יש לי 2GB חבילת גלישה וה-WIFI בעבודה גם ככה חוסם כל מיני דברים, אז אני כבר מעדיף להשאר עם 3G בלבד.
בבית ה-WIFI סגור רוב הזמן כי אין לי בו צורך.
מעניין אם זה באמת זה.
אני עדיין עם 2.2.1, אבל מדגדג לי לנסות רומים של 2.3.3, בעיקר cm7.
הסיבה העיקרית שלא עברתי היא שברומים המקוסטמים של 2.2.1 הוסיפו יכולת הקלטת שיחה מובנית שעובדת מצויין (משתמש בזה אולי פעם בחודש, אבל עדיין לא מוכן לוותר על האופציה).
במרקט יש המון אפליקציות חינמיות של הקלטת שיחה, אבל ב - 2.2.1, בכולן שמעו בהקלטה רק אותי, ולא את הצד השני.
מישהו שהתקין cm7 או רום אחר של 2.2.3 יכול לבדוק אם אחת מאפליקציות ההקלטה עובדות-
20110515
- Wifi fix for channels above 14
- Battery fix to report percentage of max capacity
- New single initial install zip
לא משהו שמפיל כרגע מהכיסא.
חזרתי ל-NIGHLY של ה-6/5 כי טוענים שעדכונים מאוחרים יותר קצת הורסים את ניצול הסוללה וההקלטה ב-720P די גרועה, אני מעדיף הקלטה באיכות נמוכה יותר ובלי כל הקפיצות האלה, חבל על הוידאו של הילד שלא הוקלט כמו שצריך
creed כתב:אני עדיין עם 2.2.1, אבל מדגדג לי לנסות רומים של 2.3.3, בעיקר cm7.
הסיבה העיקרית שלא עברתי היא שברומים המקוסטמים של 2.2.1 הוסיפו יכולת הקלטת שיחה מובנית שעובדת מצויין (משתמש בזה אולי פעם בחודש, אבל עדיין לא מוכן לוותר על האופציה).
במרקט יש המון אפליקציות חינמיות של הקלטת שיחה, אבל ב - 2.2.1, בכולן שמעו בהקלטה רק אותי, ולא את הצד השני.
מישהו שהתקין cm7 או רום אחר של 2.2.3 יכול לבדוק אם אחת מאפליקציות ההקלטה עובדות-
מישהו יודע מה נסגר עם המטבח של דוק?
צרבתי עכשיו לחבר שלי דרך ODIN את SPEEDMOD כדי שיהיה לו 2E וגם רוט
אחכ עשיתי פלאש לרום של דוק מהמטבח אבל גירסה JS8
א. ה BOOT ANIMATION לא עולה
ב. אני מאבד את ה 2E וחוזר שוב ל 3E
20110515
- Wifi fix for channels above 14
- Battery fix to report percentage of max capacity
- New single initial install zip
לא משהו שמפיל כרגע מהכיסא.
חזרתי ל-NIGHLY של ה-6/5 כי טוענים שעדכונים מאוחרים יותר קצת הורסים את ניצול הסוללה וההקלטה ב-720P די גרועה, אני מעדיף הקלטה באיכות נמוכה יותר ובלי כל הקפיצות האלה, חבל על הוידאו של הילד שלא הוקלט כמו שצריך
...
גם אני משתמש בגירסה הזאת של ה 6/5
עד שלא יהיה גירסה שתתן שינויים משמעותיים, אין לי כוונה לעדכן.
עוד משהו...
משתמשי הcm7 אתם יכולים לחפש בגוגל עם המיקרופון? אני זוכר שבfroyo זה עבד אבל מאז בdarky זה לא עבד והעלה הודעות שגיאה ובcm7 אני לוחץ על זה ופשוט לא קורה כלום. גם במקלדת.