עדכנו כאן לגבי מצב משלוח ה Xtreamer שלכם

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
amirva
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 13
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #341 

zeev_a כתב:אני הבנתי ש 30 יום מהתאריך של DHL זאת אומרת שאם שלחו לי ב-5.9 אז בערך תחילת אוקטובר,
כך אני הבנתי אבל אם אתם אומרים שרק בערך ב-20.10 זה גובל בחוצפה מדרגה ראשונה לחכות 3 חודשים.
שום פיצוי כבר לא מעניין אותי אני פשוט רוצה את המכשיר!!! אולי שווה להזמין עוד אחד ולקבל אותו לפני השני ואז למכור אותו בארץ כשיגיע הא? :x :x :x
...
שאלתי את הנציגה שלהם בטלפון - בפירוש אמרה 30 יום מההודעה האחרונה וכשביקשתי לשמוע את זה בתאריכים היא אמרה ב-20.10.09.

כך שאם יש לך ספק - הם אכן חוצפנים.[/b]
נערך לאחרונה על ידי amirva ב 30/09/2009 14:40, נערך פעם 1 בסך הכל.

assaf8888
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 341
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 0

Re: אתם הבנתם שרק ב-20.10 זה יגיע?

שליחה #342 

dudidu3 כתב:
zeev_a כתב:אולי שווה להזמין עוד אחד ולקבל אותו לפני השני ואז למכור אותו בארץ כשיגיע הא? :x :x :x
...
???? לא יודע מה איתך, אני לא מתכוון להזמין מהם כלום בעתיד, אני איתם גמרתי. אני רק מחכה לקבל את המכשיר שלי ולשכוח מהם.
...
הנציגה התקשרה אליי עכשיו

חזרה על עצמה כמו תוכי ואמרה שיגיע ב 20 לחודש ותיקנה את המספר משלוח...

אמרתי לה שלא ניתן לעקוב אחרי המספר הזה בדואר וצריך מספר עם CL והיא ענתה שזה מה שהיא קיבלה מ DHL..

שאלתי מה יקרה ב 20 לחודש אם לא נקבל את המכשיר - היא אמרה שהם ישלחו לנו מייד מכשירים חדשים.
שאלתי אם אני יכול לקבל פיצוי אחר כי אני לא צריך את ה ETRAY - היא אמרה שזה מה שהמנהל החליט
ביקשתי לדבר איתו - היא אמרה שאי אפשר...
בקיצור ראש קטן מאוד....
אין מה לעשות חוץ מהלהמתין..

צחוקים איתם...

effioliv
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 23
נתן תודות: 0

שליחה #343 

amirva כתב:
zeev_a כתב:אני הבנתי ש 30 יום מהתאריך של DHL זאת אומרת שאם שלחו לי ב-5.9 אז בערך תחילת אוקטובר,
כך אני הבנתי אבל אם אתם אומרים שרק בערך ב-20.10 זה גובל בחוצפה מדרגה ראשונה לחכות 3 חודשים.
שום פיצוי כבר לא מעניין אותי אני פשוט רוצה את המכשיר!!! אולי שווה להזמין עוד אחד ולקבל אותו לפני השני ואז למכור אותו בארץ כשיגיע הא? :x :x :x
...
שאלתי את הנציגה שלהם בטלפון - בפירוש אמרה 30 יום מההודעה האחרונה וכשביקשתי לשמוע את זה בתאריכים היא אמרה ב-20.10.09.

...
30 יום מאיזה הודעה אחרונה???
האם מדובר על ההודעה האחרונה בחשבון של כל אחד על תאריך בו הפך ל-SHIPPED או תאריך ההודעה האחרונה שפורסמה בפורום של XTREAMER לגבי הבעיה עם המשלוחים?

אם מדובר על האפשרות השניה, לא נראה את המכשיר לעולם כיוון שכל הזמן זה מתעדכן בהודעות והצהרות מטופשות של החברה הזאת!

amirva
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 13
נתן תודות: 1 פעם

שליחה #344 

effioliv כתב:
amirva כתב:
...

...
30 יום מאיזה הודעה אחרונה???
האם מדובר על ההודעה האחרונה בחשבון של כל אחד על תאריך בו הפך ל-SHIPPED או תאריך ההודעה האחרונה שפורסמה בפורום של XTREAMER לגבי הבעיה עם המשלוחים?

אם מדובר על האפשרות השניה, לא נראה את המכשיר לעולם כיוון שכל הזמן זה מתעדכן בהודעות והצהרות מטופשות של החברה הזאת!
...
אני הבנתי ממנה שהכוונה להודעה שקיבלנו השבוע בקשר לפיצוי...

reshef73
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8

שליחה #345 

אסף, איך קרה שהיא התקשרה אלייך?

yeche
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 291
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #346 

גם אני קבלתי את השיחה ואת הפיצוי
מוזר רק שהיא אמרה שאני צריך רק לשלם את המשלוח 29 יורו אולם כשהלכתי לאתר שלהם רשום שמשלוח בינלאומי הוא 20 יורו
שלחתי להם מייל על כך
נראה מה יענו

zvik_ac
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 53

שליחה #347 

חברים שלום !

זה עתה גם לי היה העונג לשוחח עם דניאל....( נתנה את כל ההנחיות שניתנו לקודמי )...ניצלתי את ההזדמנות להסביר להם עד כמה השרות שלהם גובל בסקנדל !

בנוסף הודעתי לה שאיני מועניין ב - Etray שלהם.

יחד עם זאת , לחילופין הצעתי להם , שאני מוכן להזמין מכשיר נוסף , בעלות שלאחר הנחה מתואמת להנחה שנתנו ל Etray ובתנאי שישלח מיידית לארץ !

ביקשה לחזור ולהתייעץ עם מנהל שלה !

לידיעתכם

צביק

assaf8888
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 341
נתן תודות: 6 פעמים

שליחה #348 

zvik_ac כתב:חברים שלום !

זה עתה גם לי היה העונג לשוחח עם דניאל....( נתנה את כל ההנחיות שניתנו לקודמי )...ניצלתי את ההזדמנות להסביר להם עד כמה השרות שלהם גובל בסקנדל !

בנוסף הודעתי לה שאיני מועניין ב - Etray שלהם.

יחד עם זאת , לחילופין הצעתי להם , שאני מוכן להזמין מכשיר נוסף , בעלות שלאחר הנחה מתואמת להנחה שנתנו ל Etray ובתנאי שישלח מיידית לארץ !

ביקשה לחזור ולהתייעץ עם מנהל שלה !

לידיעתכם

צביק
...
רשף - איך קרה שהיא התקשרה? לא יודע.. פשוט כנראה התקשרו לכולם

צבי - נשמע מעניין - אני חושב שאם ישכימו אני גם יבצע עסקה כזאת.

reshef73
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8

שליחה #349 

מעניין, אלי לא התקשרו...אולי עצבנתי אותם.
לגבי "העסקה", תזכרו שתצטרכו לשלם שוב מכס, מה גם שאין מצב שיזכו ב59 אירו, זה המחיר ללקוח
לא מה שעולה להם, להם בטח עולה 20 אירו.

drorar
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 652
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #350 

א) לפי חוקי המכס במדינת ישראל אין צורך לשלם מכס על פריט שעולה פחות מ50 דולר ובeTrays זה המצב.

ב) אני חושב שהפיצוי הוא הולם וסביר יחסית לגודל החברה וכמובן לקחת בחשבון שהמוצר קיים והגיע לאנשים אחרים ולא מדובר בVaporware לכן בסופו של דבר נקבל אותו (אני הזמנה מ14 ליולי שנשלחה ב3 לספט').

effioliv
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 23

שליחה #351 

קיבלתי שיחה מהם.
דיברתי עם בחורה בשם דניאל.

הבטיחה שנקבל את המוצר עד ל-20 לחודש אוקטובר.

לא ידעה לענות על שאלות ששאלתי (למנהלים שם אין את האומץ לדבר ישירות עם הלקוחות לצורך מתן תשובות לשאלות לכן נתנו לבחורה המסכנה לדבר עם הלקוחות).

מה נותר לעשות???
לתת להם חבל נוסף, להמתין ולראות מה יקרה.

eliz
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 55

Re: המשלוחים האבודים

שליחה #352 

amirva כתב:הי,

אחרי ששלחתי מייל אליהם אם הם יכולים לתת לי תאריך שבו אקבל את המוצר עצמו, ולא רק הבטחות לפיצויים, התקשרו אליי.
היא אמרה שנכון לרגע זה הם מצפים שזה יגיע בערך ב-20.10.09.

שאלתי למה לא לשלוח לנו מוצר נוסף ושאנחנו נשלח בחזרה כשהאבוד יגיע. היא ענתה: אנחנו לא יכולים לסמוך עליך. (שזאת חוצפה מאין כמוה - אני סמכתי עליהם כששילמתי להם לפני שהם שלחו משהו). הצעתי שניתן משהו כערבון - והיא ענתה שזה מה שהמנהל שלה החליט וזהו.

בכל אופן אם להיות קונסרוקטיבי, הצעתי בפורום http://forum.xtreamer.net/viewtopic.php ... &start=560 שייקחו את הכסף למשלוח ה-eTrayz כערבון שיוחזר כשהמשלוח האבוד יגיע בחזרה אליהם ורק אז הם יישלחו את ה-eTrayz או יחזירו את הערבון. כמובן שהמשלוח של המוצר האבוד ממני אליהם צריך להיות על חשבונם.

אשמח אם תעזרו לי לקדוח להם בראש פתרון בסיגנון הזה - כזה שיאפשר לקבל את המוצר סוף סוף ולא רק הבטחות שווא. נשבר לי לחבר ולנתק את הלפטופ לטלוויזיה.

עושה רושם שהם עם רצון טוב - אבל (סליחה על הבוטות) מפגרים.

אמיר
...
גם אני קיבלתי את השיחה.. לא תרמה לי יותר מדי חוץ מאולי טיפה הרגשה שאני מקבל יחס, תשובות יותר ברורות או פיתרון לא קיבלתי... ת'אמת כבר התעייפתי מהם, עברתי למוד המתנה..

eliz
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #353 

drorar כתב:א) לפי חוקי המכס במדינת ישראל אין צורך לשלם מכס על פריט שעולה פחות מ50 דולר ובeTrays זה המצב.

ב) אני חושב שהפיצוי הוא הולם וסביר יחסית לגודל החברה וכמובן לקחת בחשבון שהמוצר קיים והגיע לאנשים אחרים ולא מדובר בVaporware לכן בסופו של דבר נקבל אותו (אני הזמנה מ14 ליולי שנשלחה ב3 לספט').
...
הפיצוי בכלל לא הולם כשאתה נדרש להוציא מכיסך כסף נוסף ולא משנה בכלל שזה רק משלוח, עכשיו לי אישית אין בכלל צורך בeTRAYz, מה גם שזה מוצר שעדיין לא קיים, לא יצא לשוק, לא קיבל ביקורת ואמור לצאת רק בנובמבר. אז לזה בכלל לא הייתי קורא פיצוי.

drorar
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 652
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #354 

הכסף הוא פחות או יותר "דמי רצינות" ולדעתי תוכל למכור את המוצר בארץ במחיר מלא או מחיר קרוב למלא, בעיקר אם תשאיר את המכשיר באריזה המקורית.

ההנחה שווה כסף ומקבלים מוצר אמיתי, שאולי כרגע לא קיים אך יהיה קיים. מה גם שהחיוב לא מתבצע עכשיו אלא סמוך למועד ההשקה שלו.

אני ציפיתי למשהו בסגנון הפיצוי הזה או חלופה בדמות זיכוי על דמי המשלוח של האקסטרימר. לקוות למשהו אחר זה לטעמי נאיבי. יש לציין שגם הרעיון של חבר הפורום כאן על חיוב "פיקדון" עבור הXtreamer השני שישלח מעניין ואני מאמין שהם פשוט לא חשבו עליו.

השיחה של היום היתה חשובה לטעמי רק כדי שנתאם ציפיות- לא עוד "יום שני" ולא עוד "שבוע הבא" אלא "אין לי מושג, נקווה שבקרוב ואני מצפה לעדכון שלך".

אם בעשירי לנובמבר אהיה עם שני המוצרים אעזוב אותם לנפשם ואנוח על משכבי בשלום.

eliz
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #355 

drorar כתב:אם בעשירי לנובמבר אהיה עם שני המוצרים אעזוב אותם לנפשם ואנוח על משכבי בשלום.
...
עם שני מוצרים בטוח לא תהיה..

MrMoris
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 470
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #356 

MrMoris כתב:
MrMoris כתב:Order #696X

Order Date: 6th Sep 2009
Ship Date: 23rd Sep 2009

סה"כ אני מרוצה. היה אמור להישלח ב20.9.
יש מספר משלוח שעובד, היחידה יצאה מהונג קונג ועדיין נמצאת שם.
בקרוב טיול יום כיפור באירופה?

לגבי כל החברים הממורמרים, ליבי איתכם באמת. לגבי מה שאסף כתב כאן, זה טוב שהוא משתף,
אבל ההתנהלות של החברה קלוקלת. הם היו צריכים לשלוח הודעות עדכון לכל מי שיש בעיות עם היחידות שלהם,
במקום להתעצבן שיש להם לקוחות ממורמרים וכועסים בפורומים שלהם!
...
החבילה שלי כבר בארץ, הגיעה בשבת (מגרמניה, דרך איטליה ואז לישראל) וכבר שוחררה מהמכס.
סה"כ המשלוח יצא יחסית בזמן (3 ימי איחור) ונשלח באופן באמת זריז.
לכל מי שרוצה להזמין אולי שווה לחכות עוד כמה ימים עד לחוות דעת של החברים פה שקיבלו, יש פה כמות די מכובדת של אנשים שקיבלו יחידה בשבוע האחרון, עוד כמה ימים כנראה יהיו עוד כמה אנשים, אז שווה לחכות לביקורות נוספות ודעות, אני מקווה שהם ימשיכו לשלוח בשיטה הזאת ולא יחזרו על הטעות של המשלוחים הזולים שלא ידוע מה עלה בגורלם...
מה גם שהמחיר של הפופקורן 110 ירד עכשיו, ויש מוצרים דומים לו שנמכרים אפילו במחירים יותר נמוכים, ככה שהשוק באמת דינמי ומתעדכן כל הזמן.
...
הבנתי שהמשלוח הגיע להורים שלי.
אני אוכל לעדכן יותר רק בעוד כמה ימים. סה"כ חוץ מזה שישבתי וקראתי פה בדאגה את כל הדיווחים - אין לי שום טענה.
המשלוח היה צריך להשלח ב20.9 יצא כשלושה ימים אחרי מהונג-קונג.
הגיע לארץ כבר ב26.9 וסופק ליעדו ב29.9 בשעות הבוקר. שולם מכס מסכום של מאה ומשהו שח, דיווח מפורט ימסר פה בהמשך (אחרי שאגיע לארה"ק).

קצת הזוי שזה נשמע מוזר, שמזמינים משהו, הוא נשלח יחסית בזמן ומגיע מהר.... כי זה אמור להיות הסטנדרט!

לגבי מספר משלוח, למיטב הבנתי המשלוחים של DHL הם ללא שום אותיות, רק מספרים
אם זה מספר משלוח מהבעייתים, לדעתי פשוט לא ניתן לעקוב אחריהם.
בכל מקרה, ניסיתם באתר של DHL? ושל duetche post (לא בטוח שאייתתי את זה נכון)?
אגב, לגבי הסיפור שלא ניתן לסמוך על הלקוח שישלח את היחידה שלו בחזרה, אז אם הם היו שולחים עם משלוח נורמלי, שיש להם אישור מסירה, אז זה שטויות.
יש הרבה חברות שמבצעות RMA - החזרה מאושרת ליצרן כאשר הן לוקחות את פרטי כרטיס האשראי שלך, שולחות לך את היחידה החדשה ואתה מתחייב לשלוח להם את היחידה הישנה. אם לא תשלח להם את היחידה הישנה תוך X ימים, הם יחייבו אותך. את כל הדברים האלה אפשר לעשות רק כמובן בתנאי שבאמת היצרן שולח את המוצרים, ובתנאי שמשתמשים במשלוח נורמלי.

RONY255
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 35

מה עם ביקורת למכשיר

שליחה #357 

לפחות חלקכם קיבלו את המכשיר
לפני שאני נכנס להרפתקה של הזמנת המכשיר
יש ביקורת לפחות בסיסית של המוצר?
אהרון

tals79
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 863
נתן תודות: 55 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

Re: מה עם ביקורת למכשיר

שליחה #358 

RONY255 כתב:לפחות חלקכם קיבלו את המכשיר
אהרון
...
rony המכשיר כבר אצלי מס' חודשים - אני מאוד מרוצה בכללי... מחכה לעדכון הקושחה שיפתור את ה passthru של truehd /dtshd

אבל מאוד מרוצה (היה לי dvico 4100 שמסרתי לחבר)
מהעבודה החלקה (למרות שהוא קצת מתחמם)
קריאת תרגומים - שמות תיקיות/קבצים בעברית (לא הפוכה)...
יציבות כללית.
אם תרצה לראות הדגמה / סתם לשאול שאלות אני זמין פה...

sBaB
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 705
נתן תודות: 106 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

Re: מה עם ביקורת למכשיר

שליחה #359 

RONY255 כתב:לפחות חלקכם קיבלו את המכשיר
אהרון
...
לא חסר:
http://www.hardware.info/en-US/news/ymi ... nd_review/
http://www.mpcclub.com/forum/links/revi ... reamer-126
http://www.mavvy.net/reviews/xtreamer
רק בעברית עדיין אין.

guyz6471
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 698
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 59 פעמים

שליחה #360 

הי,
רק יומיים של עבודה
אבל אני יכול להגיד שאני מאד מרוצה,
פרט באמת ל PASS THROUGH שחסר לי
אין תלונות, GUI מאד מהיר, עד עכשיו הראה כל סרט שהיה לי
יש לי רק בעיה עם אחוז קטן של קבצי FLAC ,אני עדיין מנסה להבין למה..

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”