עכשיו זה רשמי-גוגל מציגה את הנקסוס S ואת ה-Gingerbread
Rino'
תתחדש...איזה חשק זה עושה לי
חתיכת מכשיר אנדרואיד ראשון בחרת לך
אתה מתחיל מזה שאתה מכניס את הסים שלך, מטעין את המכשיר ומפעיל אותו מתחיל לשחק עם גירסת האנדרואיד שמגיע עם המכשיר, ה Gingerbread (אתה מכניס את פרטי ה Gmail שלך ואז הכל מסתנכרן לך אוטו')
-בנוסף תתקין מהמקרט את המקלדת הנפוצה ביותר לעברית שנקראת AnySoftKeyboard (עם הזמן תכיר אופציות נוספות)
-אח"כ תתקין מהמרקט את ה Hebrew Language Pack
-בנוסף כהתחלה ממליץ לך להתקין מהמרקט את המשחק המדובר בכולם ה Angry Birds (אם אין לך את המשחק הזה משמע שאתה לא קיים)
עכשיו תתחיל ללמוד, לשחק ובעיקר להנות ממערכת האנדרואיד OS על המכשיר המדהים הזה
תתחדש...איזה חשק זה עושה לי
חתיכת מכשיר אנדרואיד ראשון בחרת לך
אתה מתחיל מזה שאתה מכניס את הסים שלך, מטעין את המכשיר ומפעיל אותו מתחיל לשחק עם גירסת האנדרואיד שמגיע עם המכשיר, ה Gingerbread (אתה מכניס את פרטי ה Gmail שלך ואז הכל מסתנכרן לך אוטו')
-בנוסף תתקין מהמקרט את המקלדת הנפוצה ביותר לעברית שנקראת AnySoftKeyboard (עם הזמן תכיר אופציות נוספות)
-אח"כ תתקין מהמרקט את ה Hebrew Language Pack
-בנוסף כהתחלה ממליץ לך להתקין מהמרקט את המשחק המדובר בכולם ה Angry Birds (אם אין לך את המשחק הזה משמע שאתה לא קיים)
עכשיו תתחיל ללמוד, לשחק ובעיקר להנות ממערכת האנדרואיד OS על המכשיר המדהים הזה
אתה רוצה להתחבר ל exchange ממקום העבודה שלך או שאתה רוצה להתחבר ל POP3 למייל מספקית האינטרנט שלך? (כמו בזק בינלאומי)
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
ל excahange במקום העבודה,osherov כתב:אתה רוצה להתחבר ל exchange ממקום העבודה שלך או שאתה רוצה להתחבר ל POP3 למייל מספקית האינטרנט שלך? (כמו בזק בינלאומי)...
יש לנו גישה כמו outlook web access
אז השתמשתי בכתובת הזו בתור שרת המייל,
Rino,
תוודא שמישהו אצלך מצליח להתחבר עם מכשיר הסמארטפון שלו דרך owa (לא חייב מכשיר אנדרואיד) וממנו תעתיק את ההגדרות:
-שים לב שה Domain\Username בדר"כ אין צורך לשים את שם הדומיין. כלומר צריך לרשום משהו כזה:
arie\ ולא domain-name\arie
-כמובן תוודא שהשרת מוגדר נכון (זה לא הדומיין URL)
-בעייה נוספת שיכולה להתרחש קשורה להגדרות ההצפנה. תוודא האם אתה צריך לסמן בהגדרות את השימוש ב SSL, והאם לאפשר לקבל certificates SSL
תוודא שמישהו אצלך מצליח להתחבר עם מכשיר הסמארטפון שלו דרך owa (לא חייב מכשיר אנדרואיד) וממנו תעתיק את ההגדרות:
-שים לב שה Domain\Username בדר"כ אין צורך לשים את שם הדומיין. כלומר צריך לרשום משהו כזה:
-בעייה נוספת שיכולה להתרחש קשורה להגדרות ההצפנה. תוודא האם אתה צריך לסמן בהגדרות את השימוש ב SSL, והאם לאפשר לקבל certificates SSL
- Rino
- חבר מכור קשה

רכשתי online בבסט ביי ושלחתי לחבר ב NYrichrach כתב:Rino,
האם שלחת לארץ או שמישהו הביא איתו מחו"ל ?
אני מעוניין גם להזמין ורוצה לדעת מחירים מדוייקים של משלוח, מכס ומע"מ....
- Rino
- חבר מכור קשה

תודה,osherov כתב:Rino,
-בעייה נוספת שיכולה להתרחש קשורה להגדרות ההצפנה. תוודא האם אתה צריך לסמן בהגדרות את השימוש ב SSL, והאם לאפשר לקבל certificates SSL...
היום במשרד אני אבדוק עם כמה חברה שיש להם סמרטפונים איך הם הגדירו את זה,
מתחיל להתאהב במכשיר
ה MARKET זה משהו לא נרמאלי
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
הנה עוד סיבה לרשימה של אריה, אמנם זה כנראה ייקח זמן, אבל אם זה הכיוון של אפל...
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4005079,00.html
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4005079,00.html
אבי,
זה נראה לי כמו פרנויה כלשהיא. למרות שכל דבר כזה הקשור לדיקטטור עוד יכול להתברר כאמיתי
זה נראה לי כמו פרנויה כלשהיא. למרות שכל דבר כזה הקשור לדיקטטור עוד יכול להתברר כאמיתי
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
אנשים חושבים עם ה*** אם הם באמת חושבים שהדבר הזה יקרה מתי שהוא ,גם ככה גוגל יודעת בדיוק איפה כולנו ,מה חיפשו וגם איזה סירטונים ראינו אם הגענו אליהם בחיפוש שלהם .theAman כתב:הנה עוד סיבה לרשימה של אריה, אמנם זה כנראה ייקח זמן, אבל אם זה הכיוון של אפל...
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4005079,00.html...
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
IamEzio,
למה לקחת את זה כל כך אישי?
לא אמרנו אם זה יקרה או לא, רק אמרתי שהפטנט הוגש, הוא יכול להיות מנוצל לטובה, ויכול להיות מנוצל לרעה.
יש לי הצעה,
אריה עשה רשימה מאד יפה (יש גם כמה נקודות קומיות ברשימה), על למה כדאי לקנות מכשיר עם מ"ה אנדרואיד.
תעשה רשימה נגדית שתמנה את הסיבות לרכישת אייפון.
אולי אפילו כדאי לפתוח שרשור ייעודי כי אני בטוח שיהיה דיון סוער.
ככה הדיונים הללו יעזרו מאד למתלבטים.
למה לקחת את זה כל כך אישי?
לא אמרנו אם זה יקרה או לא, רק אמרתי שהפטנט הוגש, הוא יכול להיות מנוצל לטובה, ויכול להיות מנוצל לרעה.
יש לי הצעה,
אריה עשה רשימה מאד יפה (יש גם כמה נקודות קומיות ברשימה), על למה כדאי לקנות מכשיר עם מ"ה אנדרואיד.
תעשה רשימה נגדית שתמנה את הסיבות לרכישת אייפון.
אולי אפילו כדאי לפתוח שרשור ייעודי כי אני בטוח שיהיה דיון סוער.
ככה הדיונים הללו יעזרו מאד למתלבטים.