טלויזית NEON
הייתי חייב לבדוק, ויש לי כרגע את הניאון בסלון. אין לי טלויזיה חדשה אחרת להשוות לידה, אבל הרשמים הראשוניים הם:
1. תמונת SD לא טובה
2. ניגודיות דינאמית קיימת, אבל באופן כללי, הניגודיות לא מרשימה. הסמסונג j51000 עדיפה עליה למשל.
3. fullhd מציגה תמונה חדה ובהירה למדי (שוב, באופן יחסי)
- אין תחרות במחיר הזה
- למי שצופה בתוכן שאינו hd כנראה שעדיף לו להתרחק ממנה
- סביר שטלויזיות שיעלו יותר יראו יותר טוב, בטח אם משווים לטלויזיות שעולות פי 3 ממנה, אבל בתור טלויזיה ״זולה״ לפלייסטישן או netflix (שם הכל hd) אני חושב שהיא לוקחת למי שאין תקציב ולא צריך טלויזיה איכותית.
1. תמונת SD לא טובה
2. ניגודיות דינאמית קיימת, אבל באופן כללי, הניגודיות לא מרשימה. הסמסונג j51000 עדיפה עליה למשל.
- אין תחרות במחיר הזה
- סביר שטלויזיות שיעלו יותר יראו יותר טוב, בטח אם משווים לטלויזיות שעולות פי 3 ממנה, אבל בתור טלויזיה ״זולה״ לפלייסטישן או netflix (שם הכל hd) אני חושב שהיא לוקחת למי שאין תקציב ולא צריך טלויזיה איכותית.
חיפשתי ואין את ה J5100 ב55 אינץ'ido22 כתב:הייתי חייב לבדוק, ויש לי כרגע את הניאון בסלון. אין לי טלויזיה חדשה אחרת להשוות לידה, אבל הרשמים הראשוניים הם:
1. תמונת SD לא טובה
- אין תחרות במחיר הזה
- סביר שטלויזיות שיעלו יותר יראו יותר טוב, בטח אם משווים לטלויזיות שעולות פי 3 ממנה, אבל בתור טלויזיה ״זולה״ לפלייסטישן או netflix (שם הכל hd) אני חושב שהיא לוקחת למי שאין תקציב ולא צריך טלויזיה איכותית....
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20184
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אני דיי בטוח שה-J5100 מגיע רק בגדלים עד "50. יש את ה-J5500 ב-"55.
חברים אם אתם יכולים פתחתי שרשור חדש לגבי קניית טלויזיה עם תקציב גובה מהפעם האחרונה, השרשור הזה כבר סתם מערבבים בו דברים לא קשוריםTheCoolest כתב:אני דיי בטוח שה-J5100 מגיע רק בגדלים עד "50. יש את ה-J5500 ב-"55....
·תודה על התגובה, הלוואי וכל אחד שרכש את המסך הזה יתאר את טיבו ואת איכותו.ido22 כתב:הייתי חייב לבדוק, ויש לי כרגע את הניאון בסלון. אין לי טלויזיה חדשה אחרת להשוות לידה, אבל הרשמים הראשוניים הם:
1. תמונת SD לא טובה
- אין תחרות במחיר הזה
- סביר שטלויזיות שיעלו יותר יראו יותר טוב, בטח אם משווים לטלויזיות שעולות פי 3 ממנה, אבל בתור טלויזיה ״זולה״ לפלייסטישן או netflix (שם הכל hd) אני חושב שהיא לוקחת למי שאין תקציב ולא צריך טלויזיה איכותית....
רק אוסיף שבגודל כזה גם בטלווזיות שעולות פי כמה רואים פחות טוב שידורי sd המעפנים
ניגודיות נמוכה את זה ידענו מהתחלה.
מה שבאמת מענין,וחזרנו על זה כל הזמן - לצפות בתוכן hd ומעלה, ואתה חוזר בערך על מה שכתבו אחרים - ''אין תחרות במחיר הזה''.
יש מצב שאתה צופה בתוכן 4k (יוטיוב למשל) ומתאר לנו...הכל. צבעים חדות ושאר ירקות.