שרשור תגובות: השילוב המנצח בין סטרימר ל-HTPC מבית Arctic. בפחות מ-1,000 ש'ח!
אני משתמש ב-Buy2Usa.
הם מספקים לך כתובת אמריקאית למשלוח. אתה שולח את זה לשם, ומשם אתה משלם לbuy2, והם שולחים לארץ.
בחצי השנה האחרונה הזמנתי דרכם רסברי פיי, נאס, ארקטיק, סירים, סט כלי קורנינג, בגדים לתינוק, ועוד ועוד.
לדברים גדולים יש אפשרות למשלוח ימי (עולה כחצי), אבל אלקטרוניקה אני תמיד שולח במטוס (טיפול יותר עדין בחבילות).
העלות הכוללת של הארקטיק מאמאזון ב-99$, כולל שילוח אווירי ב-buy2usa ומעמ יצאה לי 630 שקל.
הם מספקים לך כתובת אמריקאית למשלוח. אתה שולח את זה לשם, ומשם אתה משלם לbuy2, והם שולחים לארץ.
בחצי השנה האחרונה הזמנתי דרכם רסברי פיי, נאס, ארקטיק, סירים, סט כלי קורנינג, בגדים לתינוק, ועוד ועוד.
לדברים גדולים יש אפשרות למשלוח ימי (עולה כחצי), אבל אלקטרוניקה אני תמיד שולח במטוס (טיפול יותר עדין בחבילות).
העלות הכוללת של הארקטיק מאמאזון ב-99$, כולל שילוח אווירי ב-buy2usa ומעמ יצאה לי 630 שקל.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
לא, אי אפשר לשדרג מעבד בדגם הזה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
אתה יכול לתת לי קישור של הארקטיק ב -99$?slarti כתב:אני משתמש ב-Buy2Usa.
העלות הכוללת של הארקטיק מאמאזון ב-99$, כולל שילוח אווירי ב-buy2usa ומעמ יצאה לי 630 שקל....
ומאיפה מזמינים באמזון ונותנים כתובות ש BUY2USA נותנים?
אפשר הסבר יותר מפורט בנושא? אני ממש רוצה לקנות אותו ואני די ביאוש מזה שאי אפשר להזמין דרך האתר עצמו.
אתה יכול לכתוב לי בפרטי אם אתה רוצה כי יש לי הרבה שאלות
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

תשובה שקיבלתי מ arctic, לגבי מתי יהיה אפשר לרכוש שוב את המכשיר
Unfortunately, the MC001 XBMC is out of stock already. We may get some more MC001 BD without TV Tuner in a couple of weeks to our German warehouse. I can reserve you one device if you want. Price is 259,95€ plus shipping.
We also have an promotion on the MC101 A10 Barebone with 4GB (without TV Tuner) for 454,95€ incl. shipping and VAT.
Just let me know when you are interested.
המכשיר שיהיה להם בקרוב יהיה ללא טיונר (לא יודע אם יכלול HD וזיכרון). והמחיר הוא לא זול כמו המכשיר הקודם, סה"כ 260 יורו ועוד להוסיף לזה משלוח, ככה שזה יוצא בסביבות 1300-1400 ש"ח.
We also have an promotion on the MC101 A10 Barebone with 4GB (without TV Tuner) for 454,95€ incl. shipping and VAT.
Just let me know when you are interested.
המכשיר שיהיה להם בקרוב יהיה ללא טיונר (לא יודע אם יכלול HD וזיכרון). והמחיר הוא לא זול כמו המכשיר הקודם, סה"כ 260 יורו ועוד להוסיף לזה משלוח, ככה שזה יוצא בסביבות 1300-1400 ש"ח.
- compman112
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2593
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
מי כאן רכש דרך אתר אחר ולא דרך אתר החברה?
- compman112
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2593
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
- נתן תודות: 247 פעמים
- קיבל תודות: 1436 פעמים
toxin איזה מהם יענה לי על הדרישות:
חשוב לי שהxbmc ירוץ עם סקין nox בלי תקיעות
הרצת סרטי 720 (לא בלוריי וחבריו).
וסטרימינג מהרשת הקווית.
ואולי אולי קצת בדפדפן אבל אפשר לוותר על זה אם העלות תרד...
ושוב תודה רבה על המענה.
חשוב לי שהxbmc ירוץ עם סקין nox בלי תקיעות
הרצת סרטי 720 (לא בלוריי וחבריו).
וסטרימינג מהרשת הקווית.
ואולי אולי קצת בדפדפן אבל אפשר לוותר על זה אם העלות תרד...
ושוב תודה רבה על המענה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

ממש לא מומלץ לדעתי להתקין XP על מחשבים חדשים כיום. Windows 8 עובד יפה מאוד על מחשבים לא חזקים, אפילו בצורה טובה יותר מאשר XP.