אולימפיאדה - לונדון 2012
- ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
לא ,הוא לא חייב לנו,כלום,מי אנחנו בכלל?בטח אני רציני ותכפיל את זה בארבע בריבועosherov כתב:ילדיעפים,
אתה רציני בתגובה שלך?!
יש איזה סיבה שאריק זאבי צריך לתת לך את הדין? הוא חייב לך או לנו משהו?...
ואתה העורך דין שלו??????
שים לב מה שמרטין כתב-איש שחושב לפ]ני שקופץ כדי למצוא חן,,,,מרטין כתב שהוא לא מסכים איתי
בכלל אבל הבין שלא פניתי לאף אחד כאן.!ואני עומד על דעתי ואם תקרא את שכתבתי אומר לך שוב
בררתי את המילים בצנעה שם!מוצא חן בעיניך או לא זה לא משנה!בך פגעתי???לאאאאאא!!!
אני בשלי!ביי
אמן מייסר
ילדיעפים,
אם לא הבנת, אז אני אחזור על זה, לא פגעתי בי אלא פגעת בעצמך בעזרת התגובה ההזויה משהו שלך. ישבת לך על הכורסה שלך וצפית מספר ימים אחרי בהפסד של אריק זאבי והחלטת שהנתינים שלך, משלחת ישראל, לא שווים אגורה שחוקה. החלטת שהם אוסף של עצלנים שעובדים בשבילך וככאלה החלטת שאין באמת שום סיבה לשלוח אותם עוד 4 שנים לאולימפיידה הבאה. בי לא פגעת אלא בעצמך...אני מניח שספורט זה לא הצד המעניין אותך אבל בכל זאת "נחמד" לך ככה ללגלג על אנשים בלי באמת להבין שום דבר בעבר שלהם בתחום, במתחרים שלהם, בסיכויים שלהם למדליה.
פגעתי בך???לאאאאאא!!!
גם אני בשלי! ביי
אם לא הבנת, אז אני אחזור על זה, לא פגעתי בי אלא פגעת בעצמך בעזרת התגובה ההזויה משהו שלך. ישבת לך על הכורסה שלך וצפית מספר ימים אחרי בהפסד של אריק זאבי והחלטת שהנתינים שלך, משלחת ישראל, לא שווים אגורה שחוקה. החלטת שהם אוסף של עצלנים שעובדים בשבילך וככאלה החלטת שאין באמת שום סיבה לשלוח אותם עוד 4 שנים לאולימפיידה הבאה. בי לא פגעת אלא בעצמך...אני מניח שספורט זה לא הצד המעניין אותך אבל בכל זאת "נחמד" לך ככה ללגלג על אנשים בלי באמת להבין שום דבר בעבר שלהם בתחום, במתחרים שלהם, בסיכויים שלהם למדליה.
פגעתי בך???לאאאאאא!!!
גם אני בשלי! ביי
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
ילדיעפים,
אתה יכול לחשוב מה שאתה רוצה ואין לי שום עניין לשכנע אותך....ההתייחסות היא לתגובה הראשונה שלך בגין הנושא הזה (אריק זאבי ושאר חברי המשלחת) וההודעה ההיא שלך מזלזת ופוגענית בצורה קיצונית. זה עוד נאמר על אנשים שלא חייבים לך כלום. אם זאת לא הודעה שבין היתר נכתבה לגופו של אדם אז אני לא יודע מה כן. אומנם אף אחד מחברי המשלחת לא מסתובב פה בפורום לקרוא את ההודעות שלך ולהתלונן עליהן...אבל זה עדיין לא אומר שהן מותרות.
יש הבדל בין להחזיק דעה (זכותך) ובין לכתוב אותה בצורה כזאת שמזלזלת ומשפילת אנשים.
גיא לפחות דיבר יפה ואבל אתה ממש לא
אתה יכול לחשוב מה שאתה רוצה ואין לי שום עניין לשכנע אותך....ההתייחסות היא לתגובה הראשונה שלך בגין הנושא הזה (אריק זאבי ושאר חברי המשלחת) וההודעה ההיא שלך מזלזת ופוגענית בצורה קיצונית. זה עוד נאמר על אנשים שלא חייבים לך כלום. אם זאת לא הודעה שבין היתר נכתבה לגופו של אדם אז אני לא יודע מה כן. אומנם אף אחד מחברי המשלחת לא מסתובב פה בפורום לקרוא את ההודעות שלך ולהתלונן עליהן...אבל זה עדיין לא אומר שהן מותרות.
יש הבדל בין להחזיק דעה (זכותך) ובין לכתוב אותה בצורה כזאת שמזלזלת ומשפילת אנשים.
גיא לפחות דיבר יפה ואבל אתה ממש לא
- eg99
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
כמה חלשות הקפיצות הפעם...
רוחק גברים, מוט נשים - ואתמול גם גובה גברים.
אמנם הזהב עשה 2.38, אבל ב 2.33 נשאר רק אחד מלבדו, ובארד זכו 3 שעשו 2.29 בלבד(יחד עם עוד 3 שעשו אותו גובה ולא זכו במדליות בגלל פסילות מוקדמות!) ו 6 (!) לא עברו יותר מ 2.25.
אתמול היתה החלטה מאד לא ברורה של הערוץ הראשון לשדר שני משחקי חצי גמר בכדורגל, כשבמקביל מתקיימות תחרויות אתלטיקה....
רוחק גברים, מוט נשים - ואתמול גם גובה גברים.
אמנם הזהב עשה 2.38, אבל ב 2.33 נשאר רק אחד מלבדו, ובארד זכו 3 שעשו 2.29 בלבד(יחד עם עוד 3 שעשו אותו גובה ולא זכו במדליות בגלל פסילות מוקדמות!) ו 6 (!) לא עברו יותר מ 2.25.
אתמול היתה החלטה מאד לא ברורה של הערוץ הראשון לשדר שני משחקי חצי גמר בכדורגל, כשבמקביל מתקיימות תחרויות אתלטיקה....
ערן
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
מדהים לראות ד"א איך ההתקדמות הטכנולוגית עוזרת לצפות ולהנות באולימפיאדה הזו.
החל מתזכורות לגבי אירועים/השתתפות של אתלט ספציפי. ועד למעקב אחרי תוצאות אם תוך כדי התקדמות או תוצאות סופיות.
וזה עוד לפני שדברנו על האפליקציה למי ששם שגם נותנת לו אירועים "לא ספורטיביים".
החל מתזכורות לגבי אירועים/השתתפות של אתלט ספציפי. ועד למעקב אחרי תוצאות אם תוך כדי התקדמות או תוצאות סופיות.
וזה עוד לפני שדברנו על האפליקציה למי ששם שגם נותנת לו אירועים "לא ספורטיביים".
התוצאה בקפיצה לגובה היא סופר איכותית. קפיצה של 2.38 לא רואים כל יום...בכלל הרוסי הזה שלקח הוא ממש אנטיתזה לקופץ גובה
יש משהו מאוד מאוד תמוה בכל הנושא של ריצת 100 מטר. הסיפור של בלייק לא מרגיש לי הגיוני. לא ייתכן שרץ שמגרד ב 200 את שיא העולם אשר שם הוא מחזיק בתוצאה כמעט זהה לבולט, יהיה כל כך רחוק ממנו ב 100 וזה עוד עם יתרון שיש לו בזינוק על בולט ב 100. לפי היכולות שלו ב 200 הוא היה צריך לנצח או להיות שווה לבולט ב 100 (להתקרב לתוצאה של 9.6)
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
עם כל הכבוד למאיר איינשטיין, מה שחסר לי באתלטיקה היה נסים קיוויתי...
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.
- eg99
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
אריה,osherov כתב:התוצאה בקפיצה לגובה היא סופר איכותית. קפיצה של 2.38 לא רואים כל יום...בכלל הרוסי הזה שלקח הוא ממש אנטיתזה לקופץ גובה...
2.38 היא אולי איכותית, אבל מדליות ב 2.29 זה מאד לא איכותי.
להזכירך זה הספיק לניקי פאלי רק למקום השני באליפות העולם לנוער בבייגין 2008 (2.32 לזהב)...
וקרויטר לא נסע לאולימפיאדה עם שיא אישי של 2.28 מ 2011.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35088
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
אולי דרוש לו יותר לזמן להגיע לשיא המהירותosherov כתב:יש משהו מאוד מאוד תמוה בכל הנושא של ריצת 100 מטר. הסיפור של בלייק לא מרגיש לי הגיוני. לא ייתכן שרץ שמגרד ב 200 את שיא העולם אשר שם הוא מחזיק בתוצאה כמעט זהה לבולט, יהיה כל כך רחוק ממנו ב 100 וזה עוד עם יתרון שיש לו בזינוק על בולט ב 100. לפי היכולות שלו ב 200 הוא היה צריך לנצח או להיות שווה לבולט ב 100 (להתקרב לתוצאה של 9.6)...
אולי הוא סתם נמצא ב-98% מהמקסימום שלו.