מבצעי Black Friday של ח.י.
@keyser
הבנתי. את האופציה של החלפה ואז בקשה לביטול נוסף אני כמובן כבר לא אוכל לנצל כי אני לא מאמין שיש סיכוי שאת המסך החליפי יספקו לי עד יום רביעי הקרוב, שזה הדדליין של 14 יום מאז ההספקה הראשונית. אלא אם כן אתם מוכנים להאריך לי את הטווח הזה מעבר ליום רביעי הקרב. אם זו לא אופציה - אנא תדאג לי לחזרה של המסך שסופק לי ובכך נסיים את העניין.
הבנתי. את האופציה של החלפה ואז בקשה לביטול נוסף אני כמובן כבר לא אוכל לנצל כי אני לא מאמין שיש סיכוי שאת המסך החליפי יספקו לי עד יום רביעי הקרוב, שזה הדדליין של 14 יום מאז ההספקה הראשונית. אלא אם כן אתם מוכנים להאריך לי את הטווח הזה מעבר ליום רביעי הקרב. אם זו לא אופציה - אנא תדאג לי לחזרה של המסך שסופק לי ובכך נסיים את העניין.
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
נראה לי שלא כל כך הבנתי הכל, מחר אבדוק ונטפל כמו שצריך.evgenetic כתב:@keyser
הבנתי. את האופציה של החלפה ואז בקשה לביטול נוסף אני כמובן כבר לא אוכל לנצל כי אני לא מאמין שיש סיכוי שאת המסך החליפי יספקו לי עד יום רביעי הקרוב, שזה הדדליין של 14 יום מאז ההספקה הראשונית. אלא אם כן אתם מוכנים להאריך לי את הטווח הזה מעבר ליום רביעי הקרב. אם זו לא אופציה - אנא תדאג לי לחזרה של המסך שסופק לי ובכך נסיים את העניין....
@keyser
אפשט את הדברים - אני רוצה שתאספו את המסך בחזרה ותחזירו לי את הכסף ששילמתי עבורו. זאת במסגרת אותה אפשרות של החזרת המוצר תוך 14 ימים מאז אספקתו גם אם היה בשימוש, רק בתנאי שקניתי את המוצר מאתרי הסחר המקוון המומלצים שלכם. אני עומד בכל התנאים הללו, אז אנא תבצעו את מה שהבטחת.
אתה יכול להתעלם מכל שאר ההרהורים/הבקשות/האפשרויות ההיפותטיות שכתבתי עליהן קודם. עכשיו המשימה מאד פשוטה - לאסוף את המסך ולהחזיר את הכסף.
אפשט את הדברים - אני רוצה שתאספו את המסך בחזרה ותחזירו לי את הכסף ששילמתי עבורו. זאת במסגרת אותה אפשרות של החזרת המוצר תוך 14 ימים מאז אספקתו גם אם היה בשימוש, רק בתנאי שקניתי את המוצר מאתרי הסחר המקוון המומלצים שלכם. אני עומד בכל התנאים הללו, אז אנא תבצעו את מה שהבטחת.
אתה יכול להתעלם מכל שאר ההרהורים/הבקשות/האפשרויות ההיפותטיות שכתבתי עליהן קודם. עכשיו המשימה מאד פשוטה - לאסוף את המסך ולהחזיר את הכסף.
נערך לאחרונה על ידי evgenetic ב 11/12/2017 15:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
·ilan_app כתב:שלום אני רכשתי 65B7Y
לפני שבועים קיבלתי אותה
מספר סידורי ############
עדיין איני יכול לראות את תוקף האחריות
שלחתי כבר פעמיים את ההודאה הזאת דרך האתר של ח.י ואין תגובה...
זה פשוט. ספור 3 שנים מיום קבלת המסך ותדע את תוקף האחריות.
תודב רבה על המידע!!!
אני כבר שבועיים מנסה לתפוס את הישרות ללקוחות של ח.י. בטלפון וגם בדף יצרת קשר ללא הצלחה....
אני יכול להיות רגוע עכשיו לגבי האחריות....
מה שכן הצלחתי לעשות הוא להכניס את הסיריאלי באתר של ח.י. ומופיע לי שם 3 שנים אחריות.
אגב....על התעודת משלוח רשום LG OLED UMBRELLA...מישהו יודע מה זה?
אני כבר שבועיים מנסה לתפוס את הישרות ללקוחות של ח.י. בטלפון וגם בדף יצרת קשר ללא הצלחה....
מה שכן הצלחתי לעשות הוא להכניס את הסיריאלי באתר של ח.י. ומופיע לי שם 3 שנים אחריות.
אגב....על התעודת משלוח רשום LG OLED UMBRELLA...מישהו יודע מה זה?
- keyser
- עוסק בתחום

זו מטריה שהיית אמור לקבל, ממותגת OLEDdmnwng כתב:תודב רבה על המידע!!!
אגב....על התעודת משלוח רשום LG OLED UMBRELLA...מישהו יודע מה זה?...
לא קיבלת?
אוי....איזה באסה...איך פספסתי...
רק שמתי לב לזה אחרי שהטכנאים שלכם הלכו...מרוב ההתרגשות מהטלויזה החדשה...אגב קניתי את הC6. פשוט מדהים במיוחד התלת מימד.
ניסיתי לתפוס אותם ולברר איתם אבל לא ענו לי...וגם שירות לקחוחות לא הצלחתי לתפוס...
יש לי אפשרות לקנות את המטריה המיוחדת הזה?
תודה רבה על התשובה המהירה!
רק שמתי לב לזה אחרי שהטכנאים שלכם הלכו...מרוב ההתרגשות מהטלויזה החדשה...אגב קניתי את הC6. פשוט מדהים במיוחד התלת מימד.
ניסיתי לתפוס אותם ולברר איתם אבל לא ענו לי...וגם שירות לקחוחות לא הצלחתי לתפוס...
תודה רבה על התשובה המהירה!
- keyser
- עוסק בתחום

אין בעיה שלח לי פרטים בפרטי.dmnwng כתב:אוי....איזה באסה...איך פספסתי...
תודה רבה על התשובה המהירה!...
·
אני קיבלתי את המטריה מהטכנאים שבאו להתקין את הטלוויזיהdmnwng כתב:אוי....איזה באסה...איך פספסתי...
תודה רבה על התשובה המהירה!...
אחלה מיטריה.
תבקש שישלחו לך.