למה "אבל"?osherov כתב:אבל בפינג פונג (טניס שולחן) יש בעייה אחרת והיא קשורה לשידור טלויזיוני! שם כמעט לא רואים את הכדור שטס במהירות מצד לצד!moco כתב:*** ???
לפחות אתה לא אומר שאלה לא ענפי ספורט.
באמת, אני לא חושב שיש מקצוענות בענפים הללו.
עדיין, זה אחלה משחקים בשביל לשחק, גם אם הם לא תומכים בממשק לקהל.
אגב, גם פינג פונג זה אחלה לשחק. זה אפילו תומך קהל, אבל לא בצורה ממש טובה.......
עולה לנו פה נושא מעניין של איזה ענפים לא עוברים טוב בטלויזיה, או שעוברים אבל עם באגים (יש לנו פה שרשור נושאים אסוציאטיבי שהחל בהצעה שלך להימורים, או אולי בעצם, בפוסט קודם שלי
אני יכול לציין כרגע שני משחקים בקשר לזה ששניהם משודרים המון בטלויזיה.
הראשון הוא בייסבול. זה משחק שהפעילות בו בדרך כלל לא מתמקדת במקום אחד במגרש. לפני הזריקה מנסים כל מיני שחקנים לגנוב בסיסים, בעוד הpitcher והbatter הם כביכול במוקד.
אחרי מכה טובה, יש פעילות אחת איפה שהכדור נמצא ופעילות אחרת בריצה בבסיסים.
זה קל מאוד לראות כצופה באיצטדיון, אך לא ממש עובר טוב בטלויזיה.
משחק אחר הוא לא אחר מכדורגל. בדרך כלל עובר טוב אך מכיוון שהמצלמה תופסת רק חלק קטן, יש מצבים שאתה לא ממש תופס מה קורה כמו שצריך, כאשר דברים קורים לא ליד הכדור.
מקרה שזכור לי הוא של רונלדו מעונה שעברה. אם איני טועה, במשחק של יונייטד נגד ארסנל בחצי גמר אלופות באמירייטס. הגול השני שלו היה במתפרצת כאשר הבן אדם טס יותר ממחצית מגרש וקיבל כדור בסוף. בצפייה בטלויזיה זה בא לגמרי בהפתעה שפתאום הוא נכנס לתמונה לקבל את הכדור. ברור שמי שנכח באיצטדיון קלט את כל המהלך בצורה אחרת לגמרי ונכונה כמובן. אומרים שהטיסה שלו הייתה מאוד מרשימה.