moco כתב:פואמה ניצבת לטור לא מת שני משקאות חמים מזל ולמד ואנחנו שם (6, 6, 5)...
זו ההגדרה?
או שהמטרה היא לפענח מה כתבת??
חששתי שלא תצליח כי אני עוקב אחרי ההתקדמות שלךamirbd כתב:את הקטע של ראש הדפדפן הבנתי לבד - מאיפה אני אמור להבין שמותר לשנות את סדר האותיות???moco כתב:אנגרמהamirbd כתב:רגע, למה???moco כתב:יפהtheAman כתב:כמובן אודיו וקולנוע ביתי................
א - אני לא קורא הארץ (או עיתונים מודפסים בכלל), ולא נראה לי מעשי לעשות את זה בלי print-outmoco כתב:חששתי שלא תצליח כי אני עוקב אחרי ההתקדמות שלךamirbd כתב:את הקטע של ראש הדפדפן הבנתי לבד - מאיפה אני אמור להבין שמותר לשנות את סדר האותיות???moco כתב:אנגרמהamirbd כתב:רגע, למה???moco כתב:יפהtheAman כתב:כמובן אודיו וקולנוע ביתי................ואף פעם לא היו לנו כאלה פה בשרשור. בתשבצים הם נפוצים. הם פחות אטרקטיביים ןלכן לא שמנו פה הרבה.
למה שלא תצטרף לפתרון התשבץ השבועי ותראה איך זה עובד בשטח, כשלא כל ההגדרות הם something to write home about ....

א- גם אני לא קורא - אבל אני מדפיס את התשבץ מהאינטרנט.amirbd כתב: א - אני לא קורא הארץ (או עיתונים מודפסים בכלל), ולא נראה לי מעשי לעשות את זה בלי print-out
ב- אין לי סיכוי לפתור, ובטח לא בקצב שאתם טוחנים את התשבץ
ג- אני שונא הגדרות לא "מושלמות", ויודע שאני אתעצבן מרוב ההגדרות בתשבץ
ד- אין לי זמן לעשות תשבץ מלא - במקרה הטוב הגדרה אחת פה ושם
ה - אני אוהב חידות מתמטיות,......
http://www.zap.co.il/zapnewmodels.asp?sog=C-Printeramirbd כתב:א - אני לא קורא הארץ (או עיתונים מודפסים בכלל), ולא נראה לי מעשי לעשות את זה בלי print-outmoco כתב:חששתי שלא תצליח כי אני עוקב אחרי ההתקדמות שלךamirbd כתב:את הקטע של ראש הדפדפן הבנתי לבד - מאיפה אני אמור להבין שמותר לשנות את סדר האותיות???moco כתב:אנגרמהamirbd כתב:רגע, למה???moco כתב:יפהtheAman כתב:כמובן אודיו וקולנוע ביתי................ואף פעם לא היו לנו כאלה פה בשרשור. בתשבצים הם נפוצים. הם פחות אטרקטיביים ןלכן לא שמנו פה הרבה.
למה שלא תצטרף לפתרון התשבץ השבועי ותראה איך זה עובד בשטח, כשלא כל ההגדרות הם something to write home about ....
ב- אין לי סיכוי לפתור, ובטח לא בקצב שאתם טוחנים את התשבץ
ג- אני שונא הגדרות לא "מושלמות", ויודע שאני אתעצבן מרוב ההגדרות בתשבץ
ד- אין לי זמן לעשות תשבץ מלא - במקרה הטוב הגדרה אחת פה ושם
ה - אני אוהב חידות מתמטיות,......
התשובה של אמיר עשתה משהו הרבה יותר קריטי שגרם לי לפתור: היא הביאה לתשומת ליבי שחדת חידה מקודםtheAman כתב:moco כתב:בר כוכבאtheAman כתב:מצאתי מלאי של חידות הגיון:
הגיבור בן חור הגיע (5,2)......![]()
משה צודק.
אני חייב לדעת אם התשובה של אמיר נתנה לך את הכיוון?...

moco כתב:התשובה של אמיר עשתה משהו הרבה יותר קריטי שגרם לי לפתור: היא הביאה לתשומת ליבי שחדת חידה מקודםtheAman כתב:moco כתב:בר כוכבאtheAman כתב:מצאתי מלאי של חידות הגיון:
הגיבור בן חור הגיע (5,2)......![]()
משה צודק.
אני חייב לדעת אם התשובה של אמיר נתנה לך את הכיוון?......