שרשור יורו 2012
נכון, אז דווקא כן הבנתguyezra כתב:לא הבנתי את סדר המשחקים
ספרד-צרפת בשבת מה שאומר שלפורטוגל יהיו יומיים יותר למנוחה...
תמיד יש הפרשים כאלה, אין ברירה.
שים לב שבין הרבע לחצי יש יומיים הפסקה, כך שזו מנוחה 6 ימים לפורטוגל מול 4 ימים לספרד. לא נורא ובכל מקרה, זה מה יש.
משה
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
ברמות האלה יכול להיות ש 6 ימי מנוחה זה חסרון. 4 ימים לשחקנים בלבל הזה זה מספיק בהחלט.
לגבי המשחק, אם נתיחס לנבואה שהיתה פה לגבי 50% סיכוי בכל משחק, כבר במשחק הראשון ראינו ש 50% סיכוי לא היה. זה היה יותר בכיוון של 75-25 לפורטוגל. הצ'כים פתחו טוב אבל נחלשו ברגע שפורטוגל נכנסה למשחק.
בכל מקרה, אחלה יורו ואחלה משחק.
לגבי המשחק, אם נתיחס לנבואה שהיתה פה לגבי 50% סיכוי בכל משחק, כבר במשחק הראשון ראינו ש 50% סיכוי לא היה. זה היה יותר בכיוון של 75-25 לפורטוגל. הצ'כים פתחו טוב אבל נחלשו ברגע שפורטוגל נכנסה למשחק.
בכל מקרה, אחלה יורו ואחלה משחק.
צריך להביט גם אחורה לשלב הבתים, צרפת שיחקה ביום ג' כך שהמנוחה שלה תהיה כבר פחות מהמינימום שיש היום.guyezra כתב:הייתי מצפה שהמשחק של ספרד-צרפת יהיה היום ושני רבעי הגמר של יום חמישי יהיו בשבת-ראשון...
אני חושב שבהינתן האילוץ של אורך הטורניר כולו והאילוץ של הshow שלא יהיו שני משחקים באותו יום, לוח הזמנים הוא אופטימלי.
kingikra, לא הבנתי למה זה חיסרון. אף פעם לא שמעתי אף נבחרת/קבוצה שמתלוננת על עודף מרווחים בין משחקים (כל עוד לא מדובר בשבועות).
חוץ מהעומס המנטלי של משחקים צפופים, תזכור שהמון שחקנים יוצאים עם פציעות מינוריות שאנו לא מודעים להם. כל מיני מתיחות וכיווצים קטנים. כל יום עוזר לעיניינים הללו להירפא.
משה
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
צודק. הגזמתי קצת לגבי המרווח. שכחתי שקבוצות כדורגל משחקות בד"כ פעם בשבוע.
עדיין, ברמות האלה אני אופתע אם הקבוצה שנחה "רק" 4 ימים תפגע בגלל זה. בטח ובטח שמדובר בנחרת הכי טובה בעולם.
אני מסכים עם guyezra שהיה נכון יותר לתת לספרד לשחק היום.
עדיין, ברמות האלה אני אופתע אם הקבוצה שנחה "רק" 4 ימים תפגע בגלל זה. בטח ובטח שמדובר בנחרת הכי טובה בעולם.
אני מסכים עם guyezra שהיה נכון יותר לתת לספרד לשחק היום.