שרשור שאלות Boxee Box
שאלה לגבי הזרמת סרטים באיכויות שונות מדיסק חיצוני
שלום .
יש לי בוקסי בוקס וכיום אני מזרים סרטים באיכויות שונות (גם הפרדה גבוהה) , דרך דיסק חיצוני שמחובר למחשב שלי . ההזרמה חלקה ואין בעיות . בקרוב אני מתכנן קניית דיסק חיצוני נוסף ,גדול יותר ,שיוכל להכיל את כל האוסף ,כך שתיוצר ספרייה גדולה של מדיה . הדיסק שאני מתכנן לקנות הוא :Western Digital WD Elements 2TB Desktop . מביקורות ביוטיוב הבנתי שמבחינת ביצועים הוא די במצב נחות . אני רוצה לודא שלא תהיה לי בעיה להזרים ממנו וידאו באיכויות שונות . הוידאו יוזרם ברשת ולא בחיבור ישיר לבוקסי . אשמח להמלצות .
תודה .
יש לי בוקסי בוקס וכיום אני מזרים סרטים באיכויות שונות (גם הפרדה גבוהה) , דרך דיסק חיצוני שמחובר למחשב שלי . ההזרמה חלקה ואין בעיות . בקרוב אני מתכנן קניית דיסק חיצוני נוסף ,גדול יותר ,שיוכל להכיל את כל האוסף ,כך שתיוצר ספרייה גדולה של מדיה . הדיסק שאני מתכנן לקנות הוא :Western Digital WD Elements 2TB Desktop . מביקורות ביוטיוב הבנתי שמבחינת ביצועים הוא די במצב נחות . אני רוצה לודא שלא תהיה לי בעיה להזרים ממנו וידאו באיכויות שונות . הוידאו יוזרם ברשת ולא בחיבור ישיר לבוקסי . אשמח להמלצות .
תודה .
כמה שאלות לגבי הבוקסי :
1. לגבי MAKO עובד או לא עובד? הוספתי את האפליקציה של LEO שפירסמו פה..עבדתי לפי המדריך אבל שאני בא להתקין רושם לי שיש בעיה ביישום
2. לגבי YES WALLA - גם פה יש לי בעיה לא מצאתי את האפליקציה ברשימות שלהם גם באתר...
3. היכן למצוא את כל האפליקציות שיש לקופסא? המלצות יתקבלו בברכה אם יש ישראלים גם טוב... (מלבד אלה שמופעים בצורה אוטומטית..)
4. האם לא כדאי להתחבר לשירותי VPN לקבל כתובת IP אמריקאי ואז יש אופציה להרבה יותר תכנים שפה בארץ יגיע המשיח עד משהו יפתח (או זה או הראש של הרגולטור...שלא עושה כלום בקטע של IP TV ).....מי שעובד עם זה אשמח להמלצות..
5. שאלה לגבי דיסק חיצוני - הכנסתי דיסק חיצוני של חצי טרה מפורמט על NTFS אבל משום מה הבוקסי לא מצליח למצוא אותו....יש הגדרות מיוחדות או שהוא מזהה את הדיסק לבד..? אשמח לעזרה בנושא
6. בתוכניות שיש שם יש את סאותפארק לאחרונה אני סובל מבעיית איטיות רצינית למי שצופה האם נתקל בבעיות?
אני מחובר עם כבל רשת ישירות מהירות של 15מגה ..אגב האיטיות היא רק שם..שראיתי תכנים אחרים עבד פיקס....
תודה רבה מראש לעוזרים ושבוע טוב.....
1. לגבי MAKO עובד או לא עובד? הוספתי את האפליקציה של LEO שפירסמו פה..עבדתי לפי המדריך אבל שאני בא להתקין רושם לי שיש בעיה ביישום
2. לגבי YES WALLA - גם פה יש לי בעיה לא מצאתי את האפליקציה ברשימות שלהם גם באתר...
3. היכן למצוא את כל האפליקציות שיש לקופסא? המלצות יתקבלו בברכה אם יש ישראלים גם טוב... (מלבד אלה שמופעים בצורה אוטומטית..)
4. האם לא כדאי להתחבר לשירותי VPN לקבל כתובת IP אמריקאי ואז יש אופציה להרבה יותר תכנים שפה בארץ יגיע המשיח עד משהו יפתח (או זה או הראש של הרגולטור...שלא עושה כלום בקטע של IP TV ).....מי שעובד עם זה אשמח להמלצות..
5. שאלה לגבי דיסק חיצוני - הכנסתי דיסק חיצוני של חצי טרה מפורמט על NTFS אבל משום מה הבוקסי לא מצליח למצוא אותו....יש הגדרות מיוחדות או שהוא מזהה את הדיסק לבד..? אשמח לעזרה בנושא
6. בתוכניות שיש שם יש את סאותפארק לאחרונה אני סובל מבעיית איטיות רצינית למי שצופה האם נתקל בבעיות?
אני מחובר עם כבל רשת ישירות מהירות של 15מגה ..אגב האיטיות היא רק שם..שראיתי תכנים אחרים עבד פיקס....
תודה רבה מראש לעוזרים ושבוע טוב.....
- udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2083
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
ניגון ISO DVD ב- Boxee Box
כאשר אני בוחר קובץ ISO של DVD הוא מנוגן כמו שצריך, אבל אין דרך להגיע ישירות לתפריט ה- DVD.
בכל סטרימר מבוסס NMT ישנו כפתור MENU כמו ב- DVD שמאפשר לך לעקוף את הניגון האוטומטי של ה- DVD ולהגיע ישר לדף התפריטים.
באותו נושא, איך אני מפסיק סרט DVD באמצע הנגינה וחוזר לתפריט הראשי של ה- DVD, בלי לצאת לגמרי מהקובץ ולחזור לתפריט הקבצים של ה- Boxee?
האם ניתן ליצור קבצי NFO ותמונות לקבצי DVD ISO?
בכל סטרימר מבוסס NMT ישנו כפתור MENU כמו ב- DVD שמאפשר לך לעקוף את הניגון האוטומטי של ה- DVD ולהגיע ישר לדף התפריטים.
באותו נושא, איך אני מפסיק סרט DVD באמצע הנגינה וחוזר לתפריט הראשי של ה- DVD, בלי לצאת לגמרי מהקובץ ולחזור לתפריט הקבצים של ה- Boxee?
האם ניתן ליצור קבצי NFO ותמונות לקבצי DVD ISO?
- liorreem
- חבר ותיק

- תגובות: 2386
- שם מלא: ליאור ראם
- נתן תודות: 525 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
נפתרה הבעיה.kaparoni כתב:אצלי הוא רץ גרוע . יש לי 12 מגה והוא לא זז ,עושה BUFFERING כמעט כל הזמן . אותה בעיה גם בערוצים אחרים ולא רק ביוטיוב .knazi כתב:דווקא youtube רץ לי חלק בבוקסי. 10 מגה בזב''ל......
הייתי "חוכם"
והגדרתי בבוקסי שרת אינטרנט ושרת קבצים.
זה כנראה שיבש את העניינים.
מהרגע שביטלתי את ההגדרות הנ"ל ה- YOUTUBE רץ חלק.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
איפה קונים בוקסי אם לא בדיוטי ?
מצאתי, בדרך למשרד במשלוח, די יעילים חייב לציין - http://accel.co.il/he/אודות.html
כמה מילים למתעניינים, כרגע אני עם שני מכשירי Tvix מהסדרות האחרונות ואמנם הם די יעילים בהצגת התכנים אבל בנושא האינטראקציה עם הרשת הם פשוט דורכים במקום, וגם לא רואים שיש תוכניות כאלה או אחרות להדביק פער למתחרים כמו Boxee. אישית אצלי הקש ששבר את גב הגמל זה שאין הורדת כתוביות אוט' ואין JB מובנה, נמאס לי לעבוד בשביל הסטרימר, שיעבוד בשבילי.
מקווה לא להתאכזב...
מצאתי, בדרך למשרד במשלוח, די יעילים חייב לציין - http://accel.co.il/he/אודות.html
כמה מילים למתעניינים, כרגע אני עם שני מכשירי Tvix מהסדרות האחרונות ואמנם הם די יעילים בהצגת התכנים אבל בנושא האינטראקציה עם הרשת הם פשוט דורכים במקום, וגם לא רואים שיש תוכניות כאלה או אחרות להדביק פער למתחרים כמו Boxee. אישית אצלי הקש ששבר את גב הגמל זה שאין הורדת כתוביות אוט' ואין JB מובנה, נמאס לי לעבוד בשביל הסטרימר, שיעבוד בשבילי.
מקווה לא להתאכזב...
שי
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46442
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5088 פעמים
אנחנו בפורום סטרימרים ולכן השרשור דן רק ב- BOXEE BOX. יש להניח כי שרשור דומה בפורום HTPC גם יניב יותר תגובות מאנשים מתאימים יותר.
- Shayosef
- חבר מכור קשה

טוב המכשיר עובד כבר יומיים אצלי, סה"כ סטרימר נחמד, הדבר המאכזב ביותר מבחינתי היא איכות התמונה בהשוואה לקודמו, ה TviX S1, האם יש כאן עוד מישהו שם לב שאיכות התמונה בבוקסי פחות טובה ?Shayosef כתב:איפה קונים בוקסי אם לא בדיוטי ?
מקווה לא להתאכזב......
והאם יש טיפים על אלו הגדרות תמונה אמורים לקבל את התוצאות הטובות ביותר ?
תודה
שי
- Shayosef
- חבר מכור קשה

אני זוכר שיפור במעבר מ A110 ל 6600 ול S1 שבאחרון איכות התמונה היתה לא פחות ממדהימה בהשוואה ל HTPC שהיה לי באותה התקופה ול A110, עכשיו כאילו חזרתי לתמונה באיכות HTPC.knazi כתב:מוזר לי שאתה אומר את זה כי אני דווקא הרגשתי שיפור מהA110. מעניין אותי עכשיו להשוות לS1...
שי
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: