teyal כתב:מישהו יודע אולי איך לשנות את מיקום ברירת המחדל
של הקבצים הזמניים של הסטרימר?
...
מצטרף לשאלה .
חיפשתי ברשת והבנתי ש TVERSITY לא מאפשר ללא התקנה במקום אחר(כלומר מיקום ההתקנה קובע את מיקום הקבצים הזמניים) ולא ראיתי אופציה לשנות את ההתקנה ב YESTREAMER.
בנוסף לכך - אני נתקל בבעיה שחלק מהסרטים מפסיקים באמצע עם הודעה "הגעת לסוף" ניסיתי למחוק קבצים זמניים אבל זה לא עוזר
בחלק מהסרטים שאני מנגן הסרט לא רץ חלק אלא ממש אפשר לראות אותו זז פריים אחר פריים כאילו אני מנגן אותו בהילוך איטי. במחשב הסרטים הללו רצים חלק. בסרטים אחרים באותה רזולוציה אין את הבעיה הזו. האם התופעה הזו ידועה ויש איך לתקן אותה?
the כתב:בחלק מהסרטים שאני מנגן הסרט לא רץ חלק אלא ממש אפשר לראות אותו זז פריים אחר פריים כאילו אני מנגן אותו בהילוך איטי. במחשב הסרטים הללו רצים חלק. בסרטים אחרים באותה רזולוציה אין את הבעיה הזו. האם התופעה הזו ידועה ויש איך לתקן אותה?
...
1. אתה עובד עם המקודדים המקוריים או שהתקנת FFDSHOW?
2. איזה סרט אתה מנסה להריץ ומה הסיומת שלו? מה הרזולוציה? HD / 720p /1080p? זה קורה בסוג מסויים של קבצים?
3. איך הממיר שלך מחובר לרשת? הטכנאי התקין לך קופסא קטנה ליד הממיר? מה המרחק בין המחשב לממיר?
the כתב:בחלק מהסרטים שאני מנגן הסרט לא רץ חלק אלא ממש אפשר לראות אותו זז פריים אחר פריים כאילו אני מנגן אותו בהילוך איטי. במחשב הסרטים הללו רצים חלק. בסרטים אחרים באותה רזולוציה אין את הבעיה הזו. האם התופעה הזו ידועה ויש איך לתקן אותה?
...
2. איזה סרט אתה מנסה להריץ ומה הסיומת שלו? מה הרזולוציה? HD / 720p /1080p? זה קורה בסוג מסויים של קבצים?
3. איך הממיר שלך מחובר לרשת? הטכנאי התקין לך קופסא קטנה ליד הממיר? מה המרחק בין המחשב לממיר?
...
1.אני עובד עם FFDSHOW.
2.כל הסרטים שאני מריץ הם MKV ברזולוציה של 720p. בחלק יש את הבעיה הזו ובחלק אין.
3.הממיר מחובר ישירות לראוטר עם כבל LAN. אין לי שום קופסא נוספת. המחשב מחובר לרשת ב-WIFI ונמצא בחדר נפרד במרחק של כ-10 מטרים.
...
...
1.אני עובד עם FFDSHOW.
2.כל הסרטים שאני מריץ הם MKV ברזולוציה של 720p. בחלק יש את הבעיה הזו ובחלק אין.
3.הממיר מחובר ישירות לראוטר עם כבל LAN. אין לי שום קופסא נוספת. המחשב מחובר לרשת ב-WIFI ונמצא בחדר נפרד במרחק של כ-10 מטרים.
...
התקנת את ה-FFDSHOW לפי ההוראות פה? (מחקת שורה בקבצים של התוכנה של יס עם AC3) ? בעיקרון, ברגע שעובדים עם FFDSHOW הסרטים עוברים קידוד מחדש וזה מאט את ההעברה. אבל לי אין בעיה לראות קבצים כאלה ואני עובד גם עם FFDSHOW. אבל אצלי המחשב מחובר לראוטר עם כבל (לא דרך אלחוטי).
אם הממיר מחובר ישירות לראוטר אז הבעיה לא פה. אני מנסה לחשוב אם זה קשור למחשב שלך שעובד באלחוטי. ייתכן שזה יוצר איזשהו צוואר בקבוק כי בכל זאת הקידוד והשרת של המדיה יושבים במחשב. יש לך אפשרות לחבר את המחשב ישירות לראוטר עם כבל ולבדוק אם יש שיפור?
ה-FFDSHOW מותקן כפי שכתוב אבל ללא מחיקת השורה הנ"ל. לפי מה שכתוב זה ידרוש יותר משאבי מחשב וכבר עכשיו המחשב עמוס. כמעט בכל סרט יש BUFFERING בין אם זה פעם פעמיים בסרט, שזה לא נורא, ובין אם זה כל שתי דקות ואז בלתי אפשרי לצפות בסרט. להריץ סרט גם לא ממש עובד בגלל אותה בעיה. יש אפשרות לגרום לו לא לקודד את הסרט מחדש?
המחשב הנ"ל הוא נייח ולא נוח לפרק את הכל ולהעביר אותו ליד הראוטר לשם בדיקה. חשבתי לבדוק עם מחשב נייד אבל אני לא יודע מה זה יתן. בכל מקרה אני רוצה להריץ את הסרטים מהמחשב הנייח. לדעתי יש בעית צוואר בקבוק במחשב אבל לא ברור לי למה. אין שום תוכנה, סרט או משחק שלא רץ לי חלק עליו, אבל כשהסטרימר פועל אני רואה שה-CPU מגיע ל-100% לפעמים.
the כתב:ה-FFDSHOW מותקן כפי שכתוב אבל ללא מחיקת השורה הנ"ל. לפי מה שכתוב זה ידרוש יותר משאבי מחשב וכבר עכשיו המחשב עמוס. כמעט בכל סרט יש BUFFERING בין אם זה פעם פעמיים בסרט, שזה לא נורא, ובין אם זה כל שתי דקות ואז בלתי אפשרי לצפות בסרט. להריץ סרט גם לא ממש עובד בגלל אותה בעיה. יש אפשרות לגרום לו לא לקודד את הסרט מחדש?
המחשב הנ"ל הוא נייח ולא נוח לפרק את הכל ולהעביר אותו ליד הראוטר לשם בדיקה. חשבתי לבדוק עם מחשב נייד אבל אני לא יודע מה זה יתן. בכל מקרה אני רוצה להריץ את הסרטים מהמחשב הנייח. לדעתי יש בעית צוואר בקבוק במחשב אבל לא ברור לי למה. אין שום תוכנה, סרט או משחק שלא רץ לי חלק עליו, אבל כשהסטרימר פועל אני רואה שה-CPU מגיע ל-100% לפעמים.
...
אם מופיע לך CPU LOAD גבוה זה אומר ש-FFDSHOW מקודד מחדש את הסרט. שינית משהו באפשרויות של FFDSHOW? לפי דעתי הוא מקודד מחדש ברגע שאתה מוסיף איזה V באחד מהאופציות שלו כמו resize או אפילו כתוביות. תנסה להוריד את כל ה-V. אם אין V אצלך זה אומר שבכל מקרה ה-FFDSHOW מקודד מחדש את הסרט ואין לךמה לעשות בנידון.
אז 2 בעיות:
1. המחשב שמקודד מחדש את הסרט לא מספיק חזק אם רוב הזמן זה על 100%.
2. הרשת האלחוטית מהווה בעיה. אין מה להשוות את המהירות העברת נתונים ברשת אלחוטית או קווית. קווית פי כמה וכמה יותר מהירה.
פתרונות:
1. היתה לך איזה בעיה עם המקודדים הרגילים? לפי דעתי בגלל שהם מוכרים לתוכנה של יס לא מתבצע קידוד מחדש ולכן זה יכול לפתור את הבעיה. תנסה להתקין מחדש הכל בלי FFSHOW ותראה איך עובד. אם עדיין קיימת בעיה אז זה כנראה האלחוטי.
2. לפי דעתי מה שהיה צריך לעשות בהתקנה של הממיר הוא כזה דבר (לא מכיר בדיוק את הסיבות שלך לחיבור אלחוטי של המחשב הנייח). היה עדיף לשים את הראוטר ליד המחשב הנייח שעליו מותקנת התוכנה. טכנאי יס מתקין לך קופסא ליד היס מקס טוטאל וליד הראוטר או ממיר רגיל שנמצא ליד המחשב הראשי. מרגע זה המחשב הנייח והיס מקס טוטאל מדברים עם הראוטר וביניהם ברשת קווית ואין כל סיבה לעבוד דרך רשת אלחוטית.
לא התייאשתם מהסטרימר של יס?
אני יותר משנה עוד מהניסוי,זה לא זה,
גם כשהמחשב הכי חדיש צמוד לממיר והנתב צמוד יש באפארים בקבצי mkv 1080p
מובן שקבציavi זה מנגן בסטרימינג ישיר מצוין מכל מחשב נייד אפילו במרחק של 2 קומות,
אבל אני צריך ניגון HD ולא שהמחשב יעשה את ההמרה והעיבוד אלא המקס.
בזבזתי עשרות שעות של בדיקה במחשבים נוספים וכל סוגי המקודדים והתוכנות,
בזבוז זמן לשווא.
the,
roitrip צודק שהבעיה נובעת מהמחשב או הרשת.
העובדה שסרטים רצים לך חלק במחשב עדיין לא אומרת כלום. יכול להיות שיש האצת חומרה בכרטיס המסך או שהנגן נעזר במקודדים פנימיים יעילים יותר.
גם חלק מהסרטים 720P מקודדים עם DTS וחלק עם AC3. אלו שמקודדים עם DTS ככל הנראה דורשים יותר משאבי מחשב. ולכן לא כל סרט מתנהג אותו דבר.
אתה יכול לבדוק את עוצמת הסיגנל של הרשת האלחוטית במחשב? מרחפים עם העכבר לייד הסימון של WIFI שליד השעון בתחתית המסך.
איזה כרטיס רשת יש לך? הוא תומך ברשת N?
איזה נתב יש לך? הוא תומך ברשת N?
תשים את המחשב הנייד ליד הנתב ותנסה לנגן סרט שנמצא במחשב הנייח. האם יש קיטועים?
נסה להחליף תדר בנתב. יש אפליקציה שנקראת wifi analyzer ל- android שמראה אילו תדרים תפוסים באיזור שלך.
נה המפרט של המחשב (מעבד, זיכרון, מערכת הפעלה)?
אם אתה מפעיל OSD ו- CPU Usage ב- ffdshow, ומנגן את הסרט במחשב הנייח האם אתה רואה %CPU על המסך בפינה השמאלית בסרת המתנגן?
האם אתה רואה %CPU ב- Yes Streamer בפינה השמאלית בזמן ניגון הסרט?
הסרתי את תוכנת היסטרימר מהמחשב בגלל שהופיעה הודעה:
"ממתין להתחברות לשרות".
עכשיו נכנסתי לאתר של יס להורדת התוכנה מחדש ונאדה.
יש כתובת אחרת להורדת התוכנה .?
תודה למשיבים
מושההשפיץ כתב:הסרתי את תוכנת היסטרימר מהמחשב בגלל שהופיעה הודעה:
"ממתין להתחברות לשרות".
עכשיו נכנסתי לאתר של יס להורדת התוכנה מחדש ונאדה.
יש כתובת אחרת להורדת התוכנה .?
תודה למשיבים
...
כנראה פיספסת. אחרי הכניסה לאתר נכנסים ל-Streamer למעלה, מכניסים מייל ולוחצים.
שלום
כשאני צופה בתכנית ומסיים לראות בעמצע ואז יוצא מהתכנית ואחר כך חוזר לראות ולוחץ על המשך מאיפו שההקלטה הסתיימה אז למעלה בדקות זה ממשיך מאותו מקום אבל הסרט מתחיל מההתחלה.
יש מה לעשות בנידון?
AVIVGREEN כתב:שלום
כשאני צופה בתכנית ומסיים לראות בעמצע ואז יוצא מהתכנית ואחר כך חוזר לראות ולוחץ על המשך מאיפו שההקלטה הסתיימה אז למעלה בדקות זה ממשיך מאותו מקום אבל הסרט מתחיל מההתחלה.
יש מה לעשות בנידון?
...
אני חושב שזה קורה כאשר אתה משתמש ב-ffdshow לקידוד, כי גם אצלי זה ככה ואני חושב שבהתחלה זה היה בסדר.
אתה משתמש ב-ffdshow או במקודדים הרגילים?
התשובה של yes :
"חוויה קולנועית גדולה מהחיים - yes " הסטרימר משמש מקשר בין מחשב לממיר ולא בין ממיר אחד לאחר. בכל מקרה, הממירים שלנו מגיעים עם זכרון מובנה כאשר לכל ממיר יש את הזכרון שלו.