מהו הסרט האחרון בו צפיתם?

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7651
נתן תודות: 486 פעמים
קיבל תודות: 885 פעמים

שליחה #3241 

pargit כתב:
mulder כתב:Terminator salvation

צפיתי ברב חן באולם הגדול בתל אביב, הסאונד היה מעולה אבל האיכות וידאו היתה כמו DVD וזה חבל מאוד בימינו לקולנוע כזה מכובד. אם יש איפשהו הקרנת HD או סתם ציוד איכותי יותר שלמו עוד כמה שקלים, זה שווה את זה.

ולסרט עצמו:
MCG הבמאי בהחלט השיב כבוד לסדרה. צריך להבין שאחרי 2 הראשונים הסיכוי לשחזר את ההרגשה כמעט בלתי אפשרית, הם היו מיוחדים לזמנם וזכו למעמד מיתולוגי. אבל בואו לא נשכח שאחרי הכל מדובר בסרטי פעולה/מד"ב, אמנם מעולים אבל לא 'הסנדק'. מה שאפשר לעשות זה לשמור על רמה גבוהה מספיק שמשאירה טעם טוב, ואת זה הסרט הרביעי מספק.
קטעי האקשן מעולים, ו ה T 800 מעולם לא נראו מציאותיים יותר. סאם וורטינגטון ובייל נותנים הופעה מצויינת, ויש מחוות קטנות לשני הסרטים הקודמים, אני לא אקלקל אבל בוגרי הסדרה ישימו לב.

שורה תחתונה: כמי שגדל על הסרטים הראשונים, אני בהחלט ממליץ על הרביעי בחום.
...
מממ לא מבין אותך ואת התגובה שאחריך. אחד הסרטים הכי גרועים שיצא לי לראות, עלילה סתמית ופשוט אין מילים לתאר את המיותרות של הסרט הזה.
...
אחד הסרטים הכי גרועים שיצא לך לראות? זאת חתיכת הצהרה. אולי תגבה את זה בהסבר, אני בטוח שיש פה אנשים שסקרנים לדעת למה אתה חושב למשל שזה סרט שצריך להכלל יחד עם זבלוני אקשן סוג ד' שמשודרים ב 2 בלילה בהוט.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35089
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #3242 

לאנשים יש נטייה להגיע עם ציפיות בלתי סבירות לסרטים.

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #3243 

Transformers 2
הצגת דמויות-->פיצוץ-->סצנה קומית-->פיצוץ--> סצנה רומנטית-->פיצוץ-->סצנה קומית-->פיצוץ-->פיצוץ ענק-->פיצוץ עוד יותר ענק
סאונד גדול מהחיים.
דמויות בעובי נייר גלגול.
תסריט באורך אודישן לסרט פורנו.
אקשן מטורף.
אפקטים ממוחשבים בלתי נתפסים.
=
אחלה סרט לקיץ.
אם היה קצר ב20 דקות הייתי נותן 7.5 אבל בגלל שלדעתי היה סצנת פיצוץ אחת יותר מדי אני אתן לו
7/10
Need more cowbell

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9355
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 742 פעמים

שליחה #3244 

Pavelz איך ראית את הסרט? לא הייתה אפילו הקרנת בכורה עדיין 8O

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #3245 

toxin כתב:Pavelz איך ראית את הסרט? לא הייתה אפילו הקרנת בכורה עדיין 8O
...
הקרנת עיתונאים 8)
Need more cowbell

nadavck
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3328
נתן תודות: 223 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #3246 

Pavelz כתב:
...
הקרנת עיתונאים 8)
...
ולא יכולתם למצוא לכתוב משהו טוב על דודו? :lol:

dizingof
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2518
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 81 פעמים

שליחה #3247 

nadavck כתב:
Pavelz כתב:
...
הקרנת עיתונאים 8)
...
ולא יכולתם למצוא לכתוב משהו טוב על דודו? :lol:
...
:lol:

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73284
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3159 פעמים

שליחה #3248 

Once.Upon.a.Time.in.the.West.

מערבון קלאסי נוסף בסידרת המערבונים הבלתי נשכחים של סרג'יו ליאונה (בעבור חופן דולרים, הטוב הרע והמכוער ועוד), אחד הבמאים המפורסמים ביותר בז'אנר סרטי הספגטי, שמשוחרר ב HD. והפעם בסרט בו הוא כותב ומביים את סיפורו של נגן מפוחית הבא לעזרתה של אלמנה השוכלת את בעלה לנבל לבוש השחורים וכל זאת בעזרתו של פורע חוק טוב לב.

לאורך כל הסרט דימיינתי לעצמי את מודעת הדרושים לשחקנים בסרט הזה ולדעתי כנראה נרשם בה "דרושים שחקנים עם עיניים בהירות חודרות ופנים שזופות ומלאות הבעה". הסרט עמוס בסצנות בהן אף אחד לא מדבר במשך דקות ארוכות כשהבמאי מעביר את המסר הנדרש בסצנה רק ע"י שוטים מכוונים לפניהם מלאות ההבעה של השחקנים. בסרט הזה הצליח הבמאי להעביר הרבה תוכן במעט מאוד מלל, הישג ראוי להערכה.

מערבון חובה לחובבי סרטי הספגטי.

8/10

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46357
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5075 פעמים

שליחה #3249 

Extreme Movie
סרט קומי אשר מורכב מלקט של סצנות שונות שקשורות לסקס אצל בני נוער. סצנות קלאסיות כמו זוג שהולך רחוק ורחוק יותר ביחסים (גמדים, עיזים, דילדואים ענקים), זוג אשר הצד הנשי מתחיל להרגיש קצת יותר מידי נוח עם הצד השני, הקלעות תמימה לסט צילומים של סרט כחול, הזמנת שרלילה לחבר, חנות סקס ועוד.

סרט משעשע במיוחד. הסרט לא לוקח את עצמו ברצינות רבה מידי ומצליח להעלות חיוכים וגם הרבה מבוכה לצופים בו.
8.5/10

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #3250 

ziv_r כתב:Extreme Movie
סרט קומי אשר מורכב מלקט של סצנות שונות שקשורות לסקס אצל בני נוער. סצנות קלאסיות כמו זוג שהולך רחוק ורחוק יותר ביחסים (גמדים, עיזים, דילדואים ענקים), זוג אשר הצד הנשי מתחיל להרגיש קצת יותר מידי נוח עם הצד השני, הקלעות תמימה לסט צילומים של סרט כחול, הזמנת שרלילה לחבר, חנות סקס ועוד.

סרט משעשע במיוחד. הסרט לא לוקח את עצמו ברצינות רבה מידי ומצליח להעלות חיוכים וגם הרבה מבוכה לצופים בו.
8.5/10
...
ראיתי.
לא הצחיק או שיעשע אותי במיוחד

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #3251 

The Pink Panther 2

סטיב מרטין וז'אן רנו שבים בתור המפקח קלוזו האוויל ועוזרו הנאמן פונטון ושוב הם נקראים לאתר את יהלום הפנתר הוורוד ולמגר את הפשע באופן כללי.

הפעם מדובר בפושע בינלאומי בשם הטורנדו המתמחה בגנבת חפצים שערכם לא יסולא בפז: התכריך מטורינו, המגנא קרטא, הטבעת של האפיפיור וכו'. למרדף אחר הטורנדו מצטרפים שוטרים עמיתים מכל העולם (אנדי גרסיה גדול בתור המפקח האיטלקי) וסופרת שכתבה ספר על מעלליו של הטורנדו.

קלוזו מוצב כמנהיגה של החבורה, למורת רוחו של הבוס שלו כמובן, שאותו משחק ג'ון קלייז מהמונטי פיטון.

מה יש כבר לספר בלי להרוס את החוויה? קלוזו כרגיל מסתבך, מושפל, אך יוצא כשידו על העליונה למרות הכל.

אני אישית העדפתי את משחקו של פיטר סלרס המנוח אבל סטיב מרטין מצליח ללכוד את הבסיס של הדמות וגם מפתח אותה בדרכו שלו. הסרט די מוצלח בתור קומדיה וכמובן שהשיטוט בארמונותיה של פריז רק עשה לי טוב. יש לציין לטובה את השחקנית ההודית המשחקת את דמות הסופרת שיש לה פשוט זוג עיניים מדהימות וגוף שבנוי היטב.

8/10 אבל יתאים רק למי שבאמת אוהב קומדיות אוויליות.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

עופר_צפריר
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4880
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

Angel.A

שליחה #3252 

ז'אנר: פנטזיה,קומדיה.
שפה: צרפתית.

סיפור אהבה לא יאומן בין בחור מסובך עם עצמו, שחובות/גובים רובצים על ראשו
בייאשו הוא פוגש בחורה מקסימה ויפה שהופכת את כל עולמו, ומגלה לו כמה
דברים עליו ועל עתידו.

סרט מרגש,מבדח,עשוי מצוין,מומלץ מאוד. {שחור לבן}

8.5/10
:קפה:

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #3253 

The Day the Earth Stood Still
ראשית יש לציין שבבלוקבסטר המקומי כבר יש סטנד שלם של בלוריי להשכרה + סטנד של בלוריי למכירה שזה התקדמות יפה מאוד.

לגבי הסרט שבו קיאנו ריבס הוא חוצן שבא להציל את כדור הארץ מבני האדם שהורסים אותו (רימייק לסר משנות ה-50)
חיכיתי שיהיה אקשן - לא היה, משהו דרמטי ו/או לא צפוי - לא היה, פילוסופיה על החיים ומשמעותם וההרס שאנו מחוללים לסביבה - גם לא.
סרט של כלום שכלום לא קורה בו.
פשוט אכזבה, מזמן לא התאכזבתי ככה מסרט, אפיךו את ה-"אין ציפיות" שלי הוא לא מימש

4/10

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #3254 

the reader
נער קריאה
התחלנו לראות, לא ידענו כלום על העלילה
ולכן גם לא אפרט
מתחיל כרומן ומסתבך
סרט איטי וארוך
אבל משחק מעולה וסיפור מעניין

ממליץ
העם דורש..... כל מיני דברים

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #3255 

guyezra, יש עוד בכלל חנויות של בלוקבסטר? חשבתי שהפכו את כולן לפיצוחיות לפני כמה שנים.

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #3256 

לא רק שיש
אתמול עברתי ליד אחת, שיכון דן, תל אביב
תנועה ערה

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5453
נתן תודות: 411 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

שליחה #3257 

,תתפלא שבלוקבסטר משווקת סרטים חדשים יותר מחברות הכבלים והלווין במחיר אפילו אטרקטיבי ויש לזה עדיין דרישה, קצת פחות מפיסטוק חלבי וגרעינים שחורים :lol:

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #3258 

אכן בכל יום שעובר אני למד דבר חדש!

מזה שנים לא ביקרתי בחנות של בלוקבסטר. את הזמן שחסכתי במציאת חניה ועמידה בתור מאחרי זה שתמיד מתעניין במבצעים הקדשתי לצפייה של עוד 500 סרטים בערך. לעניות דעתי זה היה ניצול טוב יותר של תוחלת החיים המתקצרת שלי וגם צפיתי בסרטים באיכות טובה יותר.

nadavck
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3328
נתן תודות: 223 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #3259 

שיגעון בחלל - SpaceBalls
השנה היא 1987, מל ברוקס יוצא עם יצירת מופת קומית פרודית שנקראת "שיגעון בחלל".
אני בן טיפש-עשרה מתחכם וחביב, גדלתי על מלחמת הכוכבים, ואני עדיין עלם חמודות שאינו יודע ציניות וארסיות מחשבתית מתקדמת.
אני צופה בשיגעון בחלל לראשונה עם המשפחה ואני נקרע מצחוק.
הסרט הופך לסרט הקלאט שלי ושל חברי בשנות השמונים ותחילת ה- 90. ראינו אותו אין ספור פעמים. אחי הצעיר עשה טוב אתמול כשאמר: זה הסרט שראיתי הכי הרבה פעמים בחיים שלי.

עם כל התובנות האלה, נפגשו כמה חברי ילדות אתמול לצפייה בשיגעון בחלל שיצא לאחרונה בגרסה HD מהממת. היינו ערוכים מראש לערב של "צחוקים" עם כל העזרים הנדרשים כדי להבטיח צפייה קלילה ומהנה. ממש דקה לפני שלחצתי על play, קיבלתי איזה הבזק של מחשבה שלילית, שאולי אנחנו נוגעים במשהו שאסור לגעת בו, ממש כמו הגביע הקדוש או ארון הקודש בסדרת "אינדיאנה ג'ונס". חשבתי שאולי אם הסרט הזה היה כל כך מצחיק שהייתי בן 13 - 16, אולי מקומו שם... עמוק בארון הנוסטלגיה. שמרתי את המחשבה לעצמי והתחלנו את הסרט.

חבל.

ראשית, ה- HD לא עושה טוב לסרטים דלי תקציב, וזה סרט דל תקציב מאוד. פתאום כל הסטים נראים קטנים, האיפור נראה זול ואשליית הקולנוע פשוט לא עובדת.
שנית, ההומור. לצערי זה פשוט לא זה. אחרי שרואים את Blue Harvest של Family Guy (פרק הפרודיה על מלחמת הכוכבים) ועוד כמה קומדיות קצת יותר קשוחות שנותנות בראש, ההומור של מל ברוקס נראה ישן, רכרוכי, חסר תעוזה, ופשוט ילדותי.
את הסרט עצרנו אחרי 20 דקות כדי לעבור לכמה פרקים מגניבים של איש משפחה והחלטנו לתייק את שיגעון בחלל כמשהו טוב מאוד שהתאים לתקופתו ועדיף שישאר כזיכרון ולא כחוויה ערה.
הערה אחת: יש כמה בדיחות עם ריק מורניס (דארק הלמט) שעדיין עובדות מצוין. בכלל עושה רושם שהוא היחיד שמצליח להחזיק את הסרט הזה.

ההמלצה - לא לראות, פשוט לזכור שהיה טוב ולראות משהו חדש וטוב.

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #3260 

זה כנראה מאוד אינדבידואלי
עליי מל ברוקס עדיין עובד לא רע

שלח תגובה