עכשיו זה רשמי-גוגל מציגה את הנקסוס S ואת ה-Gingerbread
Batnun,
לא היית חייב לעדכן את זה ידנית. בסופו של דבר ה OTA היה מגיע למכשיר שלך בארץ (עדיין לא פתחת אותו והחלפת את הריקוברי ולכן ה OTA היה מגיע ומעדכן). העידכון מגיע על פי אזורים ואני מניח שזה עדיין לא הגיע אלינו....
למי שאין לו כוח לחכות יכול להתקין את העידכון בצורה ידנית (לדעתי אין שום צורך לעשות זאת). קישור להורדת העידכון
http://android.clients.google.com/packa ... 1a2082.zip
[left]
1. rename it to update.zip, and place it on the root of your internal storage
2. Shut down your phone, and reboot into the bootloader by holding volume up and powering back on
3. Use the volume buttons to choose “recovery” from the list, and select it with the power button
4. When you see the triangle on your screen, press volume up and power once more and you’ll have a list of options, choose to update
[/left]
לא היית חייב לעדכן את זה ידנית. בסופו של דבר ה OTA היה מגיע למכשיר שלך בארץ (עדיין לא פתחת אותו והחלפת את הריקוברי ולכן ה OTA היה מגיע ומעדכן). העידכון מגיע על פי אזורים ואני מניח שזה עדיין לא הגיע אלינו....
למי שאין לו כוח לחכות יכול להתקין את העידכון בצורה ידנית (לדעתי אין שום צורך לעשות זאת). קישור להורדת העידכון
[left]
2. Shut down your phone, and reboot into the bootloader by holding volume up and powering back on
3. Use the volume buttons to choose “recovery” from the list, and select it with the power button
4. When you see the triangle on your screen, press volume up and power once more and you’ll have a list of options, choose to update
[/left]
Batnun,
לפי מה שאני מכיר, לא הגיע שום עידכון רשמי של אפליקציית המרקט למכשיר הנקסוס 1 או לכל מכשיר אנדרואיד אחר. כל הגירסאות האלה שאנחנו פוגשים אותם נעשים ע"י הקהילה. אל חשש, בסוף זה יגיע לכולנו (אני עם הנקסוס 1 על ה Gingerbread וגם לי אין את העידכון הזה)
לפי מה שאני מכיר, לא הגיע שום עידכון רשמי של אפליקציית המרקט למכשיר הנקסוס 1 או לכל מכשיר אנדרואיד אחר. כל הגירסאות האלה שאנחנו פוגשים אותם נעשים ע"י הקהילה. אל חשש, בסוף זה יגיע לכולנו (אני עם הנקסוס 1 על ה Gingerbread וגם לי אין את העידכון הזה)
אני מתגורר בלונדון...osherov כתב:Batnun,
[left]
[/left]...
בכל מקרה, אני בקטגוריה של "מי שאין לא כוח לחכות"...
Batnun
.
תרשה לי לתקן אותך...osherov כתב:Batnun,
לפי מה שאני מכיר, לא הגיע שום עידכון רשמי של אפליקציית המרקט למכשיר הנקסוס 1 או לכל מכשיר אנדרואיד אחר. כל הגירסאות האלה שאנחנו פוגשים אותם נעשים ע"י הקהילה. אל חשש, בסוף זה יגיע לכולנו (אני עם הנקסוס 1 על ה Gingerbread וגם לי אין את העידכון הזה)...
לכולם אצלי בעבודה כבר יש את המרקט החדש, במכשירי HTC Desire שלא נפרצו מעולם...
Batnun
.
osherov כתב:Batnun,
[left]
[/left]...
במכשירי ה-Nexus S לפחות, אין צורך לשנות את שם הקובץ ל-update.zip, ואין צורך לשים אותו ב-root directory
Batnun
.
- urik79
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4318
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 130 פעמים
לקנות מהמפעילות בארץ בטוח שלא (אלא אם כן המחיר יהייה כמו המחיר של יבוא אישי)osherov כתב:Batnun,
יפה מאוד...זה 3 נקודות יותר מהנקסוס 1......בנקסוס 3 זה בטח כבר יהיה 8 נקודות![]()
urik79,
השאלה היא מה תעשה עם הבעייה שקיימת ביישורי העברית על מכשירי האנדרואיד השונים:
1. או שתקנה מכשיר מאחת המפעילות בארץ שכוללת רום מובנה שתיקן כבר את הבעייה
2. או שתתקין רום אחר שמכיל תיקון לבעיות (דורש התעסקות בפיתחת המכשיר ובהפקנה כזאת או אחרת של רומים או עידכונים כלשהם)
3. או שתחיה עם הבעייה הזאת עד שגוגל יום אחד יפתרו אותה באחת הגירסאות הבאות...
אין לי שום כוונה להתחייב מחדש או לשלם על חבילות גלישה.
אני לא מדבר הרבה בכלל (חשבונית חודשית של 50 ש"ח גג בחודש)
k-pax,
תתחדש
אגב, כרגע לפי הבנתי עדיין אף אחד מכאן לא נמצא עם המכשיר בישראל
גוגל עושים הכל בענק ועכשיו קבלו את מכשיר הנקסוס S בגודל.................42 אינצ'
המכשיר עובד ומתפקד לגמרי (יש לו קצת לאגים
)

כנסו לקישור על מנת לראות בוידאו את המכשיר הזה בפעולה
http://getandroidstuff.com/42-inch-nexu ... eo-review/
תתחדש
אגב, כרגע לפי הבנתי עדיין אף אחד מכאן לא נמצא עם המכשיר בישראל
גוגל עושים הכל בענק ועכשיו קבלו את מכשיר הנקסוס S בגודל.................42 אינצ'
המכשיר עובד ומתפקד לגמרי (יש לו קצת לאגים

כנסו לקישור על מנת לראות בוידאו את המכשיר הזה בפעולה
http://getandroidstuff.com/42-inch-nexu ... eo-review/
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
אז הגיע הזמן לתואר חדש....theAman כתב:אריה צריך להיות גורו בכל מה שהוא מתעמק בו, כל נושא שמעניין אותו, הוא חוקר לעומק.zovirax כתב:הנושא שלי לא קשור
לדעתי אריה צריך להיות גורו אנדרוייד...
...
"רב אשף"
מה המנהלים אומרים על הרעיון שלי?
טוב הייתי חייב לבדוק את עניין המרקט החדש והגעתי לבלוג הרשמי של גוגל, שם נכתב על ידם ב 10 לחודש (לפני שבועיים) שהעידכון החדש של המרקט יגיע לכל המכשירים שמריצים את גירסת אנדרואיד 1.6 ומעלה בשבועיים הקרובים (שהסתיימו אתמול)Batnun כתב:תרשה לי לתקן אותך...osherov כתב:Batnun,
לפי מה שאני מכיר, לא הגיע שום עידכון רשמי של אפליקציית המרקט למכשיר הנקסוס 1 או לכל מכשיר אנדרואיד אחר. כל הגירסאות האלה שאנחנו פוגשים אותם נעשים ע"י הקהילה. אל חשש, בסוף זה יגיע לכולנו (אני עם הנקסוס 1 על ה Gingerbread וגם לי אין את העידכון הזה)...
לכולם אצלי בעבודה כבר יש את המרקט החדש, במכשירי HTC Desire שלא נפרצו מעולם...
Batnun
....
http://android-developers.blogspot.com/ ... pdate.html[left]The Android Market engineering team has been hard at work on improving the Android Market experience for users and developers. Today, I’m pleased to announce a significant update to the Android Market client. Over the next two weeks, we’ll be rolling out a new Android Market client to all devices running Android 1.6 or higher.[/left]...
זה כנראה הולך להגיע לכולנו ממש בתקופה הקרובה
זוכרים את מכשיר הנקסוס S שגוגל שיגרו לפני מספר שבועות חלל?
אז מתברר שהמכשיר שם ועדיין מתפקד בגובה של 30 ק"מ מעל כדור הארץ במינוס 50 מעלות. אגב ה GPS עבד עד לגובה 20 ק"מ (מי אמר שה GPS של הנקסוס S לא קולט?). שימו לב לבובת האנדרואיד שמרחפת לה בחלל:

אז מתברר שהמכשיר שם ועדיין מתפקד בגובה של 30 ק"מ מעל כדור הארץ במינוס 50 מעלות. אגב ה GPS עבד עד לגובה 20 ק"מ (מי אמר שה GPS של הנקסוס S לא קולט?). שימו לב לבובת האנדרואיד שמרחפת לה בחלל: