Ps4 pro הוכרז
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
טוב, עדכון שלי הפעם, יצא לי לבדוק את המשחק SHADOW OF MORDOR.
יש אפשרות בחירה של רזולוציה גבוהה, אני מניח 4K, או איכות גרפית, בחרתי את השני.
אין ספק שיש שיפור גרפי, זה בולט מאוד לעין, הסביבה ירוקה יותר, יש גם יותר DRAW DISTANCE, פחות קווים מחוספסים.
גם את זה אני לוקח בעירבון מוגבל, הרי ברור שמשחקים אלו שכבר יצאו, העדכון עבורם היה מהיר ואולי לא אופטימלי, רק בכדי להספיק ליציאת הקונסולה.
בכל מקרה, אם זה מה שצפוי גם בהמשך, כולל קצב פריימים גבוה יותר (כפי שכבר מוכח ב BF1) אז מבחינתי המכשיר עושה את מה שהצהיר לעשות.
תהנו חברים.
יש אפשרות בחירה של רזולוציה גבוהה, אני מניח 4K, או איכות גרפית, בחרתי את השני.
אין ספק שיש שיפור גרפי, זה בולט מאוד לעין, הסביבה ירוקה יותר, יש גם יותר DRAW DISTANCE, פחות קווים מחוספסים.
גם את זה אני לוקח בעירבון מוגבל, הרי ברור שמשחקים אלו שכבר יצאו, העדכון עבורם היה מהיר ואולי לא אופטימלי, רק בכדי להספיק ליציאת הקונסולה.
בכל מקרה, אם זה מה שצפוי גם בהמשך, כולל קצב פריימים גבוה יותר (כפי שכבר מוכח ב BF1) אז מבחינתי המכשיר עושה את מה שהצהיר לעשות.
תהנו חברים.
·זה אומר ש-GTA V לא ירוץ עם גרפיקה יותר טובה ו-FPS יותר גבוה ב-PS4 PRO למרות שאין לו עידכון ?IamEzio כתב:מה שאתה מדבר עליו, זה כאשר אתה מפעיל משחק PS4 שלא עודכן עם תמיכה ב-Pro, אז המכשיר מוריד את התדר של המעבד חזרה לתדר של הדגם המקורי, בנוסף גם יוריד את התדר של הליבה הגראפית לתדר של הקונסולה המקורית תוך כדי שהוא מכבה חלק ממנה.
התוצאה של זה, היא קונסולה שמדמה לגמרי את הדגם המקורי כדי למנוע בעיות עם משחקים קיימים, רק במשחקים שעודכנו ה-Pro רץ במצב ביצעוים מלא....
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
קונסולות רצות בהגדרות גראפיות ו-FPS Target שנקבע להן מראש, גם אם הקונסולה לא היתה נכנסת למצב "Base PS4" המשחק עדיין היה נעול ל-30FPS ולגראפיקה שבא הוא עובד, הזמן היחיד שהחומרה המעודכנת היתה עוזרת זה במצבים בהם הקונסולה לא עומדת בעומס ולא מצליחה להגיע למטרה שנקבע, אז אולי החומרה החדשה היתה עוזרת לפתור צוואר הבקבוק של המעבד או הליבה הגראפית או שניהם. אבל להריץ משחקים שנועדו לרמת ביצועים אחת על קונסולה חזקה יותר היה יכול לגרום לבעיות תאימות, לכן הם הגדירו את הקונסולה כך שתדמה דגם בסיס מבחינת ביצועים במשחקים לא תומכים, כדי להמנע מבעיות עם משחקים שלעולם לא יקבלו עידכון.
אז כן, זה בדיוק מה שזה אומר, כל עוד המשחק לא יעודכן עם תמיכה ב-Pro, המשחק יעבוד בדיוק כמו שהוא עובד על קונסולה "בסיסית", לטוב ולרע.
אז כן, זה בדיוק מה שזה אומר, כל עוד המשחק לא יעודכן עם תמיכה ב-Pro, המשחק יעבוד בדיוק כמו שהוא עובד על קונסולה "בסיסית", לטוב ולרע.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
·תודה רבה,IamEzio כתב:קונסולות רצות בהגדרות גראפיות ו-FPS Target שנקבע להן מראש, גם אם הקונסולה לא היתה נכנסת למצב "Base PS4" המשחק עדיין היה נעול ל-30FPS ולגראפיקה שבא הוא עובד, הזמן היחיד שהחומרה המעודכנת היתה עוזרת זה במצבים בהם הקונסולה לא עומדת בעומס ולא מצליחה להגיע למטרה שנקבע, אז אולי החומרה החדשה היתה עוזרת לפתור צוואר הבקבוק של המעבד או הליבה הגראפית או שניהם. אבל להריץ משחקים שנועדו לרמת ביצועים אחת על קונסולה חזקה יותר היה יכול לגרום לבעיות תאימות, לכן הם הגדירו את הקונסולה כך שתדמה דגם בסיס מבחינת ביצועים במשחקים לא תומכים, כדי להמנע מבעיות עם משחקים שלעולם לא יקבלו עידכון.
אז כן, זה בדיוק מה שזה אומר, כל עוד המשחק לא יעודכן עם תמיכה ב-Pro, המשחק יעבוד בדיוק כמו שהוא עובד על קונסולה "בסיסית", לטוב ולרע....
ואשמח לחוות דעת ממך בנוגע למצב שלי שיש לי טלוויזיה LG רק 4K איכותית מאוד , אך אין HDR , עדיין אני יחוש בחדות של המשחקים עם עידכון ל -4K ?
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
כן, HDR לא קשור לחדות, HDR משפר את טווח הצבעים ואיך שהמסך משחזר אותם ומשפיע על בהירות של חלקים מהסצנה. אבל אין לו קשר ישיר לחדות, ככה שאתה בהחלט אמור לשים לב להבדל בחדות כתוצאה מהרזולוציה.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
שלום. אחי טס מחר לארה"ב.
ניסיתי להזמין לכתובת אמריקאית שבה הוא ישהה דרך BESTBUY ודרך GAMESTOP את ה PS4 PRO אבל בשניהם זה לא מאפשר לי לשלם. לא עם PAYPAL ולא עם האשראי הבינלאומי שלי.
הם דורשים (לפחות כך אני מבין ) כרטיס שהונפק בארה"ב
האם יש פתרון לכך? האם יש חנות אחרת שאמינה כמוהם שממנה כדאי לי לרכוש?
תודה על העזרה !
אשמח לתשובות מהירות מאחר שזה קצת דחוף
ניסיתי להזמין לכתובת אמריקאית שבה הוא ישהה דרך BESTBUY ודרך GAMESTOP את ה PS4 PRO אבל בשניהם זה לא מאפשר לי לשלם. לא עם PAYPAL ולא עם האשראי הבינלאומי שלי.
תודה על העזרה !
אשמח לתשובות מהירות מאחר שזה קצת דחוף
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

הבעיה היא שאין לך כתובת שם, לא אמצעי התשלום.bixente כתב:שלום. אחי טס מחר לארה"ב.
תודה על העזרה !
אשמח לתשובות מהירות מאחר שזה קצת דחוף...
תן לאחיך כסף שירכוש לך את המכשיר וזהו..
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

חשבון הפייפאל שלך, וכך גם כרטיס האשראי שלך, הינם ישראלים.bixente כתב:דווקא יש לי כתובת שם, אין לי שום בעיה עם כתובת.........
זה שיש לך שם כתובת למשלוח, זה לא קשור.
אולי אתה יכול לשנות את הכתובת בפייפאל לכתובת המשלוח ולנסות.
אחרת - פשוט תן לו כסף, מה השוני? גם כך אינך מחלק לתשלומים.
הוא הולך להיות סופר עמוס ובנוסף יש גם בעיה (לא משנה הפירוט) של לתת לו כסף שילך לרכוש בחנות.gal-cohen כתב:חשבון הפייפאל שלך, וכך גם כרטיס האשראי שלך, הינם ישראלים.......
זה שיש לך שם כתובת למשלוח, זה לא קשור.
אולי אתה יכול לשנות את הכתובת בפייפאל לכתובת המשלוח ולנסות.
אחרת - פשוט תן לו כסף, מה השוני? גם כך אינך מחלק לתשלומים....
אם יש פתרון אחר לרכוש באינטרנט דרך אשראי בינלאומי שהונפק בישראל או עוד יותר טוב - דרך פייפאל אשמח לדעת.
אגב שיניתי את הכתובת בפייפאל ולא עזר
שוב תודה
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

לא.mickeyar כתב:שיחקתי קצת אתמול COD ו uncharted ואחרי חצי שעה המאוורר עושה רעש מטורף, גם אצלכם זה ככה?...
אמנם לא שיחקתי אנצ'ארטד, אבל שיחקתי במשחקים רבים אחרים, ובזמני משחק של כשלוש שעות רצוף, המכשיר שקט מאוד.
הוא נמצא אצלך במקום פתוח? כלומר פתוח לגמרי?
כי גם אם תשים אותו בכוננית שהיא מרווחת, הוא עדיין יתחמם וירעיש יותר מבמקום פתוח.
@bixente
תשנה את כתובת הBilling לאותה כתובת כמו הכתובת האמריקאית למשלוח.
תמיד גם אפשר להזמין מאמאזון בלי להסתבך יותר מידי.
קישור
צריך לשים את הקונסולה במקום פתוח שאין חסימות של אוורור ולא לסגור ולבשל אותה בתוך מזנון.
תשנה את כתובת הBilling לאותה כתובת כמו הכתובת האמריקאית למשלוח.
תמיד גם אפשר להזמין מאמאזון בלי להסתבך יותר מידי.
קישור
אצלי עם BF1 הקונסולה שקטה מאוד, היא לא נמצאת במקום סגור.gal-cohen כתב:לא.......
אמנם לא שיחקתי אנצ'ארטד, אבל שיחקתי במשחקים רבים אחרים, ובזמני משחק של כשלוש שעות רצוף, המכשיר שקט מאוד.
הוא נמצא אצלך במקום פתוח? כלומר פתוח לגמרי?
כי גם אם תשים אותו בכוננית שהיא מרווחת, הוא עדיין יתחמם וירעיש יותר מבמקום פתוח....
צריך לשים את הקונסולה במקום פתוח שאין חסימות של אוורור ולא לסגור ולבשל אותה בתוך מזנון.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

אני חוסך לך זמן ועוגמת נפש - גם לחתוך מאחור זה לא יעזור.mickeyar כתב:כנראה בגלל זה, סגור במזנון... עם חריצים מקדימה, כנראה זה לא מספיק, אני אחתוך את החלק האחורי...
את ה PS4 הקודם שלי - שמתי על המזנון למעלה (כלומר פתוח לגמרי) והוא היה שקט.
ניסיתי שינוי כלשהו, והעברתי לתוך נישה (מרווחת מאוד) במזנון, כולל פתח מאחור, והקונסולה אחרי 30 דקות משחק התחילה להמריא.
בא לומר לך, שאם לא תמקם אותה על המזנון, סביר שהיא תתחמם ותעשה קולות המראה.