עדכוני קושחה: Popcorn Hour C-200
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46465
בנפרד, היה רצון להפריד בין 2 העדכונים הגדולים הללו.
יש לומר כי ה GUI החדש קרוב.
יש לומר כי ה GUI החדש קרוב.
- אוריה
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2816
- שם מלא: אוריה גלזמן
זיו,ziv_r כתב:אוריה,
אני חושב שאנחנו מפרסמים מספיק ביקורות ושירשורים באתר על מנת שכל חבר ידע לקרוא ולבחור את המוצר המתאים ביותר עבורו....
עבורי המלצות מחברים באתר זה הדבר הכי חשוב.
אוריה
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

זיו אני אנסה לחלוב אותך
, אתה לא חייב לענות אם יש איסור על זה.
כמה קרוה ה-GUI החדש?
מה יגיע קודם? הקושחה, או ה-GUI?
יש לציין שעם כל זה שהמכשיר לא מושלם, וקופא לי כשאני מנסה לעבוד במהירות GIGA, אני עדיין מרוצה ממנו מאד.
כמה קרוה ה-GUI החדש?
יש לציין שעם כל זה שהמכשיר לא מושלם, וקופא לי כשאני מנסה לעבוד במהירות GIGA, אני עדיין מרוצה ממנו מאד.
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17940
בכמות החליבות ,שהוא עובר ביום אחד, נראה לך שנשאר לו איזו טיפת חלב אחת ?theAman כתב:זיו אני אנסה לחלוב אותך, אתה לא חייב לענות אם יש איסור על זה.
כמה קרוה ה-GUI החדש?
יש לציין שעם כל זה שהמכשיר לא מושלם, וקופא לי כשאני מנסה לעבוד במהירות GIGA, אני עדיין מרוצה ממנו מאד....
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

- nir11
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3893
דברים כדורבנות. קושחת הPUBLIC הנוכחית של ה C200 יציבה כמו סבתא שלי אחרי שהיא שותה 5 ליטר וודקה.ziv_r כתב: אם נסתכל בעיניים קצת מקטרות, העדכון הזה מכיל ברובו תיקוני באגים. ה C-200 היה צריך לצאת לאור לפני 9 חודשים עם הקושחה הנוכחית. הבאגים שתוקנו כיום לא היו צריכים בכלל להתקיים והמכשיר לא היה אמור לצאת ככה לשוק....
לא יעלה על הדעת לשחרר מכשיר עם תמיכה מלאה בבלו ריי - שנתקע על כל בלו ריי שני.
מעבר לכך, נושא הגיגהביט הוא פשוט שערוריה. החומרה שם, אבל תמיכה אין, ואני מתחיל לחשוב שכבר לא תהיה לעולם.
- esloan
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2796
למה נושא הגיגה כ"כ משמעותי לכם?nir11 כתב:דברים כדורבנות. קושחת הPUBLIC הנוכחית של ה C200 יציבה כמו סבתא שלי אחרי שהיא שותה 5 ליטר וודקה.ziv_r כתב: אם נסתכל בעיניים קצת מקטרות, העדכון הזה מכיל ברובו תיקוני באגים. ה C-200 היה צריך לצאת לאור לפני 9 חודשים עם הקושחה הנוכחית. הבאגים שתוקנו כיום לא היו צריכים בכלל להתקיים והמכשיר לא היה אמור לצאת ככה לשוק....
מעבר לכך, נושא הגיגהביט הוא פשוט שערוריה. החומרה שם, אבל תמיכה אין, ואני מתחיל לחשוב שכבר לא תהיה לעולם....
אני מזרים סרטים דרך NAS ל C-200 ללא כל בעיה, גם ברשת 100 מ"ב.
- Irus
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
אני גם מזרים מהמחשב HD ו-FHD בכבל רשת, ללא כל בעיה.
לי בוער הנושא של הממשק החדש...
לי בוער הנושא של הממשק החדש...
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

אני מזרים ללא כל בעיה, אבל זה בוער לי כי יש לי גם HDD פנימי בפופקורן, ואני רוצה להעביר אליו סרטים כמה שיותר מהר.
חוץ מזה, הצהירו על תמיכה מסויימת, שיעמדו מאחוריה (זה כבר עקרוני).
שוב, אני חוזר ואומר, אני מאד מרוצה מהמכשיר, הוא עושה כל מה שאני צריך ממנו (אני עוד מחכה ל-Youtube), אבל זה לא אומר שהם לא צריכים לתקן את הבעיות שקיימות.
שוב, אני חוזר ואומר, אני מאד מרוצה מהמכשיר, הוא עושה כל מה שאני צריך ממנו (אני עוד מחכה ל-Youtube), אבל זה לא אומר שהם לא צריכים לתקן את הבעיות שקיימות.
- esloan
-
- חבר ותיק

אני לא חושב שקצב העברת הנתונים לנגן יגדל, גם לכשישדרגו את החיבור הקווי לגיגה. לדעתי זוהי מגבלה של מימוש פרוטוקול ה CIFS (או SMB).theAman כתב:אני מזרים ללא כל בעיה, אבל זה בוער לי כי יש לי גם HDD פנימי בפופקורן, ואני רוצה להעביר אליו סרטים כמה שיותר מהר.
שוב, אני חוזר ואומר, אני מאד מרוצה מהמכשיר, הוא עושה כל מה שאני צריך ממנו (אני עוד מחכה ל-Youtube), אבל זה לא אומר שהם לא צריכים לתקן את הבעיות שקיימות....
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

- nir11
-
- חבר מביא חבר

erezsolan כתב:למה נושא הגיגה כ"כ משמעותי לכם?nir11 כתב:דברים כדורבנות. קושחת הPUBLIC הנוכחית של ה C200 יציבה כמו סבתא שלי אחרי שהיא שותה 5 ליטר וודקה.ziv_r כתב: אם נסתכל בעיניים קצת מקטרות, העדכון הזה מכיל ברובו תיקוני באגים. ה C-200 היה צריך לצאת לאור לפני 9 חודשים עם הקושחה הנוכחית. הבאגים שתוקנו כיום לא היו צריכים בכלל להתקיים והמכשיר לא היה אמור לצאת ככה לשוק....
מעבר לכך, נושא הגיגהביט הוא פשוט שערוריה. החומרה שם, אבל תמיכה אין, ואני מתחיל לחשוב שכבר לא תהיה לעולם....
אני מזרים סרטים דרך NAS ל C-200 ללא כל בעיה, גם ברשת 100 מ"ב....
אני לא מזרים. יש קפיאות, אין קפיאות, אין לי זמן כח וחשק לשחק עם זה. יש לי דיסק חיצוני שמחובר ל C200, ואני מעתיק אליו מהמחשב.
- MiOB
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 326
ישנה בעיה עם הכתוביות (SRT) בניגון סרטים (MKV), הן נעלמות לאחר מספר דקות...
אפשר להקפיץ את התפריט של הכתוביות כשזה קורה, אבל זה מייגע לצפות כך בסרטים..
אפשר להקפיץ את התפריט של הכתוביות כשזה קורה, אבל זה מייגע לצפות כך בסרטים..
- Irus
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
אני דווקא לא נתקלתי בתופעה (עדכון רשמי אחרון).
- esloan
-
- חבר ותיק

הפורמטים החדשים עובדים בקבצי MVK
לא הספקתי לבדוק את תופעת התרגום הנעלם...
דיווח בהמשך.
לא הספקתי לבדוק את תופעת התרגום הנעלם...
דיווח בהמשך.
- MiOB
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 326
אני התכוונתי לבטא האחרונה.Irus כתב:אני דווקא לא נתקלתי בתופעה (עדכון רשמי אחרון)....
- esloan
-
- חבר ותיק

איך מצרפים SRT חיצוני לקובץ ISO??
- esloan
-
- חבר ותיק

אכן כן. גם אצלי. לאחר כ 10 דקות ניגון נעלמות הכתוביות...MiOB כתב:ישנה בעיה עם הכתוביות (SRT) בניגון סרטים (MKV), הן נעלמות לאחר מספר דקות...
אפשר להקפיץ את התפריט של הכתוביות כשזה קורה, אבל זה מייגע לצפות כך בסרטים.....
- nir11
-
- חבר מביא חבר

erezsolan כתב:אני לא חושב שקצב העברת הנתונים לנגן יגדל, גם לכשישדרגו את החיבור הקווי לגיגה. לדעתי זוהי מגבלה של מימוש פרוטוקול ה CIFS (או SMB).theAman כתב:אני מזרים ללא כל בעיה, אבל זה בוער לי כי יש לי גם HDD פנימי בפופקורן, ואני רוצה להעביר אליו סרטים כמה שיותר מהר.
שוב, אני חוזר ואומר, אני מאד מרוצה מהמכשיר, הוא עושה כל מה שאני צריך ממנו (אני עוד מחכה ל-Youtube), אבל זה לא אומר שהם לא צריכים לתקן את הבעיות שקיימות.......
אפשר להעתיק ב CIFS במהירות של ממש 1 גיגה. 100 אחוז ניצול של כרטיס רשת. עובד. בדוק.