האח הגדול, עונה 4 - השרשור הרשמי
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
זה לא משנה מה אתם חושבים, שורה תחתונה יש לבחור "הערס" "הנמוך" כל מה שאתם חושבים רע מליון שקל בכיס.
שלכם אין.
תפסיקו לגלגל על אנשים שונים ממכם.
שלכם אין.
תפסיקו לגלגל על אנשים שונים ממכם.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
- zovirax
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15949
- שם מלא: zovirax
אין ברירה... לפעמים צריך להגיבoferlaor כתב:חברים, מביך אותי שאני צריך להתערב בשרשור כזה.
נא להרגיע....
- detailer
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1217
אם כל מי שמצהיר שהוא לא רואה את התוכנית באמת לא היה רואה אותה אולי היא לא הייתה כל כך מצליחה.
באמת שאני לא מבין את האנשים שמתלוננים כל הזמן, לא מתאים לכם, אל תצפו, זה לא שחסר מבחר.
באמת שאני לא מבין את האנשים שמתלוננים כל הזמן, לא מתאים לכם, אל תצפו, זה לא שחסר מבחר.
- avirokach
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 571
אני לא מבין האנשים כאן, "...the horror" או "תעודת עניות ללנוער שמצביע." וכו'
חברה, תתעוררו על עצמכם. אנשים בחרו בקותי כי רוב האנשים במדינה מזדהים איתו או יותר נכון עם הטייפקאסט שלו. זה הרוב במדינה והאנשים בפורום כאן לא מבינים את זה כי רוב האנשים כאן לא באים מהשכבות האלו או אולי שכחו שהם היו שם. אין כאן שום דבר שמראה על תעודת עניות כלשהיא, הרבה אנשים מהחברה שלנו מרגישים שהם דפוקים (והרבה גם בצדק) ומזדהים עם מישהו מהפריפריה שמנסה לקדם את עצמו ולזכות במשהו שרובם המוחלט אף פעם לא יזכו לו.
אני ראיתי אותו בראיון בבוקר בשיחה שנמשכה כמה דקות והוא הרבה יותר אינטליגנט ממה שהוא הצטייר בתוכנית, הוא מסוג האנשים שאם היו גדלים בסביבה שונה היה פער קיצוני בין מה שהוא היום למה שיכל להיות.
דרך אגב, אני לא הצבעתי לאף אחד במהלך התוכנית, אבל באופן אישי אני מעדיף טיפוס כזה של ערס לייט לא מזיק על פני אינטליגנט, פטריוט, עוזר לזולת וגזען ותככן (ראה ערך ערן)
חברה, תתעוררו על עצמכם. אנשים בחרו בקותי כי רוב האנשים במדינה מזדהים איתו או יותר נכון עם הטייפקאסט שלו. זה הרוב במדינה והאנשים בפורום כאן לא מבינים את זה כי רוב האנשים כאן לא באים מהשכבות האלו או אולי שכחו שהם היו שם. אין כאן שום דבר שמראה על תעודת עניות כלשהיא, הרבה אנשים מהחברה שלנו מרגישים שהם דפוקים (והרבה גם בצדק) ומזדהים עם מישהו מהפריפריה שמנסה לקדם את עצמו ולזכות במשהו שרובם המוחלט אף פעם לא יזכו לו.
אני ראיתי אותו בראיון בבוקר בשיחה שנמשכה כמה דקות והוא הרבה יותר אינטליגנט ממה שהוא הצטייר בתוכנית, הוא מסוג האנשים שאם היו גדלים בסביבה שונה היה פער קיצוני בין מה שהוא היום למה שיכל להיות.
דרך אגב, אני לא הצבעתי לאף אחד במהלך התוכנית, אבל באופן אישי אני מעדיף טיפוס כזה של ערס לייט לא מזיק על פני אינטליגנט, פטריוט, עוזר לזולת וגזען ותככן (ראה ערך ערן)
-
Gili_Regev
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
מדינת של קוט(ר)ים...
גם רואים, גם מקטרים, גם בוחרים קוטי..
פשוט להיגעל שבוחרים באנשים כאלה תת רמה..
ולא, לא צריך להיות גאון בשביל לזכות באהדת קהל,
וגם לפי הטונציה (ממש מחרידה במקרה של קוטי) לא צריך לשפוט,
אבל בן אדם שאומר לאח הגדול ברגע של וידוי, מול כל עם ישראל, משפטים כמו:
"אבל מה אני אעשה שאני חולה ציצי..." בצורה הכי אמיתית שיש,
ובסוף נבחר, אז זה אומר עלינו משהו..
גם רואים, גם מקטרים, גם בוחרים קוטי..
פשוט להיגעל שבוחרים באנשים כאלה תת רמה..
ולא, לא צריך להיות גאון בשביל לזכות באהדת קהל,
וגם לפי הטונציה (ממש מחרידה במקרה של קוטי) לא צריך לשפוט,
אבל בן אדם שאומר לאח הגדול ברגע של וידוי, מול כל עם ישראל, משפטים כמו:
"אבל מה אני אעשה שאני חולה ציצי..." בצורה הכי אמיתית שיש,
ובסוף נבחר, אז זה אומר עלינו משהו..
...
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
לסיכום,
סתם חייב לדעת, אחרי הביקורת הארצית בכלל ופה בפורום בפרט כנגד סער, שהוא בערך האנטי תזה שלו מבחינת אינטיליגנציה\פרימיטיויות\צורת דיבור, הייתם מעדיפים שהוא יזכה? (זה לא היה כזה רחוק)
אם הייתם מכירים אותי, הייתם יודעים שאני הרבה יותר קיצוני ממכם בכל הקשור לטייפקאסט של קותי. גדלתי במשפחה לא פשוטה בפן הזה.
למרות כל זאת, האח הגדול היא תוכנית בידור ואני מתייחס אליה בהתאם. קותי הוא הדייר ששיעשע אותי הכי הרבה העונה ולכן, לדעתי, הגיע לו לנצח.
avirokach,
הוא הוכיח לא פעם ולא פעמיים העונה שהוא רחוק מלהיות טיפש או לא אינטיליגנט. הוא הצליח להפתיע אותי כל פעם מחדש עם הידע שלו. זה בעיקר בלט שדודו היה לידו.
סתם חייב לדעת, אחרי הביקורת הארצית בכלל ופה בפורום בפרט כנגד סער, שהוא בערך האנטי תזה שלו מבחינת אינטיליגנציה\פרימיטיויות\צורת דיבור, הייתם מעדיפים שהוא יזכה? (זה לא היה כזה רחוק)
אם הייתם מכירים אותי, הייתם יודעים שאני הרבה יותר קיצוני ממכם בכל הקשור לטייפקאסט של קותי. גדלתי במשפחה לא פשוטה בפן הזה.
למרות כל זאת, האח הגדול היא תוכנית בידור ואני מתייחס אליה בהתאם. קותי הוא הדייר ששיעשע אותי הכי הרבה העונה ולכן, לדעתי, הגיע לו לנצח.
avirokach,
הוא הוכיח לא פעם ולא פעמיים העונה שהוא רחוק מלהיות טיפש או לא אינטיליגנט. הוא הצליח להפתיע אותי כל פעם מחדש עם הידע שלו. זה בעיקר בלט שדודו היה לידו.
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

Giliboy
זה לא אומר כלום, צא מהסרט.
שורה תחתונה שוב, לו יש מליון בכיס, ולך אין.
שורה תחתונה שוב, לו יש מליון בכיס, ולך אין.
- zovirax
-
- חבר במועדון ה-15K

מאיפה אתה יודע שאין לו?mp3lll כתב:Giliboy
שורה תחתונה שוב, לו יש מליון בכיס, ולך אין....
- moshik_dd
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 184
זרקו את הסער הזה לכלבים אחרי התוכנית,וזה היה צפוי.
ביומיים האחרונים הופיעה "רביעיית" הגמר בכל מקום אפשרי.הוא נשאר בבית.
ביומיים האחרונים הופיעה "רביעיית" הגמר בכל מקום אפשרי.הוא נשאר בבית.
- avioren
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
אתה באמת חושב שזרקו את סער לכלבים ??moshik_dd כתב:זרקו את הסער הזה לכלבים אחרי התוכנית,וזה היה צפוי.
ביומיים האחרונים הופיעה "רביעיית" הגמר בכל מקום אפשרי.הוא נשאר בבית....
נראה לך שהוא צריך את כל ההתרוצצויות אחרי כל השקה של פיצוציה, או ראיון בוקר באחת מתוכניות עקרות הבית ?
סער פשוט אמר להם, תקפצו לי, ואני עושה מה שבא לי ווהולך לאן שבא לי, מה שלא יכל לעשות בזמן התוכנית.
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
- avioren
-
- חבר ותיק

ליד דודו גם בת יענה תראה אינטילגנטית, אז זאת לא חכמה.kingikra כתב:הוא הוכיח לא פעם ולא פעמיים העונה שהוא רחוק מלהיות טיפש או לא אינטיליגנט. הוא הצליח להפתיע אותי כל פעם מחדש עם הידע שלו. זה בעיקר בלט שדודו היה לידו....
ולגבי קותי, הוא כל כך עילג ובעל אינטילגנציה רגשית של כפכף, שכשהוא מוציא איזה מילה מורכבת או משפט שנון, הוא פתאום נתפס כאינטילגנט.
סורי, לא אוכל את הלוקש הזה.
יחסית לבחור עצלן שלא סיים כיתה י' , הוא חכם יותר, אבל מכאן ועד להכתיר אותו כאינטילגנט,הדרך ארוכה.
ודרך אגב, הבעיה שלי ואני מניח של רב המאוכזבים, לא קשורה לרקע שלו או העילגות שלו (מדובר בנתונים דומים לג'קי), אלא לאופי הרע שלו והעצלנות שלו, להבדיל מזוכה השנה שעברה.
בשיא הרצינות, אני באמת מודאג מכך שזה הרול מודל של הנוער שלנו, וסליחה שאני נשמע כמו יועצת פדגוגית.
ולפני שממהרים להסביר לי שזה רק טלויזיה, אז זה לא מרגיע אותי, כיוון שזאת הדמות שעשרות אלפי בני נוער רואים כמודל להערצה ,ובדר"כ ילדים מבקשים להדמות לאותה דמות.
דמות ששרה "יש לי רק חלום לתת לך איזה לום".
שבתרגום משפת הערסים לשפת הערסים לייט, למילה "לתת לך", הכוונה "לדפוק לבחורה ברזל בראש".
אכן שנינות כובשת...
- avirokach
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 571
avioren, ככה הוא גדל, אלו הבדיחות ו"השנינות" של האזורים האלו, ואם אתה חושב שהוא זה מיעוט אז אתה טועה. הרבה מהאנשים הללו גדלים למציאות כזו ואין להם את הכלים לשנות אותה גם אם יש להם יכולות. צריך לבוא באשמה למדינה שלנו ולא לבני הנוער שהצביעו לו, כי לפי דעתי הרבה מאוד אנשים הצביעו לו בגלל הזדהות ולא בגלל מודל הערצה כלשהוא.
אני גם חושב שהעובדה שכולם מעריצים את תמיר מצביעה על בעיה גדולה. הרי כולנו לא היינו טורחים לתהות על קנקנו בגלל שהוא "מוזר", וגם שהכניסו אותו לבית זה היה נראה הזוי. אז "גילינו" שהוא בן-אדם מאוד טוב, רגיש וכו' ואנשים התחילו לאהוב אותו ולהתחבר אליו. ביום יום אף אחד לא היה נותן לו את הצ'אנס הזה.
אני רק מקווה שלפחות יהיה לקותי שכל לנצל את הזכייה הזו ולצאת מהמעגל הזה שלפחות הדור הבא שלו לא יגדל לסיוטאציה הזו.
אני גם חושב שהעובדה שכולם מעריצים את תמיר מצביעה על בעיה גדולה. הרי כולנו לא היינו טורחים לתהות על קנקנו בגלל שהוא "מוזר", וגם שהכניסו אותו לבית זה היה נראה הזוי. אז "גילינו" שהוא בן-אדם מאוד טוב, רגיש וכו' ואנשים התחילו לאהוב אותו ולהתחבר אליו. ביום יום אף אחד לא היה נותן לו את הצ'אנס הזה.
אני רק מקווה שלפחות יהיה לקותי שכל לנצל את הזכייה הזו ולצאת מהמעגל הזה שלפחות הדור הבא שלו לא יגדל לסיוטאציה הזו.
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

avioren
"יחסית לבחור עצלן שלא סיים כיתה י' "
וואווו איזה נמוך אתה, כל מי שלא סיים כיתה י נקרא אצלך עצלן / טיפש ?
וואווו איזה נמוך אתה, כל מי שלא סיים כיתה י נקרא אצלך עצלן / טיפש ?
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

avioren כתב:אתה באמת חושב שזרקו את סער לכלבים ??moshik_dd כתב:זרקו את הסער הזה לכלבים אחרי התוכנית,וזה היה צפוי.
ביומיים האחרונים הופיעה "רביעיית" הגמר בכל מקום אפשרי.הוא נשאר בבית....
נראה לך שהוא צריך את כל ההתרוצצויות אחרי כל השקה של פיצוציה, או ראיון בוקר באחת מתוכניות עקרות הבית ?
סער פשוט אמר להם, תקפצו לי, ואני עושה מה שבא לי ווהולך לאן שבא לי, מה שלא יכל לעשות בזמן התוכנית....
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אנחנו יכולים להתווכח על זה עד מחר. שורה תחתונה, ברוב התוכניות חיכיתי לקטעים שהוא כיכב בהם כי הוא פשוט הצחיק אותי ומבחינתי מגיע לו לזכות.
האם אני חושב שזה שהנוער שלנו מעריץ אחד כזה זה טוב או לא? לא יודע. אני מניח שאם חבורה של בני נוער מרמת שרון מערב הצביעה לו, היא כנראה לא תשאף לדמות לו.
האם אני חושב שזה שהנוער שלנו מעריץ אחד כזה זה טוב או לא? לא יודע. אני מניח שאם חבורה של בני נוער מרמת שרון מערב הצביעה לו, היא כנראה לא תשאף לדמות לו.
- zovirax
-
- חבר במועדון ה-15K

avioren כתב:ליד דודו גם בת יענה תראה אינטילגנטית, אז זאת לא חכמה.kingikra כתב:הוא הוכיח לא פעם ולא פעמיים העונה שהוא רחוק מלהיות טיפש או לא אינטיליגנט. הוא הצליח להפתיע אותי כל פעם מחדש עם הידע שלו. זה בעיקר בלט שדודו היה לידו....
ולגבי קותי, הוא כל כך עילג ובעל אינטילגנציה רגשית של כפכף, שכשהוא מוציא איזה מילה מורכבת או משפט שנון, הוא פתאום נתפס כאינטילגנט.
סורי, לא אוכל את הלוקש הזה.
יחסית לבחור עצלן שלא סיים כיתה י' , הוא חכם יותר, אבל מכאן ועד להכתיר אותו כאינטילגנט,הדרך ארוכה.
ודרך אגב, הבעיה שלי ואני מניח של רב המאוכזבים, לא קשורה לרקע שלו או העילגות שלו (מדובר בנתונים דומים לג'קי), אלא לאופי הרע שלו והעצלנות שלו, להבדיל מזוכה השנה שעברה.
בשיא הרצינות, אני באמת מודאג מכך שזה הרול מודל של הנוער שלנו, וסליחה שאני נשמע כמו יועצת פדגוגית.
ולפני שממהרים להסביר לי שזה רק טלויזיה, אז זה לא מרגיע אותי, כיוון שזאת הדמות שעשרות אלפי בני נוער רואים כמודל להערצה ,ובדר"כ ילדים מבקשים להדמות לאותה דמות.
דמות ששרה "יש לי רק חלום לתת לך איזה לום".
שבתרגום משפת הערסים לשפת הערסים לייט, למילה "לתת לך", הכוונה "לדפוק לבחורה ברזל בראש".
אכן שנינות כובשת......
לפי שיחות שראיתי יש לו ידע כללי, הוא יודע לדבר - אם הוא לא היה מיעד את עצמו להיות כלומניק ,
אני מניח שהוא יכל אפילו להשלים תואר כלשהו.
הכסף שהוא קיבל בטח לא ילך לטובת לימודים או משהו בסיגנון.
- avioren
-
- חבר ותיק

קותי שבר שיאים של עצלנות לאורך העונה שבאו לידי ביטוי בכל המשימות כשהבולטת שבהם היתה המשימה האחרונה שההפקה נאלצה לבצע במקומו, מכאן שעובדתית הבחור עצלן.mp3lll כתב:avioren
וואווו איזה נמוך אתה, כל מי שלא סיים כיתה י נקרא אצלך עצלן / טיפש ?...
גיסי לא סיים 12 שנות לימוד והיום הוא סמנכ"ל כספים בחברה בכירה (כמובן אחרי השלמת לימודים עד תואר שני), כך שאני ממש לא חושב שכל מי שלא סיים X שנות לימוד הוא עצלן/טיפש.
במקרה של קותי המציאות והעובדות מדברות בעד עצמן.
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

תגידו, לאיפה הלכתם? שופטים את המתמודדים לפי רמת האינטלקטואל או מספר שנות הלימוד? אתם לא חושבים שאתם צופים בתוכנית הלא נכונה?
קותי ניצח כי היה מצחיק ולא שום דבר מעבר לכך.
קותי ניצח כי היה מצחיק ולא שום דבר מעבר לכך.