טלויזית NEON

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
AfikYakov
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 188
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #341 

clip99 כתב:אני באמת לא מבין . זה לא כאילו אתה מתעניין בדגמים יקרים , שם נפילה יכולה להיות כואבת . אתה שואל כעת לגבי דגם שאף אחד לא מכיר , לא ראה וגם כנראה לא נמכר עדיין , נראה לך שמישהו יכול לומר לך עד כמה עדיפה היא ? הרי אמרתי לך , יהיה לך קשה למצוא מישהו שהשווה 2 טלוויזיות בטווחים האלה. אם תמשיך לתהות אתה סתם דוחה את הרכישה . רכישת טלויזיה זולה דומה לאדם שיורה בפיל , לא משנה כמה הוא פשלונר וצלף גרוע , פיל אי אפשר לפספס , ולפגוע בו הוא יפגע . והעובדה שאתה לא בררן רק מקרבת את אותו אדם יותר אל הפיל , ומקטינה הלאה את סיכויי ההחטאה.

קנה ותיהנה , אני מבטיח לך שהבדלים אתה לא תראה - בהנחה ואתה רואה רק סרטים/TV ולא משחק במחשב על המסך.
...
אני פוחד להתאכז... יש כל כך הרבה דגמים שאני פשוט כבר מתבלבל... הבעיה היא כזאת, בגלל שנכנסתי כל כך חזק לעניין הטלויזיות והתחלתי לקרוא על נתונים ועניינים התחלתי להיות ספקן אם זה טוב ואם זה לא טוב, אם הייתה קונה וזהו כמו שאתה אומר בלי לבדוק אולי הייתי כבר קונה.
אני אדם ששונא לקנות לא מוצרים איכותיים אבל התקציב לא יאפשר לי גם עוד הרבה זמן, יש כאן 2 אופציות... או שאני הולך על הזול ביותר והגדול ביותר (לצורך העניין 55 אינץ' של נאון,פוג'יקום וכו') או אופציה 2 - ללכת על 48-50 אינץ' סמסונג,אל ג'י, הייסנס, טושיבה, פיליפס.
הקטע הוא שתכלס בין אופציה 1 ל-2 ההפרשי מחירים לא בשמיים... אז אני פשוט לא יודע על מה ללכת, פשוט לקנות סבבה השאלה מה... 2 האופציות שנתתי נכנסות לי בתקציב.

מקרנסקי
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1460
נתן תודות: 92 פעמים
קיבל תודות: 104 פעמים

שליחה #342 

אפיק
אתה הסיבה שהשרשור הוחזר. אתה ועוד עשרות כמוך.
אם ארבעה רכשו ומאוד התלהבו, אז באמת ש...אין לי יותר מה לומר. האטימות בפורום גוברת מיום ליום. אבל זה לא רק כאן, זה מתפשט בכל העולם. משהו השתנה, לא בדיוק יודע מה ואיך...אולי נדע בעתיד הקרוב.
אין לי בכלל ספק שתהנה ממנה, מבחינת עלות איכות אין משהו שמתקרב אליה. גם לא ההייסנס.
אבל לא יודע אם הייתי ממליץ לך עליה...המרחק 2.5 קרוב מדי לגודל המסך. די גבולי.
עדיף בין 55 ל-60 אינצ'.

חברים יקרים
החלטה סופית - מקפיץ לקראת פסח 2017.

AfikYakov
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #343 

מקרנסקי כתב:אפיק
אתה הסיבה שהשרשור הוחזר. אתה ועוד עשרות כמוך.
אם ארבעה רכשו ומאוד התלהבו, אז באמת ש...אין לי יותר מה לומר. האטימות בפורום גוברת מיום ליום. אבל זה לא רק כאן, זה מתפשט בכל העולם. משהו השתנה, לא בדיוק יודע מה ואיך...אולי נדע בקרוב.
אין לי בכלל ספק שתהנה ממנה, מבחינת עלות איכות אין משהו שמתקרב אליה. גם לא ההייסנס.
אבל לא יודע אם הייתי ממליץ לך עליה...המרחק 2.5 קרוב מדי לגודל המסך. די גבולי.
עדיף בין 55 ל-60 אינצ'.

חברים יקרים
החלטה סופית - מקפיץ לקראת פסח 2017.
...
זה לא אטימות ולא טיפשות... זה פחד פשוט מאוד, קראתי את כל העמודים והתגובות עליה סבבה... הבעיה איתה זה האפשרויות כיול הכוונה להגיד ולשחק עם ההגדות כדי להגיע למשהו רצוי שבה אין אפשרות

מקרנסקי
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #344 

אין צורך בכיול. אין צורך בהגדרות, אין צורך בליטופים וכפרות.
איך שבאה out of the box קבל אותה ותהנה ממנה
שוב, אני לא כ''כ בטוח שהיא מתאימה לך מבחינת מרחק צפייה.
הרוב יגידו שכן. אני אומר אולי.
(בתנאי שאתה לא ממוקד ערוץ 10 ו-2)

AfikYakov
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #345 

מקרנסקי כתב:אין צורך בכיול. אין צורך בהגדרות, אין צורך בליטופים וכפרות.
איך שבאה out of the box קבל אותה ותהנה ממנה
שוב, אני לא כ''כ בטוח שהיא מתאימה לך מבחינת מרחק צפייה.
הרוב יגידו שכן. אני אומר אולי.
(בתנאי שאתה לא ממוקד ערוץ 10 ו-2)
...
סבבה אחי אז לא 65... אז 55 גם זורם לי, לגבי הערוצים השימוש שלי יהיה רק סרטים, סדרות וכן ערוץ 22 ו-10... בוא נגיד שאם הייתי עולה לתקציב של 3אלף וקצת יותר הייתה אומר לי שיש באופן מוחלט משהו יותר טוב? ששווה את הכסף?

מקרנסקי
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #346 

אם ככה, שנינו חייבים לעזוב את השרשור הנוכחי - כבר לא רלוונטי.
מציע לך פתח שרשור חדש - 55 אינצ' וננסה מחר לעזור
כי הלילה נגמר.

AfikYakov
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #347 

מקרנסקי כתב:אם ככה, שנינו חייבים לעזוב את השרשור הנוכחי - כבר לא רלוונטי.
מציע לך פתח שרשור חדש - 55 אינצ' וננסה מחר לעזור
כי הלילה נגמר.
...
=) אוקיי אז אני אפתח שרשור חדש עם התקציב החדש.
לילה טוב

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14365
נתן תודות: 992 פעמים
קיבל תודות: 1222 פעמים

שליחה #348 

קשה להאמין ששרשור בפורום HT, על מסך מדבקה סיני עלום שם הגיע ל 23 עמודים.
ידוע לכל שהזול יקר בסוף והניחוש המושכל שלי שאחרי גג שנה ויום כשתיגמר האחריות של "תמוז" או מי שזה לא יהיה, אם בכלל יהיה... המסך הזה יתחיל לזייף ולגלות עייפות החומר/האלקט' וכל שאר הרכיבים הזולים ביותר שמצאו להרכיב אותו... ומהר מאוד ימצא את דרכו לפח האשפה.

לכן למי שמחפש מסך סיני בסיסי, בלי "אמא ואבא" וזמן קצוב זה יכול להתאים.
ולכל שאר החברים השפויים בפורום אמליץ להתרחק.

ולמקרנסקי... עשה טובה, חפש מציאה אחרת להמליץ עליה.
יש כאלה מידי פעם. (לדוגמא הפלאזמה 60 של סמסונג שנמכרה עד לא מזמן בשופרסל ב 3,999 ₪).
כי אלו שקנו את הנאון הזו... יחזרו אליך עם פרצופים ממש כועסים עוד שנה במקרה הטוב.

AfikYakov
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #349 

טלHD כתב:קשה להאמין ששרשור בפורום HT, על מסך מדבקה סיני עלום שם הגיע ל 23 עמודים.
ידוע לכל שהזול יקר בסוף והניחוש המושכל שלי שאחרי גג שנה ויום כשתיגמר האחריות של "תמוז" או מי שזה לא יהיה, אם בכלל יהיה... המסך הזה יתחיל לזייף ולגלות עייפות החומר/האלקט' וכל שאר הרכיבים הזולים ביותר שמצאו להרכיב אותו... ומהר מאוד ימצא את דרכו לפח האשפה.

יש כאלה מידי פעם. (לדוגמא הפלאזמה 60 של סמסונג שנמכרה עד לא מזמן בשופרסל ב 3,999 ₪).
כי אלו שקנו את הנאון הזו... יחזרו אליך עם פרצופים ממש כועסים עוד שנה במקרה הטוב.
...
השתכנעתי... אני רק מקווה שבתקציב החדש שהצבתי אני יוכל למצוא משהו טוב יותר

clip99
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1036
נתן תודות: 292 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

שליחה #350 

קח בחשבון שאם אתה עדיין יכול למצוא פלזמה, יכולה בעיית צריבה בתוכן סטטי (חיבור למחשב , לוגואים של ערוצים , לא רלוונטי אם רואים רק סרטים) , וצריכת החשמל שלה גבוהה פי כמה. אם לא אכפת לך ומצאת את הפלזמה הזו, לך עליה בלי היסוס .
למה אף אחד לא מדבר על הנדסת אקלים?

AfikYakov
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #351 

clip99 כתב:קח בחשבון שאם אתה עדיין יכול למצוא פלזמה, יכולה בעיית צריבה בתוכן סטטי (חיבור למחשב , לוגואים של ערוצים , לא רלוונטי אם רואים רק סרטים) , וצריכת החשמל שלה גבוהה פי כמה. אם לא אכפת לך ומצאת את הפלזמה הזו, לך עליה בלי היסוס .
...
לא הבנתי מה אתה אומר אחי מצטער, איזה פלזמה?

clip99
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #352 

זו שהגבת עליה בהודעה שלך 3 מקומות למעלה (מספר 341).....
למה אף אחד לא מדבר על הנדסת אקלים?

moss5
טרול
טרול
תגובות: 467
נתן תודות: 28 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #353 

טלHD כתב:קשה להאמין ששרשור בפורום HT, על מסך מדבקה סיני עלום שם הגיע ל 23 עמודים.

...
·

אתה הבנת את זה מקרנסקי?
הסברתי לך את זה לפני 22 עמודים
אבל אתה החלטת להמשיך ולבזות את עצמך עם סחורה סוג ז' מינוס (n)

AfikYakov
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #354 

clip99 כתב:זו שהגבת עליה בהודעה שלך 3 מקומות למעלה (מספר 341).....
...
אהת אמרתי שהשתכנעתי מזה שעדיף לא משהו זול מדי כמו הנאון, לא ממש שמתי לבל התייחסות שלו לפלזמה, אני לא יודע מה ההבדלים וכל זה, אשמח אם תוכל להגיב באשכול החדש שעשיתי ולנסות לעזור למצוא משהו טוב

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20188
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2612 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #355 

AfikYakov כתב:
...
...
לא הבנתי מה אתה אומר אחי מצטער, איזה פלזמה?
...
·

ה-H5000 האלמותית.
לדעתי למרחק שלך היא לא הכי מתאימה, סוג המסך שלה מעט שונה ממסך רגיל וממרחק קצר אפשר לראות מעין רשת שחורה. כשבדקתי את המסך בחנות 2.5 מטר מרחק היה +- הגבול בו הפסקתי לשים לב לזה, לכן למרחק שלך לא הייתי ממליץ לקחת אותה.

AfikYakov
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #356 

TheCoolest כתב:
...
...
·

ה-H5000 האלמותית.
לדעתי למרחק שלך היא לא הכי מתאימה, סוג המסך שלה מעט שונה ממסך רגיל וממרחק קצר אפשר לראות מעין רשת שחורה. כשבדקתי את המסך בחנות 2.5 מטר מרחק היה +- הגבול בו הפסקתי לשים לב לזה, לכן למרחק שלך לא הייתי ממליץ לקחת אותה.
...
לא ממש הבנתי אבל למה פלזמה ולא LED? ובמרחק צפיה של 2.5 מטר נראה לי 55 זה המקסימום לא? אני בכיוון של 50-55

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20188
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2612 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #357 

מקסימום זה מושג יחסי. אני יושב 2.4 מטר ממסך "55, וזה ממש נחמד. לדעתי זה מספיק, אבל לא הייתי מתנגד למסך גדול יותר. :)

AfikYakov
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #358 

TheCoolest כתב:מקסימום זה מושג יחסי. אני יושב 2.4 מטר ממסך "55, וזה ממש נחמד. לדעתי זה מספיק, אבל לא הייתי מתנגד למסך גדול יותר. :)
...
אחי אני לא יגיד לך מה יש לי כרגע חח, בוא נגיד ש 55 יהיה עצום בשבילי נראלי.
רק צריך למצוא משהו טוב ואני יקנה

clip99
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #359 

AfikYakov כתב: לא ממש הבנתי אבל למה פלזמה ולא LED? ובמרחק צפיה של 2.5 מטר נראה לי 55 זה המקסימום לא? אני בכיוון של 50-55
...
·

אחח...אחח.

לא המליצו לך על פלזמה , נתנו לך דוגמה .
דוגמה למסך בתקציב דומה , שאינו מדבקה , ושיש חוות דעת טובות לגביו .

פלזמה , למרות היתרונות היחסיים שלה בתחומים מסויימים על פני LCD (ניגודיות , נאמנות לצבע) באופן כללי היא טכנולוגיה שבקרוב תצטרף להסטורייה של מוצרי חשמל בידוריים כמו VHS וDVD בזמנו. במידה רבה אחראית לכך ההתקדמות הרבה שהושגה בשנים האחרונות עם תאורת LED, ובמיוחד OLED שסתם את הגולל סופית על הטכנולוגיה הזו. אני לא הייתי ממליץ לך ללכת על פלזמה . הפיקסלים שלה בולטים לעין והיא תשתה לך את הכסף בחשבון החודשי.

שמע , אתה ירוק לחלוטין כך נראה , לפני שאתה בא לפורום במטרה לבלבל לעצמך יותר את המוח ולהקשות על עצמך יותר את ההחלטה עם כל העצות הסותרות שתקבל פה , עשה לעצמך טובה וגש לחנויות לראות מסכים קודם , בתקציב ובגודל שהגדרת לעצמך . לא שזה יעזור לך הרבה (כיול שונה מדגם לדגם, תנאי תאורה וצפייה לא אופטימליים) אבל תקבל מושג באופן כללי .

אגב גודל מסך . אתה אולי עשוי לחשוב לעצמך שגודל מסוים גדול/קטן מדי , אבל מתרגלים . קח דוגמה ממני , עברתי ממסך 24 אינץ במחשב ל27 . בהתחלה הצטערתי , היה לי גדול מדי . למען האמת לא רציתי כזה גודל אך המסך שהייתי מעוניין בו לא היה זמין בגודל אחר . אבל לאחר כמה ימים התרגלתי , ועכשיו זה נראה לי בסדר.

לסיום רק אומר לך שאתה לא צריך לשפוט מסך לפי יכולות כיול . אני מבטיח לך שאתה לא תתעסק עם זה הרבה זמן , כי במסכים בתקציב הזה אין בכך הרבה טעם - האיכות תישאר על הפנים . נראה לך שמסך שיכול להיראות לאחר כיול כמו מסך ב12000 שקל , יעלה 3000 שקל? נקודה למחשבה .

את הניאון כנראה לא תראה בחנויות. כדאי לנסות ליצור קשר עם אחד הרוכשים ולבקש בנימוס להגיע להתרשמות אישית . יש לה יתרון בדמות רזולוציה 4K , וההשקעה תשתלם בשנים הקרובות עם המעבר לתכנים תואמים .... אם הטלויזיה תחזיק מעמד עד אז .. משה וטל אומרים שלא...

מקרנסקי
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #360 

moss5 כתב:

...
...
·

אתה הבנת את זה מקרנסקי?
הסברתי לך את זה לפני 22 עמודים
אבל אתה החלטת להמשיך ולבזות את עצמך עם סחורה סוג ז' מינוס (n)
...
·עם כל הערכה שלי לטל HD ולידע העצום שלו בתחום, הוא עדיין לא נביא.
טל hd וכל יתר הידענים מעולם לא צפו במסך. האמת גם אני לא. אבל סומך מאוד על ארבעה שרכשו מאז שהפציע השרשור לעולם.
ממש לא מקבל את נבואתו על גסיסת הניאון בטרם עת.
לבן משפחה יש את הדגם הקודם (fhd) עם אותו מפרט - כבר שנתיים הבנאדם מבסוט מעל הראש.
הבטחתי לו שאני בא לצפות בקרוב.
היו לי שני מסכים סינים עלובים (לחדר שינה ולמטבח) שעבדו 10 שנים ברציפות, וכנראה עדיין בחיים (תרמתי)
לא קונה את השטויות האלה.
היו נביאי שקר והיו נביאי אמת. לא רוצה לרמוז על כלום.

אז עכשיו שכולם כבר מבינים שמדובר באמת במסכים מצויינים (בטח למחירם) עכשיו מנסים טקטיקה חדשה.
אז מנסים לרמוז בגלוי שזמן פרעונם קצר, אפילו פחות משנה. טלhd נו באמת..מה אנחנו ילדים קטנים..
גם אם יחזיק שנתיים, הרווחנו בגדול. מעבר לכך זה בונוס ענק.
בקופת חולים יש טלויזיה פיילוט. שאלתי את המזכירה - עובדת חמש שנים נון-סטופ
אז מה ?
נביאים.

ומה עם מסכי הביניים והפרמיום שמתפגרים טרם עת ? הרי הפורום מלא בכאלה.

משה5
בלעדי שנינו השרשור המאוס היה נמחק מן העולם מזמן

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”