הוויכוח הוא אינו על רכב.
הוא יותר על עיקרון של העיצוב מול האיכות.
בכל מקרה אתה צודק , קצת גלשנו.
falou
קח הכל בידידות.
לאומגה יש את השעון היחידי בעולם שעבר את המבחנים של NASA שום שעון בעולם לא מתקרב לאמינות שלהם (הכי קרוב הצליח לעבור רק 2 מתוך עשרת המבחנים שהאומגה עבר, יש לי במקרה את הספר בבית.MartinHSabag כתב:אייל,
אני מוכן לעשות מבחן אמינות ודיוק בין CASIO לאומגה ANY DAY ובודאות ה-CASIO מנצח בכל דבר מלבד יוקרה.
למה אתה חושב שבאודיו, אגב, אין את העיניין של היוקרה והמיתוג ?
השוויתי ממש בין תפוח לתפוח - שני רכבים באותה עלות.
לא חוכמה להשוות רכב שעולה פי 5.......
ושרשור זה מהתחלה עוד התחיל מקטעים הזוים יותר, ורק לקראת איזה עמוד 7 התחיל לדון על מערכות ב-10K מול מערכות ב-100K (ואז גם הועבר לשרשור נפרד בנושא)stinki כתב:איזה קטע פעם ראשונה שאני קורא את השרשור ... אז התחלתי מהדף הראשון וקפצתי ישר לדף האחרון ....
תשמעו לא קל להשלים את החסר ......
והקשר בין השעון שעונד האסטרונאוט לבין מה שאתה קונה בחנות הוא מה דיוק, מעבר למותג?exupgh12 כתב:
אחרי שתבין מה השעון צריך לעבור בכדי להחשב ככלי של אסטרונאוטים תבין למה אומגה קנתה את מקומה בעולם....
ידידי,_falou_ כתב:והקשר בין השעון שעונד האסטרונאוט לבין מה שאתה קונה בחנות הוא מה דיוק, מעבר למותג?exupgh12 כתב:
אחרי שתבין מה השעון צריך לעבור בכדי להחשב ככלי של אסטרונאוטים תבין למה אומגה קנתה את מקומה בעולם....
ונניח שהוא זהה, יש לך איזושהי סיבה עניינית לשלם הון תועפות עבור שעון שיש לו יכולות שלא רלוונטיות לצרכים שלך?...
בדיוק.exupgh12 כתב: שעון כמו דברים רבים משמש גם כסמל סטאטוס ולא רק להראות שעה.
...
הי רזי וברוך הבא,raziraz כתב: מהנסיון ה"צנוע" שלי (אומנם בתחום האודיו לרכב אבל אם כבר אז כבר...), ובפשטות מוחלטת ובלי להכליל, לא יקום ולא יהיה רכיב X מול רכיב Y ביחס עלות של 10:1 בהתאמה, שיהיה טוב יותר ממנו.
ההגדרה של "טוב" או "בינוני" ודומיהם שהוצגו כאן במהלך השירשור הענק הזה, היא אינדבידואלית גרידא....

רזי ידידי.raziraz כתב:
ואסיים בפנייה אישית לנמר היקר, שלמרות שהוא מפגין ידע לא מבוטל בתחום שיפורי הרכב, אם כי שגוי בחלקו (לחץ דלק של 4 באר...??? השתגעת?? מה זה משחטת רוסית ??) להגיע ולקבוע שקליאו ספורט אינו רכב ספורטיבי זה כמו להגיד שסונוסים הם רמקולים לא יציבים על הקרקע...
בהצלחה לכולם, והמשך שבוע טוב.
רזי...