התחדשתי ... ברסיבר פיוניר Pionner LX- 82 התרשמות כללית +תמונות .

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
dori102
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 64
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #361 

האמת איתיי אם ברסיבר עסקינן אני צריך רק את הפורמטים החדשים . לא הגברה ולא מעבר . ואין לכך הצדקה אבל אני שואל אם אתה מכיר מישהו שיכול לעשות החלפה איתי? אני אתן את הפרוססור כמו ששהבנתי הוא יכול לעבוד כdac . ואז לקחת רסיבר עם פרה אאוט . כי בהגברה אני מסודר יש לי מגבר אינטגרידד מנורות + מגבר 3 ערוצים מנורתי . הלוואי והיה לי כסף לרסיבר שציינת (Y) :( אין מה לעשות זה מותרות כרגע בשבילי אני מצפה לתינוק . תודה בכל זאת (f)

frankym
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2009
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 61 פעמים

שליחה #362 

גם בעיני עד היום במוזיקה הקליפטש פשוט חורטים לי באוזן עם סכין יפנית

חיים
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 4883
שם מלא: חיים לגו
נתן תודות: 1233 פעמים
קיבל תודות: 298 פעמים

שליחה #363 

נכו אתם צודקים למעשה הקליפטש יותר טובים בקולנוע.....

לא הבנתי,במוזיקה אי אפשר להוריד קצת מהגבוהים?
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784

frankym
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2009
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 61 פעמים

שליחה #364 

ברור שאפשר אבל להתחיל לחתוך תדרים , לא יודע לא בא לי טוב בכלל להשתמש באקולייזר רמקול טוב כמו שיש לך לדעתי אסור לשחק עם תדרים אלה לתת לרמקול להוציא את מה שכווון לו בהתחלה אבל מי אני קטונטי :D

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7442
נתן תודות: 498 פעמים
קיבל תודות: 981 פעמים

שליחה #365 

dori102 כתב:האמת איתיי אם ברסיבר עסקינן אני צריך רק את הפורמטים החדשים . לא הגברה ולא מעבר . ואין לכך הצדקה אבל אני שואל אם אתה מכיר מישהו שיכול לעשות החלפה איתי? אני אתן את הפרוססור כמו ששהבנתי הוא יכול לעבוד כdac . ואז לקחת רסיבר עם פרה אאוט . כי בהגברה אני מסודר יש לי מגבר אינטגרידד מנורות + מגבר 3 ערוצים מנורתי . הלוואי והיה לי כסף לרסיבר שציינת (Y) :( אין מה לעשות זה מותרות כרגע בשבילי אני מצפה לתינוק . תודה בכל זאת (f)
...
dori102, קודם כל הרבה הרבה מזל טוב...ושיהיה בשעה טובה (f)

אם אתקל במשהו, אעדכן אותך...

שיהיה בהצלחה

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #366 

9000es כתב:itay123

לאחר שהתקנתי לחבר את הפיוניר 83 יש לציין שצדובר ברסיבר מדהים ....... יש סיכוי די גדול שאני בכיוון שלו .הכל עניין של תקציב .

יום טוב לך . (f)
...
אני יכול להבין אותך, ה-83 הוא בהחלט חיה אחרת (לפי הביקורות/לפי הספרות)...
מאוד הייתי רוצה לראות אך התוצאה אצלי ב-SETUP...

אבל כפי שציינת תג המחיר שלו כרגע בשמים ולא בצדק...
מה שכן, אני עדיין לא סגור גם על החלפה עם ה-81...
מכיוון שאני מגלה אותו כל פעם מחדש, בזכות הקליברציה וכמובן ההגברה של LUXMAN... (Y)

שבת שלום (f)

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4497
נתן תודות: 138 פעמים
קיבל תודות: 131 פעמים

שליחה #367 

חיה אחרת ? :roll: , אני שם לב שצמד המילים חיה אחרת , חוזר על עצמו כאן בפורומים עשרות פעמים על כל דבר מעט שונה

מה חיה אחרת ? זה אותו רסיבר עם שינויים קלים ,שיפורים .
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #368 

חיים כתב:נכו אתם צודקים למעשה הקליפטש יותר טובים בקולנוע.....

לא הבנתי,במוזיקה אי אפשר להוריד קצת מהגבוהים?
...
את הסט הנ''ל שמעתי ביום ראשון , לא היו צריכים להוריד את הגבוהים

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away

dori102
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 64
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #369 

קח יאחי זה ישן אבל תתרשם בבקשה (f) http://www.dtown.co.il/articles/399.html

9000es פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #370 

bossgt6 כתב:אני לא יודע לגבי ה RF -7 שגם דגם זה מיוצר מחדש אבל שאר סדרת הרפרנס חודשה

זה לא נראה לך מצחיק משהו שרמקולים בגודל כזה שאמורים לתת מענה לחדר גדול מאוד קרובים כל כך ? ואגב זה מה שרואים ברוב התמונות שהחברים מעלים . רמקולים שצמודים למזנון בפינות מרחק מקסימום 2 מטר , כשבאצע יש סנטר , שזה אומר מטר בין מרחק בין כל הרמקולים ......
...
אין ספק בכלל ....... אנשים רוכשים רמקולים במידות לא מתאימות לגודל החדר שלהם .

בנוסף המצב הנתון של חוסר מקום . ומיקום לא נכון של הרמקולים שהם קרובים אחד לשני . פשוט מאבדים את מרבית היכולת של הסט .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #371 

9000es כתב:
bossgt6 כתב:אני לא יודע לגבי ה RF -7 שגם דגם זה מיוצר מחדש אבל שאר סדרת הרפרנס חודשה

זה לא נראה לך מצחיק משהו שרמקולים בגודל כזה שאמורים לתת מענה לחדר גדול מאוד קרובים כל כך ? ואגב זה מה שרואים ברוב התמונות שהחברים מעלים . רמקולים שצמודים למזנון בפינות מרחק מקסימום 2 מטר , כשבאצע יש סנטר , שזה אומר מטר בין מרחק בין כל הרמקולים ......
...

בנוסף המצב הנתון של חוסר מקום . ומיקום לא נכון של הרמקולים שהם קרובים אחד לשני . פשוט מאבדים את מרבית היכולת של הסט .
...
(Y)

אז מה הקטע בלרכוש רמקולים רצפתיים ודווקא הגדולים שבהם, ולהוסיף להם רסיברים טופ אוף דה ליין , ולשדך להם פאוורים וכל שאר העמייאת ??? במיוחד כשאתה רואה את גודל החדר ואת מרחק הפריסה המצומצם של הרמקולים באותו גודל { למעשה הכל דחוס } אין אוויר ואין מרחב פיזור לסאונד שבוקע מהם זה לעשות צחוק מהדאחקה .

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17934
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #372 

bossgt6 כתב:
9000es כתב:

...

...
(Y)

אז מה הקטע בלרכוש רמקולים רצפתיים ודווקא הגדולים שבהם, ולהוסיף להם רסיברים טופ אוף דה ליין , ולשדך להם פאוורים וכל שאר העמייאת ??? במיוחד כשאתה רואה את גודל החדר ואת מרחק הפריסה המצומצם של הרמקולים באותו גודל { למעשה הכל דחוס } אין אוויר ואין מרחב פיזור לסאונד שבוקע מהם זה לעשות צחוק מהדאחקה .
...
"אין אוויר ואין מרחב פיזור לסאונד "

אבל בשביל זה יש 81/82/83 ובטח יהיו בהמשך גם 84/85/86 שיוכלו ,בעזרת הטכנולוגיה ,להכניס אויר,נפח ופיזור לסאונד ויאפשרו להתגבר על בעיות החדר.

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #373 

אבל זה ליצור בעיה מלכתחילה ואחר כך לנסות לפתור אותה

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17934
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #374 

bossgt6 כתב:אבל זה ליצור בעיה מלכתחילה ואחר כך לנסות לפתור אותה
...
צודק אבל בגישה ההפוכה לא תהיה הצדקה לרכוש את הרסיברים הללו ואז אתה נכנס לבעיה רצינית הרבה יותר :lol: :lol:

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #375 

תיהיה הצדקה למי שיש צורך בכך, לבעלי חדר גדול , רמקולים קשים לדחיפה , למי שזקוק להגברה טובה יותר ולאו דווקא RC

שלא לדבר על אודיו דו ערוצי ללא RC ועם אותם חללים קטנים ורמקולים בגודל מקרר .

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9325
נתן תודות: 1557 פעמים
קיבל תודות: 357 פעמים

שליחה #376 

...

זה בדיוק תמונת המצב אצלי :oops:
כ-2 מטר מרחק בין הרמקולים הקדמיים, והסנטר מונח ביניהם. אולי יש לי אפשרות למשוך עוד טיפה לצדדים, ובכך לגנוב עוד כמה סנטימטרים, אבל בגדול זה לא ישנה הרבה.
תכל'ס, אין מה לעשות בנדון. אני לא אלך עכשיו להחליף דירה, רק בשביל לתת יותר מרחב לרמקולים.
אבל כמו שאמר istarmini , הרסיברים האלה ברמות של LX 81/82 מצוידים במנגנונים חכמים שיודעים לפצות על תנאים לוגיסטיים לא אידיאלים. אני מקווה שזה באמת נכון.

דרך אגב, איציק, הזמנתי את ה-83.
האמת, שכבר גיבשתי החלטה לא לעשות זאת, ולהישאר עם ה-82, אבל בסופו של דבר, לא הצלחתי לעמוד בפיתוי של ה-3D

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #377 

bariko כתב:

...

זה בדיוק תמונת המצב אצלי :oops:
כ-2 מטר מרחק בין הרמקולים הקדמיים, והסנטר מונח ביניהם. אולי יש לי אפשרות למשוך עוד טיפה לצדדים, ובכך לגנוב עוד כמה סנטימטרים, אבל בגדול זה לא ישנה הרבה.
תכל'ס, אין מה לעשות בנדון. אני לא אלך עכשיו להחליף דירה, רק בשביל לתת יותר מרחב לרמקולים.
אבל כמו שאמר istarmini , הרסיברים האלה ברמות של LX 81/82 מצוידים במנגנונים חכמים שיודעים לפצות על תנאים לוגיסטיים לא אידיאלים. אני מקווה שזה באמת נכון.

דרך אגב, איציק, הזמנתי את ה-83.
האמת, שכבר גיבשתי החלטה לא לעשות זאת, ולהישאר עם ה-82, אבל בסופו של דבר, לא הצלחתי לעמוד בפיתוי של ה-3D
...
ת.ת.ת (f) (Y)

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #378 

Bariko
תתחדש

ה -RC יכול להיטיב עם המאזין ולתקן , אבל הוא לא יכול " להמציא " חלל שלא קיים , אם אדם יושב 2 מטר מהרמקול ויש לו מקררמקול , ה RC לא יגרום לכך שהקירות יעלמו או שמרחק האזנה יגדל ופתאום הסאונד ייזרק לחלל דמיוני שלא קיים בין המאזין לרמקול

והסטים האלו גם ככה לא באים לידי ביטוי בחללים האלה אז מה הטעם ?

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #379 

bossgt6 כתב:Bariko
תתחדש

ה -RC יכול להיטיב עם המאזין ולתקן , אבל הוא לא יכול " להמציא " חלל שלא קיים , אם אדם יושב 2 מטר מהרמקול ויש לו מקררמקול , ה RC לא יגרום לכך שהקירות יעלמו או שמרחק האזנה יגדל ופתאום הסאונד ייזרק לחלל דמיוני שלא קיים בין המאזין לרמקול

...
bossgt6
ארשה לי לתקן אותך ולחלוק עימך (f)
מה שאתה מדבר ניקרא גלים עומדים...וזה בדיוק מה שהם עושים "מבטלים גבולות"...

אצלי אני עם B&W 801 כאשר הם רחוקים 2.70 ממני ואחד מהשני...
בחלל ריבועי ומוגדר למערכת של 16 מ"ר.
הצלחתי להגדיל משמעותית את הטווח הדינאמי שלהם בחלל..והתוצאה כ"כ תלת מימדית ו"שקופה" לחלוטין, זה נשמע שמיימי...נשמע נושם, מרחבי, במה אין סופית, כל הכלים נשמעים במרחב כאשר יש מרכוז פנומנאלי במרכז, בעוד האיסטרומנטים מלטפים ויוצאים תלת מימדית בצדי המאזין...

מה שמצחיק, הרשו לי לשתף...
הייתי בימים האחרונים בחיפושים אחר...PRE הייאנד ואיכותי לשלב עם ה-LUXMAN וה-801 לסט סטיאו משובח ואמיתי...
שמעתי את AUDIO RESEARCH, RADFORD RENESSANCE, CONRAD JONSON PV-3
ושמעתי את ה-PRE הכי גדול של KRELL דגם:KRC-HR , וצר לי שום קדם לא הצליח להביא לי את מה שה-81 עם תיקון גלים עומדים מעניק לי...נכון גם לי זה היה הזוי בתחילה כשהעדפתי (נחרצות) את ה-81 על preים של 1000-3000$ ביד שנייה!!!!

מה שעוד אני חייב לומר, היו לי הרבה מגברי כוח בחיים, אבל מגבר כ"כ מאוזן כמו ה-LUXMAN M6000, עדיין לא ניתקלתי...
בכיוון אוטומטי...של ה-81, מצאתי שה-81 זיהה את ה-LAXMAN (בכמה sweets spots) בעל איזון טונאלי מצויין, כאשר סקאלת הכיוון האקוסטי (ACOUSTIC EQ) היה על קן ישר מושלם בכל סולם התדרים...פרט לשינוי (לטובה) בתדר 4khz.שהעלה בחצי דיבי בכדי ליישר קו..
בכיוון שלי ידני לאחר מכן...מצאתי שהכיון האוטומטי..לא איכזב..אמנם ב-4khz העדפתי לעלות בעוד חצי דיבי ו-ב500hz להוריד db...מה שנתן לי תוצאה מדהימה בכיול FLAT לחלוטין. (בחלל לא אקוסטי בכלל).
מה שהשלים את החגיגה perfectly הוא טיפול גלים עומדים!!!

גם ב-revebrations בכמה sweet spots הסקאלה הראתה קו ישר כמעט מושלם...כנ"ל בכיוון הידני ששונה ב-20% יותר...

עםהגברות של: ADA, CLASSE, KRELL, הכיוון האקוסטי הראה משוואה של פרבולה דיי מטורפת -לכיוון ה-mid בכדי ליישר קו בחלל.

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #380 

itay123 כתב:
bossgt6 כתב:Bariko
תתחדש

...
bossgt6
ארשה לי לתקן אותך ולחלוק עימך (f)
מה שאתה מדבר ניקרא גלים עומדים...וזה בדיוק מה שהם עושים "מבטלים גבולות"...
...
מרשה לך חופשי , למה לא בכיף !!!

יש לי חבר עם סלון בערך בגודל הזה , המלצתי לו ללכת על הרמקולים האלה שבתמונה למטה JM LAB GU
אמר לי זה גדול מידי , עניתי לו אל תדאג ה - lx 83 ידאג לכל השאר :)
...

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”