MrMoris כתב:MrMoris כתב:Order #696X
Order Date: 6th Sep 2009
Ship Date: 23rd Sep 2009
סה"כ אני מרוצה. היה אמור להישלח ב20.9.
יש מספר משלוח שעובד, היחידה יצאה מהונג קונג ועדיין נמצאת שם.
בקרוב טיול יום כיפור באירופה?
לגבי כל החברים הממורמרים, ליבי איתכם באמת. לגבי מה שאסף כתב כאן, זה טוב שהוא משתף,
אבל ההתנהלות של החברה קלוקלת. הם היו צריכים לשלוח הודעות עדכון לכל מי שיש בעיות עם היחידות שלהם,
במקום להתעצבן שיש להם לקוחות ממורמרים וכועסים בפורומים שלהם!
...
החבילה שלי כבר בארץ, הגיעה בשבת (מגרמניה, דרך איטליה ואז לישראל) וכבר שוחררה מהמכס.
סה"כ המשלוח יצא יחסית בזמן (3 ימי איחור) ונשלח באופן באמת זריז.
לכל מי שרוצה להזמין אולי שווה לחכות עוד כמה ימים עד לחוות דעת של החברים פה שקיבלו, יש פה כמות די מכובדת של אנשים שקיבלו יחידה בשבוע האחרון, עוד כמה ימים כנראה יהיו עוד כמה אנשים, אז שווה לחכות לביקורות נוספות ודעות, אני מקווה שהם ימשיכו לשלוח בשיטה הזאת ולא יחזרו על הטעות של המשלוחים הזולים שלא ידוע מה עלה בגורלם...
מה גם שהמחיר של הפופקורן 110 ירד עכשיו, ויש מוצרים דומים לו שנמכרים אפילו במחירים יותר נמוכים, ככה שהשוק באמת דינמי ומתעדכן כל הזמן.
...
הבנתי שהמשלוח הגיע להורים שלי.
אני אוכל לעדכן יותר רק בעוד כמה ימים. סה"כ חוץ מזה שישבתי וקראתי פה בדאגה את כל הדיווחים - אין לי שום טענה.
המשלוח היה צריך להשלח ב20.9 יצא כשלושה ימים אחרי מהונג-קונג.
הגיע לארץ כבר ב26.9 וסופק ליעדו ב29.9 בשעות הבוקר. שולם מכס מסכום של מאה ומשהו שח, דיווח מפורט ימסר פה בהמשך (אחרי שאגיע לארה"ק).
קצת הזוי שזה נשמע מוזר, שמזמינים משהו, הוא נשלח יחסית בזמן ומגיע מהר.... כי זה אמור להיות הסטנדרט!
לגבי מספר משלוח, למיטב הבנתי המשלוחים של DHL הם ללא שום אותיות, רק מספרים
אם זה מספר משלוח מהבעייתים, לדעתי פשוט לא ניתן לעקוב אחריהם.
בכל מקרה, ניסיתם באתר של DHL? ושל duetche post (לא בטוח שאייתתי את זה נכון)?
אגב, לגבי הסיפור שלא ניתן לסמוך על הלקוח שישלח את היחידה שלו בחזרה, אז אם הם היו שולחים עם משלוח נורמלי, שיש להם אישור מסירה, אז זה שטויות.
יש הרבה חברות שמבצעות RMA - החזרה מאושרת ליצרן כאשר הן לוקחות את פרטי כרטיס האשראי שלך, שולחות לך את היחידה החדשה ואתה מתחייב לשלוח להם את היחידה הישנה. אם לא תשלח להם את היחידה הישנה תוך X ימים, הם יחייבו אותך. את כל הדברים האלה אפשר לעשות רק כמובן בתנאי שבאמת היצרן שולח את המוצרים, ובתנאי שמשתמשים במשלוח נורמלי.