את הטקסט הזה גם אני ראיתי - רציתי לדעת האם ראית באתר אחר (בעיקר אם אתה קורא גרמנית) - האם יש התייחסות מעמיקה יותר לנושא זה? והאם זוהי רק אפשרות לבצע מדידה לתוך המחשב, או אולי גם אפשרות לבצע EQ\RC אקטיבי ע"מ לתקן?!
...
למיטב הבנתי נראה שאין אפשרות לעשות EQ או RC בDAC
לא בדקתי אך יתכן ויש בפרה התואם
בכל אופן יש באפשרותך להתיעץ עם היבואן בנושא
כפי תוכלו לראות את השתלשות הארועים עם ה SB3 שלי ,בתחילה חשבתי שאוכל לחיות איתו ללא DAC שהרי הוא לא המקור שאיתו שאני עובד .
לאחר שעות רבות של האזנה לצעצוע הזה , כל שיש לי להגיד עליו הוא צעצוע ולא יותר מזה .
מה שדרש ממני להתקדם לשלב הבא רכישת DAC כמובן (המשך הסיפור בקרוב ... )
ANYWAY
החלטתי לצטט את דבריו של יאיר
yairf כתב:אין כל כך צורך, ולו רק מהסיבה שזרם הביטים היוצא מה-SB עובר דרך חוצץ מספיק גדול כדי לבטל כל סיכוי ל-Jitter, מה שבעצם הופך אותו לטרנספורט מושלם, פחות או יותר
...
אז לאחר בדיקה מעמיקה יותר הגעתי למסקנה חד חד ערכית , ה SB3 כטרנספורט הוא אחד היותר גרועים שיש .
Eyal_W כתב:כפי תוכלו לראות את השתלשות הארועים עם ה SB3 שלי ,בתחילה חשבתי שאוכל לחיות איתו ללא DAC שהרי הוא לא המקור שאיתו שאני עובד .
לאחר שעות רבות של האזנה לצעצוע הזה , כל שיש לי להגיד עליו הוא צעצוע ולא יותר מזה .
מה שדרש ממני להתקדם לשלב הבא רכישת DAC כמובן (המשך הסיפור בקרוב ... )
ANYWAY
החלטתי לצטט את דבריו של יאיר
yairf כתב:אין כל כך צורך, ולו רק מהסיבה שזרם הביטים היוצא מה-SB עובר דרך חוצץ מספיק גדול כדי לבטל כל סיכוי ל-Jitter, מה שבעצם הופך אותו לטרנספורט מושלם, פחות או יותר
...
אז לאחר בדיקה מעמיקה יותר הגעתי למסקנה חד חד ערכית , ה SB3 כטרנספורט הוא אחד היותר גרועים שיש .
...
מאוד מעניין אותי לשמוע מדוע. האם לדעתך הדין חל גם על שאר סטרימרים כגון DVICO או הפופקורנים למיניהם?
Eyal_W כתב:חברים בקרוב אמורה לעלות כתבה בנושא .... סבלנות .
מעבר לכך צברתי לא מעט שעות ניסיון בבחינות של הנושא , לכשהכתבה תעלה אני ארחיב על המשך הפעילות .
...
אני חושב שאם אתה מכין כתבה בנושא ראוי יהיה שתנסה לשכפל את המבחן גם עם אחד הסטרימרים המובילים כמו ה-DVICO רק על מנת שנדע האם מדובר בסטרימר בכלליות או אולי רק ה-SB3 מפשל.
עבורי הנוחות שיש לשמיעה דרך סטרימר היא יתרון עצום. כבר העברתי מאות כותרים לסטרימר בפורמט WAV וזה ממש תענוג.
1. מישהו עשה ניסוי לבדוק שה- SB מוציא BIT PERFECT מהקובץ החוצה לממיר? אולי ישנו עיבוד סיגנל דיגיטלי שגם הוא גורע מהמידע? ווליום, למשל?
2. מה לגבי השעון? מי מייצר את השעון בחיבור ל- SB אצלך? אולי השעון של ה- SB הוא מאפן והממיר רוכב עליו כ- SLAVE? זאת גם אפשרות.
SB לא יכול להיות טרנספורט מושלם כי SPDIF הוא לא פרוטוקול מושלם.
michael123
חבר מכור קשה
תגובות: 6161
שליחה
matanoosh כתב:החוצה לממיר? אולי ישנו עיבוד סיגנל דיגיטלי שגם הוא גורע מהמידע? ווליום, למשל?
...
בטוח. אצלי הווליום קבוע על 100% כי רק ככה אפשר לנגן DTS