו') ?

eladme
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 423
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #378 

cRaZy-BoY כתב:טוב הממיר מותקן אצלי כשעתיים בערך ויצא לי לשחק איתו ובדקתי כל מני דברים:

בקצרה: למשתמש הממוצע וטיפה מעל הממוצע זה אחלה של מכשיר, בעניין התוכן אני מאמין שזה רק עניין של זמן, ממליץ לכם לחכות לפחות עד שנפליקס תהיה זמינה ביחד עם פרטנר. למשתמש כמוני, שהוא מעל הממוצע עם דרישות טיפה יותר גבוהות אז זו דיי אכזבה בשבילי.

בארוכה:
סאונד: המכשיר תומך בDD, DD+, DD-EX וזהו, לא DTS ומעלה. שזו אכזבה ענקית מבחינתי. דבר נוסף שהוא אכזבה, נכון לעכשיו, ואולי ישתנה בעתיד זה שאין אופציה לסאונד שהוא לא סטריאו דרך קודי (passthrough), ולא אפילו לא DD שכן נתמך דרך אפליקציות כאלו ואחרות (פלקס, נטפליקס). לגביי הסאונד דרך הVOD של פרטנר, נכון לעכשיו אומנם הממיר תומך בסאונד הקפי 5.1 אבל בVOD של פרטנר אין כרגע שום תוכן כזה, בסדרות יש סאונד 64 kbps או 94 kbps, בסרטים 64 kbps או 256 kbps ... אומנם סטריאו דיי איכותי, אבל ממש לא סראונד 5.1 - שוב אכזבה.

מלבד הVOD של פרטנר, שאינו תומך 5.1, נטפליקס כן תומך בDD+ 5.1, פלקס גם (דרך האפליקציה לאנדרואיד TV, אבל לא דרך קודי).

תמונה: איכות התמונה לדעתי דרך פרטנר היא 720p, אם כי לא יכול להגיד את זה בוודאות משום שאין לי דרך לוודא את זה באמת. המכשיר תומך בוודאות ב1080p והריץ דרך פלקס את כל הקבצים ללא מאמץ או גימגום, הריץ לי אווטר עם 12mb לשניה בלי בעיות. לטענתם המכשיר תומך 4K דרך נטפליקס, אבל אני לא יכול לאשר את זה כי אין לי טלויזיה כזאת כרגע.

אפליקציות: החנות של גוגל זמינה דרך הממשק האנדרואידי שמתחבא מאחורי האפליקציה של פרטנר שעולה ישירות עם המכשיר (לא באמת מתחבא, יש כפתור להגיע לשם, לא כזה מסובך), שם תוכלו להוריד כל מה שזמין.
KODI, פלקס, נטפליקס (שמותקן מראש), TWITCH, סלקום ועוד....
לגביי סלקום - עוד אכזבה (שלא באשמת פרטנר), ניתן להתקין את האפליקציה, ניתן להתחבר, אך לא ניתן לצפות בשידורים ישירים (מסך שחור ללא סאונד), ולא ניתן לצפות בVOD (מסך ירוק עם סאונד). אני מניח שזה הגנות של סלקום, למרות שזה מאוד מוזר, כי המון משתמשים של האפליקציה שהצליחו להתקין אותה על כל מני מכשירים כאלו ואחרים, ממכשירים סינים פשוטים ועד למכשירים של אמזון והם לא דיווחו על הבעיה הזאת. לגבי פתרון, לא חושב שיהיה כזה בזמן הקרוב או בכלל.

ממשק: כמו שכבר ראיתם הממשק בהחלט מעולה, יש דברים שהייתי משנה, אבל סה"כ הוא באמת ברמה אחרת ממה שאנחנו רגילים (לטובה), הוא לא חלק בצורה יוצאת דופן, אני מניח שזה עניין המכשיר עצמו שהוא לא הכי חזק בעולם, לדעתי ברגע שהם ישחררו את האפליקציה לחנות של אנדוראיד TV ואני אוכל להריץ אותה על הNVIDIA SHILED אז זה יטוס. הבעיה שלדעתי בגלל הרצון שלהם להרוויח כמה שיותר בהתחלה (שאנשים יצטרכו להוסיף עוד ממירים לכל בית), אז לדעתי האפליקציה הזאת לא תהיה זמינה בשנה הקרובה....

תכנים: כמו שכבר ציינו מבחר מאוד מאוד דל, הם אמרו שעד סוף החודש כמות התכנים תוכפל (ו2 כפול 2 זה עדיין 4, שזה לא הרבה), אבל שוב, הכל עניין של זמן וסבלנות. ולכן אני לא ממליץ להתחבר אליהם לפחות עד שנטפליקס תהיה זמינה דרכם. ברגע שנטפליקס תהיה זמינה, אז הם אמורים לפחות בהתחלה לספק את הצעירים מבנינו שיודעים איך להשלים תכנים דרך האינטרנט.
הכיוון שלהם לדעתי הוא כיוון טוב, אני מאמין שעוד שנתיים הם כבר יהיו ברמה של סלקום בכל הנוגע לתכנים.

אפליקציות לניידים: האפליקציה סה"כ מאוד דומה לממשק של הממיר, עובד מעולה, אין יותר מדיי מה להוסיף, מלבד העובדה שהיא לא מראה לי ממשק של טאבלט בטאבלט (8.4 אינץ') שלי, אולי זה בגלל שהמסך לא גדול מספיק, לא יודע, אני מקווה שזה יסתדר באיזשהו שלב, באמת שזה לא קריטי בכלל.

אם אתם רוצים רשימה של כל התכנים אז תגידו לי (זו לא תהיה רשימה ארוכה, אז אין לי בעיה לרשום פה).

דבר נוסף: סתם ניסיתי לחלץ את הAPK של האפליקציה של פרטנר בשביל לנסות להתקין אותה על השילד, לצערי, זה לא עבד. למרות שגם אם זה היה עובד, אני לא יודע איך הייתי יכול להתחבר. בכל מקרה, כנראה שנאלץ להמין עד השחרור הרשמי של האפליקציה לחנות של ANDROID TV.

אם יש לכם שאלות אתם מוזמנים בכיף.
אם יהיה לי מה להוסיף אני אוסיף בהמשך שתהיה לי הזדמנות לשחק עם המכשיר יותר, אבל אני מאמין שנגעתי ברוב הדברים שעניינו אותי לפחות.
...
· אכזבה בכל הקשור לעובדה שהמכשיר לא תומך בסאונד הקפי דרך קודי- ניסת לחבר דרך יציאת סאונד אם יש למכשיר או לבדוק בהגדרות של הקודי ? אם זה ככה אאלץ לשנות את תוכניותי לגבי המיקום שלו בבית. תכננתי שהוא יהיה המכשיר בסלון שמה מחוברת המערכת סראונד

יש לך מידע על החומרה של המכשיר? זיכרון מעבד וכו?

לידיעתך האפליקציה כבר מופיעה ב-PLAY יש 2 גרסאות .

Gershon99
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1111
נתן תודות: 70 פעמים
קיבל תודות: 78 פעמים

שליחה #379 

cRaZy-BoY כתב:דבר נוסף: סתם ניסיתי לחלץ את הAPK של האפליקציה של פרטנר בשביל לנסות להתקין אותה על השילד, לצערי, זה לא עבד. למרות שגם אם זה היה עובד, אני לא יודע איך הייתי יכול להתחבר. בכל מקרה, כנראה שנאלץ להמין עד השחרור הרשמי של האפליקציה לחנות של ANDROID TV.
...
·מה כוונתך שאם זה היה עובד אז לא היית יודע איך להתחבר?
תוכל לעלות את הקובץ APK?
ננסה אנחנו בסטרימרים אחרים ונדווח פה באיזה סטרימר זה עובד ובאיזה לא.

rafi_d
אחראי תחום רשתות
אחראי תחום רשתות
תגובות: 3418
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 328 פעמים

שליחה #380 

@Gershon99
·למה לא פשוט להוריד מגוגל PLAY?
מנהל פורום רשתות פס רחב ו IP-TV/תפוז
תוסף כתוביות לקודי all-subs-plus - גירסה מתוקנת לבדיקה

שלח תגובה