האתר משנה את פניו...
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
uriler
אני מניח שמדובר בבעיות של SECURITY. הרי ברור שאנחנו רוצים לשחרר רק מידע מאוד מסויים מה-ANALYTICS ואני מעריך שמאוד מסובך יהיה לאפשר את זה באופן סלקטיבי (צריך יהיה להגדיר ליד כל פרמטר אם הוא פתוח לעולם או לא). חברות בוודאי שלא מוכנות לשחרר סטטסטיקה על חיפושים בהם (כי אז ישתלטו להם על ה-KEYWORDS בגוגל) וגם מספרים כמו BOUNCE RATE וכו' הם רגישים מאוד.
מה שמעניין הוא למה הם לא מאפשרים שחרור מידע מתוך ANALYTICS למשהו כמו GOOGLE TRENDS FOR WEBSITES.
בעוד שב-ANALYTICS שלנו הגרפים עולים בחודש האחרון, ה-GOOGLE TRENDS טוען שדווקא ירדנו. זאת מכיוון שכל אחד מהם מסתכל על פרמטרים אחרים לחלוטין... אם היה אפשרות להכניס את המידע האמיתי ל-TRENDS זה היה מספק אותי לחלוטין.
אני מניח שמדובר בבעיות של SECURITY. הרי ברור שאנחנו רוצים לשחרר רק מידע מאוד מסויים מה-ANALYTICS ואני מעריך שמאוד מסובך יהיה לאפשר את זה באופן סלקטיבי (צריך יהיה להגדיר ליד כל פרמטר אם הוא פתוח לעולם או לא). חברות בוודאי שלא מוכנות לשחרר סטטסטיקה על חיפושים בהם (כי אז ישתלטו להם על ה-KEYWORDS בגוגל) וגם מספרים כמו BOUNCE RATE וכו' הם רגישים מאוד.
מה שמעניין הוא למה הם לא מאפשרים שחרור מידע מתוך ANALYTICS למשהו כמו GOOGLE TRENDS FOR WEBSITES.
בעוד שב-ANALYTICS שלנו הגרפים עולים בחודש האחרון, ה-GOOGLE TRENDS טוען שדווקא ירדנו. זאת מכיוון שכל אחד מהם מסתכל על פרמטרים אחרים לחלוטין... אם היה אפשרות להכניס את המידע האמיתי ל-TRENDS זה היה מספק אותי לחלוטין.
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
כיוון שזהו אתר ישראלי, זה מסתדר עם אחוזי החדירה של APPLE בישראלramkol כתב:מה שהכי מעניין, למה רק פחות משני אחוזים משתמשים במק....![]()
![]()
![]()
....
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
ולא לשכוח שהיום יש הפרשי מחירים לא נורמליים בין המק למחשב רגיל.
חוץ מזה - היום גם אפשר להתקין חלונות על מק (ולמכורים גם להפך)
חוץ מזה - היום גם אפשר להתקין חלונות על מק (ולמכורים גם להפך)
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
פערים קיימים גם בארה"ב. אבל שם יש cool factor כמו ש-moco כתב, ובארץ - איןItay_Pollak כתב:ולא לשכוח שהיום יש הפרשי מחירים לא נורמליים בין המק למחשב רגיל....
אתה חושב שמישהו יתקין חלונות על MAC כדי לגלוש עם MSIE?Itay_Pollak כתב:חוץ מזה - היום גם אפשר להתקין חלונות על מק (ולמכורים גם להפך)...
יש בעיה עם FF או ספארי?
-
oferlaor
- מנהל

ישראלים מעטים מוכנים לשלם את הפרמיום הזה, בדיוק כפי שהם מתקשים יותר לשלם על מוצרי יוקרה אחרים.
הוא יקר מאוד וזה מרגיז מאודItay_Pollak כתב:ולא לשכוח שהיום יש הפרשי מחירים לא נורמליים בין המק למחשב רגיל.
חוץ מזה - היום גם אפשר להתקין חלונות על מק (ולמכורים גם להפך)...
אני מקווה שאני אוטוטו ישיג מק, הנייד הנמוך שלהם הוא 999 דולר, שדרגו אותו לאחרונה ונראה לי שאני אייבא אותו (בטח אחרי שאמצא עבודה...)
התנסתי קצת עם אובונטו אבל הוא מוגבל יותר מבחינת אפליקציות וזנחתי אותו לטובת מחשב שולחני בינוני חדש שעלה 1500 ורשיונות חלונות של העבודה (הקודמת...)
מהניסיון שלי המק לא יקר. להפך, הוא זול יותר מה פי סי...
המק הקודם שלי היה בשרותי במשך עשר שנים. הוא עדיין תקין (אם כי לא בשימוש) ולפני שקניתי את המק הנוכחי הוא עבד עם תכנת ההפעלה (מק אוס) אחת לפני האחרונה בזמנו.... לאט, אבל עבד.
באותה תקופה החברים שלי החליפו פי סים כמו גרביים לפחות שלוש פעמים בעשר שנים האלו...(הם מגולני)
אז הסך הכל המק יצא זול בהרבה מהאלטרנטיביות, וחוץ מזה נותן הרבה יותר הנאה...
.
המק הקודם שלי היה בשרותי במשך עשר שנים. הוא עדיין תקין (אם כי לא בשימוש) ולפני שקניתי את המק הנוכחי הוא עבד עם תכנת ההפעלה (מק אוס) אחת לפני האחרונה בזמנו.... לאט, אבל עבד.
באותה תקופה החברים שלי החליפו פי סים כמו גרביים לפחות שלוש פעמים בעשר שנים האלו...(הם מגולני)
אז הסך הכל המק יצא זול בהרבה מהאלטרנטיביות, וחוץ מזה נותן הרבה יותר הנאה...
.
-
oferlaor
- מנהל

ramkol,
עניין של תפיסת חיים - ההחלפות הללו היו קורות גם אם אותם אנשים היו משתמשים ב-MAC. אצלי אף מחשב לא מחזיק תקופה מטורפת של שלוש שנים.
נייד מחזיק אצלי בממוצע שנה וחצי ומחשב רגיל כשנתיים פלוס מינוס.
עניין של תפיסת חיים - ההחלפות הללו היו קורות גם אם אותם אנשים היו משתמשים ב-MAC. אצלי אף מחשב לא מחזיק תקופה מטורפת של שלוש שנים.
נייד מחזיק אצלי בממוצע שנה וחצי ומחשב רגיל כשנתיים פלוס מינוס.
השולחני הקודם שלי דווקא החזיק שיא של כמעט 5 שנים והוא היה חזק שקניתי אותו
הקודם החזיק פלוס מינוס 3 שנים עם שדרוגים באמצע והוא היה AMD בינוני ומטה
מה שכן ככל שחולף הזמן הצרכים שלי מתמתנים, כבר לא משחקים, כבר לא מריצים סרטים, בעיקר אינטרנט
חבר שלפני כמעט 4 שנים קנה מאק ביתי חזר עדיין נהנה ממנו ואני מאוד מאוד התרשמתי מהמערכת הפעלה, התוכנות מסביב.
לא הייתי אומר שהמק יותר משתלם אם הוא מחזיק בממוצע עוד שנה-שנתיים
נדמה לי שבשביל להריץ עליו חלונות צריך לקנות תוכנה
עדיין יש יותר מדי יישומים שאנחנו צריכים בעבודה שוטפת שרצים רק על חלונות
אני מאוד אשתדל שהנייד הבא יהיה מק ולו רק בשביל לנסות.
כמו שסרבתי להחזיק אייפון עד חודש שעבר, עכשיו אני מכור
הקודם החזיק פלוס מינוס 3 שנים עם שדרוגים באמצע והוא היה AMD בינוני ומטה
מה שכן ככל שחולף הזמן הצרכים שלי מתמתנים, כבר לא משחקים, כבר לא מריצים סרטים, בעיקר אינטרנט
חבר שלפני כמעט 4 שנים קנה מאק ביתי חזר עדיין נהנה ממנו ואני מאוד מאוד התרשמתי מהמערכת הפעלה, התוכנות מסביב.
לא הייתי אומר שהמק יותר משתלם אם הוא מחזיק בממוצע עוד שנה-שנתיים
נדמה לי שבשביל להריץ עליו חלונות צריך לקנות תוכנה
עדיין יש יותר מדי יישומים שאנחנו צריכים בעבודה שוטפת שרצים רק על חלונות
אני מאוד אשתדל שהנייד הבא יהיה מק ולו רק בשביל לנסות.
כמו שסרבתי להחזיק אייפון עד חודש שעבר, עכשיו אני מכור
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
בכלל כל הקטע של האוזניות בפורום לא ברור ,
בקשה למנהלים...
אשמח לקבל פרוט מה ההגדרה של כל "מעמד" ואיך מגיעים אליו ...בדפדוף בפורום יש הרבה מעמדים לא ברורים
"חבר חדש"
"חבר פעיל"
"חבר פעיל מאוד"
חבר פעיל במיוחד"
"חבר ותיק"
"חבר מביא חבר"
"חבר במועדון 10K"
"חבר שלא מהעולם הזה"
"גורו"
משהו מוזר בהתחלה סופרים כמות הודעות ולפי זה רמת פעילות (הגיוני) ואז עוברים ל "חבר ותיק" שזה לא הגיוני כי אפשר להיות חבר פעיל עם ותק גדול יותר "מחבר פעיל"...
חושב שבמסגרת הרפורמה באתר...שווה לבדוק גם את זה
בקשה למנהלים...
אשמח לקבל פרוט מה ההגדרה של כל "מעמד" ואיך מגיעים אליו ...בדפדוף בפורום יש הרבה מעמדים לא ברורים
"חבר חדש"
"חבר פעיל"
"חבר פעיל מאוד"
חבר פעיל במיוחד"
"חבר ותיק"
"חבר מביא חבר"
"חבר במועדון 10K"
"חבר שלא מהעולם הזה"
"גורו"
משהו מוזר בהתחלה סופרים כמות הודעות ולפי זה רמת פעילות (הגיוני) ואז עוברים ל "חבר ותיק" שזה לא הגיוני כי אפשר להיות חבר פעיל עם ותק גדול יותר "מחבר פעיל"...
חושב שבמסגרת הרפורמה באתר...שווה לבדוק גם את זה
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אתה לא צריך לחזור על מה שאמרת...uris כתב:משהו מוזר בהתחלה סופרים כמות הודעות ולפי זה רמת פעילות (הגיוני) ואז עוברים ל "חבר ותיק" שזה לא הגיוני כי אפשר להיות חבר פעיל עם ותק גדול יותר "מחבר פעיל"......
ותיקות יכול להיות עניין של תקופה (תאריך הרשמה), ויכול להיות עניין של ותיקות בתור משיב.
לכן, מעל 1,000 הודעות (כרגע) - ההגדרה היא "חבר ותיק".
חוץ מזה - מה זה משנה בעצם מה התואר?
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5348
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 204 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
עופר,
אני רואה ששינית גם את ה icon של ה- google button
http://www.google.com/gadgets/directory ... ometheater
נחמד.
אני רואה ששינית גם את ה icon של ה- google button
http://www.google.com/gadgets/directory ... ometheater
נחמד.
עופר,
מדוע כשלוחצים על ה RSS ורוצים להירשם אין אופציה לגוגל רידר?
תודה,
שח
מדוע כשלוחצים על ה RSS ורוצים להירשם אין אופציה לגוגל רידר?
תודה,
שח