מה אתם אומרים על ההצעה החדשה של בזק על סטרימר Xtreamer Wonder ?
בוקר טוב,
לפני כמה שבועות קניתי את המכשיר ולא יצא לי להתחיל להשתמש בו עד לימים האחרונים.
התקנתי KODI בגרסה האחרונה ו YESGO.
YESGO עובד מצויין , איכות תמונה מעולה על מסך מלא.
KODI עובד גרוע מאוד, כל הזמן יש תקיעות.
אני עובד על WIFI ומה שמוזר הוא שהבדיקות מהירות של המכשיר מאוד גרועות, מקסימום 2 אבל לרוב זה יוצא 0.5 עד 1 והמהירות אצלי היא 15 אבל ב SPEEDTEST המהירות שאני מקבל היא בין 12 ל 15.
הגרסת תוכנה היא עדיין המקורית 4.11.2
מה אתם מציעים לעשות?
אני עובד על WIFI ומה שמוזר הוא שהבדיקות מהירות של המכשיר מאוד גרועות, מקסימום 2 אבל לרוב זה יוצא 0.5 עד 1 והמהירות אצלי היא 15 אבל ב SPEEDTEST המהירות שאני מקבל היא בין 12 ל 15.
מה אתם מציעים לעשות?
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 970 פעמים
·detstar כתב:@shmulikwe
·
מסכים עם שמוליק זה מה שקורה אצלי , עכשיו נתקע כל פעם שאני מדליק את המכשיר , בעבר היה קורה אחת לכמה זמן...
ברוך הבא
העיקר שניתוק והפעלה מחדש עוזר, זה קורה בעיקר לאחר חוסר שימוש.
אני מסוגל לספוג את זה כל עוד אישתי בסדר עם זה
שלום,roei83 כתב:בוקר טוב,
מה אתם מציעים לעשות?...
תתעלם מהבדיקות מהירות במכשיר, זה לא נכון.
KODI לא נתקע עם חיבור קווי. עם wifi לא יודע.
·roei83 כתב:אני אנסה חיבור קווי, אם זה יעבוד טוב תהיה לי בעיה כי הטלויזיה במיקום שזה בעייתי להגיע אליה בכבילה....
אני עברתי לחיבור עם Homeplugs (מתאמי רשת-חשמל).
AV500 (הרי גם כך כניסת הרשת היא 10/100)
עובד יופי.
עדכון: בסופש יצא לי להתעסק קצת עם המכשיר, התגברתי על הבעיה של ה WIFI ב KODI, החלפתי ערוץ בראוטר שהיה מוגדר על 11, ובראוטר השני שלי היה על 6 ובשניהם היו הפרעות אז ניסיתי ערוץ אחר והכל עבד חלק.
אך עכשיו יש בעיה אחרת, מאתמול בערב sdarot.tv נותן הודעת שגיאה בסקריפט, ו genesis לא מוצא מקורות. ה KODI שלי בגרסה הכי עדכנית ב xtreamer אך בטלפון שלי הוא על גרסה אחת לפני ושם הכל עדיין עובד תקין (מוזר מאוד)
אגב אתם ממליצים לבצע עדכון גרסה ב xtreamer?
אך עכשיו יש בעיה אחרת, מאתמול בערב sdarot.tv נותן הודעת שגיאה בסקריפט, ו genesis לא מוצא מקורות. ה KODI שלי בגרסה הכי עדכנית ב xtreamer אך בטלפון שלי הוא על גרסה אחת לפני ושם הכל עדיין עובד תקין (מוזר מאוד)
אגב אתם ממליצים לבצע עדכון גרסה ב xtreamer?
אצלי starot.tv ו genesis עובדים חלק כבר מספר שבועות כולל היום בבוקר.roei83 כתב:עדכון: בסופש יצא לי להתעסק קצת עם המכשיר, התגברתי על הבעיה של ה WIFI ב KODI, החלפתי ערוץ בראוטר שהיה מוגדר על 11, ובראוטר השני שלי היה על 6 ובשניהם היו הפרעות אז ניסיתי ערוץ אחר והכל עבד חלק.
אגב אתם ממליצים לבצע עדכון גרסה ב xtreamer?...
ה KODI בגירסא הרשמית להורדה (14.2), ה xtreamer בגרסא המעודכנת.
קרה לי כבר פעם שנייה שבהפעלה המסך נשאר שחור וצריך ללכת לנתק את המכשיר מהחשמל ולהחזיר אותו.
YESGO התחיל להשאיר חלק קטן שחור במסך למטה ובצד ימין, חסר את התפריט למטה של ה multitask.
מה שמוזר זה שלפני שהחלפנו שפה לעברית לא היו בכלל את הבעיות האלו שציינתי.
אני שוקל לעדכן גרסה ולהשאיר את המכשיר על ממשק אנגלית בתקווה שזה יפתור את הבעיות.
קרה לי כבר פעם שנייה שבהפעלה המסך נשאר שחור וצריך ללכת לנתק את המכשיר מהחשמל ולהחזיר אותו.
YESGO התחיל להשאיר חלק קטן שחור במסך למטה ובצד ימין, חסר את התפריט למטה של ה multitask.
מה שמוזר זה שלפני שהחלפנו שפה לעברית לא היו בכלל את הבעיות האלו שציינתי.
אני שוקל לעדכן גרסה ולהשאיר את המכשיר על ממשק אנגלית בתקווה שזה יפתור את הבעיות.
המכשיר נתקע הרבה מאוד פעמים כשלוחצים על הדלקה והוא נמצא כבר בחשמל (נורה אדומה) וגם כשמכבים אותו.roei83 כתב:מישהו נתקל בבעיה שבהדלקה המכשיר נתקע וצריך ללכת לנתק אותו מהחשמל ולהחזיר אותו?...
אישית זה לא מפריע לי כי אני מתייחס להכנסה והוצאה מהחשמל ככיבוי והדלקה.
מה שחשוב (לי לפחות): המכשיר אף פעם לא נתקע באמצע צפיה בסרט או סדרה.
לא יודע אם זה מידע מעניין אבל אתמול דרסתי את גירסא 14.2 של KODI עם התקנה ישירה מ Google Play של גירסת KODI 15 beta2.
בהתחלה ה Xtreamer לא רצה להעלות אותה אבל אחרי 2-3 נסיונות הוא עלה ובינתיים לא היו בעיות.
אם יהיו בעיות אני ארשום אזהרה בימים הקרובים, אם לא אז אפשר להניח שהכל תקין.
לא יודע אם זה מידע מעניין אבל אתמול דרסתי את גירסא 14.2 של KODI עם התקנה ישירה מ Google Play של גירסת KODI 15 beta2.
בהתחלה ה Xtreamer לא רצה להעלות אותה אבל אחרי 2-3 נסיונות הוא עלה ובינתיים לא היו בעיות.
אם יהיו בעיות אני ארשום אזהרה בימים הקרובים, אם לא אז אפשר להניח שהכל תקין.
כשאתה כותב "הפעלה הראשונית" אתה מתכוון ללחיצה על השלט כשהנורה האדומה דולקת או לחיבור לחשמל אחרי ניתוק.roei83 כתב:השאלה אם כדאי בכלל לשלוח אותו לתיקון על התקלה הזו שהוא נתקע לפעמים בהפעלה הראשונית? או שאולי כדאי לא לכבות בכלל את המכשיר במהלך היום במקום לכבות אותו בידיעה שאולי יהיה צורך לגשת אליו בהפעלה הבאה?...
כי בחיבור לחשמל אחרי ניתוק אין בעיות בכלל (לפחות אצלי).
הבעיות קורות רק לפעמים כשמדליקים עם השלט והמכשיר עם נורה אדומה.
את זה לא נראה לי שיוכלו לתקן במעבדה.roei83 כתב:אני מתכוון להפעלה דרך השלט כאשר המכשיר עם נורה אדומה....
הם יגידו לך שזו בעיה של מערכת ההפעלה ושהם לא יודעים איזה שינויים עשית וכו'.
להשאיר את המכשיר דלוק כל היום זו אופציה סבירה (אבל לא עם סרט במצב Pause) ולהוציא מהחשמל בסוף היום.