זוכרים את האפליקצייה הישראלית למדידת הקרינה שנפסלה לאייפון?! אז עכשיו היא מגיעה לאנדרואיד ופה כמובן אף אחד לא פסל אותה
כרגע היא מאופשרת למעט מאוד מכשירים אבל בעלי הסמסונג גלקסי S ישמחו לדעת שאצלם זה אמור לעבוד. חפשו Tawkon במרקט (על הנקסוס זה עדיין לא נתמך) http://www.calcalist.co.il/internet/art ... 65,00.html
אפל סירבה להעלות לחנות האפליקציות שלה יישום שבודק את רמת הקרינה שפולט מכשיר האייפון, שפיתחה החברה הישראלית tawkon. אחד המפתחים ב-tawkon, אורי גושן, סיפר כי החברה עבדה על הפיתוח במשך 18 חודשים, במימון של משקיעים פרטים.
טוב... גרסה 0.8.0.0 ללאנצ'ר פרו, עם תוספת חדשה לגרסה בתשלום... POPUPים
כרגע רק לשיחות שלא נענו והודעות שלא נקראו... התוכנה הכי חשובה שרק אפשר לכל פלאפון אנדרואיד
osherov
גורו Android
תגובות: 15029
שליחה
iakovl,
אני כרגע לא על הרום עם הלאנצ'ר פרו החדש (אני עדיין עם הרום הסיני) ולכן אני לא יכול לבדוק את זה, אז במידה והתקנת את הפרו הזה, אתה יכול עדכן האם הם הוסיפו תמיכה ב 9 מסכי בית? (היה בזמנו 7)
osherov כתב:iakovl,
אני כרגע לא על הרום עם הלאנצ'ר פרו החדש (אני עדיין עם הרום הסיני) ולכן אני לא יכול לבדוק את זה, אז במידה והתקנת את הפרו הזה, אתה יכול עדכן האם הם הוסיפו תמיכה ב 9 מסכי בית? (היה בזמנו 7)
...
עדיין 7, למה צריך יותר??
osherov
גורו Android
שליחה
אני על הרום הסיני ויש לי שם 9 מסכים ועוד היד נטויה וקשה לי לראות את עצמי חוזר ל 7 מסכים שלא לדבר על 5. הנה רשימה חלקית של התוכן שנמצא על תשעת מסכי הבית אצלי: ווידג'טים שעוקבים אחרי מניות מענינות בבורסה, שעון עולמי (מציג שעון ב 6 מדינות), 2 גירסאות ווידג'טים של לוח שנה (אחד מציג את 31 ימי החודש עם סימוני הארועים והשני מציג את רשימת הארועים עצמם), ווידג'ט טוויטר, אנשי קשר מעודפים, קישורים מעודפים לדפדפן ממסך הבית, ווידג'ט מזג אויר, ווידג'טים ה Power Bar המפורסם, ווידג'ט שמציג את שעות זריחה ושקיעת השמש בארץ (חשוב לי מאוד), מספר ווידג'טים שמציגים לי חדשות על המסך ממספר מקורות (וואלה, engadget), ווידג'ט חביב של פייספוק, ווידג'ט שעושה Clear ל Cache, ווידג'ט של נגן מוזיקה, תקיית משחקים, תקיית שטויות ועוד ועוד....ת'כלס למעט הדפדפן רוב הזמן אין לי צורך להפעיל אפליקציות במכשיר (שיהיה לי זמן אני אולי אעלה ל youtube וידאו של מסכי הבית אצלי)
אגב, צריך לזכור שברום הסיני (זה שלא התקנת עדיין) אין תפריט אפליקציות בכלל ולכן כל התוכנות שמענינות אותך יושבות גם הם על מסכי הבית (וכל השאר האפליקציות שאתה לא פותח אתה דוחף לאיזה תיקייה כלשהיא)
osherov
גורו Android
שליחה
גם שירות Napster (כן האתר המפורסם ההוא עם התביעה שהתמסד) מגיע לאנדרואיד בדמות אפליקצייה חדשה המאפשרת להתחבר ולהאזין לאין סוף שירים על המכשיר שלכם...הקאטצ' הוא:
1. חיבור לשירות הזה יעלה לכם 10$ לחודש
2. ישראל לא נתמכת
אז מי שלא חי בארץ ומעוניין להשתמש בזה, פשוט שיחפש במרקט את המילה Napster
חברת Gameloft משחררת עוד משחק לאנדרואיד והפעם את Avatar HD! שוב, כמו שאר המשחקים שלהם זה נראה פגז
הורדה של המשחק וכל שאר המשחקים היפים שלהם מהאתר שלהם (לא מהמרקט). הנה הקישור: http://www.gameloft.com/android-hd-games/
אחד הקלינטים הנפוצים ביותר של טוויטר מקבל גירסה סופית ועולה למרקט של גוגל. אני מדבר על ה TweetDeck
[left]It's been a crazy couple months here at TweetDeck. We announced our public beta of Android TweetDeck on August 12th and since then we've done 11 releases, crushed millions of bugs and listened to a tonne of feedback. Today we're ready to officially launch our Android app and make it available to everyone via the Android Market.[/left]
יאלה לכו להוריד את המשחק המוזר והמצליח כל כך ה Angry Birds (פשוט לזרוק ציפורים על מגדלים!!). משחק מקבל גירסה מלאה (וחינמית בינתיים) לאנדרואיד.....בשעות קרובות ניתן יהיה להוריד את הגירסה מהמרקט. מי שלא יכול להתאפק יכול להוריד מכאן: http://www.talkandroid.com/17754-angry- ... -its-free/
מחר (שלישי) צוות סינוג'ן מתכננן לשחרר גירסת רום חדשה למגוון מכשירי אנדרואיד. הגירסה החדשה היא CM 6.1-RC1...
בעלי הנקסוס אמורים לקבל תמיכה ברדיו FM בגירסה הזאת ועוד לא מעט מטעמים....היכונו להתקנה