התחדשתי ... ברסיבר פיוניר Pionner LX- 82 התרשמות כללית +תמונות .
האמת איתיי אם ברסיבר עסקינן אני צריך רק את הפורמטים החדשים . לא הגברה ולא מעבר . ואין לכך הצדקה אבל אני שואל אם אתה מכיר מישהו שיכול לעשות החלפה איתי? אני אתן את הפרוססור כמו ששהבנתי הוא יכול לעבוד כdac . ואז לקחת רסיבר עם פרה אאוט . כי בהגברה אני מסודר יש לי מגבר אינטגרידד מנורות + מגבר 3 ערוצים מנורתי . הלוואי והיה לי כסף לרסיבר שציינת
אין מה לעשות זה מותרות כרגע בשבילי אני מצפה לתינוק . תודה בכל זאת 
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1233 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
נכו אתם צודקים למעשה הקליפטש יותר טובים בקולנוע.....
לא הבנתי,במוזיקה אי אפשר להוריד קצת מהגבוהים?
לא הבנתי,במוזיקה אי אפשר להוריד קצת מהגבוהים?
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
dori102, קודם כל הרבה הרבה מזל טוב...ושיהיה בשעה טובהdori102 כתב:האמת איתיי אם ברסיבר עסקינן אני צריך רק את הפורמטים החדשים . לא הגברה ולא מעבר . ואין לכך הצדקה אבל אני שואל אם אתה מכיר מישהו שיכול לעשות החלפה איתי? אני אתן את הפרוססור כמו ששהבנתי הוא יכול לעבוד כdac . ואז לקחת רסיבר עם פרה אאוט . כי בהגברה אני מסודר יש לי מגבר אינטגרידד מנורות + מגבר 3 ערוצים מנורתי . הלוואי והיה לי כסף לרסיבר שציינת![]()
אין מה לעשות זה מותרות כרגע בשבילי אני מצפה לתינוק . תודה בכל זאת
...
אם אתקל במשהו, אעדכן אותך...
שיהיה בהצלחה
אני יכול להבין אותך, ה-83 הוא בהחלט חיה אחרת (לפי הביקורות/לפי הספרות)...9000es כתב:itay123
לאחר שהתקנתי לחבר את הפיוניר 83 יש לציין שצדובר ברסיבר מדהים ....... יש סיכוי די גדול שאני בכיוון שלו .הכל עניין של תקציב .
יום טוב לך ....
מאוד הייתי רוצה לראות אך התוצאה אצלי ב-SETUP...
אבל כפי שציינת תג המחיר שלו כרגע בשמים ולא בצדק...
מה שכן, אני עדיין לא סגור גם על החלפה עם ה-81...
מכיוון שאני מגלה אותו כל פעם מחדש, בזכות הקליברציה וכמובן ההגברה של LUXMAN...
שבת שלום
- bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
חיה אחרת ?
, אני שם לב שצמד המילים חיה אחרת , חוזר על עצמו כאן בפורומים עשרות פעמים על כל דבר מעט שונה
מה חיה אחרת ? זה אותו רסיבר עם שינויים קלים ,שיפורים .
מה חיה אחרת ? זה אותו רסיבר עם שינויים קלים ,שיפורים .
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
- bossgt6
- חבר מביא חבר

את הסט הנ''ל שמעתי ביום ראשון , לא היו צריכים להוריד את הגבוהיםחיים כתב:נכו אתם צודקים למעשה הקליפטש יותר טובים בקולנוע.....
לא הבנתי,במוזיקה אי אפשר להוריד קצת מהגבוהים?...
-
9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
אין ספק בכלל ....... אנשים רוכשים רמקולים במידות לא מתאימות לגודל החדר שלהם .bossgt6 כתב:אני לא יודע לגבי ה RF -7 שגם דגם זה מיוצר מחדש אבל שאר סדרת הרפרנס חודשה
זה לא נראה לך מצחיק משהו שרמקולים בגודל כזה שאמורים לתת מענה לחדר גדול מאוד קרובים כל כך ? ואגב זה מה שרואים ברוב התמונות שהחברים מעלים . רמקולים שצמודים למזנון בפינות מרחק מקסימום 2 מטר , כשבאצע יש סנטר , שזה אומר מטר בין מרחק בין כל הרמקולים .........
בנוסף המצב הנתון של חוסר מקום . ומיקום לא נכון של הרמקולים שהם קרובים אחד לשני . פשוט מאבדים את מרבית היכולת של הסט .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- bossgt6
- חבר מביא חבר

9000es כתב:אין ספק בכלל ....... אנשים רוכשים רמקולים במידות לא מתאימות לגודל החדר שלהם .bossgt6 כתב:אני לא יודע לגבי ה RF -7 שגם דגם זה מיוצר מחדש אבל שאר סדרת הרפרנס חודשה
זה לא נראה לך מצחיק משהו שרמקולים בגודל כזה שאמורים לתת מענה לחדר גדול מאוד קרובים כל כך ? ואגב זה מה שרואים ברוב התמונות שהחברים מעלים . רמקולים שצמודים למזנון בפינות מרחק מקסימום 2 מטר , כשבאצע יש סנטר , שזה אומר מטר בין מרחק בין כל הרמקולים .........
בנוסף המצב הנתון של חוסר מקום . ומיקום לא נכון של הרמקולים שהם קרובים אחד לשני . פשוט מאבדים את מרבית היכולת של הסט ....
אז מה הקטע בלרכוש רמקולים רצפתיים ודווקא הגדולים שבהם, ולהוסיף להם רסיברים טופ אוף דה ליין , ולשדך להם פאוורים וכל שאר העמייאת ??? במיוחד כשאתה רואה את גודל החדר ואת מרחק הפריסה המצומצם של הרמקולים באותו גודל { למעשה הכל דחוס } אין אוויר ואין מרחב פיזור לסאונד שבוקע מהם זה לעשות צחוק מהדאחקה .
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17934
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
"אין אוויר ואין מרחב פיזור לסאונד "bossgt6 כתב:9000es כתב:אין ספק בכלל ....... אנשים רוכשים רמקולים במידות לא מתאימות לגודל החדר שלהם .bossgt6 כתב:אני לא יודע לגבי ה RF -7 שגם דגם זה מיוצר מחדש אבל שאר סדרת הרפרנס חודשה
בנוסף המצב הנתון של חוסר מקום . ומיקום לא נכון של הרמקולים שהם קרובים אחד לשני . פשוט מאבדים את מרבית היכולת של הסט ....![]()
אז מה הקטע בלרכוש רמקולים רצפתיים ודווקא הגדולים שבהם, ולהוסיף להם רסיברים טופ אוף דה ליין , ולשדך להם פאוורים וכל שאר העמייאת ??? במיוחד כשאתה רואה את גודל החדר ואת מרחק הפריסה המצומצם של הרמקולים באותו גודל { למעשה הכל דחוס } אין אוויר ואין מרחב פיזור לסאונד שבוקע מהם זה לעשות צחוק מהדאחקה ....
אבל בשביל זה יש 81/82/83 ובטח יהיו בהמשך גם 84/85/86 שיוכלו ,בעזרת הטכנולוגיה ,להכניס אויר,נפח ופיזור לסאונד ויאפשרו להתגבר על בעיות החדר.
- bossgt6
- חבר מביא חבר

אבל זה ליצור בעיה מלכתחילה ואחר כך לנסות לפתור אותה
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17934
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
צודק אבל בגישה ההפוכה לא תהיה הצדקה לרכוש את הרסיברים הללו ואז אתה נכנס לבעיה רצינית הרבה יותרbossgt6 כתב:אבל זה ליצור בעיה מלכתחילה ואחר כך לנסות לפתור אותה...
- bossgt6
- חבר מביא חבר

תיהיה הצדקה למי שיש צורך בכך, לבעלי חדר גדול , רמקולים קשים לדחיפה , למי שזקוק להגברה טובה יותר ולאו דווקא RC
שלא לדבר על אודיו דו ערוצי ללא RC ועם אותם חללים קטנים ורמקולים בגודל מקרר .
שלא לדבר על אודיו דו ערוצי ללא RC ועם אותם חללים קטנים ורמקולים בגודל מקרר .
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
bossgt6 כתב:אני לא יודע לגבי ה RF -7 שגם דגם זה מיוצר מחדש אבל שאר סדרת הרפרנס חודשה
זה בדיוק תמונת המצב אצלי
כ-2 מטר מרחק בין הרמקולים הקדמיים, והסנטר מונח ביניהם. אולי יש לי אפשרות למשוך עוד טיפה לצדדים, ובכך לגנוב עוד כמה סנטימטרים, אבל בגדול זה לא ישנה הרבה.
תכל'ס, אין מה לעשות בנדון. אני לא אלך עכשיו להחליף דירה, רק בשביל לתת יותר מרחב לרמקולים.
אבל כמו שאמר istarmini , הרסיברים האלה ברמות של LX 81/82 מצוידים במנגנונים חכמים שיודעים לפצות על תנאים לוגיסטיים לא אידיאלים. אני מקווה שזה באמת נכון.
דרך אגב, איציק, הזמנתי את ה-83.
האמת, שכבר גיבשתי החלטה לא לעשות זאת, ולהישאר עם ה-82, אבל בסופו של דבר, לא הצלחתי לעמוד בפיתוי של ה-3D
ת.ת.תbariko כתב:bossgt6 כתב:אני לא יודע לגבי ה RF -7 שגם דגם זה מיוצר מחדש אבל שאר סדרת הרפרנס חודשה
זה בדיוק תמונת המצב אצלי![]()
כ-2 מטר מרחק בין הרמקולים הקדמיים, והסנטר מונח ביניהם. אולי יש לי אפשרות למשוך עוד טיפה לצדדים, ובכך לגנוב עוד כמה סנטימטרים, אבל בגדול זה לא ישנה הרבה.
תכל'ס, אין מה לעשות בנדון. אני לא אלך עכשיו להחליף דירה, רק בשביל לתת יותר מרחב לרמקולים.
אבל כמו שאמר istarmini , הרסיברים האלה ברמות של LX 81/82 מצוידים במנגנונים חכמים שיודעים לפצות על תנאים לוגיסטיים לא אידיאלים. אני מקווה שזה באמת נכון.
דרך אגב, איציק, הזמנתי את ה-83.
האמת, שכבר גיבשתי החלטה לא לעשות זאת, ולהישאר עם ה-82, אבל בסופו של דבר, לא הצלחתי לעמוד בפיתוי של ה-3D...
- bossgt6
- חבר מביא חבר

Bariko
תתחדש
ה -RC יכול להיטיב עם המאזין ולתקן , אבל הוא לא יכול " להמציא " חלל שלא קיים , אם אדם יושב 2 מטר מהרמקול ויש לו מקררמקול , ה RC לא יגרום לכך שהקירות יעלמו או שמרחק האזנה יגדל ופתאום הסאונד ייזרק לחלל דמיוני שלא קיים בין המאזין לרמקול
והסטים האלו גם ככה לא באים לידי ביטוי בחללים האלה אז מה הטעם ?
תתחדש
ה -RC יכול להיטיב עם המאזין ולתקן , אבל הוא לא יכול " להמציא " חלל שלא קיים , אם אדם יושב 2 מטר מהרמקול ויש לו מקררמקול , ה RC לא יגרום לכך שהקירות יעלמו או שמרחק האזנה יגדל ופתאום הסאונד ייזרק לחלל דמיוני שלא קיים בין המאזין לרמקול
והסטים האלו גם ככה לא באים לידי ביטוי בחללים האלה אז מה הטעם ?
bossgt6bossgt6 כתב:Bariko
תתחדש
והסטים האלו גם ככה לא באים לידי ביטוי בחללים האלה אז מה הטעם ?...
ארשה לי לתקן אותך ולחלוק עימך
מה שאתה מדבר ניקרא גלים עומדים...וזה בדיוק מה שהם עושים "מבטלים גבולות"...
אצלי אני עם B&W 801 כאשר הם רחוקים 2.70 ממני ואחד מהשני...
בחלל ריבועי ומוגדר למערכת של 16 מ"ר.
הצלחתי להגדיל משמעותית את הטווח הדינאמי שלהם בחלל..והתוצאה כ"כ תלת מימדית ו"שקופה" לחלוטין, זה נשמע שמיימי...נשמע נושם, מרחבי, במה אין סופית, כל הכלים נשמעים במרחב כאשר יש מרכוז פנומנאלי במרכז, בעוד האיסטרומנטים מלטפים ויוצאים תלת מימדית בצדי המאזין...
מה שמצחיק, הרשו לי לשתף...
הייתי בימים האחרונים בחיפושים אחר...PRE הייאנד ואיכותי לשלב עם ה-LUXMAN וה-801 לסט סטיאו משובח ואמיתי...
שמעתי את AUDIO RESEARCH, RADFORD RENESSANCE, CONRAD JONSON PV-3
ושמעתי את ה-PRE הכי גדול של KRELL דגם:KRC-HR , וצר לי שום קדם לא הצליח להביא לי את מה שה-81 עם תיקון גלים עומדים מעניק לי...נכון גם לי זה היה הזוי בתחילה כשהעדפתי (נחרצות) את ה-81 על preים של 1000-3000$ ביד שנייה!!!!
מה שעוד אני חייב לומר, היו לי הרבה מגברי כוח בחיים, אבל מגבר כ"כ מאוזן כמו ה-LUXMAN M6000, עדיין לא ניתקלתי...
בכיוון אוטומטי...של ה-81, מצאתי שה-81 זיהה את ה-LAXMAN (בכמה sweets spots) בעל איזון טונאלי מצויין, כאשר סקאלת הכיוון האקוסטי (ACOUSTIC EQ) היה על קן ישר מושלם בכל סולם התדרים...פרט לשינוי (לטובה) בתדר 4khz.שהעלה בחצי דיבי בכדי ליישר קו..
בכיוון שלי ידני לאחר מכן...מצאתי שהכיון האוטומטי..לא איכזב..אמנם ב-4khz העדפתי לעלות בעוד חצי דיבי ו-ב500hz להוריד db...מה שנתן לי תוצאה מדהימה בכיול FLAT לחלוטין. (בחלל לא אקוסטי בכלל).
מה שהשלים את החגיגה perfectly הוא טיפול גלים עומדים!!!
גם ב-revebrations בכמה sweet spots הסקאלה הראתה קו ישר כמעט מושלם...כנ"ל בכיוון הידני ששונה ב-20% יותר...
עםהגברות של: ADA, CLASSE, KRELL, הכיוון האקוסטי הראה משוואה של פרבולה דיי מטורפת -לכיוון ה-mid בכדי ליישר קו בחלל.
- bossgt6
- חבר מביא חבר

itay123 כתב:bossgt6bossgt6 כתב:Bariko
תתחדש
והסטים האלו גם ככה לא באים לידי ביטוי בחללים האלה אז מה הטעם ?...מרשה לך חופשי , למה לא בכיף !!!ארשה לי לתקן אותך ולחלוק עימך![]()
מה שאתה מדבר ניקרא גלים עומדים...וזה בדיוק מה שהם עושים "מבטלים גבולות"......
יש לי חבר עם סלון בערך בגודל הזה , המלצתי לו ללכת על הרמקולים האלה שבתמונה למטה JM LAB GU
אמר לי זה גדול מידי , עניתי לו אל תדאג ה - lx 83 ידאג לכל השאר...