מכבי תל אביב בכדורסל

תוכניות ספורט, אירועי ספורט וכל מה שקשור לספורט...
uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #341 

kingikra,
קראתי בעיון, וממש לא "מיהרתי להגיב". נכון, חשוב לחלק כוחות וזה בהחלט בא לידי ביטוי ברבע הרביעי - אבל לרדת מיתרון 9 לפיגור נקודה ב-3 דק' זה לא צעד נכון לדעתי - אחרת מה הטעם בלפתוח עם חמישייה חזקה?

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #342 

זה לא נכון אבל טבעי. חילופים הורסים את השטף של המשחק.
אם תשחק עם החמישיה הראשונה יותר דקות לפני שתתחיל להחליף, סיכוי סביר שהמחליפים כבר לא יתנו משחק טוב.

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #343 

אין ספק שמגיע לו.
כל דרישה כזאת או אחרת של התקשורת ממש מקוממת אותי. מה רוצים? שיכניסו אותו לכלא על כך? אם זה היה העונש כולנו היינו צריכי להכנס לכלא בשלב זה או אחר. כועסים על השתיקה של שמעון מזרחי? מה יעזור תגובה רשמית כזאת אוא אחרת שלו על המקרה? הרי ברור שגם אם היה מגיב העיתונאים היו מוצאים משהו אחר כמו למשל איך מינית קפטן כזה? חרטא. אני חושב שהעונש הקשה שקיבל זה התגובה הרשמית הכי טובה שהנהלת מכבי יכולה להוציא. לא צריך להוסיף על כך מילים.

dgent
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2221
נתן תודות: 158 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #344 

KINIG,
כצופה מהצד (לא לגמרי יכול להגיד שאני אוהד קבוצה מסוימת או צופה כל הזמן בכדורסל, מדי פעם) התקשורת במקרה הזה (בעיקר הכתובה) רק מפמפמת ומלבה את השנאה , כנראה הם ניזונים מטוקבקים באתרים שלהם אבל הפיכס שרשום (ובד"כ בחוסר אובייקטיביות מרתיח) כבר מזמן לא משהו שאמורים לקחת ללב , מצד שני , הבעיה היא שאין אלטרנטיבות .

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35089
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #345 

3 רבעים בפיגור מול פרוקום ורבע רביעי של 29-8 מסדרים למכבי ניצחון בעוד משחק גרוע מאוד

BigDragoon
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2166
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #346 

לשלב הבא חייבים להחליף את שמרדיני ואת מדלי בגבוה איכותי.

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #347 

זוועת אלוהים.

שבוע אחד אני מתנתק וזה מה שנשאר מהקבוצה? איזה גועל נפש.
אם לא יהיו חילופי שחקנים איכותיים, מכבי לא תגיע להצלבה.

עצוב מאוד

doubledu
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 796
נתן תודות: 28 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #348 

לא נראית כקבוצה של מקום ראשון..
יש שבועיים לשינוי של כמה שחקנים - מדלי ושרמדיני שלא ממש מועילים
הבאת גבוה שיעזור לגיימס, שהיום התחיל עם 2 עבירות ולא היו ככ אופציות להחלפה

knazi פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3293
נתן תודות: 202 פעמים
קיבל תודות: 87 פעמים

שליחה #349 

שלא תגידו שלא הזהרתי אותכם :(

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #350 

knazi,

היה לי אתמול ויכוח סוער עם חברים. מכבי עד לפני שבועיים לא נראתה כמו שניראתה אתמול (לפני שבוע לא ראיתי). משהו רע מאוד עובר על הקבוצה.
לא שעד לפני שבועיים ראיתי פיינל פור באופק אבל מכבי לא היתה כל כך גרועה.

doubledu,

חלון העברת שחקנים הוא רק בינואר ככה שהשבועיים הקרובים לא רלוונטים.

knazi פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #351 

אין ספק שהקבוצה נראת עכשיו רע יותר, קבוצה שדיי חסרת כשרון ובנוייה על אנרגיות רק צפוי שיהיו לה יותר עליות ומורדות, בכל זאת אי אפשר לבוא לכל משחק עם מוטיבצית שיא, לדוגמא אתמול שהם פגשו קבוצה שקרעו משהו כמו 30 נקודות הפרש בפעם הקודמת.

בכל מקרה הקבוצה מאוד מוגבלת, מבחינתי בעיקר במשחק ההתקפה העומד, שם רואים התקפה אחר התקפה שאין שחקן מספיק כשרוני בשביל לעשות סל (וזה עוד מול קבוצות חלשות) זה שאין יכולת לקלוע באחוזים גבוהים בהתקפה עומדת זה בעייתי. זה גם מוביל להרבה התקפות מעבר (ריבאונדים,איבודים) וגם גורם לזה שהקבוצה לא יכולה לעשות לחץ (לחץ מבצעים אחריי קליעת סל)

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #352 

האמת שמאז שאראס-פארקר לא היתה למכבי קוצה שמשחקת טוב בהתקפה עומדת.

knazi פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #353 

זה נראה לי קצת מוגזם להגיד. מסכים שלא הייתה טובה כמו אז (בימי כאוהד זה ללא ספק הקבוצה הכי טובה שהייתה למכבי)

אפילו עם לנגפורד או אנדרסון או פארגו לפחות היה שחקן שיכול לקחת את השחקן שלו לסל בסוף השעון גם אם ההתקפה נתקעה.

בסופו של דבר אני פשוט לא ממש מאמין בבלאט. אני מעריך אותו מאוד, אבל אני פשוט לא חושב שהוא מתכנן התקפה טוב, ולא מנהל משחק טוב. הוא כנראה טוב בחדר הלבשה ובאימונים, במשחק אני מעדיף את פיני.

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #354 

כל עוד פדרמן שם, לא יהיה פיני במכבי.

doubledu
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 796
נתן תודות: 28 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #355 

uriler כתב:השמועות אומרות שבלו חוזר בינואר, הוא גם מסיים את הלימודים לפני חלון ההעברות..,
...
(Y)
http://sports.walla.co.il/?w=/151/2594910

למרות שהוא אמר שהוא כבר נרשם לסמסטר אביב בלימודים עד לחודש מאי
:?:

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #356 

doubledu כתב:
uriler כתב:השמועות אומרות שבלו חוזר בינואר, הוא גם מסיים את הלימודים לפני חלון ההעברות..,
...
(Y)
http://sports.walla.co.il/?w=/151/2594910

למרות שהוא אמר שהוא כבר נרשם לסמסטר אביב בלימודים עד לחודש מאי
:?:
...

אין שחקן טוב יותר מבלו להביא בשלב הזה של העונה. אבל ויש אבל גדול הוא בן 32. פתרון לעונה הזאת זה מצוין. אתה מביא שחקן עם קבלות שלא צריך ללמוד איך משחקים באירופה והרבה יותר מזה שמכיר את השיטה של בלאט מה שאומר זמו כניסה לעיניינים כמעט אפס. הבעיה היא שלא נשאר לו יותר מעונה אחת טובה אחרי זאת. קצת עצוב לי. בהחלט אחד השחקנים שיותר אהבתי.
גם הנדריקס, בהנחנ וקאנטו לא יעלו לשלב הבא הוא קניה בטוחה. השאלה היא כמה כסף ירצה. כנראה לא מעט.

knazi פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #357 

אז היום עם מחסור של שחקנים בלאט הלך לכיוון השני לחלוטין רוטציה סופר קצרה (אם לא נחשיב את רוט וקיינר מדלי שיחקו 7 שחקנים)

במחצית הראשונה זה עבד טוב המשחק שתף, האנרגיות בהגנה של ג'יימס עם תומאס ביחד נתנו דקות מהנות של צפייה בכדורסל. במחצית השנייה ג'יימס ששיחק מעל 30 דקות היה נראה אדיש ועייף וכמה שזה מצחיק הוא כרגע נראה כמו ברומטר של מכבי. בדקות שהוא טוב מכבי טובה ולהפך.

סך הכל היה למכבי משחק טוב אם נוציא את הרבע השלישי, ואת המסירות המתסכלות מטמטום של אוחיון לקבוצה היריבה...

אם שרמנדיני לא קיבל דקה במשחק כזה אז כנראה שהוא באמת בדרך החוצה, מקווה שמכבי סימנה מחליף.

קיינר מדלי עם מתיחה בשריר האחורי, אולי זה יעזור מבחינה כספית להיחלץ מהחוזה שלו ולמצוא מחליף (פליז פליז בלו)

נ.ב מה הקטע של רסקין נגד לוגאן? נמאס לי לשמוע אותו מתלונן עליו!!

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #358 

knazi כתב:אז היום עם מחסור של שחקנים בלאט הלך לכיוון השני לחלוטין רוטציה סופר קצרה (אם לא נחשיב את רוט וקיינר מדלי שיחקו 7 שחקנים)

במחצית הראשונה זה עבד טוב המשחק שתף, האנרגיות בהגנה של ג'יימס עם תומאס ביחד נתנו דקות מהנות של צפייה בכדורסל. במחצית השנייה ג'יימס ששיחק מעל 30 דקות היה נראה אדיש ועייף וכמה שזה מצחיק הוא כרגע נראה כמו ברומטר של מכבי. בדקות שהוא טוב מכבי טובה ולהפך.

סך הכל היה למכבי משחק טוב אם נוציא את הרבע השלישי, ואת המסירות המתסכלות מטמטום של אוחיון לקבוצה היריבה...

אם שרמנדיני לא קיבל דקה במשחק כזה אז כנראה שהוא באמת בדרך החוצה, מקווה שמכבי סימנה מחליף.

קיינר מדלי עם מתיחה בשריר האחורי, אולי זה יעזור מבחינה כספית להיחלץ מהחוזה שלו ולמצוא מחליף (פליז פליז בלו)

נ.ב מה הקטע של רסקין נגד לוגאן? נמאס לי לשמוע אותו מתלונן עליו!!
...
האמת, לא יכולתי למצוא הסבר טוב יותר בשביל uriler מהמשחק אמש. מעניין מה יש לו להגיד על זה עכשיו. :-)
לא יודע איך זה נראה בטלויזיה אבל בהיכל ממש ראו את העייפות המטורפת של אוחיון, ג'יימס ותומאס. לריקי היקמן יש כושר טוב (למרות שמן הסתם גם הוא תיפקד פחות טוב בחצי השני) ולוגאן שכנראה הסיפסול הארוך במהלך העונה עשה את שלו ונתן לו את כמות האויר המספקת להיות דיי יציב לכל אורך המשחק.
באמת לא ברור, למה דווקא בערב כזה שהשמיכה כל כך קצרה, החליט דיוויד בלאט לא להעלות מספר שחקנים.
אצל הגבוהים היתה רוטציה בין שלושה: אליהו שהיה חלש להחריד (עשו עליו עבודה ממש טובה בהגנה), תומאס וג'יימס ובין הגארדים רוטציה נוספת של שלושה: אוחיון, היקמן ולוגאן.

דיי ברור ששארמדיני ומדלי בחוץ רק לא כל כך פשוט למצוא קבוצות שיסכימו לקחת אותם עם החוזה היקר וגם לא פשוט למצוא מחליפים בשלב כזה של העונה. מעניין מה יותר זול, לקנות שחקנים בינוניים ולהחליף אותם בינואר או מראש להביא שחקנים של מילליון וחצי?

אני חושב שעם כל החוסר יציבות של לוגאן, במשחק נתון הוא יכול להכריע את המשחק. ביום טוב, יש לו יד קטלנית משלוש.

knazi פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #359 

ראו את העייפות גם בטלוויזיה...בדגש על ג'יימס שנראה שהוא מתחנן לצאת. צריך להגיד שזה גם לא בריא ועלול לגרום לפציעה. שחקן לא צריך לשחק יותר ממה שהוא יכול.

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #360 

kingikra,
מה אתה רוצה ממני? אתה מציג את זה כאילו התווכחתי איתך עד זוב דם.
הבנתי את הטיעון שלך, לא אמרתי שלא - אבל העובדה היא שבלאט עושה הרבה יותר החלפות מהירות מאשר מאמנים אחרים.
בין לשתף שבעה שחקנים ולגמור שלושה מהם מעייפות לבין להחליף 12 שחקנים ו-20 חמישיות שונות ב-10 דק' יש הרבה הבדל, ולדעתי בלאט היה צריך להגיע לאיזון מזמן.

אין לי מושג למה שמת עליי מטרה ובכל הודעה אתה מנסה לשכנע אותי, אבל בסדר, הבהרת את הנקודה שלך.

שלח תגובה

חזור אל “ספורט”