אני פוחד להתאכז... יש כל כך הרבה דגמים שאני פשוט כבר מתבלבל... הבעיה היא כזאת, בגלל שנכנסתי כל כך חזק לעניין הטלויזיות והתחלתי לקרוא על נתונים ועניינים התחלתי להיות ספקן אם זה טוב ואם זה לא טוב, אם הייתה קונה וזהו כמו שאתה אומר בלי לבדוק אולי הייתי כבר קונה.clip99 כתב:אני באמת לא מבין . זה לא כאילו אתה מתעניין בדגמים יקרים , שם נפילה יכולה להיות כואבת . אתה שואל כעת לגבי דגם שאף אחד לא מכיר , לא ראה וגם כנראה לא נמכר עדיין , נראה לך שמישהו יכול לומר לך עד כמה עדיפה היא ? הרי אמרתי לך , יהיה לך קשה למצוא מישהו שהשווה 2 טלוויזיות בטווחים האלה. אם תמשיך לתהות אתה סתם דוחה את הרכישה . רכישת טלויזיה זולה דומה לאדם שיורה בפיל , לא משנה כמה הוא פשלונר וצלף גרוע , פיל אי אפשר לפספס , ולפגוע בו הוא יפגע . והעובדה שאתה לא בררן רק מקרבת את אותו אדם יותר אל הפיל , ומקטינה הלאה את סיכויי ההחטאה.
קנה ותיהנה , אני מבטיח לך שהבדלים אתה לא תראה - בהנחה ואתה רואה רק סרטים/TV ולא משחק במחשב על המסך....
אני אדם ששונא לקנות לא מוצרים איכותיים אבל התקציב לא יאפשר לי גם עוד הרבה זמן, יש כאן 2 אופציות... או שאני הולך על הזול ביותר והגדול ביותר (לצורך העניין 55 אינץ' של נאון,פוג'יקום וכו') או אופציה 2 - ללכת על 48-50 אינץ' סמסונג,אל ג'י, הייסנס, טושיבה, פיליפס.
הקטע הוא שתכלס בין אופציה 1 ל-2 ההפרשי מחירים לא בשמיים... אז אני פשוט לא יודע על מה ללכת, פשוט לקנות סבבה השאלה מה... 2 האופציות שנתתי נכנסות לי בתקציב.