ארומה עם WiFi נשמע לי יותר מעניין מאשר לשבת במשרד משמעמם כל היוםשח_מט כתב:הלוואי שיכלתי להיות בשעות האלה מול ה TV ולראות, אני מחכה לסופ"ש
במקום זה אני בארומה עם WIFI עובד... בין פגישה לפגישה...
שרשור הספורט ואירועי הספורט הגדולים בארץ ובעולם!
-
osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
-
osherov
-
- גורו Android

אבי,
דווקא חתימה לשנה אחת לא נשמע לי סוף כל כך טוב!!
עם ההישגים שלו בשנה שעברה היה צריך להחתים אותו עד סוף המאה!!
(לפחות אותה כמות זמן כמו ההוא, המעצבן, מיונייטד
)
(לפחות אותה כמות זמן כמו ההוא, המעצבן, מיונייטד
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
נכון, אבל זה הרבה יותר טוב מאשר לא לחתום בכלל.osherov כתב:אבי,
(לפחות אותה כמות זמן כמו ההוא, המעצבן, מיונייטד)
...
הוא ממש סירב לחתום בחודש האחרון, כבר היו שמועות שהוא עוזב, אז לפחות לשנה הקרובה יש כיסוי.
-
osherov
-
- גורו Android

עושה עכשיו רושם שהמחברת של מוני פנאן, שכולם דיברו כאילו הנה זה-זה האקדח המעשן שכולם מחפשים, ושעוד רגע ניתן יהיה להפליל את שחקני מכבי בהשקעה בבנק של פנאן מתברר, כנראה, כסתאם מחברת שבה נרשמו סכומי המשכורות של שחקני הקבוצה ותו לא!!! כבר נמאס לי לרשום את זה כל הזמן אבל אין לי ברירה, התקשורת שלנו זאת פשוט מפלצת רייטינג ללא כל שליטה או פיקוח שיכולה להפיל אנשים ללא עוול בכפם בהינף יד (או עט)!
כל הרשום על ידי לא מנסה לייחס חפות למכבי ת"א בפרשת פנאן, אלא מדברת על צורת פירסום השערורייתית ע"י התקשורת שלנו!
מקורות:
חדשות ערוץ 2
ו http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 72398.html
כל הרשום על ידי לא מנסה לייחס חפות למכבי ת"א בפרשת פנאן, אלא מדברת על צורת פירסום השערורייתית ע"י התקשורת שלנו!
מקורות:
חדשות ערוץ 2
ו http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 72398.html
- שח_מט
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3902
באנגליה בטוחים שהוא יירש את פרגיtheAman כתב:נכון, אבל זה הרבה יותר טוב מאשר לא לחתום בכלל.osherov כתב:אבי,
(לפחות אותה כמות זמן כמו ההוא, המעצבן, מיונייטד)
...
הוא ממש סירב לחתום בחודש האחרון, כבר היו שמועות שהוא עוזב, אז לפחות לשנה הקרובה יש כיסוי....
-
osherov
-
- גורו Android

שחר פאר כבר עלתה לסיבוב השלישי אבל שם תחכה לה משוכה כמעט בלתי אפשרית למעבר, המדורגת 4 בעולם, קרולין ווזניאקי!!
(אני מנמיך ציפיות כדי להעצים את ההפתעה
)
יאלה שחר,
(אני מנמיך ציפיות כדי להעצים את ההפתעה
יאלה שחר,
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
טוב לשמוע!
-
osherov
-
- גורו Android

עוד קצת ספיחים לפרשת גומא אגייאר!
אתמול בערב אתר One "המהולל" פירסם כתבה בה הם השמיעו שיחת טלפון שאופירה אסייג (אני חושב) מדברת עם גומא מבית החולים שם הוא מאושפז. הוא תיאר בכעס ובזעם את האישפוז שלו ויתרה מכך הוא "מלכלך" על כל העולם (הרופאים, אישתו, עורכי דין שלו ועוד ועוד). הראיון לטעמי היה פשוט ניצול ציני של המצב הקיים על מנת לייצר אייטם רכילותי מהנמוכים שאפשר, אייטם שפגע באדם עצמו ובכל הסובבים אותו!
אגב, אחרי דקה מתחילת הקטע לא יכולתי יותר והפסקתי את הניגון. היום אני רואה שבצדק הוצא צו איסור פרסום לראיון של גומא אגייאר אתמול.
http://www.one.co.il/Article/151603.html
(אגב, ראו תגובה מספר 65
)
אתמול בערב אתר One "המהולל" פירסם כתבה בה הם השמיעו שיחת טלפון שאופירה אסייג (אני חושב) מדברת עם גומא מבית החולים שם הוא מאושפז. הוא תיאר בכעס ובזעם את האישפוז שלו ויתרה מכך הוא "מלכלך" על כל העולם (הרופאים, אישתו, עורכי דין שלו ועוד ועוד). הראיון לטעמי היה פשוט ניצול ציני של המצב הקיים על מנת לייצר אייטם רכילותי מהנמוכים שאפשר, אייטם שפגע באדם עצמו ובכל הסובבים אותו!
אגב, אחרי דקה מתחילת הקטע לא יכולתי יותר והפסקתי את הניגון. היום אני רואה שבצדק הוצא צו איסור פרסום לראיון של גומא אגייאר אתמול.
http://www.one.co.il/Article/151603.html
(אגב, ראו תגובה מספר 65
- shiki
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1930
- שם מלא: שלומי
מה לגבי תגובה 65?
אני מצטט את התגובה :
"מנכ"ל בית חולים אברבאנל מבקש להודיע לאוהדי בית"ר שיש כחמישים מיטות פנויות, נא להגיע בצורה מסודרת, אין צורך בבלאגן, אתם תכנסו מיד"
בתור אוהד מסור ונאמן של הקבוצה( אבל לא רק ), אותי זה ממש לא הצחיק , להיפך. זוהי תגובה מכוערת ומבישה.
אגב, אני משוכנע שאני לא היחיד.

אני מצטט את התגובה :
"מנכ"ל בית חולים אברבאנל מבקש להודיע לאוהדי בית"ר שיש כחמישים מיטות פנויות, נא להגיע בצורה מסודרת, אין צורך בבלאגן, אתם תכנסו מיד"
בתור אוהד מסור ונאמן של הקבוצה( אבל לא רק ), אותי זה ממש לא הצחיק , להיפך. זוהי תגובה מכוערת ומבישה.
אגב, אני משוכנע שאני לא היחיד.
-
osherov
-
- גורו Android

shiki,
מה לעשות אבל אותי זה הצחיק למרות נכונות כל דבריך לגבי כותב ההודעה שם
מה לעשות אבל אותי זה הצחיק למרות נכונות כל דבריך לגבי כותב ההודעה שם
-
osherov
-
- גורו Android

שישי בבוקר ובתפריט הבוקר ויש לנו:
את הנין שבנתיים מפסידה כבר מערכה ראשונה לאיזה שחקנית רוסית (6-3)!
ויש לנו את הלייקרס שמובילים 59-57 במשחק צמוד מאוד
אפילו בין קובי ללברון המאזן צמוד, לכל אחד מהם כבר יש 23 נקודות (5 דקות לסוף הרבע השני)
את הנין שבנתיים מפסידה כבר מערכה ראשונה לאיזה שחקנית רוסית (6-3)!
ויש לנו את הלייקרס שמובילים 59-57 במשחק צמוד מאוד
אפילו בין קובי ללברון המאזן צמוד, לכל אחד מהם כבר יש 23 נקודות (5 דקות לסוף הרבע השני)
-
osherov
-
- גורו Android

טוב, לברון וקליבלנד ניצחו את הלייקרס 93-87 אחרי 37 נקודות של לברון מול 31 של קובי
בטניס, הנין הצליחה לקחת את המערכה השנייה מקליבנובה(?) הרוסייה, 6:4. זה כבר אחרי שהרוסיה הובילה במערכה 3-1 ו 40:15 בהגשות של הנין! אבל הנין יצאה מזה לניצחון במערכה וכרגע הם נכנסים למערכה השלישית. לא יודע מה מאכילים את הרוסיות שם, אבל הקליבנובה הזאת מכה בכדור בעוצמות מטורפות ולא קל להנין להתמודד עם זה, מכיוון שברגע שהכדורים של הרוסיה נכנסים למגרש אין הרבה מה לעשות עם זה!
בטניס, הנין הצליחה לקחת את המערכה השנייה מקליבנובה(?) הרוסייה, 6:4. זה כבר אחרי שהרוסיה הובילה במערכה 3-1 ו 40:15 בהגשות של הנין! אבל הנין יצאה מזה לניצחון במערכה וכרגע הם נכנסים למערכה השלישית. לא יודע מה מאכילים את הרוסיות שם, אבל הקליבנובה הזאת מכה בכדור בעוצמות מטורפות ולא קל להנין להתמודד עם זה, מכיוון שברגע שהכדורים של הרוסיה נכנסים למגרש אין הרבה מה לעשות עם זה!
-
osherov
-
- גורו Android

טוב לרוסייה כבר לא נשאר כוח במערכה השלישית והכדורים שלה התחילו לאבד עוצמה ודיוק
והנין ניצחה את המערכה די בקלות 6:2
והנין ניצחה את המערכה די בקלות 6:2
-
osherov
-
- גורו Android

ברגעים האלה שחר פאר שלנו משחקת נגד המדורגת 4 בעולם, קרולין ווזניאקי. אין שידור של המשחק ביורוספורט
כרגע התוצאה במערכה הראשונה היא 4:3 לשחר (הגשות של ווזניאקי)
יאלה שחר
עידכון 1:
שחר הפסידה את המערכה הראשונה 4:6
עידכון 2:
שחר הובסה 6:0 במערכה השנייה
יאלה שחר
עידכון 1:
עידכון 2:
שחר הובסה 6:0 במערכה השנייה
נערך לאחרונה על ידי osherov ב 23/01/2010 13:02, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- moco
-
- גורו

- תגובות: 20597
זיפזפתי היום לESPN וראיתי תחרות דייג.
זה כמובן הזכיר לי את הדיונים על כן ספורט ולא ספורט:-) .
פעם אחרונה שצפיתי בתוכניות דייג היה לפני קרוב ל20 שנה ודבר אחד בלט במה שראיתי היום. הטורניר הוצג ושודר ממש בדומה לאיך שמשדרים טורנירים של כדורגל וכדורסל., מה שלא זכור לי מהעבר.
1) בפעילות עצמה, המתחרים משתוללים בהצגות שמחה (כנראה בעיקר למצלמה) כשיש להם catch טוב.
2) בהענקת הגביע (שנעשה באולפן) היו שם מוזיקה, זיקוקים ומכונות קונפטי כמו בגמר גביע האלופות. מה שהיה מצחיק בטירוף והזוי לגמרי היה שהביאו את הדגים הגדולים (חיים כי נשמרים במים) לטקס. הזוכה טופס שני דגים, אחד בכל יד, ומניף למעלה בדיוק באותן תנועות שעושים עם גביע.
זה כמובן הזכיר לי את הדיונים על כן ספורט ולא ספורט:-) .
פעם אחרונה שצפיתי בתוכניות דייג היה לפני קרוב ל20 שנה ודבר אחד בלט במה שראיתי היום. הטורניר הוצג ושודר ממש בדומה לאיך שמשדרים טורנירים של כדורגל וכדורסל., מה שלא זכור לי מהעבר.
1) בפעילות עצמה, המתחרים משתוללים בהצגות שמחה (כנראה בעיקר למצלמה) כשיש להם catch טוב.
2) בהענקת הגביע (שנעשה באולפן) היו שם מוזיקה, זיקוקים ומכונות קונפטי כמו בגמר גביע האלופות. מה שהיה מצחיק בטירוף והזוי לגמרי היה שהביאו את הדגים הגדולים (חיים כי נשמרים במים) לטקס. הזוכה טופס שני דגים, אחד בכל יד, ומניף למעלה בדיוק באותן תנועות שעושים עם גביע.
משה
-
osherov
-
- גורו Android

אגב,
תראה איזה יופי החוק שהבאתי לשרשור בזמנו, מתאים גם לענף הדיג!!
במידה והמתמודד, בזמן המשחק, מכניס יותר קלוריות לגוף שלו מאשר מוציא (כלומר הוא משמין!), המקצוע המדובר לא יכול להיחשב לענף ספורטיבי
במידה והמתמודד, בזמן המשחק, מכניס יותר קלוריות לגוף שלו מאשר מוציא (כלומר הוא משמין!), המקצוע המדובר לא יכול להיחשב לענף ספורטיבי
- moco
-
- גורו

- תגובות: 20597
דווקא חשבתי על זה, אבל לפי ההגדרה הזו אתה פשוט טועה וזה כן יוצא ספורט.osherov כתב:אגב,
במידה והמתמודד, בזמן המשחק, מכניס יותר קלוריות לגוף שלו מאשר מוציא (כלומר הוא משמין!), המקצוע המדובר לא יכול להיחשב לענף ספורטיבי...
החברה לא שתו בירה אחת. מדובר בתחרות אינטנסיבית שהם ממש ממהרים בין תפיסת דג לזריקה נוספת של החכה והכל נעשה בלחץ ומהירות.
יש גם שילוב של ספורט מוטורי כי הם ממהרים בסירה מנקודה אחת לאחרת.
בקיצור, לא מדובר בחברה שיצאו לדוג סתם, אלא למקצוענים.
זה ממש לא החברה שבאים ליפו העתיקה להעביר את השבת.
מדובר כמובן בפיתיון אקטיבי (spinner) שאתה כל הזמן צריך למשוך, לא תולעת .
אגב אח"כ הייתה תוכנית דייג אחרת לא על תחרות אבל מכיוון שזה היה Fly fishing, אז אני מניח ששורפים שם לא מעט קלוריות.
וזה מזכיר לי את האמרה הידועה:
[left]
Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man to fish, and he will sit in the boat and drink beer all day
[/left]
משה
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
העברתי ליורוספורט וראיתי בדיוק את שחר (שידור מוקלט...)osherov כתב:ברגעים האלה שחר פאר שלנו משחקת נגד המדורגת 4 בעולם, קרולין ווזניאקי. אין שידור של המשחק ביורוספורט![]()
יאלה שחר
עידכון 1:
עידכון 2:
שחר הובסה 6:0 במערכה השנייה...
כשראינו את שחר מיוזעת כולה ואת היריבה רעננה כאילו משחקת 5 דקות, ישר הבנו שמשהו לא בסדר
אח"כ כששחר הפסידה את ההגשה, וראינו 5:0 היה ברור למה
-
osherov
-
- גורו Android

קים קלייסטרס נעלמה לי מהרדאר באליפות אוסטרליה והלכתי לבדוק את מי היא מנצחת בדרך למפדש שלה עם הנין ברבע הגמר ואז בהפתעה גמורה קראתי שאלופת ה OS Open הובסה 6:0 6:1 לנדיה פטרובה (19 בעולם) תוך 50 דקות!!!
מאוד-מאוד מוזר
מאוד-מאוד מוזר
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
ברצלונה מנצחת את ויאדוליד 3-0.
כרגע הפער בפסגה עומד על 8 נקודות, לפחות עד למשחק של ריאל מחר.
לא לשכוח שמחר גם יש את הדרבי המילאנזי, הולך להיות מעניין מאד.
כרגע הפער בפסגה עומד על 8 נקודות, לפחות עד למשחק של ריאל מחר.
לא לשכוח שמחר גם יש את הדרבי המילאנזי, הולך להיות מעניין מאד.