אחד הסרטים הכי גרועים שיצא לך לראות? זאת חתיכת הצהרה. אולי תגבה את זה בהסבר, אני בטוח שיש פה אנשים שסקרנים לדעת למה אתה חושב למשל שזה סרט שצריך להכלל יחד עם זבלוני אקשן סוג ד' שמשודרים ב 2 בלילה בהוט.pargit כתב:מממ לא מבין אותך ואת התגובה שאחריך. אחד הסרטים הכי גרועים שיצא לי לראות, עלילה סתמית ופשוט אין מילים לתאר את המיותרות של הסרט הזה.mulder כתב:Terminator salvation
צפיתי ברב חן באולם הגדול בתל אביב, הסאונד היה מעולה אבל האיכות וידאו היתה כמו DVD וזה חבל מאוד בימינו לקולנוע כזה מכובד. אם יש איפשהו הקרנת HD או סתם ציוד איכותי יותר שלמו עוד כמה שקלים, זה שווה את זה.
ולסרט עצמו:
MCG הבמאי בהחלט השיב כבוד לסדרה. צריך להבין שאחרי 2 הראשונים הסיכוי לשחזר את ההרגשה כמעט בלתי אפשרית, הם היו מיוחדים לזמנם וזכו למעמד מיתולוגי. אבל בואו לא נשכח שאחרי הכל מדובר בסרטי פעולה/מד"ב, אמנם מעולים אבל לא 'הסנדק'. מה שאפשר לעשות זה לשמור על רמה גבוהה מספיק שמשאירה טעם טוב, ואת זה הסרט הרביעי מספק.
קטעי האקשן מעולים, ו ה T 800 מעולם לא נראו מציאותיים יותר. סאם וורטינגטון ובייל נותנים הופעה מצויינת, ויש מחוות קטנות לשני הסרטים הקודמים, אני לא אקלקל אבל בוגרי הסדרה ישימו לב.
שורה תחתונה: כמי שגדל על הסרטים הראשונים, אני בהחלט ממליץ על הרביעי בחום.......
מהו הסרט האחרון בו צפיתם?
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7651
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
Transformers 2
הצגת דמויות-->פיצוץ-->סצנה קומית-->פיצוץ--> סצנה רומנטית-->פיצוץ-->סצנה קומית-->פיצוץ-->פיצוץ ענק-->פיצוץ עוד יותר ענק
סאונד גדול מהחיים.
דמויות בעובי נייר גלגול.
תסריט באורך אודישן לסרט פורנו.
אקשן מטורף.
אפקטים ממוחשבים בלתי נתפסים.
=
אחלה סרט לקיץ.
אם היה קצר ב20 דקות הייתי נותן 7.5 אבל בגלל שלדעתי היה סצנת פיצוץ אחת יותר מדי אני אתן לו
7/10
הצגת דמויות-->פיצוץ-->סצנה קומית-->פיצוץ--> סצנה רומנטית-->פיצוץ-->סצנה קומית-->פיצוץ-->פיצוץ ענק-->פיצוץ עוד יותר ענק
סאונד גדול מהחיים.
דמויות בעובי נייר גלגול.
תסריט באורך אודישן לסרט פורנו.
אקשן מטורף.
אפקטים ממוחשבים בלתי נתפסים.
=
אחלה סרט לקיץ.
אם היה קצר ב20 דקות הייתי נותן 7.5 אבל בגלל שלדעתי היה סצנת פיצוץ אחת יותר מדי אני אתן לו
7/10
Need more cowbell
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73284
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3159 פעמים
Once.Upon.a.Time.in.the.West.
מערבון קלאסי נוסף בסידרת המערבונים הבלתי נשכחים של סרג'יו ליאונה (בעבור חופן דולרים, הטוב הרע והמכוער ועוד), אחד הבמאים המפורסמים ביותר בז'אנר סרטי הספגטי, שמשוחרר ב HD. והפעם בסרט בו הוא כותב ומביים את סיפורו של נגן מפוחית הבא לעזרתה של אלמנה השוכלת את בעלה לנבל לבוש השחורים וכל זאת בעזרתו של פורע חוק טוב לב.
לאורך כל הסרט דימיינתי לעצמי את מודעת הדרושים לשחקנים בסרט הזה ולדעתי כנראה נרשם בה "דרושים שחקנים עם עיניים בהירות חודרות ופנים שזופות ומלאות הבעה". הסרט עמוס בסצנות בהן אף אחד לא מדבר במשך דקות ארוכות כשהבמאי מעביר את המסר הנדרש בסצנה רק ע"י שוטים מכוונים לפניהם מלאות ההבעה של השחקנים. בסרט הזה הצליח הבמאי להעביר הרבה תוכן במעט מאוד מלל, הישג ראוי להערכה.
מערבון חובה לחובבי סרטי הספגטי.
8/10
מערבון קלאסי נוסף בסידרת המערבונים הבלתי נשכחים של סרג'יו ליאונה (בעבור חופן דולרים, הטוב הרע והמכוער ועוד), אחד הבמאים המפורסמים ביותר בז'אנר סרטי הספגטי, שמשוחרר ב HD. והפעם בסרט בו הוא כותב ומביים את סיפורו של נגן מפוחית הבא לעזרתה של אלמנה השוכלת את בעלה לנבל לבוש השחורים וכל זאת בעזרתו של פורע חוק טוב לב.
לאורך כל הסרט דימיינתי לעצמי את מודעת הדרושים לשחקנים בסרט הזה ולדעתי כנראה נרשם בה "דרושים שחקנים עם עיניים בהירות חודרות ופנים שזופות ומלאות הבעה". הסרט עמוס בסצנות בהן אף אחד לא מדבר במשך דקות ארוכות כשהבמאי מעביר את המסר הנדרש בסצנה רק ע"י שוטים מכוונים לפניהם מלאות ההבעה של השחקנים. בסרט הזה הצליח הבמאי להעביר הרבה תוכן במעט מאוד מלל, הישג ראוי להערכה.
מערבון חובה לחובבי סרטי הספגטי.
8/10
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46357
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
Extreme Movie
סרט קומי אשר מורכב מלקט של סצנות שונות שקשורות לסקס אצל בני נוער. סצנות קלאסיות כמו זוג שהולך רחוק ורחוק יותר ביחסים (גמדים, עיזים, דילדואים ענקים), זוג אשר הצד הנשי מתחיל להרגיש קצת יותר מידי נוח עם הצד השני, הקלעות תמימה לסט צילומים של סרט כחול, הזמנת שרלילה לחבר, חנות סקס ועוד.
סרט משעשע במיוחד. הסרט לא לוקח את עצמו ברצינות רבה מידי ומצליח להעלות חיוכים וגם הרבה מבוכה לצופים בו.
8.5/10
סרט קומי אשר מורכב מלקט של סצנות שונות שקשורות לסקס אצל בני נוער. סצנות קלאסיות כמו זוג שהולך רחוק ורחוק יותר ביחסים (גמדים, עיזים, דילדואים ענקים), זוג אשר הצד הנשי מתחיל להרגיש קצת יותר מידי נוח עם הצד השני, הקלעות תמימה לסט צילומים של סרט כחול, הזמנת שרלילה לחבר, חנות סקס ועוד.
סרט משעשע במיוחד. הסרט לא לוקח את עצמו ברצינות רבה מידי ומצליח להעלות חיוכים וגם הרבה מבוכה לצופים בו.
8.5/10
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
ראיתי.ziv_r כתב:Extreme Movie
8.5/10...
לא הצחיק או שיעשע אותי במיוחד
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
The Pink Panther 2
סטיב מרטין וז'אן רנו שבים בתור המפקח קלוזו האוויל ועוזרו הנאמן פונטון ושוב הם נקראים לאתר את יהלום הפנתר הוורוד ולמגר את הפשע באופן כללי.
הפעם מדובר בפושע בינלאומי בשם הטורנדו המתמחה בגנבת חפצים שערכם לא יסולא בפז: התכריך מטורינו, המגנא קרטא, הטבעת של האפיפיור וכו'. למרדף אחר הטורנדו מצטרפים שוטרים עמיתים מכל העולם (אנדי גרסיה גדול בתור המפקח האיטלקי) וסופרת שכתבה ספר על מעלליו של הטורנדו.
קלוזו מוצב כמנהיגה של החבורה, למורת רוחו של הבוס שלו כמובן, שאותו משחק ג'ון קלייז מהמונטי פיטון.
מה יש כבר לספר בלי להרוס את החוויה? קלוזו כרגיל מסתבך, מושפל, אך יוצא כשידו על העליונה למרות הכל.
אני אישית העדפתי את משחקו של פיטר סלרס המנוח אבל סטיב מרטין מצליח ללכוד את הבסיס של הדמות וגם מפתח אותה בדרכו שלו. הסרט די מוצלח בתור קומדיה וכמובן שהשיטוט בארמונותיה של פריז רק עשה לי טוב. יש לציין לטובה את השחקנית ההודית המשחקת את דמות הסופרת שיש לה פשוט זוג עיניים מדהימות וגוף שבנוי היטב.
8/10 אבל יתאים רק למי שבאמת אוהב קומדיות אוויליות.
סטיב מרטין וז'אן רנו שבים בתור המפקח קלוזו האוויל ועוזרו הנאמן פונטון ושוב הם נקראים לאתר את יהלום הפנתר הוורוד ולמגר את הפשע באופן כללי.
הפעם מדובר בפושע בינלאומי בשם הטורנדו המתמחה בגנבת חפצים שערכם לא יסולא בפז: התכריך מטורינו, המגנא קרטא, הטבעת של האפיפיור וכו'. למרדף אחר הטורנדו מצטרפים שוטרים עמיתים מכל העולם (אנדי גרסיה גדול בתור המפקח האיטלקי) וסופרת שכתבה ספר על מעלליו של הטורנדו.
קלוזו מוצב כמנהיגה של החבורה, למורת רוחו של הבוס שלו כמובן, שאותו משחק ג'ון קלייז מהמונטי פיטון.
מה יש כבר לספר בלי להרוס את החוויה? קלוזו כרגיל מסתבך, מושפל, אך יוצא כשידו על העליונה למרות הכל.
אני אישית העדפתי את משחקו של פיטר סלרס המנוח אבל סטיב מרטין מצליח ללכוד את הבסיס של הדמות וגם מפתח אותה בדרכו שלו. הסרט די מוצלח בתור קומדיה וכמובן שהשיטוט בארמונותיה של פריז רק עשה לי טוב. יש לציין לטובה את השחקנית ההודית המשחקת את דמות הסופרת שיש לה פשוט זוג עיניים מדהימות וגוף שבנוי היטב.
8/10 אבל יתאים רק למי שבאמת אוהב קומדיות אוויליות.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
Angel.A
ז'אנר: פנטזיה,קומדיה.
שפה: צרפתית.
סיפור אהבה לא יאומן בין בחור מסובך עם עצמו, שחובות/גובים רובצים על ראשו
בייאשו הוא פוגש בחורה מקסימה ויפה שהופכת את כל עולמו, ומגלה לו כמה
דברים עליו ועל עתידו.
סרט מרגש,מבדח,עשוי מצוין,מומלץ מאוד. {שחור לבן}
8.5/10
שפה: צרפתית.
סיפור אהבה לא יאומן בין בחור מסובך עם עצמו, שחובות/גובים רובצים על ראשו
בייאשו הוא פוגש בחורה מקסימה ויפה שהופכת את כל עולמו, ומגלה לו כמה
דברים עליו ועל עתידו.
סרט מרגש,מבדח,עשוי מצוין,מומלץ מאוד. {שחור לבן}
8.5/10
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
The Day the Earth Stood Still
ראשית יש לציין שבבלוקבסטר המקומי כבר יש סטנד שלם של בלוריי להשכרה + סטנד של בלוריי למכירה שזה התקדמות יפה מאוד.
לגבי הסרט שבו קיאנו ריבס הוא חוצן שבא להציל את כדור הארץ מבני האדם שהורסים אותו (רימייק לסר משנות ה-50)
חיכיתי שיהיה אקשן - לא היה, משהו דרמטי ו/או לא צפוי - לא היה, פילוסופיה על החיים ומשמעותם וההרס שאנו מחוללים לסביבה - גם לא.
סרט של כלום שכלום לא קורה בו.
פשוט אכזבה, מזמן לא התאכזבתי ככה מסרט, אפיךו את ה-"אין ציפיות" שלי הוא לא מימש
4/10
ראשית יש לציין שבבלוקבסטר המקומי כבר יש סטנד שלם של בלוריי להשכרה + סטנד של בלוריי למכירה שזה התקדמות יפה מאוד.
לגבי הסרט שבו קיאנו ריבס הוא חוצן שבא להציל את כדור הארץ מבני האדם שהורסים אותו (רימייק לסר משנות ה-50)
חיכיתי שיהיה אקשן - לא היה, משהו דרמטי ו/או לא צפוי - לא היה, פילוסופיה על החיים ומשמעותם וההרס שאנו מחוללים לסביבה - גם לא.
סרט של כלום שכלום לא קורה בו.
פשוט אכזבה, מזמן לא התאכזבתי ככה מסרט, אפיךו את ה-"אין ציפיות" שלי הוא לא מימש
4/10
- Catskinner
- חבר במועדון HT

guyezra, יש עוד בכלל חנויות של בלוקבסטר? חשבתי שהפכו את כולן לפיצוחיות לפני כמה שנים.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אכן בכל יום שעובר אני למד דבר חדש!
מזה שנים לא ביקרתי בחנות של בלוקבסטר. את הזמן שחסכתי במציאת חניה ועמידה בתור מאחרי זה שתמיד מתעניין במבצעים הקדשתי לצפייה של עוד 500 סרטים בערך. לעניות דעתי זה היה ניצול טוב יותר של תוחלת החיים המתקצרת שלי וגם צפיתי בסרטים באיכות טובה יותר.
מזה שנים לא ביקרתי בחנות של בלוקבסטר. את הזמן שחסכתי במציאת חניה ועמידה בתור מאחרי זה שתמיד מתעניין במבצעים הקדשתי לצפייה של עוד 500 סרטים בערך. לעניות דעתי זה היה ניצול טוב יותר של תוחלת החיים המתקצרת שלי וגם צפיתי בסרטים באיכות טובה יותר.
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
שיגעון בחלל - SpaceBalls
השנה היא 1987, מל ברוקס יוצא עם יצירת מופת קומית פרודית שנקראת "שיגעון בחלל".
אני בן טיפש-עשרה מתחכם וחביב, גדלתי על מלחמת הכוכבים, ואני עדיין עלם חמודות שאינו יודע ציניות וארסיות מחשבתית מתקדמת.
אני צופה בשיגעון בחלל לראשונה עם המשפחה ואני נקרע מצחוק.
הסרט הופך לסרט הקלאט שלי ושל חברי בשנות השמונים ותחילת ה- 90. ראינו אותו אין ספור פעמים. אחי הצעיר עשה טוב אתמול כשאמר: זה הסרט שראיתי הכי הרבה פעמים בחיים שלי.
עם כל התובנות האלה, נפגשו כמה חברי ילדות אתמול לצפייה בשיגעון בחלל שיצא לאחרונה בגרסה HD מהממת. היינו ערוכים מראש לערב של "צחוקים" עם כל העזרים הנדרשים כדי להבטיח צפייה קלילה ומהנה. ממש דקה לפני שלחצתי על play, קיבלתי איזה הבזק של מחשבה שלילית, שאולי אנחנו נוגעים במשהו שאסור לגעת בו, ממש כמו הגביע הקדוש או ארון הקודש בסדרת "אינדיאנה ג'ונס". חשבתי שאולי אם הסרט הזה היה כל כך מצחיק שהייתי בן 13 - 16, אולי מקומו שם... עמוק בארון הנוסטלגיה. שמרתי את המחשבה לעצמי והתחלנו את הסרט.
חבל.
ראשית, ה- HD לא עושה טוב לסרטים דלי תקציב, וזה סרט דל תקציב מאוד. פתאום כל הסטים נראים קטנים, האיפור נראה זול ואשליית הקולנוע פשוט לא עובדת.
שנית, ההומור. לצערי זה פשוט לא זה. אחרי שרואים את Blue Harvest של Family Guy (פרק הפרודיה על מלחמת הכוכבים) ועוד כמה קומדיות קצת יותר קשוחות שנותנות בראש, ההומור של מל ברוקס נראה ישן, רכרוכי, חסר תעוזה, ופשוט ילדותי.
את הסרט עצרנו אחרי 20 דקות כדי לעבור לכמה פרקים מגניבים של איש משפחה והחלטנו לתייק את שיגעון בחלל כמשהו טוב מאוד שהתאים לתקופתו ועדיף שישאר כזיכרון ולא כחוויה ערה.
הערה אחת: יש כמה בדיחות עם ריק מורניס (דארק הלמט) שעדיין עובדות מצוין. בכלל עושה רושם שהוא היחיד שמצליח להחזיק את הסרט הזה.
ההמלצה - לא לראות, פשוט לזכור שהיה טוב ולראות משהו חדש וטוב.
השנה היא 1987, מל ברוקס יוצא עם יצירת מופת קומית פרודית שנקראת "שיגעון בחלל".
אני בן טיפש-עשרה מתחכם וחביב, גדלתי על מלחמת הכוכבים, ואני עדיין עלם חמודות שאינו יודע ציניות וארסיות מחשבתית מתקדמת.
אני צופה בשיגעון בחלל לראשונה עם המשפחה ואני נקרע מצחוק.
הסרט הופך לסרט הקלאט שלי ושל חברי בשנות השמונים ותחילת ה- 90. ראינו אותו אין ספור פעמים. אחי הצעיר עשה טוב אתמול כשאמר: זה הסרט שראיתי הכי הרבה פעמים בחיים שלי.
עם כל התובנות האלה, נפגשו כמה חברי ילדות אתמול לצפייה בשיגעון בחלל שיצא לאחרונה בגרסה HD מהממת. היינו ערוכים מראש לערב של "צחוקים" עם כל העזרים הנדרשים כדי להבטיח צפייה קלילה ומהנה. ממש דקה לפני שלחצתי על play, קיבלתי איזה הבזק של מחשבה שלילית, שאולי אנחנו נוגעים במשהו שאסור לגעת בו, ממש כמו הגביע הקדוש או ארון הקודש בסדרת "אינדיאנה ג'ונס". חשבתי שאולי אם הסרט הזה היה כל כך מצחיק שהייתי בן 13 - 16, אולי מקומו שם... עמוק בארון הנוסטלגיה. שמרתי את המחשבה לעצמי והתחלנו את הסרט.
חבל.
ראשית, ה- HD לא עושה טוב לסרטים דלי תקציב, וזה סרט דל תקציב מאוד. פתאום כל הסטים נראים קטנים, האיפור נראה זול ואשליית הקולנוע פשוט לא עובדת.
שנית, ההומור. לצערי זה פשוט לא זה. אחרי שרואים את Blue Harvest של Family Guy (פרק הפרודיה על מלחמת הכוכבים) ועוד כמה קומדיות קצת יותר קשוחות שנותנות בראש, ההומור של מל ברוקס נראה ישן, רכרוכי, חסר תעוזה, ופשוט ילדותי.
את הסרט עצרנו אחרי 20 דקות כדי לעבור לכמה פרקים מגניבים של איש משפחה והחלטנו לתייק את שיגעון בחלל כמשהו טוב מאוד שהתאים לתקופתו ועדיף שישאר כזיכרון ולא כחוויה ערה.
הערה אחת: יש כמה בדיחות עם ריק מורניס (דארק הלמט) שעדיין עובדות מצוין. בכלל עושה רושם שהוא היחיד שמצליח להחזיק את הסרט הזה.
ההמלצה - לא לראות, פשוט לזכור שהיה טוב ולראות משהו חדש וטוב.