[27.10.13] מנהל סרטים YAMJ Flash בעברית לסטרימרים של פופקורן ו-Dune
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
- נתן תודות: 247 פעמים
- קיבל תודות: 1436 פעמים
1. הקדימונים לא קשורים לסרטים שיש לך על המחשב. אלה קדימונים לסרטים שיגיעו בקרוב לקולנוע או נמצאים לקולנוע. אי אפשר להוריד אותם, הם מנוגנים ישירות מ-YouTube.
2. מריץ את התוכנה שוב והיא עושה עדכון. לוקח פחות זמן מהפעם הראשונה.
3. לפני שאתה מריץ את התוכנה אתה צריך להוריד את קובץ השחקנים ולפתוח אותו כפי שמופיע בהוראות.
4. תראה בשאלות ותשובות בסוף הפוסט הראשון. ישנו עדכון בנושא. מספיק קובץ NFO אחד.
העדכון שאני מתייחס אליו ביצירת ספרייה חדשה הינו עדכון תוכנה ולא עדכון רשימת הסרטים כפי שחשבת בטעות.
3. לפני שאתה מריץ את התוכנה אתה צריך להוריד את קובץ השחקנים ולפתוח אותו כפי שמופיע בהוראות.
העדכון שאני מתייחס אליו ביצירת ספרייה חדשה הינו עדכון תוכנה ולא עדכון רשימת הסרטים כפי שחשבת בטעות.
- compman112
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2593
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
שאלה נוספת,
במידה ויש לי 2 סטרימרים, ואני רוצה להריץת את הסקין בשניהם, בYAMJ בקנפוג, אני מגדיר את הIP של הסטרימר השני וזהו? שומר באותו מקום ומשתמש באותו מיקום תיקיות?
במידה ויש לי 2 סטרימרים, ואני רוצה להריץת את הסקין בשניהם, בYAMJ בקנפוג, אני מגדיר את הIP של הסטרימר השני וזהו? שומר באותו מקום ומשתמש באותו מיקום תיקיות?
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

לא כל כך פשוט. איפה שמור המידע שיצר ה-YAMJ ואיפה נמצאים הסרטים בפועל?
תעלה את קובץ My_Library.xml ואוכל לענות לך
תעלה את קובץ My_Library.xml ואוכל לענות לך
- compman112
-
- חבר ותיק

האם זה קריטי? כי בכל פרק יש לי קובץ NFO, זה אומר שעכשיו ל30 סדרות אני צריך לסנן את הקבציםTheWiz כתב:1. הקדימונים לא קשורים לסרטים שיש לך על המחשב. אלה קדימונים לסרטים שיגיעו בקרוב לקולנוע או נמצאים לקולנוע. אי אפשר להוריד אותם, הם מנוגנים ישירות מ-YouTube.
העדכון שאני מתייחס אליו ביצירת ספרייה חדשה הינו עדכון תוכנה ולא עדכון רשימת הסרטים כפי שחשבת בטעות....
?
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

תבדוק. לפי דעתי יעבוד בשתי השיטות.
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

שלום שמוליק,shmuela1 כתב:ברשותי DUNE HD MAX מישהו יכול להסביר לי איך אפשר להשתמש ב YAMJ ?
תודה.
שמוליק...
מכיוון שאין לי DUNE אני לא יכול לבדוק את הדברים.
ההתקנה על המחשב היא אותה התקנה בדיוק. לגבי ההתקנה על הנגן תראה כאן כיצד זה מתבצע.
תודה רבה.TheWiz כתב:שלום שמוליק,shmuela1 כתב:ברשותי DUNE HD MAX מישהו יכול להסביר לי איך אפשר להשתמש ב YAMJ ?
תודה.
שמוליק...
מכיוון שאין לי DUNE אני לא יכול לבדוק את הדברים.
ההתקנה על המחשב היא אותה התקנה בדיוק. לגבי ההתקנה על הנגן תראה כאן כיצד זה מתבצע....
אקרא את ההוראות ואנסה להשתמש עם זה.
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

צודק!
יש בעיה עם הפלאגין של אתר Sratim.
נמתין שיצא תיקון. אני מדווח על הבעיה.
כנסו לאתר הזה של דיווח על התקלות ותסמנו את הכוכב ליד הכותרת ככה שהטיפול יהיה דחוף יותר.
כנסו לאתר הזה של דיווח על התקלות ותסמנו את הכוכב ליד הכותרת ככה שהטיפול יהיה דחוף יותר.
- compman112
-
- חבר ותיק

שאלה, במידה ויש לי כמה כוננים בעלי תכנים.
ז''א כונן אחד שמוגדר כסרטים והגדרתי אותו בשיתוף בסטרימר, והגדרתי אותו בקנפוג במחשב ומשם הוא עושה חיפוש בקובץ CMD.
עכשיו יש לי כונן נוסף עם סדרות, הגדרתי לו שיתוף בסרטימר, בקנפוג במחשב הגדרתי שימשוך מהכונן הזה את המידע, האם ליצור תיקייה חדשה ששם הוא ישמור על כל המידע?
\
לצורך העיניין יש לי את התקייה YAMJ ששמה כל הקובץ סקין
ותיקייה YAMJ FLASH ששמה נשמר לי התמונות והקבצי XML והINDEX
איפה לשמור שוב?
ז''א כונן אחד שמוגדר כסרטים והגדרתי אותו בשיתוף בסטרימר, והגדרתי אותו בקנפוג במחשב ומשם הוא עושה חיפוש בקובץ CMD.
עכשיו יש לי כונן נוסף עם סדרות, הגדרתי לו שיתוף בסרטימר, בקנפוג במחשב הגדרתי שימשוך מהכונן הזה את המידע, האם ליצור תיקייה חדשה ששם הוא ישמור על כל המידע?
\
איפה לשמור שוב?
אני רואה שהתקלה טופלה אבל לא יצא build חדש. זאת אומרת אנחנו צריכים להמתין עם התקלה עד שיצא r3147 או שאני מפספס משהו?TheWiz כתב:צודק!
כנסו לאתר הזה של דיווח על התקלות ותסמנו את הכוכב ליד הכותרת ככה שהטיפול יהיה דחוף יותר....
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

עדכון 1.421 (21.07.12)
* תיקון שגיאה בקריאת את סרטים (שדרוג YAMJ לגירסה r3147)
Shasoosh: אני שומר שבת לכן ההמתנה
אתה יכול גם להוריד לבד ולדרוס את הקבצים הקיימים (מלבד ספריית SKIN!) מהאתר הזה
* תיקון שגיאה בקריאת את סרטים (שדרוג YAMJ לגירסה r3147)
Shasoosh: אני שומר שבת לכן ההמתנה
אתה יכול גם להוריד לבד ולדרוס את הקבצים הקיימים (מלבד ספריית SKIN!) מהאתר הזה
ראיתי, עדכנתי! תודה ושבת שלום! 
שאלה, אני משתמש ב ZAPPITI כבר המון זמן. בעבר ניסיתי את YAMJ FLASH והרגשתי איטיות בהעלאת קיר הסרטים ואיטיות בכללי לכן חזרתי לזפיטי.
האם עדיין כך הדבר או מומלץ לנסות שוב את הסקין המדובר?
שאלה, אני משתמש ב ZAPPITI כבר המון זמן. בעבר ניסיתי את YAMJ FLASH והרגשתי איטיות בהעלאת קיר הסרטים ואיטיות בכללי לכן חזרתי לזפיטי.
האם עדיין כך הדבר או מומלץ לנסות שוב את הסקין המדובר?
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

הפתרון מופיע בשאלות ותשובות בסוף הפוסט.
מומלץ לנסות שוב. תעדכן אותי אם אתה רואה שיפור והכל תקין.
שבוע טוב!
לאחר הפתרון הזה לא נשמעו תלונות לאיטיות.המכשיר נתקע ומגמגם בתפריט הראשי, מה לעשות?
הפתרון הסרת אינדקס אנשים. לא ניתן יהיה לחפש אנשים דרך התפריט הראשי.
לשם כך יש להוריד את הקובץ המצורף פתח אותו בספריה הראשית של תוכנת YAMJ. שתי קבצים יפתחו. הרץ את הקובץ "kill_ppl.bat"....
מומלץ לנסות שוב. תעדכן אותי אם אתה רואה שיפור והכל תקין.
שבוע טוב!
התקנתי את העדכון האחרון של ה YAMJ לפי ההוראות כולל מחיקת הגרסה הישנה, כשאני מפעיל את הסטרימר ניתן לראות את הסקינים של כל הסרטים אבל ההסבר הוא לסרט אחד בלבד אם אני לא טועה שלגיה והציד - מה לא עשיתי נכון ? איך מבטלים את זה ?
בברכה,
רונן
בברכה,
רונן
- compman112
-
- חבר ותיק

compman112 כתב:שאלה, במידה ויש לי כמה כוננים בעלי תכנים.
\
איפה לשמור שוב?...
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

הגירסה האחרונה לא מעודכנת אצלך.... תתקין גירסה 1.42 ותמחק את כל הספריה הישנה מלבד שתי קבצי ההגדרות כפי שמופיע בפוסט הראשון.ronenkal כתב:התקנתי את העדכון האחרון של ה YAMJ לפי ההוראות כולל מחיקת הגרסה הישנה, כשאני מפעיל את הסטרימר ניתן לראות את הסקינים של כל הסרטים אבל ההסבר הוא לסרט אחד בלבד אם אני לא טועה שלגיה והציד - מה לא עשיתי נכון ? איך מבטלים את זה ?
בברכה,
רונן...
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

YAMJ לא יודע לסרוק מס' כוננים. תעשה ספריה ראשית שבתוכה שים ספריות שיתוף של שאר הכוננים ותסרוק את הספריה הראשית. תוכל להעזר בפוסט הזהcompman112 כתב:compman112 כתב:שאלה, במידה ויש לי כמה כוננים בעלי תכנים.
\
איפה לשמור שוב?......
היכן אני מוצא קישור להורדה?TheWiz כתב:הגירסה האחרונה לא מעודכנת אצלך.... תתקין גירסה 1.42 ותמחק את כל הספריה הישנה מלבד שתי קבצי ההגדרות כפי שמופיע בפוסט הראשון.ronenkal כתב:התקנתי את העדכון האחרון של ה YAMJ לפי ההוראות כולל מחיקת הגרסה הישנה, כשאני מפעיל את הסטרימר ניתן לראות את הסקינים של כל הסרטים אבל ההסבר הוא לסרט אחד בלבד אם אני לא טועה שלגיה והציד - מה לא עשיתי נכון ? איך מבטלים את זה ?
בברכה,
רונן......
בברכה,
רונן