joey1799 כתב:
אולי עיבוד והשמעת הקול והבנת המשתמש נעשים מקומית וזה הגורם העיקרי? יותר "זול" מבחינת תקשורת שהתקשורת תעביר טקסט אבל השמע יבוצע מקומית
...
אתה צודק. אין מצב ששום דבר מעבר לזה מתבצע מקומית, המעבדים הרכבים האלו לא באמת בנויים למודלי AI כאלו.
אבל כפי שעופר ציין אם אלכסה יכולה לעשות מה שציינת, למה לא המעבד של אינטל? מה ששוב מחזיר אוי לתיאוריה של "תקציבי פיתוח". לדעתי הם פשוט החליטו להשאיר דור "ישן" יותר של חומרה מאחור בשביל לחסוך בתקציבי פיתוח.
מבין חלקית את המתלוננים ומסכים עם האירוניה של השת"פ עם דיסני.
מצד שני, הערכה שלי היא שדווקא דיסני הם אלה ששילמו לטסלה, ואני מניח שלהטמיע את השינוי הזה לא דרש המון שעות עבודה ולא השפיע בצורה כלשהי על HW3 או ASS...
נכון ש FSD לא רלוונטי לארץ, אבל ה LANE ASSIT הוא נגזרת של התוכנה הזו לדעתי ושם יש עדיין הרבה מה לשפר. אצלי למשל כשרכשתי את הרכב הוא היה למיטב זכרוני בגירסה 11.X והיה מאוד לא נוח (בלימות מאוד פתאומיות, האצה לא עקבית וכו). כיום בגרסה 12 לא מושלם אבל יש שיפור מורגש. אני מקווה שתגיע לפחות גירסה 13 ל LANE ASSIT שזה יהפוך לכלי יעיל ואמין יותר.
אני סקרן לראות מה יקרה ש FSD מלא יצא וכל צי הרכבים ה"ישן" שהגיע עם HW3 לא יוכל לקבל אותו למרות ההבטחות של החברה (יש אנשים שרכשו את השירות המלא באלפי דולרים כבר על סמך ההבטחות הללו).
מי שרכש FSD יקבל שדרוג למחשב או מה שצריך כדי שזה יעבוד, מאסק כבר אמר את זה.
אבל אני חושב שהם יעשו כל מה שאפשר כדי להמנע מזה ולהגיע למצב שיש FSD שמיש גם ל-HW3.